lindilus.blogg.se

Summer time

Kategori: Livets lilla gång

Rickard langade just den underbart utstuderade slutsatsen att: - "Bajs är bajs! Det finns ingenting i det....inte ens lite vitaminer." Ja...smart grabb vill jag lova. Samtalsämnena sprudlar åt höger och vänster så att säga.

-

Idag har det varit bästa biltvättarväder och eftersom vi igår införskaffade tonvis med medel och makapärer blev det ett satans ståhej med bilhelvetet. :D Och eftersom det funkade att döda mobiler med boobsen tänkte jag prova om det gick att tvätta bilar med dem oxå....utan större framgång. Dock stora steg frammåt med "Elton the murder dog", som idag bara har morrat och sprungit efter mig en enda gång. Vi har tillome gosat med varandra...Kan det vara för att jag större delen av tiden höll i skinka och hundgodis?? Men hey, vi har ju nåt gemensamt där iaf. *svullaaaaaa*
 
 
Kommentarer:


SOM DOM FATTIGA I CALCUTTA, SOM INTE HAR NÅN MAT, SAMLAR KO-SKIT OCH SILAR DEN FÖR ATT SE OM DET FINNS, NÅGRA OSMÄLTA RISKORN KVAR....!! 
Skrivet av Catrin den 01 juni, 2009 kl. 19:56 #

SÅ MÅSTE OXÅ DEN SOM VILL FINNA OCH INTE SÖKA FÖR SÖKANDETS SKULL.... BÄSTA GODNATTSÅNGEN NÅNSIN!!!
Skrivet av Linda den 01 juni, 2009 kl. 20:53 #

ja, men do finns d ju nagot mer an ingenting i bajs... ibland... 
Skrivet av catrin den 06 juni, 2009 kl. 21:55 #

Pyjamasparty a´ la BedaBoys feat. Emelie

Kategori: Bedas

Igår va det födelsedagspartilaj hemma hos BedaN, aka Nattis. Bland hysteriska bygg, söndertrasade stay-ups och en tripp över till grannens mcdonaldsfest (där vi för övrigt gjorde stor succe´ med vårat lättklädda tema och extravaganta dance moves) utmärkte sig fiskedammen som en av kvällens höjdpunkter. Bildbevisen visar klart och tydligt att vissas faces är som allra lyckligast då det slits och dras i fiskespöt. En smått panikfylld och aggressiv Frida lyckades med Svennes hjälp tillslut boka och betala vår resa som går av stapeln nästa lördag och allt är nu frid och fröjd. Bulgarien watch out for BedaBoys!!!

Mobil dödad av bröstsvett

Kategori: Bedas

Vi dansade så rejält igår på Bedaj's maffiaskiva att min mobil, som oturligt nog råkade ligga bland mina boobs, ådrog sig en kraftig fuktskada. Det är faktiskt sorgligt men sant. Den funkar icke längre så om jag inte svarar på era bönerop efter mig så är det inte för att jag är en hänsynslös apa utan för att min mobil har gått över till andra sidan.

Livet alltså...

Kategori: Livets lilla gång

Tynar du bort som en sunkig kantarell i skogens utkant? Ja, så känner jag oxå....livet är ganska meningslöst. Skulle vilja plugga eller jobba med nåt roligt, men eftersom jag inte vet vad som är roligt eller vad jag vill plugga till är det ju lite halvklämmigt i kolahålet. Dessutom har jag inget giltigt betyg just för tillfället då cp-kärrings-studie"vägledaren" (aka studiesaboteraren) sa åt mig att välja bort en kurs, som va värd mer poäng än jag kunde ta bort. Stabilt råd inkompetenta jävla morotsgnagare!! Slutsats = heltid på pressis = tyna bort som en sunkig kantarell.

