lindilus.blogg.se

Spårlöst försvunnen

Kategori: Livets lilla gång

Är fortfarande upprörd och resenrasande i pannbenet efter att ha blivit rånad av bredbandsbolaget. Rånad på kanalen mitt i de sista avsnitten av Bad Girls Club. (Jaaadå..oj va jag tittar på det programmet) Helt plötsligt när jag sitter där och mystittar så slocknar hela fanskapet och sen gick det inte att titta mer för kanalen ville bara inte finnas. Det sjuka är att detta har hänt förut...även då under ett program som jag VERKLIGEN ville se. Den kanalen har varit spårlöst borta sedan dess. Det är alltid så när jag sett fram emot något på TV riktigt mkt (t.ex. som Victorias Fashion show)... då ska bredbandsbolaget cp:a och hacka och stänga av så att man inte kan titta normalt. Upplev mer med Bredbandsbolaget in my ass!! Om det inte är mer skit, problem och krångel de menar att man ska uppleva!!??

Nyårs-lanet är här!

Kategori: Djur

Tjo bruuuurs! Rickards och Charlies årliga nyårs-lan har varit igång sen i onsdags och grabbarna levlar, main quest:ar och heal:ar både till höger och vänster dag och natt. Är inte jag den lyckligaste tjejen i hela världens så säg!! Nästan så att jag studsar upp och ner i soffan och får tårar i ögonen när jag ser grabbarna sitta vid sina älskade datorer. XD

 

Men jag har iaf mitt akvarium att se fram emot (studsar på riktigt upp och ner i soffan denna gång). Vi har köpt akvariet nu med pumpar, värmare och lampor och alltdet där tråkiga kraffset som är nödvändigt för att firrarna ska leva och frodas. Bara det roliga kvar att köpa...inredning och firrar. Det jag vet so far är att jag ska ha en svart trekants-firre som ska heta Sally och en såndär rolig liten räka som ska heta Conrad. Det kommer bli sååååå mysigt med små simmande vänner att pyssla med.
 
 
Kommentarer:

OCH MÄNGDER MED NEONTETROR SOM ALLA HETER BERGRUTT? ja!!
Skrivet av catrin den 30 december, 2011 kl. 21:38 #

Grattis!!

Kategori: Bedas

Min allra minsta Beda-vän har tagit körkort idag. Och med tanke på hur rädd i ögat du va innan så kan man ju inte vara annat än stolt i stortån över dig en dag som denna. =) Jättegrattis hälsar Rickardo oxå!!! <3 Fan, kanske är dags att man börjat fixa ett själv snart... börjar ju närma 25 barre och innan dess skulle det ju kännas rätt smutt med ett köris på fickan. Tar det en annan dag. 
 
 
Kommentarer:

TACK VÄRLDENS FINASTE BEDAL! det blir av att fira hårt i London!!! :D
Skrivet av Nattis den 28 december, 2011 kl. 16:34 #

VSFS

Kategori: Livets lilla gång

Om det inte hade vart så satans kallt att stå på ballekongen och hänga tvätt så hade det här vart ett perfekt torkväder. Nu är jag så lycklig att reprisen på Victorias secret fashion show går nu. Ska glutta och invänta Cas och Skinny. Yeeeayy!

Katastroooooof!!??

Kategori: Livets lilla gång

Vart man än gluttar så babblar och skriver folk om stormen Dagmar...och jag måste ju få vara som alla andra så då skriver jag oxå om det. Dagmar Dagmar Dagmar! Märkte den bara lite igår när det susade ordentligt utanför sovrumsfönstret och det flimrade i lampjävlarna. Kanske är det möjligen så att eftersom jag fick mandeln i gröten i år så klarade jag mig ur denna hemska katastrofala storm utan att ha brytit ett enda revben och utan förbiflygande bilar och annat hysteriskt.



Det enda som känns katastrofalt för mig är att jag ska jobba idag. Hoppas hela tunnelbanestationen har blåst bort.

