lindilus.blogg.se

Julfetsot

Kategori: Min viktresa

Första dagen på level 3 är avklarad. Jag dog inte..det var faktiskt min favorit hittills.  Vi får se om några dagar när jag är spytrött på den oxå.
 
Snart dags för jobb och jag är måttligt taggad. Är ännu mindre taggad inför morgondagens vägning. Vågen kommer skrika JULFETSO i fejan på mig. Det har blivit en och en annan prinskorv för mycket. Är det mer än ett kg plus så blir straffet en joggingtur ute i snön. Och där med pasta!

Level 3

Kategori: Livets lilla gång

Hör och häpna: Linda har varit och shoppat! Mig med en massa påsar i händerna är ingen vanlig syn för dina ögonbryn. Lite leggings, underkläder och 4liter sprite var några av de fabulösa inköpen.
 
Idag har jag även kört färdigt level 2 av "The 30 day shred". 20 dagar har gått och nu är det bara 10 kvar. Är lite rädd att det ska bli vattenskador i golvet av level 3 men vi hoppas att försäkringen täcker olyckor oorsakade av svett. 

Game over

Kategori: Hus&Hem

Nu är julafton över och jag är mättare än tre plättar i en ångkokare. Det har bara varit jag och päronen hela dagen då alla andra är på annat håll. 
 
Jag inledde dagen med att kamma hem mandeln i gröten. Sen drog det vanliga matfixet och smygätandet igång innan vi ignorerade Kalle på TV och tryckte kakhålorna fulla med svull istället. 
 
Julklappsöppning och Victorias Secret Fashionshow fick bli kronan på verket. Det är ju så att man blir troende hörni!!...??
 
Nu är det natti natt!

Juluppvisning

Kategori: Cheerleading

Så här såg det alltså ut under gårdagens hoppeliskutt. Jättevackert när mitt bandage lossnar och viftar runt i rörelserna. Störtläckert!
 
 

Pics i massor

Kategori: Cheerleading

Dagen har bestått av juluppvisning med laget och minijul med ostisarna. En så sablarns supermysig dag, men du milde Mathilde vad trött jag är i ögonen. Ska bara rensa bort dagens julbakskaos och sen lägga mig i sängen och blunda. 
 

#svartärgott

Kategori: Hus&Hem

Igår var det pepparkakebak och julgranspåklädning hemma hos mor och far. Vissa av mina peppisar blev liiite mörkare, men skyller det på att pappa stod ivägen för ungsluckan. Granen blev som vanligt helt fabulös och varmkorven satt som en smäck i gomen. 
Ikväll blir det ännu mer julbestyr med minijul med ostisarna, men först är det juluppvisning. Det var sjukt längesen jag hade rosett i barret och skutta runt framför publik. Känns lite skumt!

30 day shred

Kategori: Min viktresa

Jävlar i min låda vad svettig jag är. Jag började på Level 2 av Jillian Michaels 30 day shred idag. Level 1 har jag kört i 10 dagar så den började kännas lite "smått okej". Men level 2...den du, den satt där den skulle vil jag lova. Lite tråkigt att jag inte kan göra alla övningar helt som de ska vara pga. armbågen, men med tanke på svetten delurre så lär det fungera ändå. 9 dagar kvar och sen blir det level 3...hjälp!

Ses nästa år <3

Kategori: Livets lilla gång

Nu har Rickard lämnat boet för att hänga i Dominikanska Republiken över jul och nyår med sina päron. Det är andra året i rad han inte är i Svea rike på julafton = Linda är icke jättenöjd i ögonbrynen. Förträffligt för honom, men mindre kul för mig som kommer sakna min livskamrat och sovkompis något alldeles förfärligt. #låsasovrumsdörrenpronto

Trött.på.människor.

Kategori: Hus&Hem

Nån jävla fröätarsjävel har bara helt ignorerat min bokning av tvättstugan och tagit över hela placet med sina pinaler. Så här får jag sitta i en halvtimme och vänta på att dennes skit ska tvättas färdigt. Stor jävla suck!!!!

Cheeriga peppisar

Kategori: Cheerleading

Haha..tittade igenom gamla inlägg i Eagles gamla blogg igår och hittade bild på de fahahabulösa peppisarna jag pysslade ihop back in anno 2010. Bland det schnyggaste jag skapat! 

Lussefika light

Kategori: Hus&Hem

Idag väckte jag Pricken med lussefrulle. Kaffe, lussebulle och julmust fick han smarra i sig medan de små trötta mullvadsögonen piggnade till. Själv fick jag "lussefika llight" med liite mindre lussebullar och lite mer frukt. Lightmusten var ju given och kaffe smakar bajamaja och gick fetbort för min del.

Föllt öpp vettö!

Kategori: Hus&Hem

Den här dagen har varit stressig och låååång. Det var full fart på jobbet så fort dörrarna slog upp, sen var det av för att köpa julklappar och kirra lite andra ärenden. Väl hemma blidde det städning av boet och sen iväg för att hämta och leverera salamikorvar (dödskul att sitta på burren och stinka kryddmix och cheddar) och väl hemma igen blev det lite julbak, klappinslagning och styrketräning. Nu känner jag den lilla förkylning, som härjat i fejset i flera dagar, nå nya höjder när jag äntligen satt mig ner för att slappa. Åh du milde vilken lycka!

Kämp

Kategori: Cheerleading

Jag blir så impad av mina voltande och köttande lagkamrater att hjärtat blir sådär jättestort att det nästan inte får plats. Finaste lilla lag som kämpar och sliter. <3

Stäng käften!!!

Kategori: Min viktresa

Vanligtvis är jag ju extra duktig med mat och träning från söndag till tisdag innan den stundande vägningen.  Men i söndags var det glöggknytis hos syrran och jag kan lova att både en och 75 kalorier i minuten gled in i käften. Så idag blir det nog ett plus på vågen. Uuuff..hatar att gå och väga mig då. Blir så besnnniiiken på mig själv. 

Laptopstöd

Kategori: Hus&Hem

Nu släcker jag lyset efter en ytterst mullig lördag som började med en tur till IKEA (ja bland alla andra miljoner spån). Det var första gången vi fick åka med chaufför Fritte och oj vilken insats sen. Applåder skall oxå utbringas till cyklisten som svischade förbi oss mer än en gång. Jag gjorde ett toppeninköp i form av ett laptopstöd. Det är helt kuddigt och mjukt på undersidan...man blir lixom lite småkramad samtidigt som man slipper bränna lårkakorna av sig. Nöjdhet level 135!
Min dator är i toppskick japp japp!

zzz

Kategori: Hus&Hem

 
 
Nybytta sängkläder och julpyntat....jag kommer sussa som en sessa. 

Det strålar en stjärna..

Kategori: Hus&Hem

Efter en dag fylld med bebisbus, julgranspynt och en köttig träning så skriker armbågen efter vård och ögonlocken vinkar hejdå i vild galopp. Tror jsg signar ut från första advent och sussar loss. Piiis out!