Premiär på systemet :D

Kategori: Livets lilla gång

Jaha, idag är jag då 20 år och en dag gammal. Och eftersom jag hade oturen att fylla år på en söndag fick jag råda bot på omständigheterna och studsa till systemet på bilringarna det första jag gjorde imorse. Klockan 10 öppnade systemet...jag va på plats kvart i med näsan tryckt mot rutan. (En del kråkor råkade slita sig loss och fastna där ja). Sedan gick jag där i godan ro och strosade bland hyllorna som om jag var på en liten sommarpicknick i Skövde. Införskaffade en del små goda flarror och blev överförtjust när damen i kassan studerade mitt leg ingående. Har nog inte vart så lycklig på länge...gick och log och småfnissa genom hela centrum. CP-varning, men jag gillar mig ändå.  

-

Här langar jag nu 2 bilder från mitt hemliga bageri. Som lotion för ögat!
Egenhändigt köpta flaskor :D
 

Min tårta:
 

20 år

Kategori: Livets lilla gång

Idag har jag levt i 20 år = stort grattis till mig som ska åka till systemet det första jag gör imorn. Bara för att jag nu kan utan att släpas ut i underbyxorna eller åka i fängelse för människorov i samband med spritflaska. Ja ni fattar!

-

Dagen har varit en mkt stilla sarmoni med min lilla familj. (Låter som om vi haft begravning, men så är icke fallet) Grillade, smockade tårta och sköt luftgevär som de byfånar vi e. Fick enormt unerbara presenter oxå, som fick lungorna att krampa lite extra av glädje. Bla fick jag en asvacker kamera, en digital fotoram, en megabra plattång och en massagedyna som knåpar och knådar som aldrig förr. Blev ytterst lycklig vill jag lova!

-

Tack alla söta snusdosor som grattat mig i ögat trots att jag nu e en gammal kärring. Rullstol nästa!

Cheerleading SM 09 Nyköping.

Kategori: Cheerleading

Jahapp!

Igår tävlade vi då SM, på det program som vi i månader (år?) har tränat på nästan varenda jävla dag. Dagen började mystifikt med att BedaBoys tagit fel på ankomstiden till bussen. Glatt fnissandes i tron att vi skulle släntra in sist av alla, som vanligt, kom vi bland de första och fick stå i den kalla vårmorgonen i en halvtimme.

-

Sist ut av alla lag va vi och dagen bestod mest av att värma upp med typ en timmes mellanrum. Lite segt kanske, men vi fick iaf gå upp och glutta på JuniorA när de körde. Så jävla vackert att lilla tåren kröp fram i ögonvrån. Grattis till bronset små smultron!

-

Kan ju tyvärr inte säga samma sak om oss då vi misslyckades ganska totalitärt. Vårt program såg ungefär lika inbjudande ut som Stenbackas mungpor och alla som har varit i kontakt med henne vet att de inte är de minsta mysiga. Sjukt äckelpäckel att vi cp:ar till det och inte visar vad vi faktiskt kan. Vi vet att vi är dunderhonungsbra, men vi ville att alla andra skulle se det oxå. Min stillastående flickis va dock över förväntan och jag hade tillome stäm efter...börjar fundera på om jag råkat dopa mig eller nåt. Måste va alla smygfisar av vårt bajsnödiga lag som fått flickishormonerna att gå igång rejält. Rymde hemmåt med näsblod i vänster näsborre (why??) och en demolerad högerarmbåge. Heja heja alla andra HCE-lag som står på mattan idag och imorn!!!
 
 
 
Kommentarer:


Huvudsaken att ni försökte ;) 
Skrivet av MFC den 24 maj, 2009 kl. 01:10 #
 

mfc? hur hittade de hit :D? men du och jag var schnygga iaf ;)
Skrivet av cas den 24 maj, 2009 kl. 22:34 #

Vi är alltid extra krydda
Skrivet av Linda den 25 maj, 2009 kl. 16:31 #

Hattifnatt!