Tv-dag nr. 1

Kategori: Livets lilla gång

Det är alltid så sjukt mycket bra på TV runt jul..massa mysiga filmer som får näsvingarna att darra och hårsvallet att virvla fritt i vinden. Och så kan man gå och flukta på sina klappar ibland som fortarande ligger ute i hallen och förgyller stämningen.


Mitt örnhalsband som jag fick av syrris i julklapp. Ska aldrig ta av det!!

*


Kaniner måste ju oxå få ha julbord. Så här mumsigt fick min lilla Totis.
 
 
 
Kommentarer:

Men syrr!!! Måste du inte ta av du när du tränar?!
 Pjuss! 
Skrivet av cat den 27 december, 2011 kl. 21:15 #

Juwl! <3

Kategori: Livets lilla gång

Känns alltid lite ledsamt när favvodagen är över. Men jag hade iaf en sjukligt mysig julafton med många ägghalvor och chokladkolor nertryckta i käften. Lite julfirande ute på Brevik med glögg och hundhår blidde det oxå innan vi körde igång på riktigt hemma hos mor och far med Kalle, julmusik, maaaasssor med mat och 15 miljoner klappar som vanligt. Jag fick så många fina klappar att jag nästan tappar stortårna. Bland annat en tub voltaren och ett duschdraperi, haha! Kvällen avslutades med Ensam hemma 2 i sängen med världens bästa soulmate. 
 

Jorå såatteh!!

Kategori: Livets lilla gång

- Du där! Du står bara och dricker läsk så du kan ju ta och hjälpa mig!!

Lite så har det känts de senaste dagarna på jobbet med hysteriska utbrott från alkolister och ensambemanning med seg kassa och kö ut till dörren. Så jävla omysig känsla måste jag säga.

*

Men imorgon är du ju årets isärklass mysigaste dag så det väger upp. Sitter och förfestar inför imorn genom att kolla på Narnia. Sinnessykt spännande är det just nu så jag får återkomma med senare detaljer från livet. Harebraochhej!

Hemmagym & old pics

Kategori: Livets lilla gång

E man dallrig som en brullépudding och tung som en traktor så får man se till att träna bort en kalori eller två ibland. Hade precis ett eget litet gym ute i hallen. Körde igenom progge typ 92 gånger och körde lite alternativ styrka på golvet. Tur att jag dammsög igår för annars hade min svettiga kroppshydda dragit till sig mer än 65 smutspartiklar i minuten.

*

Hittade något alldeles fantastiskt på min mail oxå för en liten stund sen. MASSOR MASSOR av gamla bilder från gymnasietiden som ligger sparade i nån slags mapp. Haha så sjukt mycket fula bilder och videor från them good old days. Och idag besöks åter Svea rike av Cäsz..varpå jag bjuder på en av de upphittade bilderna på oss 2 en solig dag för kanske 5 år sen eller dylikt. The time of my fucking life!

Kurrande kotte

Kategori: Livets lilla gång

SÅ JÄFFLA HUNGRIG!!!

Det är precis vad jag är...magen kurrar som en kotte i skogen och det enda vi har hemma är typ knäckebröd med lite sketet smör på. Man bah..eeeeh nej tack!! Önskar att det fanns en liten frukostfe som svävade runt hos alla som hade slut på frulle och vevade med sitt magiska spö och vips så hade man 16 mackor med 118 olika pålägg. Vem ger mig en sån fe i juklapp??
 
