lindilus.blogg.se

Torsk på Tallinn

Kategori: Resa

Tuuuuut tuuuuuuut!!!

Nu lämnar vi land och beger oss mot Tallinns luxuösa livstil och jetsetliv. Tjo och tjim hela natten hade vi tänkt oss innan vi somnar i hytten med en och annan Türkish Peber i mungipan. Skepp åhoj!!
 

Snäcklekare <3

Kategori: Djur

Som jag har väntat på att få köpa små snäcklekare..och nu är de äntligen här!!!! Små små och söta söta söta beställningsvaror!! Vi köpte 3 hoppande bönor i en ask oxå när vi ändå va igång. Önskar jag kunde ta 533 bilder på de nya små kompisarna och lägga upp här, men det får bli efter kryssningen för nu kommer snart Magnus med 2 mongusar i bilen för att hämta mig. Livet leker...snäckleker!


Är det någon som har namnförslag till en liten flick- och pojkfisk så hojta till!
 
 
Kommentarer:


Hej!
 Jag undrar vart du köpte dina hoppande bönor någonstans? :)
Skrivet av Caroline den 17 oktober, 2012 kl. 00:34 #
 

Jag köpte dem på djurbutiken i Tyresö Centrum. =)
Skrivet av Linda den 17 oktober, 2012 kl. 09:01 #

Raseriutbrott!!!

Kategori: Livets lilla gång

Igår fick jag ett sånt raseri/damp-utbrott att jag slängde min mobiljävel ut från balkongen och rätt ner i gatan. Fungerar inte skiten när man behöver den som mest så ska den ut ut ut ut!!! Så nu har jag en ny Sony Experia som funkar helt jävla perfekt hittills. Det va fan på tiden att jag skickade den där lilla jäveln och skaffade en riktig telefon.




 

Men nu hörnini så måste jag packa ner mig lite.. för ikväll så far Ostisarna till Tallinn med färja och hela faderullan. När andra drar på solsemester till typ Rhodos så kör vi Estland. Hahaha, got to löv it!!

Privat strand

Kategori: Livets lilla gång

Har vart på stranden i flera timmar och chillat loss bland ankbajs och sandkorn. Det känns som att jag prickade in en ganska hyvens vecka att ha semester på känner jag. Hittade en helt egen strand att ligga på bort från alla gnälliga småbarn med armpuffar och alla hysteriskt överbeskyddande föräldrar. Det va lite mer sten i sanden och lite mer sjögräs i vattnet, men mindre barnkiss i vågorna och lugn och ro. Låg och gluttade på när glassbåten kom, blev biten av två kissmyror och hittade ett jättestort stim med pyttepytte-fiskar inne i vassen. Bra dag helt enkelt!
 

Simma lugnt!

Kategori: Livets lilla gång

Nu tänker jag ta mitt pickelipack och cykla till stranden med min hysteriskt värkande visdomstand och min fläskiga kroppshydda. Jag ska bada bada bada hela dagen lång i väntan på att mullvadspojkvännen vaknar upp så att vi kan köpa ny mobil till mig då min kajkat ihop totalt. Simma lugnt!
 

Mysdag

Kategori: Livets lilla gång

Har haft en superb dag hemma hos päronen med så mycket bär i käften att jag kommer skita hallonkompott i en vecka. Mor och jag slog på stort och gick till stranden och badade bland små minimörtar. Käkade fisk också såklart och löste ett korsord eller två. Kvällen avslutades med 2 mongon, som är fantastiska på att vissla...både inåt och utåt. XD
Bilder: me myself and I
 

Obadiah!!!!

Kategori: Musik,TV,Video,Film

Trevlans skägg och finurligt namn måste jag säga....förutom att han är grym. 
 

Painface x 32

Kategori: Livets lilla gång

Jag har så ont i min visdomstand att jag snart tappar talförmågan. Den försöker gnaga sig fram det det finns 0% utrymme, vilket orsakar 175% smärta. Det är askul, you should try it!


Nu tänkte jag glida hem till mampapi iaf för ite omplåstring och kanske lite fisk till middag. Hehe...

Fullfrilla!