Kategori: Livets lilla gång

Efter en dag på pressbyrån med diverse påhåpp om att jag har 0 i IQ, är dum i huvvet och är en subba så har kvällen åter lagt sig över vår lilla by och det är dags för Homis och Marcus skiva. Trots strängt förbud från Pörnil&Maolin smyger vi oss iväg för att veva våra lurviga i hattarnas tema. Själv har jag dammat av farmors gamla rosa hatt och trängt ner mig i ett par för små byxor. Länge leve fettvalkarna! :D

The planer del futuro

Kategori: Bedas

Sitter inne vid datan i brist på vårens solstrålar. Jag lyssnar på gamla låtar som brukade spelas varma under gymnasietiden. Tänka sig att det redan gått ett år sedan det var vi som fick åka flak och ha studentskiva. Sorgligt men sant och inte har man hunnit med nåt saärskilt förutom att ha blivit toalettansvarig på pressbyrån, tränat kroppen ur led på mer än ett ställe och gått upp några kilo bilringar. Tragiskt!

-

Men inte ska vi deppa ihop för det. Jag har en liten tanke som ligger och gömmer sig i ett litet skrymsle av hjärnan och den får mig att hålla ut då flickisarna känns som tungast och byggen rasar ner i fejjan på mig. Jag tror Beda-Boys vet vad jag prata om. Efter söndag...förhoppningsvis!

_

Men än är det inte söndag och innan dess ska vi strippa för småbarn och hosta busschaufförer i ansiktet...eller? Schemat är följande:

* Måndag: träning 20.00-22.00

* Tisdag: Jobb 06.30-14.30, Homis&Marcus skiva

* Onsdag: Tins skolavslutning, träning 19.30-22.00

* Torsdag: Jobb 09.30-18.30

* Fredag: tävla SM i Nyköping

* Lördag: funktionär på SM

* Söndag: fira min 20-årsdag :D

Hatiskt!

Kategori: Cheerleading

Usch i mellersta magtrakterna!

Gårdagens träning va ju intressant på många vis och stämningen som uppstod kanske inte var riktigt helt uppskattad från alla håll och kanter. Man kan ju hoppas att det blir mysigare på dagens träning, den 1435:e träningen på en måndad. Nu sa jag sola så att näsan ramlar av mig!!

Prima ballerina!

Kategori: Bedas

Nötter under mina fötter!

Ikväller ska vi på Jessicas skiva och vi kör en favorit i repris och klär ut oss till ballerioner (mkt bra stavning på den ja). Min mor har sytt utsökt spretande svarta kjolar som får ögat att tåras av annat än vackerhet. Synd bara att jag blev tvungen att jobba öppning imorn oxå..kmr va trött som ett kriverat paket surströmming. Men jag har förberett bullplåtar i ugnen och hoppas att det inte ser lika förjävligt ut som vanligt imorn så jag slipper göra nåt annat än att frambringa alla min återstående positiva energi till mina ÄLSKADE kunder. Livet är så otroligt glädjerikt och fullt med rosenblad! Snart dags att möta BedaBoys för diverse piff och puff @ Tottehemmet.

Smultronskalle

Kategori: Livets lilla gång

Ont i nacken!!! En smärre incident på träningen igår, men oj vad ont det kan göra att få 2 små flugpersoner över sig. Är dock mkt värt det när Ida dubblade så fint. :D (Försöker använda mig av den mentala träningen här..hehe)

-

Idag har jag återfunnit en hemsia som jag mkt gillar eftersom man där kan titta på den roliga sjungande bebisen och lyssna på denna underbara gamla goding: http://www.superlaugh.com/1/iloveyou.htm


Avslutande vill jag påpeka att om ett mysigt place kallas smultronställe (hatar uttrycket btw) så borde en trevlig människa kallas smultronskalle eller dylikt. Det tål att tänkas på!

God morgon!