 
Kommentarer:

Kom över å hämta lussekatter från pb tog hem igår.. åt en o en halv till frull :P
Skrivet av AUI den 22 december, 2011 kl. 10:18 #
 

Haha busig du e! =) Har vart nere och köpit frulle nu dock. Men ska fan ta he, lite lussisar ikväll så att man har i frysen när det kniper. =D
Skrivet av Linda den 22 december, 2011 kl. 11:05 #

Leilas söta jul

Kategori: Livets lilla gång

Sisådär ja! Då va ännu en dag i mitt sjukt spännande liv över. Jag irrade runt inne på Sveavägen en lång stund för att hitta den allra sista klappen som nu ligger under granen med alla de andra små finingarna. Trodde nästan ett tag att jag skulle komma för sent till jobbet, men jag kom fram i tid och möttes av en Aurora utan frimärken och massa mysig tobak som skulle packas upp. En sak som jag faktiskt gillar med att jobba på Pressbyrån är att fylla på tobak. Konstigt, men sant!
 
Nu sitter jag och myser och kollar på Leilas söta jul. Jag tycker hon är så himla gullig...och bakar fett goda grejor. Hon kan gärna få komma hem hit och baka any day. =)
 
 
Kommentarer:

Jag tycker oxo hon e fett mys. Ingen hypersmal o hysterisk typ som står och låtsas-MMMM:Ar åt det hon lagar. Nej redigt me smör ska de va i kakorna, MUMS!! 
Skrivet av catrin den 22 december, 2011 kl. 08:54 #

Voldy <3

Kategori: Livets lilla gång

 

Stressigt värre

Kategori: Livets lilla gång

Jag har EN endaste liten klapp kvar att köpa... sitter och funderar riktigt hårt på om jag ska åka och köpa den idag innan jobbet eller imorgon innan jobbet. Ogillar verkligen starkt att vara inne i stan när det är julrush och 756 människor per kvadratmillimeter. Ska bli såå kul att jobba den 21:a, 22:a och 23:e december när folk är som allra mest stressade och otrevliga. Just love it!

Sista bestyren

Kategori: Livets lilla gång

Snart ska jag susa iväg ut i midvinternattens extrema kyla (fast helt tvärtom) och införskaffa de sista julklapparna. Ska möta systri inne i stan senare för fiffel med karameller och diverse andra bestyr. Musigt!
 

Dagens fejsbook-sanning!

Kategori: Livets lilla gång

Alltså, hahahaha. det är helt sjukt hur bra detta stämmer med verkligheten. Det ÄR verkligen precis såhär på fejjan. 
 

Hundmatare

Kategori: Livets lilla gång

Drömde hela natten att jag jobbade som hundmatare och knatade runt bland Gimmerstas villor med fickorna proppfulla med levergodis. Fresh and clean!! Kanske var det ett tecken på att det skulle vara "Hej mitt vinterland" utanför fönstret när jag vaknade eller kanske en liten reminder att jag skulle jobba stängning idag. Det var en magisk afton på jobbet utan varken remsor eller julfrimärken till folket. Kan ni tänka er vilken total katastrof...ja jag säger då det. 

Busy christmas

Kategori: Livets lilla gång

Nä asså ni vet ju hur det är när man är fett poppis och sådär ultra-upptagen som bara riktigt viktiga människor är? Precis så har helgen varit med graninköp och laxätning hos päronen i fredags och sen en jäffla glöggfest hos syrran igår. En go och glad skara människor samlades på sjunde våningen och drack oss redlösa på alkoholfri glögg och käkade oss höga på saffranspizza och andra sockerhaltiga droger.

 


Och jultemat har fortsatt även idag med mysdag hos mampapi med hela tjocka familjen. Vi pimpade granen utav bara helvete och skojar inte om den blev magiskt jävla vacker i år. Typ som en disneygran med sned spira. För att toppa det hela bakade vi även sisådär en 70035 pepparkakor och spritsade loss med kristyr och strössel och hela baletten x 3. Korvgryta intryckt i käften är inte att förglömma..gotta love my mothers food. *Ler som ett riktigt tjockt barn*

Inflammerat hönsarsle

Kategori: Livets lilla gång

Det här är typ första dagen på hela veckan som jag städat här hemma. Har sett ut som ett inflammerat hönsarsle överallt och det lättar ju inte upp stämningen direkt. Något som däremot gör det är att mor och jag ska köpa julgranis idag för på söndag är det dags för pipparkakuja-bak och pynt av barren. Man kan ju hoppas att årets gran har ett par barr mer eller iaf en extra kvist jämfört med förra årets kalhygge. 

