lindilus.blogg.se

Snuttepluttar!!

Kategori: Djur

Åh.. varför har inte jag en voffsing?? Tofflan, Tayson och jag har redan vart på promenix, skällt lite på de äckliga grannarnas hundar, kissat en aning på golvet och stört Rickard när han skulle ta en nap. Lörving it!!
 

Doggy sitter

Kategori: Djur

Idag ska jag var hundvakt åt Jenniförs två små knölar för idag är det en lycklig själ i deras släkt som ska ha bröllop. Fint väder verkar de få iaf på sin stora dag...de lyckans små ostarna. Jag och vovvarna ska hur som helst gosa och vara bästa vänner hela dagen lång! Voff voff!
 

Charmigt??

Kategori: Livets lilla gång

 Det kom in en så jävla skum grabb idag..vet inte om han tyckte han va charmig eller vafan han höll på med klockan typ halv 7 på morgonen. Själv ville jag mest spy lite i min egen mun. XD Vissa skäms verkligen inte för någonting!
Jag: - Vi tar inte kort för tillfället tyvärr. Jag måste ringa tekniker som kan fixa kortläsaren så det kommer ta ganska lång tid.

Okänd grabb: - Jag har inte bråttom!


Jag: - Det kommer antagligen ta jättelång tid, men det finns ett 7eleven en våning upp.


Okänd grabb: -Vi ska inte ta en snabbis medan vi väntar då??
 

Jag: - Eh, nej tack det är bra utan!
 

Grabben står kvar och glor....


Jag: - Det är faktiskt jättebra utan..hejdå!
 
 
 
 
 
Kommentarer:


Meh va va de för mupp? Hur gammal?
Skrivet av Cat den 29 september, 2012 kl. 11:07 #
 

Det sjuka va att det inte va någong mupp. Det va en helt vanlig ung kille i sina bästa år utan märkbara fel. Han tyckte nog bara att han va prins chamring...för han va inte ful heller. XD
Skrivet av Linda den 29 september, 2012 kl. 11:24 #
 

CHAMRING?? den prinsenskulle jag vilja se! =D
Skrivet av Linda den 29 september, 2012 kl. 11:24 #
 

Det var nog den ringen han ville trä på ditt finger!! 
Skrivet av Haha tin igen den 29 september, 2012 kl. 11:35 #
 

Oj, tänk om det bara slank ur honom, typ han skulle menat nåt annat... Därför han stod kvar o glodde o ba.. OH NO!! Han kanske menade typ, snabbfika.. eller om han fick stå kvar o vänta en liten stund.. eller.... hahahahha JAG DÖR! 
Skrivet av Tin igen.. den 29 september, 2012 kl. 11:36 #
 
 
 
 

Såja!

Kategori: Livets lilla gång

Nu har jag sprungit, tagit fredagsnap:en och tryckt fejjan full med tacos så nu är jag back on track och lyckligare än 5 My Little Ponnys på en regnbåge. Så det så!
 

Extrema hatkänslor!

Kategori: Livets lilla gång

Den lilla äckliga *!!"@¤?!! som snodde typ 700 yoghurtar och plockade på sig lite skedar att käka dem med har gjort mig på så sjukt jävla dåligt humör idag. Tydligen är jag rasist oxå för att jag sa åt honom...han hade tydligen något slags ursprung som jag inte kunde bry mig mindre om vare sig han snor varor eller inte. - Titta, vilken jävla diskrimenering!! Det enda diskriminerande här är att du stoppar din äckliga väska full av varor som vi stått och packat upp, frontat och fixat med och sen kallar mig rasist när jag vill ha tillbax grejorna. Basebollträ i butiken, ja tack!! 
 
