lindilus.blogg.se

Laddad

Kategori: Livets lilla gång

Den där när man kommer på att busskortet gått ut och närmsta ställe att ladda det på är i centrum så man får gå i en timme dit för att ladda skiten. Priceless! Mina lår var som två stelfrusna lasagneplattor tillslut och sista 20 minutrarna promenerade jag med halsduken virad om benen. Men laddat blev kortet i alla fall så nu kan jag ut och slira i lokaltrafiken igen. Lyckan.....not!
 

Run bitch run

Kategori: Min viktresa

Igår köpte jag ett löpband och jag har redan fått träningsvärk. ..i armarna av att bära upp den från bilen igår. Fnizz! Först fick jag den inte att fungera och det var vilt raseri och deppiga att attacker innan Rickard kom hem och styrde upp. #damp
 
Så nu traskar jag här hemma framför TV:n i mina Nike Free Runs som är typ det vackraste jag sett i skoväg. 
 

Det är mycket nu. ..

Kategori: Livets lilla gång

Tankspriddheten fortsätter. Idag åkte jag både förbi Gullmarsplan och sedan Sågen så att hemresan tog betydligt längre än den redan långa timmen det tar att krypa hem till kojs. Jag gjorde samma sak för någon vecka sedan. Suck och stånk! 
 
 
 
 

Orimligt

Kategori: Livets lilla gång

Nej jag är så trött på livet just nu. Telefon hela dagen igår och sociala medier idag...mina två absoluta hatuppgifter. Bara gnäll och orimligheter hela dagarna långa. Det smittar av sig...
 
Tjock är jag oxå..bara går upp och upp och upp. Är måttligt intresserad av träning för tillfället utan mer intresserad av att häva chips och sova.
 
Intresseklubben..antecknar ni det här?

Inramad

Kategori: Hus&Hem

Det bidde även en tavelram i shoppingvagnen igår. Batan-tröjan har ju hängt och dinglat på en galge i väntan på att bli inramad och upphängd bland de andra grabbarna. Upphängningen får vänta tills Pricken kommer hem, men nu är den i alla fall säker från damm och mög. Han får stå och stretcha lite under Kennedy och Timisela så länge. 
 

Nagelbyrå

Kategori: Naglar

Natten sänker sig över boet, men jag kutar runt och städar och piffar med allt nytt som jag köpte på IKEA idag. Det bästa av allt är den här fenomenalt fabulösa lilla byrå som man kan ha allehanda nödvändigheter i. Jag valde att låta alla mina nagelgrejor flytta in i de 3 lådorna. Det blev så mysigt så att smalbenen snudd på lossnar på mig! 

TPL delurre!

Kategori: Livets lilla gång

2 dagars beordrad övertid, en förkylning som aldrig går över och ett ständigt sug efter att trycka kakhålet fullt...
Rickard har flytt boet för en skidsemester, akvariet måste städas, måste jobba till 17 imorgon.... kan räkna upp hur mycket mögigt som helst. TPL deluxe just nu!
 
Ba skicka mäh!
 

Tröstätare

Kategori: Min viktresa

Idag har det varit en hemsk dag...hemsk. Bara från början till slut har den sugit apollon. Satt på telefon idag för första gången på kanske 2 månader. Behöver jag säga mer? Negativitet så långt ögat kan nå! Som den inbitna tröstätare jag är har jag munchat choklad för att lätta lite på ångesten som ansamlas under dagen. Geishas nya förpackning är ju typ det enda bra på hela dagen...hur fin?!?!

Sommar och cheer ❤

Kategori: Cheerleading

Hur nice var inte livet när de här bilderna togs??!?! Cheeren får jag ju inte tillbaka, men lite stekigt sommar kan väl gudarna åtminstone bjussa en gammal dam på såhär på ålderns höst?

Watch out for this

Kategori: Musik,TV,Video,Film

Höll på att missa bussen och fick ta en ofrillig joggingtur i flera meter.. Hals och näsa är på tvären och allt känns sådär otroligt fantastiskt. Måndag morgon va, vilket härligt påhitt. 
Försöker förgylla den så gott det går med en turkietdänga som går på repet efter att den återfunnit sin väg till mig och Nattis nu i helgen. "Your so slank I can't resistans,  But watch out for kids!"

Vasshuggare

Kategori: Livets lilla gång

Det ömmar i tjockislår och lilltår av kylan. Jag och pappsen var ute på isen och högg vass som sanna friluftsfantaster så nu är det rosor på kind och solsken i blick och söndagsångest inför morgondagens jobb. Den kommer man aldrig undan hur mysig dagen än har varit med päronen mina. 