Punka?

Kategori: Djur

Varför ligger det en cykelpump i soffan när jag kommer hem från träningen? Någon som tycker att luften gått ur mig kanske...he he he!

 

Cheer up

Kategori: Cheerleading

Time to cheer up...off to Svartis and the örns. 
 

Hatljud!

Kategori: Livets lilla gång

Men uff! Känner mig inte på topp idag heller, trött som en pensionerad häcklöpare och lite allmänt låg. Och så har jag äckelpäckeltid nere i tvättstugan (skjut mig) och så måste jag dammsuga (knivhugg mig). Dammsugare och barnskrik är lätt mina 2 hatljud här i världen. Blir helt arg i hela kroppen när jag tvingas höra på pisset. Morr i byxan! Hoppas på att jag gaskar upp mig till kvällens träning och blir lite piggare i pallet för this is not the time att inte orka gå all in. Just saying!


 

Byggpartner Luuls & jag på juluppis =)

F***a och rökheroin!

Kategori: Musik,TV,Video,Film

När ska mina jävla hälar och mitt jävla finger och övriga kroppsdelar bara give me a break??? Fan, är 22 år gammal och går som en jävla kärring med rullator om jag sitter ner för länge. Trött blir man på livet ibland vill jag lova... och är man go och glad hela dagarna blir man lätt lite nertryckt i skorna på kvällskvisten. Då är det tur att det finns awesome låtar som denna att piffa upp mungiporna med. "Jag har spridit smitta uti Ann-Kristin". Genialiskt!

Lussepass next

Kategori: Livets lilla gång

Som den enorma jättebebis jag är som adrig kan sluta älska precis allt med julen så sprang jag upp som en studsboll på uppåttjack kl. 05.20 för att göra lussefrukost till Rickardo innan han svävade iväg till jobbet. Han fick 2 varma lusselullar, tända juleljus och såklart (går inte att vara utan) en liten Luciasång. Det är ett måste att sjunga julsånger 24/7 riktigt jävla högt hela dagen.
 

Just nu i min ensamhet firar jag Lucia genom att ha mitt specifikt fina jularmband med berlocker och så har jag renar i öronen...örhängen då alltså. Hade blivit något tungt med en hel jävla ren i varje öra, tro mig! Annars hade jag lätt haft det. Har käkat 3 pepparkakor och en lussebulle som lunch innan jag drar iväg på ett litet lussepass på jobbet. Och jobbar man denna dag så fattar ni säkert själva vad det handlar om...Baka och sälja så jävla många lussebullar man bara kan. Suck!
 
 
Kommentarer:


Orka va så söt, orka ha hallonnäsa, orka ha en prick MITT på hallonnäsan.. <3
Skrivet av syss den 13 december, 2011 kl. 21:31 #
 

Jorå..pricken sitter där den ska as always! =D <3
Skrivet av Linda den 13 december, 2011 kl. 21:48 #

Wow-feeling

Kategori: Livets lilla gång

Nu är tisdagens båda hundpromenader avklarade. Förutom det vanliga oändliga snosandet på gräsmattan så såg vi idag oxå en ekorre = jag fick stå och glo under ett träd i 75 dagar som en skeppsbruten uteliggare. Riktig wow-känsla om ni frågar Tintin...rätt lame om ni frågar mig. XD
 

Eagles x-mas

Kategori: Cheerleading

Here we are.. från de båda gångerna då vi körde på uppvisningen igår. Inte klockers på långa vägar, men bättre än bajs skulle man väl kunna säga för att vara ihopsatt på 2,5 träningar. =) 