Kategori: Livets lilla gång

Jag ska ju lufta armvecken hos mor och far imorgon!!!! <3 Det ska bli som en dans på trosor att stoppa käften full av hallon. Ikväll har vi däremot luftat andra kroppsdelar hemma hos Jennifer (som inte vet vem Gandalf är!!!!!). Myggstiftet räddade oss från de annars så attackgalna myggen...jungle oil is the shit. Min visdomstand värker mer än visdomen själv och jag ska gå och sova omedebumso!

Hoppelidopp!

Kategori: Livets lilla gång

Nu är jag så lycklig att jag hoppar upp och ner som en påtänd känguru. Har vart på cykeltur i solen och gissa om jag stannade till för ett dopp i det blå? Svaret är ja..JA! Det är mitt allra första dopp i Sverige i år, vilket är helt sinnesrubbat för en vattenälskande sjöko som mig. Det finns inte mycket som slår ett bad en sommardag som denna. Jipiiiiiiiiiiijeeyyy!!
 

Skillade herrar

Kategori: Livets lilla gång

Har legat in the sunshine hela förmiddagen och kollad på herrarnas OS-kval i ag-gymnastik. Sinnesjuka jävla skills de har. Skulle jag försöka mig på att hänga sådär i ringarna hade nog både brandkår och ambulans tillkallats snabbare än snabbast.  

Roffe the hamster

Kategori: Djur

Har precis gosat med hamstern Rolf (!!! <3). Han va så snäll & fin och stoppade hela kinderna fulla med gurka.



Detta är inte Rolf, men nästan!

Animales <3

Kategori: Djur

Djur måste va det finaste, sötaste och roligaste som finns. Man dör ju i hjärtroten!!!
 Bilder från: Wow.se

Some nights

Kategori: Musik,TV,Video,Film

Blir så äcklad så att jag avlider i ögonlocken av den här sångaren, men jag superduperälskar låten så jag tänker lägga upp den hemska videon iaf. Jag har fan svårt för det här med äckliga munnar alltså... Men man kan ju faktiskt blunda eller kolla på annat och bara lyssna. Hehe!

Finalretards

Kategori: Livets lilla gång

Här kommer man hem schleten och jävlig efter jobbet och så är Prickard på grillkväll hos Charlie. Så jag roar mig med att äta nudlar och smygtvätta. Det va något fröätarmongo som tryckt "sköljmedels-facket" och något annat obestämbart fack fullt med pulvertvättmedel så att det bara va en tjock smet överallt. Nåt jävla tard i huset kan alltså antingen inte läsa eller är bara allmänt efterbliven. Typ som tjejen som kom ner idag och sa att Apoteket sagt att hon skulle komma ner till oss och betala. - Eeeh, men de sa ju gå ner dit och betala!?? (Jag tror de menade att du skulle gå från "hämta-ut-recept-kassan" till den vanliga kassan, men jag kan ju ha fel) Finalretards finns det gott om i denna värld!
 

Halo

Kategori: Musik,TV,Video,Film

Snuskigt rik, bästa kroppen, sjukligt snygg feja, dansar fantastifico och sjunger som en gudinna... det kan inte va lätt att va Beyonce.
 

Ork int!!

Kategori: Livets lilla gång

Åh yey...förutom träningsvärken i ryggen och de miljoner myggbett som sprider sig över kroppen (som Keso enligt Melitza) så har jag gått och blivit förkyd oxå. Måste bero på den extrema sommarvärmen och att jag städade toan på jobbet i måndags. Min hals skevar inte gött om man säger så..snarare knastrar den som 35 rostade kastanjer. Knarkar bafucin och räknar minuterna tills jag måste åka till jobbet. Ork int!!!
 
 
 
Kommentarer:


ahahahaha linda när hon mördar skåps knoppen :D!!!!!!!!!!!!1
Skrivet av aui den 27 juli, 2012 kl. 11:49 #
 

Men usch, va läskiii!
Skrivet av cat den 28 juli, 2012 kl. 15:03 #
 

Ja hon är ful som stryk, men hennes utbrott är ju helt sjukt roligt. XD
Skrivet av Linda den 28 juli, 2012 kl. 16:26 #

Det bästa jag sett..

Kategori: Djur

Jag vill gifta mig med den här katten. Jag vill va den här katten. Jag önskar ofta att jag fick göra det katten gör. Avgudar katten...vill MÖRDA ungen!!!!!!!
 