Hjulavdelningen

Kategori: Partaj

Jag och min hopplöst täppta näsa hälsar god morgon och välkommen till en ny dag i detta fantastiska liv.
Igår blev det en tur till stan faktiskt med Fnatten med tillhörande man och bekantskap....eller boskap om man känner sig på det humöret. Vi drack den torraste cidern gud någonsin skapat, besökte pubens hjulavdelning och viktigaste av allt: åt chili cheese tops på vägen hem. 😉

Just i detta nu funderar jag på om jag har blindtarmsinflamation..för smärtan på nedre höger planhalva just nu är brutalitär!! Det bultar och det bankar! 

Aja, ska nog stappla över till mor och far. Har inte varit där sen julafton.  😕

@ soffkontoret

Kategori: Livets lilla gång

Upp ottan för att jobba ännu lite mera helg. Ni kanske trodde att jag börjat på kontor och visst har jag det. Men kontorstider blev det dessvärre inte även om det verkade så till en början. Jobbar mer helger och helgdagar än vad jag någonsin gjort i butik. #winning #not #justmyluck 
 
Idag är det jobb från soffkontoret som gäller iaf. Alltid något att vi får sitta hemma och pilla oss i naveln på helgen. Just nu ligger ett av mina program nere så för tillfället är det navelpill och tumrull på högvarv. 
Bilder från kontoret.

Frågor på det?

Kategori: Livets lilla gång

Nä jag tänkte väl det...godnatt!

Drop the beat, nasty face

Kategori: Musik,TV,Video,Film

Jag har börjat kolla på The Voice Australia....bara för att Jessie J är en av domarna. Alltså, jag avgudar henne, inte bara rösten och scenspråket utan hela hennes personlighet är så jävla nice. Kan hon inte bara komma med ett nytt album nu så att jag har något att lyssna sönder och samman??
 
Älskar den här för att hon mördar skiten ur det andra!! (Enligt minst högst personliga åsikt)

Naglar från en svunnen tid. 💅

Kategori: Naglar

 
Jag sitter och kollar på naglar jag målat från svunna tider. Just nu ligger mina lack mest i verktygslådan och piper efter luft. Det känns som år och dagar sen jag hade någon fin kreation. Måste börja gulla med dem igen så att de blir långa och roliga att måla. Hehe, i - landsproblem deluxe!

R.I.P Alan Rickman

Kategori: Musik,TV,Video,Film

Nu är både karaktären i berättelsen och skådespelaren som gav honom ett ansikte borta. 😢 Grymmaste!!!
 
 

Nellynytt

Kategori: Livets lilla gång

Idag kom en överraskande snabb leverans från Nelly. 2 par skor åker tillbaka omedelbums för de var fanimej brutalitärt så ogulliga de var. 
 
Köpte dock en lång mysig kofta, helt oformlig, men vad gör det? En bikini, sommarn är ju ändå här snart lixom. Och så bidde det en kimonoliknande sak med fransar och shit. utomordentlig att täcka kroppshydan med när så behövs. Så jälla fashionabel! 
 

Tradera, we meet again.

Kategori: Hus&Hem

Wooohooo, jag har återfunnit min kärlek för Tradera. Hela dagen har jag fiffelurat med nya annonser och rensat bort sånt som kan säljas. Om du är sugen på att fynda, eller bara vill skratta en skvätt åt mina manier så har ni länk till min Tradera nere till höger.
 
Egentligen började det med att jag rensade i min smyckesklänning och tänkte slänga massa skit som bara låg och skräpade. Men icke!!! Sälj och svälj sa bävern och hoppa i bäcken! 
 
Svar ja, jag har en tiara. 😂 För övrigt köpte jag faktiskt den där klänningen på just tradera nu när jag tänker efter.

Squeeze set go!

Kategori: Min viktresa

Hittade spännande små klämmisar med kvarg från Gainomax. Den med hallonsmak var smaskelismask deluxe. Man känner sig som en liten bebis när man sitter och snuttar i sig. 

Djupfryst

Kategori: Livets lilla gång

Idag var det så grönjävligt kallt på kontoret att vi efter ett tag tog datorerna under armen och åkte hem för att jobba hemma istället. 13-14 grader var det och vi satt med jackor, filtar, mössor och det ena med det sjuttonde med fingrar blå av köldskador. Haha!
 
 
Skönt att få jobba hemifrån, såg dessutom en jättesöt duva inne på Pressbyrån i Gullmars som hade bullsmulsfekke.
 
Nu blir det en skvätt Harlequin för att höja humorn i livet ett par grader och sen blir det nattinuffs. Mer jobb imorgon...känns som att jag inte gör annat än hänger i den där igloon, jag menar kontoret. 