 
 
Kommentarer:


Ja, herre gud! Snattare tar alltid till såna konstiga "påhopp" när de blir tagna. Att man är snål, att man "snor av dom", att man är småaktig, rasist, egoist, dum i huvudet, eller bara en allmän jävla fitta!! Att dom har snattat för hundratals kronor och att man som affärsbiträde har som uppgift att hålla ordning på varorna verkar inte vara det aktuella i skeendet.
Intressant fenomen.
 Skrivet av Catrin den 28 september, 2012 kl. 15:56 # 
 

Ps. Du är bäst! <3 Inte va sur mer, du förtjänar glödande lysmaskar och rosa fluff, inte lesset öga! <3
 Skrivet av Catrin igen den 28 september, 2012 kl. 15:57 # 
 

Haha! Jag ska ta tacos...nomnomnom! Då blir man glad i näbben!! =D
Skrivet av Linda den 28 september, 2012 kl. 18:07 #
 
 
 

Stora hatkänslor!!

Kategori: Musik,TV,Video,Film

Jag trodde inte att jag kunde hata Taylor Swift eller den här VIDRIGA låten mer än va jag gjorde.... det var innan jag sett musikvideon. OH HERRE GUUUUUD! Varför varför skulle jag kolla på den..jag är så äcklad! Jag sitter i soffan och känner mig helt aggressiv och förbannad för att jag hatar detta så mkt!! Spyyyyyr! 
 
 
 
Kommentarer:

haha! du kan inte ha mycket att vara arg för :)
Skrivet av M den 27 september, 2012 kl. 20:45 #
 

Jorå..det kan jag visst! 
Skrivet av Linda den 28 september, 2012 kl. 15:15 #

Klämmigt!

Kategori: Livets lilla gång

Jag klämde just mitt finger mellan en liten pigg i diskmaskinen och en stekpanna. Det låter väl ytterst odramatiskt kan man tycka, men jag har typ aldrig känt en sådan smärta!!! Vaffan händer lixom..det kändes som om någon amputerade fingret med en slö häcksax 13 ggr i rad. And it still hurts...ska slänga ut stekpannejäveln från balkongen. Japp, samma väg som icke fungerande mobiler och annat trilskande tjaffs åker ut på. Madda fakkah!
 
 
 
 
Kommentarer:


svimmaru? ;D
Skrivet av aui den 27 september, 2012 kl. 13:25 #

Ja men typ! ;)
Skrivet av Linda den 27 september, 2012 kl. 19:41 #

Eagles or die!!

Kategori: Cheerleading

Jag va so not impressed av vädret idag när jag skulle ut på morgonturen. Sitta inne och kolla på film och trycka käften full av chirre en dag som denna hade vart tip to the top, men det duger fan inte till att vara ute och vandra i om ni frågar mig. Något annat som gjorde mig lagom impressed och lite arg i ögonbrynet va att någon lyckades ta sig in på lagbloggen och radera den. Så kan vi ICKE ha det tänkte jag, och susade iväg ett litet mail till blogg.se och sim salabim balle så är Nationalchamps back on track. Dagens goda gärning...check!

Nationalchamps.blogg.se
 
 
 
Kommentarer:

Men vad är det för elak jävel som gör så. Tur att örnarna har en så bra kapten som fixar biffen när det viner om örndunen... ni får hålla hårt i lösenorden!
Skrivet av syss den 26 september, 2012 kl. 11:36 #

Trubbel i dataland

Kategori: Livets lilla gång

Idag blidde det höst på bloggen...matchar ju svinkallheten (japp, det är ett ord) som spridit sig över Svea rike. Rickard och Michell håller på att mixtra med Prickys dator, som mongar sig som vanligt. För tillfället är de ute och susar efter en ny hårddisk eller va det va...tur att det inte va moderkakan som lossnat för det kunde ju ha blivit lite småjobbigt. Jag tror jag susar till träningen å jag slipper se och höra deras kraffs med sladdar när de kmr tillbaka. Ska bara kamma benen och sätta upp valkarna i en toffs. Säss!!
 
 
Kommentarer:


Aa såg det... Fin bloggi... Vill leka mer me dej... <3 va så kul i helgen.
 Skrivet av Tin den 26 september, 2012 kl. 08:22 # 
 

<3 Ja..vi borde leta efter något litet på andra äventyrliga platser. =)
 Skrivet av Linda den 27 september, 2012 kl. 11:33 # 
 

Banne mig aa..!! Vi får kolla efter loppisar o köra en helg snart igen.!
Skrivet av Tin den 27 september, 2012 kl. 20:47 #

Sladdar förbi

Kategori: Livets lilla gång

Tulpaner i pyjamas...dududu lalalala! (Hatar bananer i pyjamas..tulpaner är mkt trevligare) Morgonpromenixen är avklarad, gröten nerkörd i truten och inköpslistan inför maxi-tisdagen är nerkraffsad. Nu väntar jag bara på att mor min ska sladda förbi med sin racerbil. Ööööööörn bööööööörn..och så vidare! 
 