Trampolin

Kategori: Cheerleading

 Alltså...funniest trampoline ever i Twirrans gympishall. Jag och Luls went crazy bananas med salto, frivolter och hela baletten. Hade jag haft en trampolin hade jag studsat tills jag spydde var eviga dag i detta jordeliv. Älskar att vi åkte dit för att bygga...körde typ i en kvart och sen bara studsade. XD

Typ såhär såg vi ut...

Stuntkväll <3

Kategori: Cheerleading

Nämen så otroligt roligt att solen kikar fram nu när jag ska åka till jobbet. Den kunde inte klämt sig fram mellan molnen igår istället när man va helt jävla ledig?? Får fan ceveral pares av den här satans icke-sommaren snart!!

 *
Hur som helst så har jag träning att se fram emot ikväll efter jobbet.
Vi är några som ska till Twirres hall och kötta bli bleux lite granna. Har inte stuntat sen Amsterdam så detta ska bli ett thrill pill och träningsvärken kommer sitta som en schmeck...den kan lika gärna sätta sig redan nu. Vill att cheerträningarna ska börja nu nu nu nu..träffa alla i laget, träna ihop oss innan camp, få nytt progge och ständigt ha ont i kroppen. Saknar!

Donut - Mun vs. hår

Kategori: Livets lilla gång

Igår va det finmiddag hemma hos Cas som fortfarande är här och gör Svea osäkert precis som Skinny som oxå är på visit. Tillsammans med Victoire, Helena och Larre (när såg man de fagra damerna senast?) smetade vi diverse ätbara grejor i käften och pratade om livets goda..dvs barnprogram, lakritspulver och Londons tamponger.

 


Kvällen till ära hade jag en donut i huvvet som jag matchade med en Djurmagasinet-påse full med falafel och såser. Donuts är inte bara ett förträffligt ord....de både smakar mömsigt och ser überpiffiga ut. De med strössel och glasyr att fylla ut bukfettet med slår dock den torra håriga friselurvarianten ganska hårt. Men så är ju jag en riktig svullare oxå. Goffa goffa!

Lufta naglarna

Kategori: Naglar

Idag gnagde jag av (japp, inget aceton här inte) mina fina vita nagelblomster. Ska låta mina naglar vila lite från allt jävla lack...iaf till typ nästa vecka. Det kan ju inte va bra för de små liven att vara instängda hela dagarna. Typ lite som att man måste lufta bäbisrumpor så att de inte blir röfnasiga if you know what I mean.
 

New look

Kategori: Livets lilla gång

Även om soljäveln vägrar dyka upp detta år så tänkte jag iaf ha lite sommar här på bloggen och har därför piffat till det med ett litet sommartema. Kändes ju fel att ha en massa pumpor och höstfärger uppe i headern...det blir ju helgalet lixom!!! Folk kan ju bli förvirrade och ramla av pinn. Jag har dessutom lagt till lite nya länkar nere till höger...sånt kraffs jag brukar underhålla mig med när jag sitter som en mobbad jätteräka här framför datorn. Och för att göra alla (eller mest mig själv) riktigt glada i kalasbyxan så har jag gjort en ny kategori som heter: AKVARIET. Så nu kan man mysa runt bland fiskbilder och ägginfo hela dagarna. Lucky you!!!
 

Smoouufie

Kategori: Livets lilla gång

Dricker hemmagjord smoothie ur ett megastort ölglas och pillar mig lite i naveln. Fun times indeed! Funderar på om jag ska våga väcka min lilla mullvad denna tidiga timme (!) och bjussa honom på lite Smoooooofffiiee oxå. Delad glädje är ju dubbel gläde som alla vet... ... ...
 
 
 
Kommentarer:


smoooooot :D
Skrivet av aui den 24 juli, 2012 kl. 14:35 #
 

Right SMOOOOOOOOOOOT lång!!!! <3
Skrivet av Linda den 24 juli, 2012 kl. 14:48 #
 

HAHA VISST ÄR DET MAMA SOM SÄGER SMOUFI!!? <3 <3 
Skrivet av syrr den 24 juli, 2012 kl. 20:11 #
 

Det kanske hon gör.. har inte tänkt på. =)
Skrivet av Linda den 25 juli, 2012 kl. 00:23 #

Lisa Scinta

Kategori: Musik,TV,Video,Film

 Hon är fortfarande lika AMAZEBALLS!!!!!!!!! 