Ögongrus

Kategori: Cheerleading

Jag kan ju lova att dagen varit däven efter gårdagens socialiserande och alkoholiserade med gamla örnar hemma hos Lollo. Blev liiiite för sent och lite för djup titt i glaset för att gå upp i ottan, men som den vikingahövding man är klev jag tappert upp och löste över 500 ärenden idag. Målet är 96 så nu är jag värd att glida ner i soffan och kolla på insidan av ögonlocken en stund. 

Mera grejor...

Kategori: Livets lilla gång

Sådär, då var jag hemma igen. Slirade förbi Haninge Centrum på hemvägen för att införskaffa en "gåbortpresent" till Lollo som har födelsedagskalas ikväll.
Hittade lite annat jox också när jag ändå var i shoppingtagen:
 
Helt vanliga långärmade klänningar. 150 spänn styck.  Som hittat för en tjockarmad tösabit som mig.
 
 
Värmeskydd och läppennor. Mkt viktiga atteraljer i tillvaron....
 
 
Jag har haft en knöligt presentkort på Ur&Penn i plånboken i typ 3 år så nu slog jag till medan det var 50% rabatt. Den skulle kostat 598, men fick både klocka och armband för 99 pix. Helnöjd!

Bloody breakfast

Kategori: Min viktresa

Vaknade med så galet näsblod i ena näsborren....alltså forsens moster säger jag bara. Har typ aldrig haft näsblod sådär, förutom av smällar på cheeren. Skumt!
 
Som tur var slutade det snabbt och jag tröstade mig med att trycka käften full av frulle och smutta fun light ur värdshistoriens bästa glas. Större än stort, helt klart min nya favorit.
 
Nu ska jag bege mig ut i snöstormen och roa mig med lite kollektivtrafik för att hjälpa syrran att slå ett getöga på bebisen medan hon är hos farbror doktorn. Vi får se hur långt SL låter mig komma. 😊
 

Vegoburgare

Kategori: Min viktresa

Primiärturen för de fyrkantiga tallrikarna bidde en hemmasnickrad vegoburgare. Så snarrig att tillomed Rickard satte gaddarna i två stycken under överraskat glada hurrarop. De där biffarna smakar godare än kött och man får inga äckelkänslor eller broskiga surprises. Gillar starkt!! 😄
 
Världen godaste friscobröd (från MAX),  vegobiff, ost (ville egentligen ha trippelt så mkt), sallad, rödlök, en klick (7 ynka gram) amerikansk hamburgardressing light och en skvätt ketchup. 439kcal

Nyanlända

Kategori: Hus&Hem

Efter jul och nyår har man alltid så mycket nytt roligt kraffs efter julklappar och mellandagsrea. Idag kom ännu fler pinaler i min ägo. 
 
 
Nytt år, ny almanacka. Alltid lika mysigt att skriva in allt viktigt (och oviktigt) som händer och fötter så att man har stenkoll när varje liten lucka i livet dyker upp. 
 
 
 
Jag fick de här skönheterna i julklapp egentligen, men för att inte tomten skulle få ryggskott och släden tappa medan så gled min mor över med halva lasset idag. Sååååååå fint med fyrkantiga tallrikar. Sedan urminnes tider har jag velat ha det. Tror jag ska inviga dem ikväll...
 
 
Amen så nuttigt då! Rosa och leopard print och kommer passa utomordentligt på vårat SVINKALLA kontor. Kommer svassa runt med stajl och hacka tänder. 
 
 
Mamsen hade också med sig piffiga ljus som hon roffat åt sig på IKEA. De ser stickade ut!!! Mycket tufft om ni frågar mig. 

Lackar

Kategori: Naglar

Jag har haft inventering av mina nagellack som flödar och dräller i alla små vrår. Tänkte att hejsan hoppsan vad skojsigt att ta kort på alla jag äger,  men klart som fan och hans moster hittade jag fler efter att bilden var tagen och allt var nerpackat i lådan igen. Oh well... över 80 stycken är det. Och mer ska det bli!!!
 

Heppåre 2016

Kategori: Min viktresa

Vad händer och fötter i livet egentligen? En mysig julafton har passerat och likaså en mördande influensa som fick mig att feberyra om avhuggna tår i duschen. 
 
Nyårsafton firades med en sönderspräckt mobilskärm på tolvslaget och skrattanfall i badkaret. Tänka sig vilken näpen liten start på året...sitta fullt påklädd i ett badkar och böla av skratt.
 
Annars är det väl det gamla vanliga. Jobbar vareviga dag och helg och försöker få julfläsket (och övrigt påsamlat flärre från den senaste tiden) att vika hädan. Hoppade av bussen 2 stationer för tidigt idag så att jag fick knata hem med lår kallare än calippo. Fick jag några tusen steg till stegräknaren oxå...BINGO!!!