lindilus.blogg.se

True story!!

Kategori: Livets lilla gång

 Dagens jävla sanning!!
 
 
 
Kommentarer:


Så är det.
Skrivet av Syssling den 01 juni, 2012 kl. 17:51 #
 

Eh tydligen är jag inte syster utan syssling numer. Tack autocorrect.
Skrivet av Syster den 01 juni, 2012 kl. 17:52 #
 
 

Skrynkelpaket!!! <3

Kategori: Djur

Det händer så mkt revolutionerande just nu att jag inte vet vad jag ska börja. Kämpigt att använda tangentbordet är det oxå för jag har sådan träningsvärk överallt att tillome händerna gör ondare än onderst. Hur som helst så fick jag ett trevligt meddelande om löneförhöjning imorse och det känns ju hyvens med tanke på att jag jobbar typ 1,3 timmar månade nu för tiden. Sen är jag lyckans ost just för tillfället för ett av systers fågelägg har brakat isär och ut kom en liten liten fjäderlös bebisklump. OMFG!!!!!!!!! Har snott en bild från syrrans blogg så att alla ska få beskåda den stolta modern med sitt lilla skrynkelpaket. Asså ååååh!!!
 

woop woop

Kategori: Cheerleading

Trääääning!!!!! <3
 

Payphone

Kategori: Musik,TV,Video,Film

Aaeej, men grabben har gjort det igen! Den här killens covers är ju inte direkt tråkiga för örat. Han gör bara covers på asbra låtar oxå...smurfigt värre!!!

L to the äser

Kategori: Livets lilla gång

Kan.inte.sluta.läsa.hungerspelen-böckerna. Läste ut första boken på typ en blinkning och nu sitter jag och streckläser 2:an. De är ju så spännande att näsvingarna fladdrar i vinden. Tjing pax för att se filmen omgående!!!!  

Rattmuff i skuffen!!

Kategori: Partaj

Men när vann Sverie Eurovision senast lixom, 672 eller??? Bra jävla jobbat Loreén med tillhörande crew som bringar lyckan till vårt rike en afton som denna när beerpongen haglar tätt och afrikansk dans utförs på måfå i takt till myggens muggar. Efter att ha firat Nattisen hela kv'llen lång är jag hemma i boets trygga vrå och käkar digestive-kex så att jag knappt kan uttala namnet på ukrainas huvudstad. Men vem fan bryr sig när det va Sverige som vann?? EUPHOOOORIA!!! 

1 jordsnurr fetare

Kategori: Livets lilla gång

Sådärja, då va man ett helt jordsnurr äldre..vettifan om man blivit så mkt klokare. Snarare fetare då i så fall. Särskilt efter gårdagens svull och gull med min familia och fina ostisvänner. 10 pers va vi i boet som mest, vilket aldrig förut har hänt sedan historiens begynnelse om ni förstår vad jag menar. Men som den galanta hemmafru och värdinna jag är (proffs på att koka kaffe btw, hehe) så styrde jag upp det hela utan större katastrofer. Massa fina paketisar och presenter som avslutades med mysepyse filmkväll med min lilla jordärtskocka Prickard som hade dataspelsförbud hela dagen. Mohahahaha!

*

Nu på morgonen har jag "lekt" med alla mina nya grejor. Jag har hittills hunnit prova handfläkten som ska med ut på ballen och sola snart, provat att måla en stjärna på naglarna med de nya mallarna jag fick, druckit ur min nya hi-tech vattenflaska och myst med min flodhästkudde. Fick även Hunger-games böckerna av mor min så nu jäfflar ska det läsas. =) Som ni hör har jag en stenhård fredag framför mig...livet e hårt!

Xubi <3

Kategori: Livets lilla gång

 
Det är inte svårt när det är lätt. Jag och min ballekong är fan bästa vänner, tätare än täterst..we go together like peanut butter and strawberry jam..ja ni fattar. Har langat lite nytt nagellack..annars ligger jag bara och pillar mig i naveln och poppar alla mina McFly-skivor. Solen skiner extra fint idag tycker jag nog. =)
 

23 it is

Kategori: Livets lilla gång

Va e det för en dag, är det en vanlig dag?? Jo, en ganska vanlig dag med tvättning nere i stugan och städning av boet. Det enda extraordinära är väl att jag fyller gamlingsåldern 23 barre idag. Barn och villa snart då, hehehehe! Äh, jag firar med vaniljhjärtan till frukost, xubi och solning på ballekongen och med McFly och Christina Aguilera i högtalarna. Ensam är stark!! =D Här har ni en glutt på min egenhändigt ihopknåpade tårta innan den trycks in i någons käft illa kvickt. Hurra för mig!
 