Ynglingar!!

Kategori: Djur

Åh gud i himlen...nu har de små snäckisbebisarna fått massa syskon. Hihihihi...ännu mera bäbisar har klämts ut i snäckan. Det ser ut att vara runt 10 stycken små livsbubblor totalt nu. Älskart!!!Dessa är inte mina...bara en random bild på söta små yngel. =)

Pusselbit saknas!

Kategori: Livets lilla gång

Livet alltså!! Igår la jag färdigt pusslet som jag köpte och självklart så har en bit lyckats försvinna. Har letat i soffan, runt soffan, under soffan, i mina fickor, under bordet, på bordet, i bordslådorna och över-jävla-allt men den lilla runkbiten är borta. Irriterande är bara mellannamnet...förnamnet är SUG MIN RÖV!! Börjar fundera på om de sålde skiten med 299 bitar bara för att jävlas...eller så lär jag väl hitta den lilla bitjäveln lagom till jul nästa år.  

Valla torg

Kategori: Livets lilla gång

Igår va jag och syrr på äventyr..både på okända och kända marker. Första stopp va Valla torg, en mystifikt öde men samtidigt så underbart levande liten bit av livsbubbla. Vi åt på Valla pizzeria som kan ha haft den mest missvisande utsida jag någonsin varit med om. Det va en sån fin liten pizzeria inuti med en gammal gubbe som åt lördagslunch i all sin ensamhet. När vi tryckt käftarna fulla bladade vi över till loppisen, som egentligen hade stängt. Där fyndade syrran ett vykort bland allt krams och skrams...hehehe. Sen stövlade vi vidare in till stada och shoppade loss i diverse fyndiga butiker. Vi letade bland annat efter något litet... Det enda jag köpte va dock ett pussel, men jag är lika glad för det.
 

Leva loppis!

Kategori: Livets lilla gång

Upp with the tupp! Har städat hela boet, utom sovplatsen där det ligger en viss liten sovtuss och snarkar i takt med morgonvindens friska figur. (????) Såg precis en mops-valp utanför köksfönstret och va fan nära på att dyka ut efter den. Sötare liten knölhög får man leta efter vill jag lova.

*

Idag ska jag och syrrebyrr leka mamma pappa lådbil. Vi ska eventuellt blada till någon sevärd och allmänbildande loppis om vi hittar någon som passar vårt tycke och stycke. Ska bli spännande och se vad vi kan tänkas hitta. Toodles!


 

Här är jag och syster på ett annat äventyr. Just när bilden tas kollar vi tidtabellen för färjan Karin som lilla miljen skule ka med. =)

Nattbussen...

Kategori: Livets lilla gång

Varför jag hatar att åka nattbuss 892 till jobbet:

* Jag måste gå upp 04.45 (!!!!) för att hinna med den.

* Den ska föra mig till jobbet.

* Den är oftast sen = jag kommer missa anslutande t-bana och buss i Gullmars = jag kommer fett sent till jobbet = jag hinner inte klart med bullar och hela fittfaderullan innan jag måste slå upp dörrarna och mina älskade kunder strömmar in.

* Att behöva se samma ångestmänniskor vid hållplatsen och på bussen varje fredag.

* Den är nästan alltid fullsmockad. När jag kliver på finns det typ 4 lediga säten = man måste sitta och trängas bredvid nåt jävla spån.

* Flera ggr har någon eller några fisit loss under hela färden till Gullmars. Palla sitta och utföra sina morgonbehov rätt i brallan lixom..sånt gör vi hemma på toan innan vi kliver på tack!!!

* Det är oftast cold as fuck!

* Folk ställer sig upp långt innan vi ens kört förbi Globen, tränger sig framåt och får stå och vänta i typ 5 minuter på att bussjävel ska nå slutstation. Jag lovar..alla kommer att komma av!! Och t-bana går TIDIGAST om typ 3 minuter så det är no need for panic!!!