Livs levande på ballen

Kategori: Livets lilla gång

God morgon.. jag haren riktigt produktiv morgon här i hålan. Har tvättat taket i badrummet bland annat då jag fick för mig att det behövde göras pronto. Kan det va den livs levande (tills nån högg av den från moder jord) granen som Rickards mor ställt på vår balkong som gör mig så lätt på fötterna idag?? Älskar att hon bara kommer hit med en gran...hon är minsann oxå en liten julsjäl av bästa sort. =)



Idag är det jobb på schemat och efter att ha fått betalningsplanen för USA igår så känns det på nåt vis lite lättare att blada sig dit och le krystat mot alkisar och servera korvar i rasande fart. Sen är det ju Aui som jobbar med mig och då blir ju passet som en dans på trosor så att säga. Tjipp tjilevipp!!
 
 
 
Kommentarer:

som på salamitrosor :D!
Skrivet av au den 12 december, 2011 kl. 13:21 #

T to the orvalla

Kategori: Cheerleading

Hela jäffla dagen har spenderats med örnfamiljen i Torvalla. Först hade vi våran extremt latin flavoured uppvisning. Körde flickis för första gången sen fingermoset och tyvärr är jag tillbaka på grodstadiet igen. Jag som va så glad att jag började få stäm efter och allt. =( Men så är livet...det ska inte få gå för bra i livet. ICKE!!! Herregud, då kan man ju få känna en stunds lycka lixom.

 


Efter en lång salladslunch i centrum med Gerry och Nikkan rullade vi tillbaka som 3 fårostar till Torvallas gamla ångestspöken för att förtrollas av Cheer Elites uppvisning, som behändigt nog låg direkt efter våran. Tänka sig valivet kan vara mysigt ibland. Som en skumtomte med basebollkeps typ.

Note to self

Kategori: Livets lilla gång

Linda, dina springskor är INTE vattentäta = du kan inte springa där spåret är översvämmat utan att själv bli översvämmad runt tårna. 
 
 
Kommentarer:


du, går det inte att gå bak i arkivet somehow? försökte söka på gamla fula ord som bajs och geeklords, but i cant get back! :(
Skrivet av cas den 10 december, 2011 kl. 19:51 #
 

Bara genom att trycka på bakåtpilen vid månaden på den lilla kalendern uppe till höger. Då kommer du en månad bakåt och kan klicka runt på olika datum för att se vilka inlägg som finns skrivna där. Men du kan ju annars söka på google typ: geeklords mitt i nypponsoppan barbalalabe så kommer det upp inlägg där geeklords är med. =)
Skrivet av Linda den 10 december, 2011 kl. 19:55 #

Kom och kolla!!

Kategori: Cheerleading

Ni har väl för i fiskens alla fistlar inte missat att vi har juluppvisning nu på söndag? Klockan 13.00 i Torvalla kör vi igång. Ni tar med er 40 kronor och vi bringar allmän cheer spirit och lite etxra chacha flavour! För mer info glutta HÄR.
 

Vem e grabben??!!??

Kategori: Musik,TV,Video,Film

Men heeeyyy, vem e det här lixom? Har inget jävla minne av att jag någonsin sett honom på Idol, det borde jag kommit ihåg. För herrejävlar i min håla vad jag älskar hans röst..och låten. Jag måste ha missat avsnittet då han var med eller nåt för annars hade jag lyssnat typ varenda dag sedan 2009. Fucking lurv it!!



(Han börjar sjunga vid 00:50)

Living with karatekid

Kategori: Cheerleading

Har aldrig i mitt liv tvättat så mycket som jag gjort idag. Men nu är det finally över. Thank you Lordi!! (Det finska hårdrocksbandet ja). Däremot råkade Rickard just karateslå mig rätt över det onda fingret så jag håller på att bajsa på mig av smärta. Tur att det är träning snart så att man kan få umgås med lite normala människor. Ikväller blir det båda julprogge och salami...kan det bli mycket roligare en tisdagskväll?

