lindilus.blogg.se

Mot EM!!

Kategori: Cheerleading

Nu har jag städat boet och solat lite på ballen i väntan på att timmarna ska gå. 16.30 är det samling på Arlanda och sen drar örnarna till Amsterdam och EM, sista tävlingen tillsammans i år. Spännande skit it is!!! Förhoppningsvis klarar vi oss bättre än fotbollslandslaget.


Tori Tori Tori!!!

Kategori: Musik,TV,Video,Film

Genrepet igår gick som smort förutom mina flickisar då såklart, men det är ju ingen nyhet i denna värld. Nu är jag iaf färdigpackad, färdigväxlad och söndersolad....och helt redo att bege mig till Amsterdam imorgon. Blev extra taggad på livet när jag hörde Tori Kelly inne på Cubus idag. Som jag har väntat på den bruttans röst to be heard. Love it!!!

Genrep

Kategori: Cheerleading

Ikväll är det EM-genrep i för Eagles och Cougars. Om ni vill se oss köra programmet sista gången hemma i Sverige innan EM i helgen så kom till Torvalla 19.00 ikväll och bringa 40 spenor så bjussar vi på show.

Korv och jordgubbar!

Kategori: Livets lilla gång

Jag äter korv och jordgubbar...en blandning jag varmt kan rekommendera till alla er medelålders medelmåttor där ute i sommarregnet. Annars då? Maxitisdagen med käre mor är avklarad så nu är kylen full med gräddbakelser, feta såser och chokladmousse...I wish! Men purjo är ju oxå gott skrek laxen och hoppade i diket. Tjuu bruur!  

Smellkex!

Kategori: Partaj

Som i en annan värld med smellkex och gula blommor skulle man kunna addera och subtrahera kvällens gång. Rapisbruttorna flög ikapp med lilla lilla helikoptern och Jennifer drack Ouzo som aldrig förr...eller? Partyer then partyest den här kvällen jämfört med mysekvällen igår. Så kan det gå sa blinda Linda och gjorde en servett-ros! Knas och kiss / Söeet_tjej_94@hottest.org

Tjuuu bruuuur!!

Kategori: Livets lilla gång

Små grodorna små grodorna!!!! Midsommar är väl en mysig dag va??!"""!!!?? Ska packa ihop mig och bege mig hem till päronen för svull och gull i gröngräset. Får inte glömma att packa grillpinnar och sylt!!!

Working lady

Kategori: Livets lilla gång

Även fast solen skiner och fåglarna kvittrar så kan jag inte riktigt glädjas åt denna sommaruppenbarelse idag. Från klockan 13.00 till 22.00 ska jag stå nere i tunnelbanan och lida. Det va år och sekel sedan jag körde ett 9-timmars pass och jag kommer antagligen få stressfrakturer och benbrott i hjärnloben och se ut som en skrynklig hippogriff när denna dag är till ända. Men jag behöver alla timmar jag kan skrapa ihop nu när träningarna snott så mkt tid från jobbet så det är bara att ta sig i bakfickan och tänka på mjukglass eller någe annat fint. Toodles!

Horkarl till kung

Kategori: Livets lilla gång

Det har ju vart någon slags kupp där man har förfalskat enkronor så att de ser identiska ut som de vanliga fast det står: VÅR HORKARL TILL KUNG, istället för den vanliga sveriges konung eller va det nu står. Jag har letat som en tok efter ett sånt mynt, jag och Rickard vill verkligen ha ett nämligen. Jag kollade ALLA enkronor i hela butiken + alla som jag fick in av kunderna senast jag jobbade och har letat igenom alla mynt här hemma. Crazy kady on a mission!!! Hojta om ni hittar en!
 

BB 2006 <3

Kategori: Musik,TV,Video,Film

Igår började jag kolla på BigBrother säsong 2006, den säsong då Jessica vann och Ragger sjunger sina underbara små sånger. Streckgluttade på 12 avsnitt och jag bara älskar det. De gamla säsongerna va så jäääääääääääävla roliga. Ska försöka hitta säsongen med Danne oxå för den..den..skoja papegoja om den va ruuulig.
 