Kanelkantareller

Kategori: Livets lilla gång

Hällde precis kanel på kantarellerna istället för gröten. Förvirrad tjey i sina bästa år, men en anings sliten efter helgens strapatser med kryssning och födelsedagskalejs. Nä ni..ska knapra vidare på mina svampar och se fram emot en oemotståndlig jobbkväll.
 

On a boat...

Kategori: Resa

Tjuu bruuurs! Sitter och har lite packningsångest här i soffan. Ska på en liten Cinderella-kryssning ikväller och undrar lite smått va jag ska ha med mig. Är ju hemma imorgon igen så egentligen behövs det ju ingenting, men ändå något. Oh well...får väl kraffsa ner lite diverse i någon väska. Viktigast är ju ändå buffén...
 

Ugglepost

Kategori: Djur

Åh nääääää! Om jag någon gång skulle få mitt brev från Hogwarts så skulle denna lilla uggla va min förstatjing. Jag behöver inte ens åka till Hogwarts för att vilja ha den och klappa och peta i nyllet. Söt söt söt söt!!!
 
 
(bild borta från passagen)

Confidence boost XD

Kategori: Livets lilla gång

Sitter här alldeles glad i hjärtat. Dels för att jag precis varit ute och sprungit och dels för att jag precis hittade en superfin kommentar i Eagles-bloggen i ett gammalt inlägg. Som en mandarin i solsken uppe på ett berg kring juletid..man kan ju inte annat än bli så glad när folk skriver så fint. =D
 
 
 
 
Kommentarer:


Oh yeah, dom har fattat grejen me söte labelutt (dock ville min autocorrect skriva labilitet istället för labelutt) min syss e bäst <3
Skrivet av Catrin den 17 juli, 2012 kl. 20:30 #

Sköldis!! <3

Kategori: Djur

Jag avlider...jag dör!!! Den här bilden är så jävla amazeballs!!! Jag älskar hallon och jag älskar sköldpaddor och jag älskarälskar denna bild!!!
 
 
 
Kommentarer:


Hahahaha vilken gladis.
Skrivet av Syrr den 17 juli, 2012 kl. 08:49 #

Brown my face!!

Kategori: Livets lilla gång

Blev så glad när det kom lite sol idag så jag slängde mig på ballen i vildaste galopp och hann sola i lite mer än en timme innan stora grå moln smög sig på som fästingar i en armhåla. Så jag gick in och städade lite efter grabbarnas ölande istället. Gick och slängde 713 kiloton glasflaskor på returstationen och samlade lite steg till räknaren när jag ändå va igång. Men nu helt plötsligt ska solfan dimpa fram igen bara för att jag har klätt på mig och gett upp tanken på att brown my face today. Ska jag orka krångla av mig paltorna igen...fan det kmr bara bli molnigt igen så fort jag stuckit snoken genom balledörren. XD
 

Count the steps

Kategori: Livets lilla gång

 Efter en tacokväll med ostisarna igår och en mysdag hos syrris idag kanske det va bra att jag missade bussen i Handen så jag fick knata en 40-minutrare hem från Brandbergen. Stegräknaren blev ju mer än mätt iaf...över 12000 steg idag tack vare ett försenat pendeltåg. Och imorgon ska Coach K börja lägga upp "dagens uppgift" i gruppen...typ styrketräningar och kondis och lite så. Beyond excited!!!

Go Boris go!

Kategori: Djur

Vi har köpt en ny fisk idag..han heter Boris. Jag hoppas på att han ska bli kär i Chichi så hon slipper va så ensam och mobbad av de andra 2 cikliderna, som åker runt och bits och bråkar. Smular ner 5 kg pepparkakor i vattnet snart så att Jean Marc Benoir och Viola blir lite snällare i stjärtfenan.
 

prupp!

Kategori: Partaj

Jennifer hinner knappt titta p¨å glset innan det är borta...din jävel får min falafel att verka som kärnvetenskap. Och Måltiden chockar och kör nykterist...tack för skjurren käre vän!!! <3 Charie och Pricky kör laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan s jag sitter i soffan och spyr av lite Rocky-tråk p TV:n. Prisa gud och lev väl!!!