Det är fan så att man får en tår eller två. <3

Tassar i snön

Kategori: Djur

Idag var det 2 små voffsingar som ville ut och lufta baktassarna i snön. Så det blev morgonpromenad gånger två todaysies för inte ska man sitta kissenödig och se ledsen ut när man e så söt och lurvig? Nä, jag menar det!

 


Mina tisdagskompisar Alfa och Tintin. =)

<3 Riistekkpah!!

Kategori: Livets lilla gång

 
 
Observera Rickards störtsköna bulle till vänster. 

Bling-bling in tha tree

Kategori: Livets lilla gång

Kom hem för 2 timmar sedan och sprang upp med alla påsarna med klappar. Städade runt här hemma i rosenrasande fart och när det va klart kunde jag inte hålla fingrarna i styr utan sprang ner i källaren och hämtade granen och pyntet. Så nu står den här och bling-blingar. Behöver dock köpa lite mer glitter, men den är ändå helt otroligt mysig. Ska ta en paus i klappinslagningen nu och laga middag tills min lilla snickare kommer hem. Ååååh, mysigt att komma hem till en pyntad gran med klappar under. Nästan så att jag går ut och kommer in igen bara för att låtsas som att det inte var jag som ställde upp den och bli överraskad. Love this time of the year!!!

Klappjakt på g

Kategori: Livets lilla gång

Waaaah, mitt hjärta stannade i typ 3,45 sekunder när jag kollade ut genom fönstret. Trodde för en kort stund att det var snö, men det var bara en väldigt massa frost. Frost är ju oxå fint så jag är glad ändå. Idag ska jag åka och köpa juleklappar. Jag har bara 2 stycken än så länge och så kan vi ju inte ha det när vi redan passerat andra advent och allt. Längtar så mycket tills jag är hemma med keten igen och får slå in dem. Alltså...sååååå myyyyys!
 
 
 
Kommentarer:

Finaste paketet är endå du, evvar!! <3 
Skrivet av syss den 05 december, 2011 kl. 11:16 #
 

Hihihi.. iaf det skrynkligaste paketet. =D <3
Skrivet av Linda den 05 december, 2011 kl. 16:28 #

Mäkärovniiis!

Kategori: Livets lilla gång

Nu jävlar ska det bli stuvade makaronisar med el korvo till här i stugan. 2:a ljuset är tänt, träningskläder hänger på tork och Rickard börjar bli sjuker och sitter och tycker synd om sig själv medan han spelar Skyrim. Ska fan åka tidigare till träningen..det känns som om jag inte arit där på 100 år fast det bara är 3 dagar sen. Schkumt!!

Naken brullépudding

Kategori: Livets lilla gång

Tjena Barbro och Barbara (stabila namn)... sitter och hinkar gröt i soffan och är allmänt lycklig för att det är träning idag. Vi ska börja med julleprogrammet och det är ju alltid lika mysigt i byxan. Dock är det lite problematiskt att hitta rena träningskläder i denna boning då jag inte har tvättat på över en vecka och tvättkorgarna ser ut som hej Håkan och hans syster. I värsta fall får jag väl träna naken, oh my, och det skulle inte vara någon vacker syn. Brullépudding på vift!!!

Lusselull!!!

Kategori: Livets lilla gång

Idag fick jag gudsprat, välsignelser, psalmer och böner så att det räcker en hel livstid. Även om bebisar är söta och kyrkan är fin så va iaf min favorit helt klart Hans-Börje (oh yes) som spelade orgeln.

*

Åkte hem och tog en liten nap med min bebisbuppis som låg och susade i sängen. En liten Bupp som sedan blev väldans sugen i näbben på lussebullar så vi kubbade ner och köpte ingredienser och sen bakade jag loss. Blev precis färdig med sista plåten. Skulle lägga upp bild på Rickards och mina mästerverk, men passagen knasar som vanligt. Happy days lixom!