 
 
 

Bajsbrun är målet

Kategori: Livets lilla gång

På onsdagar tar jag alltid en liten nap mellan jobbet och träningen så att jag ska vara vid liv när det är dags för hopp och skutt med örnarna. Och efter en äcklig helvetesmorgon på jobbet där ALLT gick fel behövde jag dregla i kudden mer än någonsin. Så jag slog på stort och hade vilostunden ute i solen på ballekongen. Pigg och brun (och genomlökig) på samma gång...en mycket praktisk lösning. =D Så nu är jag redo för trrejning i minimala Kvarnbäck...har på känn att det blir springning idag då det stod att vi skulle ha med springskor...smart tjej!

Hunden, katten, Nattis!

Kategori: Livets lilla gång

Idag kan vi aldrig mer sjunga: Vem kommer inte in på systemet..hunden, katten Nattis!!!! För idag fyller lilla Måltiden 20 Saturnus-snurror och kan därmed köpa sig en burk eller flarra när helst nöden smyger sig på. Önskar så att jag kunde joina henne och Jempidoo ikväll för lite spetsad lemonad, men jag har träning och sen öppning imorgon så livet säger nej. Jag får tagga stenhårt och gå all in på lördag istället då det ska firas med pompa och stånd..ståt menar jag. Hon fick iaf ett bröllops/grattiskort fullt utsmyckat med alla klistermärken jag kunde hitta här hemma i boet. Det va det kortet jag cyklade och lämnade i hennes brevlåda inatt. Såg btw 6 harar och en katt på mitt 50 minuters svettiga nattäventyr... så jag slapp känna mig så ensam och mörkrädd. Hahahaha!!


 

GRATTIS!!!!!! Du e världsbäst! =D

Ut på tur!

Kategori: Livets lilla gång

Nu ska jag ut på nattlig cykeltur...på hemligt mission skulle man kunna säga. Är trött som en bäverhud såhär efter stängning, men en tur på sadeln piggar ju upp lagom till sovdags och bränner förhoppningsvis bort en kalori eller 5. Borde skriva en inköpslista oxå...och slänga sopor. Svisch svosch!

Das schvetten!!

Kategori: Livets lilla gång

Satan va jag svettas här på ballen. Jag so va övertygad om att det skulle bli regn idag eftersom Princess stampa ihjä en spindel igår på träningen. Icke icke, typ 37 grader och sol hela dagisen. Synd bara att man ska ner och lida i underjorden o ett par timmar. Fan, M:et på tangentbordet är cp....over and out!!
 

Easy living

Kategori: Livets lilla gång

Vår lila badrumsmatta ligger nere på grannens ballekong och nere vid busshållsplatsen ligger ett fyllo på marken med halva röven bar. Summer time and the living is easy!

Stekt fisk??!!

Kategori: Partaj

Fis luktar aldrig så gott som man kan tro...just saying. Ollonet har bjudit på fräs och fadäs igen (skulle kunna misstolkas grovt). Rickard orkar inte med mig i mitt susande tillstånd. I love it! Ostmackan satt där den skulle iaf. Skrattade precis hejdlöst åt tanken på att steka på en av mina fiskar för att jag fortfarande va hungrig...fatta den lilla lilla filén. Nej, hemskheter och dumheter!! Nu är det gonatt i holken!!

Blomsterklick och sol i blick!

Kategori: Naglar

Idag har det vart sån jävla sommarkänsla att jag va nära att tappa gaddarna både en och tre gånger. För det första hade jag en fästing på magen imorse och mer sommar än så blir det ju fan inte. Dessutom har jag vart iväg en sväng och köpt 2 nya fiskar som heter Chichi och Viola. Och massa solsken i blick och blomster på naglarna så här ska det inte klagas. Ikväll ska det knäckas en och en annan är det tänkt så det blir vä till att platta ögonbrynen nu om jag ska hinna färdigt innan det är mörkt ute. Chiao!!!
 