SYTYCD <3

Kategori: Musik,TV,Video,Film

Nu när jag kollat färdig på BigBrother 2006 så måste jag ju mata ögonhålorna med något annat kul att titta på. Så jag har börjat titta på senaste säsongen av So you think you can dance. Smutt i min bralutt va den serien är amazeballz. Hur kan det finnas så många fantastifika dansare. En av mina absoluta favoriter någonsin är Neil. Mums i bullen..som en fin fralla direkt från ugnen!!  

Fniss!

Kategori: Djur

 

...

Kategori: Livets lilla gång

Ska jobba..och har en miljon myggbett. Behövs det sägas något mer?

Ölkorv

Kategori: Partaj

Vem fan kastar ölkorv lixom??? En sån sak hade ju aldrig hänt i stan!! XD
 

I to the kea

Kategori: Livets lilla gång

Jag har lurat/tvingat upp min Prickard denna okristligt tidiga timme (not) för en tur till IKEA, Mediamarkt och lite diverse kraffs like that. Han är mäkta imponerad och jag är taggad som få. Haha, vi är verkligen godmorgon och godnatt!!

Nagelblommor

Kategori: Naglar

Har "kommit på" ett nytt sätt att måla blommor på naglarna så det ser lite mer realistiskt ut eller va man ska säga. Är faktiskt väldigt nöjd med resultatet om jag får säga det själv. =D
 

Ägg vare här!!!!!!!!!!

Kategori: Djur

Idag är jag eld och lågor både i byxan och utanför. För igårkväll upptäckte jag att 2 av mina fjärilscyklider blivit kära och skaffat sig massa små söta ägg. De ligger på ett blad och skyddas av mammafisk och pappafisk, som jagar iväg allt och alla som kommer i närheten (tillome mig). Det är så ultragulligt och så vackert att jag vill dyka ner i akvariet på stört och pilla på äggen. Dock har jag läst att det ska va ganska svårt att få fjärilscyklidyngel, men jag är lycklig över mina små ägg så länge det varar. Tjihooooo!!!!



Det är alltså Jean Marc Benoir och Viola som är mamma och pappa. Under kärleksparet på bilden simmar Fröken Blå (hon som födde levande bebisar) och Ravioli (pappa till de förra bebisarna).
 

Red light district

Kategori: Resa

Ingen sol idag...that means no hanging on the ballekong. Så för att inte bli alldeles förtorkad i fejset gav jag mig ut på en cykeltur...för svettas måste man ju göra ett par liter om dagen har jag hört (och märkt). Inte en jättbra idé att cykla när man har rövträningsvärken från helvetet, men jag överlevde nästan.



För övrigt då? Fortfarande ledsna klumpar i magen över att cheersäsongen och alla roliga resor är finito. Vill åka tillbax till Amsterdam igen och bli påkörd av alla miljoners cyklister och spårvagnar, bli kvävd av haschröken från alla coffee shops och bli bestört i ögat av hororna i sina skyltfönster. Sjukaste jävla staden vill jag lova...och Red light district är ju lätt så mkt tuffare än att kolla på huset där Anne Frank gömde sig. Horor är ju roligare än historia lixom. Nä, men helt klart en av de mest intressanta och chockerande upplevelserna i livet faktiskt. Sjukast va gatan där de låg ett dagis bredvid och en kyrka mitt emot horornas lilla place. Mysigt att lämna av ungarna på dagis där lixom.
 
 

EM-fucking-silver!!!!! <3

Kategori: Resa

Sjukaste bästaste resan till Holland!! Vi fick verkligen göra en sista bästa tävling. Vi hade så sjukt många fina som hejade på oss (bla. syster och Jespan) så trots ett lite crapy tävlingsarrangemang så va tagget på topp. Helt underbar känsla på mattan, helt jävla awesome att vi satte det och fucking amazeballs att ta EM-silver. Men ikväll är det tryout och sen är året helt slut. Får 70 kg klumpar i magen och ledsna sammanbrott i ögonen när jag tänker på det. Vill att alla ska gå kvar nästa år och bara kötta bliiii bleux!!!