* ENOUGH SAID! JAG HATAR ATT ÅKA NATTBUSSEN TILL JOBBET!!!

The Sims Social

Kategori: Livets lilla gång

Nä nu.. nu har jag blivit helt besatt av The sims social på Facebook igen. Jag som hade lyckats sluta spela i flera flera månader. Nu sitter jag här i soffan igen och frågar mina "grannar" om de kan skicka ett salladshuvud eller 5 så att jag kan bygga klart min vedspis till köket...eller "letar i trädgården" efter lite tonfisk så att jag kan göra färdig uppdraget som det bara är 3 dagar kvar på. Stor suck på mig själv! XD
 
 

Syllan och jag!

Kategori: Livets lilla gång

Storfniss! Jag såg ut som frikkin' Sylvester Stallone när jag kollade mig i spegeln imorse. Jag äger nämligen en snudd på underskön fläskläpp efter gårdagens träning. Det vart en såndär magnifik smäll när tänderna lixom gräver sig in i läppen...have to love it!! Men Rickard har ju iofs sagt att om han vore av andra könet så skulle han vara kär i Sylvester (då det är hans typ största idol) så det är väl ingen större fara på taket att se ut som honom i en dag eller 2. I'm sexy and I know it..dududu..!!
 
Kommentarer:

hahaha awesome kommentar av Rickard :D
Skrivet av aui den 19 september, 2012 kl. 13:40 #

Beach house in Idhoooo

Kategori: Musik,TV,Video,Film

Shiet i Svea va det regnar...men det hindrar ju dessvärre inte mina vanliga tisdagssysslor. Städa och tvätta it is och medan jag haffsar runt här susar Tori Kellys undersköna stämma ur högtalarna. Den här videon gillar jag så mkt att det rycker till i stortån typ 13 ggr när jag hör den. " Got a beach house I can sell you in Idaho" 

Muterad potät.

Kategori: Livets lilla gång

Vi har fått diverse potäter och grönsaker av Rickards lilla mor och en av de "små" jordknölarna har helt seriöst muterat och blivit världens grövsta färskpotatis. Den väger typ 800 g (på riktigt) och kan föda halva Tanzania i 3 veckor...nästan iaf. Jag tänkte först döpa den till Bettan, men då hade det blivit jobbigare att äta upp den sen. Vi planerar nämligen att göra en potatis- och purjolökssoppa på monsterbiffen. 
 
 

BJ-service

Kategori: Livets lilla gång

Mina grannar har ett nytt klistermärke på sin dörr. Man kan ju undra va det är för slags service. Det jag tänker på är ju inte helt lagligt iaf.
 
 
Kommentarer:

HAHAHA :D 
Skrivet av aui den 18 september, 2012 kl. 08:30 #
 

Havregrynsgröt och kvistar

Kategori: Cheerleading

Morrn morrn! Idag va det invägning igen. Samma pyttenedgång dessa 2 veckor, men jag har iaf gått ner 7 kg totalt och det är ju inte nåt att hänga med läppen över. Bara att fortsätta knata på morgonen och knapra havregrynsgröt och kvistar.

*

Igår hade jag och Sessan träningen ensamma då Karro va sjuk. Haha, det är fan svårt...särskilt när det är en hel träning med gymnastik som ingen någonsin är direkt taggad på. Men det gick väl bra tillslut och jag har träningsvärk i armhålorna. Kötta bli bleux!

Put i lummo!

Kategori: Partaj

Hemkommen från gotlänningarnas afton! Put i lummo och nässelsoppan spred sig tyvärr för vår fagra dam med "lyfta p benet och kissa"-attityden. Vi hade behövt henne när slappe-handslag och rent-hus-gorillan attackerade.För övrigt började jag precis böla när jag tittade på klippet när tunnelbanerånaren lämnar den där grabben aspackad på spåret. Förstår inte HUR I HELVETE man kan göra nåt sånt...JÄVLA FITTA FITTA FITTA känner jag. Usch och fy,...hoppas att det är honom de har fångat in. Tortera honom långsamt och sätt honom i en liten instängd håla att ruttna i för alltid!!!!