 
 
Kommentarer:


åååååå chichi power :D
Skrivet av aui den 20 maj, 2012 kl. 20:10 #

Kaninhål

Kategori: Djur

Skulle precis kolla en buss på SLs reseplanerare. Råkade dock sitta i andra funderingar och skrev in Linda som stationen jag ska åka ifrån. Det är inte lätt när det är svårt! Hur som helst så ska jag åka från Linda hem till Mor och Far för diverse myselipys. Vi ska bland annat gräva upp gångarna som kaninerna grävt i alla år för nu när min Totis lämnat jordelivet så behövs de inga varma vintergångar att puffa runt med hö i längre. =/ Men nu får hon ju skutta med Putte, Bonnie, alla hönorna och undulaterna bland fluffiga moln istället i en värld full av morötter och grönt gräs. Skutt skutt!

Amerikanst pie

Kategori: Musik,TV,Video,Film

Sim salabim balle, gör mig frisk!!!!! Är så jävulskt trött på att gå runt att snörvla att jag börjat höra snörvelhallucinationer när jag är på jobbet. Haha! Vi får se om jag hör några fler ikväll...och om jag blir lika rädd denna gång. Kiss i byxan!

 


Appropå kiss i brallan så va vi och såg American Pie på bio igår och du....pinsammare film får man fan leta långt och länge efter. Vi fick ju typ andnöd och stressfrakturer hela högen av att titta på hemskheterna. Hhahahaha! Men godiset va ju gott iaf och det är ju det viktigaste..eller?!!?

Snorproduktion

Kategori: Livets lilla gång

Men hur mycket slem och snor kan en kropp (eller en korp?) producera egentligen?? Min ligger iaf just nu på en produktionstakt på ungefär 27 kg i minuten. Jag känner mig extremfräsch! Dock va det en kund igår som tyckte att jag såg så förträffligt pigg ut....eeeeh okej vi säger så, vill du kanske hälsa på gårdagens smink som kladdar runt i fejjset och kanske klappa en snorkråka eller två??


 

Idag har jag ett litet extrapass på jobbet som jag varit så ypperligt snäll att ta mig an/ann (?). Kan ju vara bra med en krona eller 3 extra i plånkan då jag tänkte köpa mig en ny mobil som folk faktiskt kan höra mig i och sen blev det ju helt plötsligt en resa till Holland och EM. Livet är ICKE gratis...kom ihåg det ungdomar! Efter jobbet ska jag hur som haver börna fortare än Potter på en Åskvigg till Pizza Hut i Haninge för att återigen guldfira med hela laget. Ska bli spännande att gå igenom protokollen och det ska framförallt bli förträffligt gölligt med en pizza i käften. Vi säss!

101 dalmatiner

Kategori: Livets lilla gång

Är huvudet dumt får kroppen lida, som min far brukar säga. Förkyld som en skrattmås är jag och jag tror inte att det blev bättre av gårdagens gallej. Men det är smällar man får ta när man vunnit SM-guld och ska fira som sig bör. Hade iaf en väldigt trevlig kväll med grapparna från laget med massa mumsisch drinkar, 101 dalmatiner i brallan och en jävla massa tyska. Whats up with that??



Nu hade jag helst av allt bara velat gå och dö i sängen hög på alvedon och nässpray, men icke sa pickelinickesticke för jag ska åka och jobba till klockan 22.00 ikväller. Måste värma upp rösten lite innan så att inte halsen krackelerar totalitärt när jag ska försöka sälja på folket diverse skitgrejor till överpris. Tjilevipp!!!

TGIF!!

Kategori: Cheerleading

Ikväll ska guldet firas TGIF-style!!!!! Smular i mig ett par alvedon, trycker in några spray i näsan och hoppas att jag överlever kvällen. Guld är ju lixom guld och det måste ju firas. 
 

SM-guld...igen!! <3

Kategori: Cheerleading

Gårdagens SM kan nog ha vart den jobbigaste tävlingen i livets lilla gång. Grymt förkyld, illamående, trött och nervös hela dagen. Sjukt fantastifik känsla under själva programmet dock trots att vi missade lite grejor här och där. Känslan att se klacken efter Idas och Annas längor i voltsekvensen va ju typ beyond this world. Kan ju lova att prisutdelningen var den absolut värsta någonsin, nervösa va ju bara mellannamnet och skoja papegoja om vi grinade ner oss när vi vann. Fucking awesomeness!!!