Kategori: Livets lilla gång

Buppis sprang just iväg i en enorm nödighetsattack och då passar jag på att peta på tangenterna lite. En väldans tidig fredag må man tycka, men det går att åtgärda. So fort jag kmr hem till moi bed ska jag slänga alla mina huvven i kuddarna och snusa vidare i väntan på kvällens träning. Vi får ju se om laget idag är tiptop efter gårdagens 3 timmar långa mentala coachning i torvalla. Tjoflöjt!

Grattis Tin!

Kategori: Livets lilla gång

GRATTIS GRATTIS GRATTIS TILL MIN SÖTA SYSTER YSTER SOM FYLLER ÅR IDAG!!!!!!! Hoppas att du får en toppendag, men det är ju inte så svårt när man får träffa mig och dessutom äta smörgåstårta.

-

Nu bär det av till jobbet. Morgonstund har hundskit i mund.

Kreacher <3

Kategori: Livets lilla gång

Det är alltid lika dystert när man läst ut alla 7 böckerna och sitter och snörvlar som en 5-åring utan lördagsgodis. Jag bölade som en liten bortsprungen yllevante idag när jag läste min absoluta favorit ever: .....och i spetsen för dem kom Krake med Regulus Black medaljong hoppande på bröstet. Hans kväkande oxgroderöst hördes till och med över allt oväsen där inne. - "Kämpa! Kämpa! Kämpa för min herre, husalfernas försvarare! Bekämpa Mörkrets herre, i den modige Regulus namn! Kämpa!" JAG FÖRGRÅTER I ÖGONHÅLANS ALLA HÖRN... LIKA VACKERT SOM EN NYGRÄDDAT KLADDKAKA!
 

Nu bär det av till Torvalla som så många ggr förr. Tejpen är nerpackad och skorna luktar mer spya och mögel än någonsin förr. Jag stöttar barnen i Cheer Elite...Vill du vara med?

Grattis alla fötter!

Kategori: Livets lilla gång

God afton i lunden, både liten och stor.

_

Igår mötte jag de små kottarna Homis och Marcus för inhandlande av biljetter till deras hattprydda skiva. Jag tyckte mig även skymta Lucus nånstans i vimlet av students. Hur som haver har jag lagt ut 100 kronor till följande fiskmåsar: Caszndjuret, Kinky Kinny, Vart fan e Anna, Lill-Nippe och Sänhoe. Skriver detta här som en påminnelse både för mig själv och för övrigt finfolk. Så va det med den saken.

_

Idag har jag kunnat konstatera att golvet inte alls är fyllt med blommor och väldoftande småbullar. Hela livet är väl mest som ett stort djurplågeri??? Inte precis hela tiden, men nästan för det mesta....iaf i nåt litet hörn. Men för att försöka lätta upp stämningen har nån hittat på att just idag är det Fotens dag. Så se nu till att ni alla tar ett stadigt grepp i första bästa fot ni hittar och massera loss.



Lycka till!

Hej!

Kategori: Livets lilla gång

Familjedagen gick som en dans och bevisade åter att tjejer är bäst på kubb och att spindlar är lätta att trampa sönder. Det blev även massa svullning a la grill med tillhörande majskolvar som inhandlats med största engagemang. Sedan blev det kö vid bänkpressen och biff som man är pressade man loss på 50 kg. Inte helt perfa kanske, men ändå! Träningsvärken är iaf på plats.

_

Idag är det söndag och då är det självklart så att jag vart i kyrkan hela morgonen och sen vandrat hem i vårvädret och lagat en söndagsstek med pepparsås. Eller kanske inte. Söndagar, lixom alla andra dagar, betyder träning och idag va det dags för nya spännande nyheter som fick näsborrarna att fladdra av lycka. Eller...

Valle 09

Kategori: Bedas

Valborg är över och jag kan lova att Beda Boys, Kinky Kinny och Jocke (a.k.a. Voldemort) lyckades få till en riktigt mysig stämning med diverse raptävlingar och målning av T-shirtar. En trevlans kväll med sallad i glaset och amarula på bordet.

_

Nu ska vi hem till mor och far och uuuuuuuuuuuumgååååååås.