Mystery Plopper

Kategori: Livets lilla gång

Luftrörskatarr...helt klart det som smugit sig på mig tror jag. Eller åtminstone lite luftvägsinfektion. Attans pattar i blåsväder för att va snufig. Idag satte jag dock mystery shopper på jobbet så alltför illa har jag det inte. Det väger upp den onda halsen, och det faktum att jag råkade sälja massa stuff till en kortbidragare här om dagen, rätt bra och ett gratis busskort sitter ju aldrig fel. Själv är jag mer av en Mystery Plopper....en sådan som äter Plopp och annan choklad på ett ytterst mystiskt sätt. 

Låst??

Kategori: Livets lilla gång

Nu ska jag kolla extra jävla noga, typ 30 gånger, att jag verkligen har låst dörren så att jag vet det och kommer ihåg det när jag sitter på bussen sen. Så slipper Aurora knata hit idag igen för att känna på vår dörr medan jag sitter i vild panikattack på bussen. Nycklar fram NU!!

Kapten krok.

Kategori: Cheerleading

Fyfan för och vakna upp med tungt förkyld-nylle när man egentligen behöver gå ut och knata. Ska jag orka eller borde jag stanna i soffan och dega fram till jag ska börna iväg till jobbet? Haha, jag får ju sånna cp-ryck när jag är inne i "bantar-mode" att jag typ måste ut och gå för att få käka frulle. Vi får se hur det blir när fejan har klarnat upp och hälarna börjat vakna till liv.För övrigt så röstade vi fram lagkapten på träningen igår. Blev väldigt stolt och glad i hjärteroten faktiskt när jag blev vald och fina Sessan vald till co-captain. Landslagskapten...det är jag och Zlatan alltså. Vi känner ju i princip varandra nu skulle man kunna säga!
 
 
Kommentarer:


Le capitän, vila dig nån dag i veckan annars slits musklerna ner när de aldrig får vila....
Skrivet av Tin den 13 september, 2012 kl. 09:26 #

Jag vilar på fredagar!! :P
Skrivet av Linda den 13 september, 2012 kl. 11:11 #

Åslög och Helny??

Kategori: Livets lilla gång

Det kan hända att jag blir lite upptagen idag. Måste sätta mig och ringa runt till ALLA jag känner som heter Åslög då de har namnsdag idag. Kommer nog ta en bra jävla stund vill jag lova. Måste även ringa till Helny (och hennes bror Helgammal) som oxå firar sitt fantastiska namn. Viktigt viktigt!WTF!!??!??

En dubbel dos morgonbulle?

Kategori: Livets lilla gång

Fan! Jag mår inte helt på topp...det knastrar i halsen och bonkar bakom pannbenet. Seg som en deg! Och appropå deg så har jag bakat bröd idag. Rågbullar med solrosfrön och valnötter....eeeeeh muuums!!! Vill äta alla på en gång...trycka in hela högen i käften med 3 paket bregott på. Men nej nej..Fröken Valk herself får nöja sig med purjolökssoppa och en tur på cykeln till träningen later on. 

Remembering and babbling

Kategori: Musik,TV,Video,Film

 Jahapp..11 september idag då och det innebär ju såklart ett väldans massa remembering och babbling about WorldTradeCenter-katastrofen. En av de största och mest tragiska händelserna under min tid på jorden. Men faktum är att 11 september bjussar på mer än 2 plan som kraschar i en byggnad. Det är sjukligt många olyckor, dödsfall, tragedier, krig och liknande som har inträffat på detta datum om man läser runt lite. Det kanske är 11 september och inte fredagen den 13:e man ska passa sig för.Som sagt...mycket spännande har hänt:

* 1973 dödas Chiles president Salvador Allende och istället tar diktatorn Pinochet över makten. (Denna historia är ICKE att förglömma om ni frågar Nestor i Hornstull)

* 1962 föddes den svenska artisten Mauro Scocco. Utan honom hade aldrig Idol-Daniel kunnat göra en fabulös cover på Sarah. Gotta löv that song!