Världshistoriens bästa tränare =)



Och det va en jävla tur att vi va glada i hatten av guldet på hemresan för vår abonnerade SL-buss gav upp typ en halvtimme från Borås och vi blev strandade i flera timmar. Vi fick lyfta upp en tant på taket för och trixa med någon kylare, men det resulterade mest i att jag fick smutsiga händer. Tillslut fick vi en dubbeldäckare att glassa hem i och lite (läs överdrivet mkt) gratis Max-krubb att trycka i käftarna. När jag äntligen slocknade hemma i sängen igen, med mina igenpluggade näsborrar, va klockan typisch 4 på morgonen.


 
(bild försvunnit från passagen)
Bildkollage som jag snott av bästaste byggpartner Luuls. =)

S and M

Kategori: Cheerleading

Jävligt kuuul, perfekt tajming (älskar stavningen) att jag blir sjuk just nu...dagarna innan SM. Aja, bara att knarka alvedon värre än en tablettmissbrukande Hollywoodstar och bara hoppas att jag mår prima imorgon. För imorgon då jävlar!! Ska dra till handen nu för att bussa till Borås med världens fabulösaste lag och nattelinatta på hotell så att vi är pigga och gucci till tävlingen imorgon. 
 
 

Mera ägg!!!??!!

Kategori: Djur

Nu är det två små sötisar i holken. Jag älskar dem även fast vi aldrig träffats. Åh, livet sprudlar!!!
 

Ägg ägg ägg!!!

Kategori: Djur

Aaaaaaaaaaaaaaaaah!!! Min syrras pippijåglar har klämt ut ett ägg, ett livs levande litet litet ägg. Ett ägg på 1 cm som ligger i en liten holk och smyger. Jaaaaaaag viiiiilll peeeeta påååå deeet!! Undrar om det kommer komma ut en liten naken dunboll tillslut. Åh, jag hoppas så det knakar. ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄGGGGGGGG!!!!!
Äggbild stulen från syrrans blogg
 
 
 
Kommentarer:


hahaha jag ÄLSKAR att hennes holk funka :D!
Skrivet av aui den 10 maj, 2012 kl. 20:09 #
 

Haha klart den funka ;) jag har ju hjälpt till o bygga den.. hahaha.. 
Skrivet av cat den 10 maj, 2012 kl. 23:01 #
 

hahaha ja men jag kommer ihåg när vi chatta å du sa att de inte fattar vad de ska göra med holken å pluppx2 så fanns dt två ägg :D!
 hoppas hoppas det blir bördisar :D<3!
Skrivet av aui den 12 maj, 2012 kl. 09:18 #
 

Aah.. dom fatta noll i början..! men nu fattar de desto mer va de verkar :P
Skrivet av cat den 19 maj, 2012 kl. 17:20 #

Pain in ass

Kategori: Livets lilla gång

Efter gårdagens lila cykelutflykt till träningen är jag så öm i de bakre regionerna att klockorna nästan stannar. Därför är det extra underbart att springa upp och ner i trapporna för att tvättelitvätta nere i stugan. Pain in the fucking ass vill jag bara skrika in i varje jävla brevlåda jag knatar förbi. Oj och aj!

Thihihihiiisdag!

Kategori: Cheerleading

Dagen har förflutit med den obligatoriska tisdagsturen till Maxi och en fet jävla solning på ballen. Har även langat fram cykeln från förrådet och pumpat upp däcken lite som en riktigt friluftsnörd så vi får se om jag orkar ta mig ett par tramp eller 765 till träningen ikväll. Kanske den sista träningen innan SM. Ett SM som typ alla vill att vi ska förlora. Fina fina Eagles...ju mer folk hatar oss, desto mer älskar jag er!! <3
 
 

!!!!!!!!!!!!!

Kategori: Livets lilla gång

Sooooooooooool på min balle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


 

?????

Hatt- och kratt!

Kategori: Livets lilla gång

Nu är jag så trött i fejjset efter dagens alla aktiviteter att det snart börjar växa mossa och diverse örter ur öronen på mig. Dagen startade lugn och stilla med solning på ballen med min nya laptop uppkörd i nyllet. Så jävla skönt med en dator som inte glappar och stänger av sig konstant (fast jag gillar min Evinrude ändå).