 
 
 
Kommentarer:


åååååååå jag vill se
Skrivet av Måltid den 18 juni, 2012 kl. 21:48 #
 
 

Ron Pope <3

Kategori: Musik,TV,Video,Film

Den här mannen är min nya mysburk. Amazeballz om ni frågar mig! Apskön röst och apsköna låtar som lallar lugnt och stilla fast ändå maffigt. Piano är ju aldrig fel heller. Nämen såatteh Ron (världens vackraste namn) Pope gillar jag starkt.  
 

Bakiskråkan

Kategori: Djur

Idag mår jag mycket bättre med bara lite luddig huvudvärk och snoris i neeesan kvar. Bra mår dock inte den vissna lilla kråkan som står ensam mitt i regnet utanför köksfönstret. Den haltar lite, släpar sina fula små stjärtfjädrar i backen och står mitt i en vattenpöl och bara dricker och dricker. Och när jag kastade ut falukorv och bröd till den ville den bara småsmaka lite innan den fortsatte hänga i vattenpölen. Den kanske festade lite för hårt igår kväll och är för bakis för att kunna flyga upp i ett träd och torka sig lite? Eller satt i halsen, eller är förkyld... Åååååh, jag dör av hjärtknip...hämtar snart upp den till mig i soffan! 
 

Tungt!

Kategori: Livets lilla gång

Tung dag! Jag mår inte helt på topp...det är som att jag mår illa i skelettet och musklerna typ. Och jättetrött med massa luddig huvudvärk. =( Säkert den där jävla sjuklingen Prickard som har smittat mig, men han är bara vanlig förkyld och jag tycker det känns som jag typ fått borelia och AIDS samtidigt. Ska nog glida in under täcket och bara sussa av mig allt elände. Gonatt!!

Eeeeeeeeeeeeeeeh???!!!! <3 <3

Kategori: Djur

 

Snörjävel, skojävel!!

Kategori: Livets lilla gång

Snörjävel, skojävel!!! Idag ska det jobbas lite...det har inte skett sen i fredags så det känns tyngre än vanligt att behöva glida in till staden och passa upp på befolkningen i T-banan. Uffamig!! Kroppen är lagom mör efter 3 dagars träning i rad och efter jobbet blir det en 4e. Hur ska detta gå skriker ryggfiléerna och axelvaddarna. H-J-Ä-L-P!!

My fishies

Kategori: Djur

Igår va det tryout och det va några tappra själar som kom för att show their beat så att säga. Alltid spännande att se vilka nya som anländer till örnboet. Efter några svettiga timmar i Torvalla begav det sig för att kolla på den hemska Sverige-Ukraina-matchen. Bajsnödigare gäng får man leta efter...det är inte lätt att kolla på fotboll. Får man inte diarré så får man magkatarr eller svettningar och infarkt. Nu ska jag gå och mysa vidare med mina firrar, som har fått en storstädning dagen till ära. Love my fishies!! <3
 
 
Mina söta pandafiskar Snabel och Snork. 

The A Team

Kategori: Musik,TV,Video,Film

Älskar den här låten, älskar originalet, älskar den här covern, älskar den här killen, älskar älskar älskar...
 
 

Basquetos

Kategori: Cheerleading

Off to prac...tror det blir en jäffla massa baskets idag så vi får se om man kommer hem levande med båda benen i behåll.  
 

Narnia?

Kategori: Bedas

Är lite däven i pannvecket efter gårdagens grillkalejs @ Tottes mansion. Det va inte igår man va i det palatset, men eftersom Caszn-Claus is coming to town (hon är redan här ja) så grillade och pillade Bedas ihop sig i gröngräset för lite mys och frys i Sveriges nattliga landskap. Som en nattfjäril längs med poolkanten skulle man kunna säga.


 

Beda Boys med handen på nacken i Magaluf. <3

Baaaam!! <3

Kategori: Livets lilla gång

Jaaaaaaaa jajaja jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Äckligaste domaren, äckligaste komentatorn och en mans underläge pga den fånigaste utvisningen någonsin och baaaaam så vinner de ändå. Jag har så nervös-ont-i-magen att jag vill bajsa diarré i ett kvartal och halsen har skrikit en och annan finare ton i livet. Men jaaaaaaaaaaaaaaa ja jaaaaaaaa lalla laaaaaaaa!!!
 