* 1676 Dödsstöten för de svenska häxförföljelserna, då Annika Tomsdotter erkänner i rätten att hon aldrig hade varit på Blåkulla. Shiet...jag trodde verkligen att hon hade vart där!

* 1967 blir de första knarkhundarna klara för tjänstgöring i tullen. Så duttiga och söta små varelser borde oxå få bli ihågkomna!

* Och kanske viktigast av allt: 1976 ligger ”(Shake, Shake, Shake) Shake Your Booty” med KC And The Sunshine Band överst på den amerikanska Top 40. Wooooaahooo, parteey!!!

Friiiiising!

Kategori: Livets lilla gång

Det är så fasansfullt kallt i lägenheten att jag kommer tappa tånaglarna vilket sekund som helst. Jag brukar inte ofta gå runt och frysa som en liten sparv, men de senaste dagarna har det fan darrat till både lite här och lite där. Lyllo mig då att jag får värma mig ikväll i Prellebyråns instängda, vrålobekväma och onödigt jättesvettiga utstyrsel med tillhörande kepa på topp. Yummie!

Noche de tapas!!

Kategori: Livets lilla gång

Nu e jag så jävla upp-piffad som en Linda á la bonde bara kan piffa sig. Det är ju inte det roligaste jag vet direkt så det är alltid skönt när det är överstökat! Ikväll ska jag hänka på lite cheerfolk in till stan och äta tapas. Hoppas på mumsig potatis och kanske ett bröd eller två! Vadå bara tänka på maten...va vem?? / Hungrig_Tjey89@svulla.com

Redig karl!

Kategori: Livets lilla gång

Tror jag drar hem till mina päron en flängsväng så jag slipper smittas av sjuklingen där inne i sovrummet. Han snörvlar och snorar värre än en dränkt dammsugare och så kan vi ju inte ha det. Haha, ond jag är..överger min livskamrat på hans sjukbädd. Äh, han är en redig karl...han klarar sig alltid!

Hur gammal är du??

Kategori: Musik,TV,Video,Film

 Har skrattat hejdlöst åt denna länge nu! Detta..detta är så jävla kul!!! Bryter ihop!

Killing my eye right now!

Kategori: Livets lilla gång

Inatt petade Rickard mig RÄTT i ögat! Smärtan va så olidlig att det tog en stund att somna om igen. Varför jag stirrar rakt ut i mörkret och varför Rickards finger är ute och vandrar i luftrummet är mig totalt oklart så fråga inte ens. Men mitt öga har sett bättre dagar än denna då det bultar och bankar värre än värst. Haha, sån jävla fail!!
 
 
 
Kommentarer:


Eh ja, du tittar ju bördig sover, läskiga unge. Hahahahaahah
Skrivet av Syrr den 07 september, 2012 kl. 20:40 #
 

Bördig??
Skrivet av Syrr igen, gapflabbar den 07 september, 2012 kl. 20:41 #
 

Det är sån jag är.. bördig! ?? XD
Skrivet av Linda den 07 september, 2012 kl. 21:09 #

Stuntar loss

Kategori: Cheerleading

Här stuntar vi loss..som riktiga atleter en sensommardag i Afrikas djungel.
 
 
 

Hejdå Ingvar!

Kategori: Livets lilla gång

- Va fin du e..va heter du?

- Linda

- Ingvar? Ja, hejdå Ingvar!(En halvgammal spanjacktant på jobbet igår hade nog mer än en knäck i örat. Vet hon för övrigt inte att Ingvar är ett namn för män i typ 80-års-skiktet. Eller trodde hon kanske att jag va en pöjk? Oh lord!)