Sen bar det av till jobbet för ett par timmar med bullar, brön och Aurora med tillhörande smörgås fastsatt i nacken. I vildaste galopp skenade jag sen till träningen, som trots att den va i för mig inte alltför älskade Torvalla gick riktigt smärtfritt. förutom min stortå dårå som typ sitter och dinglar i en tråd. Störtskönt! Svettproduktionen hade knappt hunnit avta innan det va dags att bege sig till syrrans Hatt- och Krattfest låååångt borta i Farsta Strand. Men är det födelsedag så är det tänkte jag och begav mig dit med en rosa plastkratta som halsband för att matcha temat.

Och nu är jag hemma igen och har strandat i soffan för trött för att rulla in i duschen. Men med tanke på hur mumma jag luktar och känner mig så borde duschen uppsökas omgående för allas vältrevnad. Så...eh...gonatt!

Grattis Cattis!!

Kategori: Livets lilla gång

Idag fyller världens knäppgökigaste och finaste syster 30 vårar. Kan ni tänka er?? 30 år av kissdoftande händer, banancitat och allmänna upptåg här på jorden. Fantastiskt!!! Massa grattis till dig och hoppas du får en helt Nubisk dag.

 


Har har vi födelsedagsugglan herself. Tröjan fick hon av mig i utklämningspresilent tillsammans med en annan uggletröja, ett Wacky Watermelon-schampo á la Svampbob och det bästa av allt: En sjukt konstig Svampbob-väska som kan vara bland det fulaste jag skådat. Rätt nöjde med den måste jag säga. =D

My little pony..

Kategori: Livets lilla gång

Känner mig lite schleten i vänstra ögonhålan efter gårdagens tripp till den gamla vanliga hålan. Kan ju vara av det "vilda" dance battle:et, som jag för övrigt vann rätt stort över finalmongot utan taktkänsla. Fick äntligen träffa mina små chokladpraliner igen och självklart oxå Jååån Påål. Varför drar vi till oss så mkt freaks??

*

Hur som haver så ska jag snart glida över till cheersyrrans boning för att fira hennes stundande 30-årsdag. Presenterna är packade, valkarna piffade och jag väntar bara på att mor&far ska rulla förbi och plocka upp mig i en vit limmo med blå fjärilar och rosa ponnyhästar på.
 

Booom!

Kategori: Resa

 Got to love it!
 

Call me maybe

Kategori: Musik,TV,Video,Film

Detta är verkligen USA-låten nummer ett. Den spelades på radion typ en trillion gånger varje dag. Kommer alltid att tänka på resan och laget när jag hör denna. Älskar att grabben är gay på slutet oxå..frikkin love it!
 

Pinööts!

Kategori: Livets lilla gång

Va hände med att jag bara skulle ta en liten extra nap imorse och har sovit fram tills nu?? Pinöööts pinöööts pinöööötsskittles!
 

Gotta wörk!

Kategori: Livets lilla gång

Älskar att solen steker fläsket mer på min kära ballekong än va den gjorde borta i Florida. Tänka sig va livet är knasigt ibland va??!! Idag ser det inte bättre ut än back to work för min del. Känns som 17 år sedan jag va där senast och det hade gärna fått gå 17 år till, men kosing i plånkan måste man ju ha och då är det bara att pallra sig iväg. Ska bli intressant att se den minimala provisoriska butiken vi huserar i för tillfället medan de bygger om t-banestationen.


 

Värk i fötterna, osköna kläder, hot från pundare, ingen rast på hela dagen.. Har ni koll på de anställdas arbetssituation?

I'm back!

Kategori: Resa

Efter ungefär 14 timmars sömn kände jag mig rätt så utvilad imorse. Va så fruktansvärt trött efter den 24 timmar långa resan hem från USA igår att jag nästan trodde att ögonen skulle rulla ur sina hålor.

Resan har varit sjukt rolig förutom de feta missarna vi gjorde ute på tävlingsmattan. Som landslag kom vi bara på 6:e plats, vilket inte alls kändes riktigt ok någonstans. Däremot va vi inte lika katastrofala på klubb-VM där vi tävlade mot 20 lag och kom 6:a. Jag är hur som haver grymt nöjd med att inte ha fått några blackouts och att mina flickisar inte kraschade på tävling.

 
Annars va en av resans höjdpunkter helt klart Harry Potter-landet på Universal... har nog aldrig upplevt något så vackert. Har min chokladgrode-kartong som prydnad ute i hallen. Heheheh!