Om nomi nom!!

Kategori: Livets lilla gång

 Haha that's meeee!!!! XD
 

Köpes: Ett sommarlov!

Kategori: Livets lilla gång

Du gamla och du fria as vi säg in Svea...nationaldagisen är över och det är back to affärerna. För min del innebär det storstädning av boet och ett par timmar i den underjordiska kojan. Det ska inte bli det minsta roligt om jag får säga det själv, men jobba bör man annars dör man. Och dö ska man ju helst inte göra innan man blivit pensionist och inte kan jobba mer så det är bara att ligga i för det är trots att ett par år kvar tills dess. Vart är sommarloven när man behöver dem???? 

Abstinens!

Kategori: Livets lilla gång

BigBrother är över och jag har läst ut alla böckerna av Hunger Games....ABSTINENS!!! Jag har iof filmatiseringen av det hela kvar att kolla på, men någonting säger mig att det inte kommer vara riktigt samma sak. (Som alltid när en awesome bok ska göras till film) Jag får väl börja knyppla, sticka strumpor eller kanske börja samla på frimärken. Eller...nä, jag lägger mig ute på ballen i solen. That's what I do best!!  
 
 
 
Kommentarer:


Eller leka me Tin!
Skrivet av syrr den 05 juni, 2012 kl. 21:03 #
 

Ja..orientera!!!
Skrivet av Linda den 05 juni, 2012 kl. 21:47 #
 

Men ja! Vi måste boka in det, i helgen?
Skrivet av syrr den 05 juni, 2012 kl.

Just sayin'

Kategori: Livets lilla gång

If we weren’t supposed to snack in the night, why does the fridge have a light? 

LOL!!!

Kategori: Musik,TV,Video,Film

Nej men hjälp mig!! Den här videon är ju skandal-dålig... jag minns att jag tyckte att hon som sjöng den här låten va äcklig, men att det va såhär grovt??? Åh Jesus på korset fräls oss från ondo!!! LOL!!!

Vill du ha mig??

Kategori: Livets lilla gång

Papptallrikar är melodin när svetten rinner trots att stormen susar runt knuten, cidern skvimpar i sin burk och aggressionerna mot ett visst riksmongo tar överhanden. Tur då att Jempidoo finns och lättar upp stämni
ngen. Om det är någon som vill ha henne så...är det bara att höra av sig. Hahaha, åh jag älskart!!! <3
 

Eskimå-mode

Kategori: Livets lilla gång

Är det termobrallor och pälsmössa på ikväll eller??? Och så ett överlevnadstält i handväskan så kanske man klarar sig ute i stormen. Fääääzt!!
 
 

Storfniss!

Kategori: Livets lilla gång

  Hahahah, skrattar högt för mig själv!! XD XD XD
 
 
Pictures from: http://wtfsofunny.info

Bla bla blii bleux??

Kategori: Livets lilla gång

Jag har i flera dagar haft orden: Bla bla bli bleux (blö) i huvudet och jag undrar vafan de härstammar ifrån. Jag tror att det är något roligt, typ skämt, som jag säkerligen har skrattat åt vid något tillfälle. Det kanske inte är exakt bla bla bli...men jag vet att det är blööö. Man måste säga det på ett speciellt sätt oxå. Hahaha, fan jag blir galen!! Är det från en film, har någon knasig kompis sagt det eller är det jag själv som har svamlat i nattmössan?? Jag MÅSTE få veta..någon som har koll?? BLA BLA BLIII BLEUX???!! 
 
 
Kommentarer:


inget jag har koll på iallaf..!! 
Skrivet av cat den 01 juni, 2012 kl. 23:35 #

Wtf?

Kategori: Livets lilla gång

Jobba på en fredag..vaffan är detta??!! Tydligen mitt nya liv om man kollar in schemat. Kul jul i hamsterboet!!