Kyrkligt

Kategori: Livets lilla gång

Hur lyckligt tror ni inte denna dam är när hon får sitta och trycka in risgrynsgröt med kanel och socker i käften??!! Bästa frullen på typ 17 år!

 
Idag ska jag på dop då en av mina kussar har klämt ut en liten julkaramell. Det är i Tyresö kyrka och jag kan fan inte minnas senast jag var där..ages ago! Personligen är jag inte särskilt förtjust i allt överdrivet snack om Jesus och Gud vid sådana där tillställningar, men det är ju alltid mysig stämning i kyrkan och särskilt vid juletid så det kan nog bli trevligt ska ni se. =D
 

Hubbe!! <3

Kategori: Djur

Alltså!!! Ni skulle sett taxbebisen som kom in på jobbet idag. Den vaså liten och söt..liten som en limpa och stod på darriga små ben. Och den hette HUBERTUS!!!!!! Lilla Hubbe..jag sprang fram och gosae loss. Vill ha en egen liten Hubbe på stört.



För övrigt så gör jag och Rickard egen pizza rill middag, gjord på tacobröd. Det är sjukt gott faktiskt. Spännande va??!

Brända mandlar <3

Kategori: Livets lilla gång

Säger som Teddan...Gärdestad då alltså: - Vilken härlig dag, lalalala lalala lalalala!!!

 


Smög runt på 2 julmarknader inne i staden idag med mor, syster och mitt mongolidiserade finger. Det första vi gjorde va såklart att hugga in på de brända mandlarna. Jag köpte även ett par underbara sockor med flodhästar på (inte är det kossor vad ni än säger) som jag skuttar runt i här hemma. Sen köpte mami lotter i gamla stan hos en knäpp liten tant med världens bästa personality. Två av lotterna var vinst så jag och Tin fick välja varsit litet pris. Jag valde en julskål (jag är mycket medveten om likheten med en potta) och Tin valde en julkrubba. Vi är den allra mysigast julfamiljen i hela hela hela världen. Bah så ni vet!!
 
 
Kommentarer:

Jag tycker personligen att skålen är mycket ståtlig..!! Fåglarna verkar digga krubban oxo, så allt är julefröjd här!
Skrivet av syrran den 02 december, 2011 kl. 12:48 #

Lucköppnar-fingrarna redo

Kategori: Livets lilla gång

Som alla säkert har märkt så är jag en riktig sucker för julen och det är inget undantag när det kommer till julkalendrar. I år har jag 3 stycken och har köpt en chokladkalender till Buppis oxå för han MÅSTE ha en.

 


Favoriten är fortfarande ICAs julkalender med störtsköna rim och konstiga bilder. Tänker ALDRIG växa upp och sluta älska julen. Denna dag spricker över av julstämning.... ljusen är tända, kalendrarna öppnade och jag, syster och mor har tänkt att åka in till Gamla Stans julmarknad och får jag inte brända mandlar så släpper jag en stor tår och kanske tillome en fis.


 

Dagens ICA-rim:

Isbjörnsdräkten ville på discot jag ha, men tigerdräkten gick lika bra.



För er som inte har någon kalender, men ändå vill öppna luckor och känna myskänslan så kan ni gå in på denna (som julgalna syster skickat till mig). Lite fina meddelanden och ljuv musik en 1:a december som denna. Lev väl!!
 
 
 
Kommentarer:


Undrar vad barbalalabe betyder?
Skrivet av Marris den 01 december, 2011 kl. 20:18 #
 

En blandning av Barbalala (en av Barbapappas döttrar) och mitt smeknam Labe. =D Easy as that! 
Skrivet av Linda den 01 december, 2011 kl. 20:44 #
 

Barbalala, en grön tjej med intresse för musik.
Skrivet av Syrran den 01 december, 2011 kl. 21:09 #