360 360 <3

Kategori: Cheerleading

Gårdagens träning va så jävla awesome!! Princess-power va back on prac så hela älskigruppisen va samlad och kunde kötta loss som aldrig förr. Körde 360 power press 360 och jag har kollat på filmen säkert 100 ggr för att den är så bufflig och fin. Idag har jag dock träningsvärken från helvetet i nacken så vi får se hur kvällens träning går. Har laddat genom att laga piroger (vill äta upp alla på en gång, ja tack) och stirrat på mitt lilla ministim, som idag simmar runt snäckan i vild galopp. (Alla utom en bebis som e lite rädd fortfarande och håller sig i snäckan)
 
 
Kommentarer:


Den rädda kan väl få heta Biffen?
Skrivet av Syrr den 05 september, 2012 kl. 14:50 #
 

Jag har ju en reeeka som heter Monsterbiffen redan dock. =/
Skrivet av Linda den 06 september, 2012 kl. 10:44 #

Somrig smällkaramell

Kategori: Naglar

Personligen tycker jag att dessa färger är frikkin' fab togettah. Som en silvrig sommaräng eller en somrig smällkaramell kanske. Jamen precis så vettni...Tjoflöjt!
 

F-ing noooo!!

Kategori: Livets lilla gång

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!!!!!!!!! Min favoritis åkte ur SYTYCD....hat hat hat hat!!! Hur fan tänker de, jävla skrumpballar!!! Men asså åååååh vilken missnöjeshöjare detta va.
 

Bebislycka!!!

Kategori: Djur

Fiskbebisarna klarade en omgång städning i akvariet igår, stabilar än 6 bastanta minispermier. Dock va det en liten krake som va ute på vift utanför snäckan så mamma Pärlan stoppade den i munnen och spottade tillbax den in igen. Såg den simma omkring i kakhålan på henne ett tag och blev helt bestört i högerögat för jag trodde hon skulle göra som alla andra fiskjävlar och käka upp sitt egna fjäll och blod. Men Pärlan och Plutten är de bästa firreföräldrar jag någonsin skådat i mitt blott 23-åriga liv.

Ser ni de 6 små livsbubblorna i snäckan?? De har växt på sig lite förstår ni. "Stora och starka!"

 
 
 
Kommentarer:


HAHAHAHAHHAHAHAHAHA ETT STIM!!!!
Skrivet av syrr den 04 september, 2012 kl. 10:44 #

Yalla yalla!!

Kategori: Livets lilla gång

 
Jaaaarå! Eftersom både AC:n och kylhelvetet har packat ihop har vi fått knöla in all skit i den lilla kylen inne på lagret. Så jävla fullt blev det!! Kom och köp!!

Psykadeli cirkus!

Kategori: Livets lilla gång

Vilket psykadeliskt soligt väder det blev idag då!! Gissa vem som lökat i solen, som 88.7 kg vändstekt sidfläsk, i flera timmar?? Synd bara att dagen avslutas nere i tunnelbanan, men hey det kunde varit regn hela dagen. 

-1,4

Kategori: Livets lilla gång

Den när man tränat satan och vart hungrig som fan i 2 veckor och vågen visar -1,4 kg... den är rolig!! Men men, sålänge det inte är ett plus innan så ska jag väl vara nöjd. Bara att köra vidare I guess om man inte vill dö i hjärtsnurp och kranskärls-mutationer när man blir ett par dagar äldre. Jag har ju faktiskt gått ner 5,5 kg på en månad och nu har ju träningarna börjat igen så man kan ju hoppas att det är lite muskler som kommit tillbaka efter sommarslappet. Men nog om sånt tjaffs nu. Nytt avsnitt av SYTYCD är ute och det bara MÅSTE gluttas in!!! Min favorit i år är helt klart Will...snuttigare snubbe får man leta länge efter. Muuuu!
 

Tråkäta!!

Kategori: Livets lilla gång

Jag har tråkigt....tråkigt tråkigt tråkigt!!!! Har vart på promenad och det va tråkigt och regnigt. Har styrketränat och det va tråkigt och svettigt. Har suttit vid datorn och det är tråkigt och trist. Allt är tråkigt tråkigt tråkigt!!! Och när det är tråkigt, vad vill man göra då????
ÄTAAAAA!!!!

Störig morgonstund

Kategori: Livets lilla gång

Jag har sagt det förut och jag säger det igen. Jag är VÄRLDSBÄST på att vara störig på morgonen. Imorse lassade jag upp alla kuddar och täcken jag kunde hitta på lilla Rickard som helst ville sova vidare. Men icke!!! Ett alldeles fantastiskt kuddtorn blev det...och Rickards huvud såg ut som en liten ärta bredvid megakroppen. Hahahahahaha!!!!

<3