lindilus.blogg.se

Lyckans ostar!!

Kategori: Bedas

Men tjeeeeenare i påskrisets yttersta spets!!

Idag har det vart en sån otroligt pörtig dag. Först satt jag på ballen och solade, iofs cyklade det förbi en gammal gubbe och glodde på mina bilringar, men det va mysigt med sol iaf. Sen tog mor och jag en liten tur till Maxi som vanligt och inhandlade diverse tulpaner och påskliljor. Icke att förglömma det fina lilla påskägget som Prickard ska få. Sen satt jag här hemma i stilla frid och fixade med påskkort och pyntade mitt ris när Froid ringde och bjöd in mig på fika med Nattis i Handen. För övrigt så joinade även Gose-Jenniför later on oxå. Men hur som helst så fick jag där på cafét höra världens vackraste lilla röst i mitt öra. (Genom en telefonlur förvisso, men det va ytterst pörtigt) Cassandras vackra stämma flödade i örongångarna och fick mer än 5 tårar att fylla ögonhålan. Inte långt kvar tills mina små bomullstussar är bland mina valkar igen. Det är där dom trivs som bäst...oh ja!

Dock kanske valkarna är lite färre framöver då Jenniför, Cas och jag ska ställa upp för våra medBedas som tränar senior B. Ja ni förstår rätt...på med kjolen och rosetten för här ska det tränas cheer igen. Dallrande lår och hysteriska smile here I come.... I LOVE IT!!!

DM-duttiga

Kategori: Cheerleading

DM-helgen är över och jag måste erkänna att röven är mer än lite öm efter att ha suttit och gnagt på den 2 hela dagar. Froid och Nattis tränarinsats under dagen va så otroligt studsig att stolar och mobiler flög åt både vänster och öster. Så pörtigt duttiga va dom att dom fick silver... och massa andra duttiga medaljisar oxå. Kul kul!!! Men glöm nu förfan inte alla störningar pga barnaarbete. Underbara barn, jobbar åt oss!!!!

Found it!!

Kategori: Livets lilla gång

Nä nu har jag lyckats med nåt riktigt bra här. I en liten låda i sovrummet hittar jag det jävla fodralet med mitt leg och alla mina kort. Där har den legat borttappad medan jag har letat så tårarna sprutat och ringt och anmält borttappat. Men jag e glad i ögat för att den e tillbaks...och nu har jag köpt en stor fet plånbok så att jag ska höra om den ramlar i backen. Så nu e det bara att ringa farbror polisen igen och säga att man hittat alla grejorna. Senilsnöre tack!!! 

Pörtigt

Kategori: Livets lilla gång

Gissa om jag ätit våfflor idag...!?!! Får väl erkänna att jag ätit ett par (typ 500, hej ja jag e tjock) av mammas egna fullkornsvåfflisar. Gott i alla delar av munnen och jävla massa lycka i fejan vill jag lova.

Sen åkte vi till Dennis och Ina en liten snabbis. Snabbis för vuxna = sitta i flera timmar och snacka om t.ex. grannens vattenledningar och diverse sjukdomar. Mycket pörtigt vill jag lova.... pörtigt e mitt nya ord. Bara så ni vet...pörtigt va?

Besviken näbb

Kategori: Livets lilla gång

"Du är som en nygräddad Maja Gräddnos från Pellesvanslös" har jag fått höra av en smått vrickad kund. Det tyckte jag va ytterst piffigt sagt även fast jag har en känsla av att han inte alls menade något bra. Men what ever. Det är ju inte det största problemet... utan det är att Caskinny inte hittar nåt plan att sväva hem på. Men hallå, skaffa vingar??? Köp en redbull??? Spring/simma hem?? Ja smått besviken är jag som ni märker, men det går väl över nån gång framåt våren. Undrar oxå lite över hur man tar sig till Kista... om man inte äger ett körkort och en voiture.

För övrigt så har jag och syrran vart i Farsta och tränat skrattgroparna. Den obligatoriska sittcykeln trampades och efter fyllde vi på kallerinivån med olika osmakade naturgodisar på cirkus 47,2 gram var. Men nu ska jag läsa om pillerburkar....

Avlopp och snopp

Kategori: Livets lilla gång

Knullkompisar i barrskogen!! Så kan det kännas att få diverse saker uppkörda på oönskade ställen. Men för att slippa tänka på sånt luftar jag gomen med ciabatta och räkost. Hade ju inte suttit helt fel med lite (eller jävligt mycket) godis till efterrätt, men nu är man ju mindre petit i kroppen så det blir inget.

Mor och jag har vart på Maxi idag och inköpt det som livet inte klarar sig utan. Typ lite vitlök och lite tuggummi och så. Vitlöken för att den är god och tuggummit för att man luktar avlopp och snopp i munnen av att äta vitlök.

Nämen så mkt mer viktigt fakta om mitt liv hade jag inte att bjuda på för tillfället. Sitter mest här och väntar och väntar på att Caskinny ska anlända till Svea. Runt den 23:e har jag fått höra... jag tycker att just nu är det otroligt runt samtidig som det är den 23:e. Kom hem?

Kräckelpäckel

Kategori: Livets lilla gång

Här är det 2-årsjubileum på G. Jag och Rickard har idag varit tillsammans i 2 år. Ricky firar med att vara så magsjuk att han knappt överlever morgondagen. Själv firar jag inte alls... jag e otroligt orolig i ögat att jag ska få en bacillusk i magen så att jag inte kan kolla in DM nu i helgen. Skulle vara så typiskt livets lilla gång.

Idag

Kategori: Livets lilla gång

Idag när jag va på sats dance så kände jag en väldigt stark lukt av Cassandra. Sen kom jag på att hennes mamma studsade runt precis framför mig

Idag åt jag en glass i solen ute på ballen. Det va gott och jag gick säkert upp 5 kg. Fick lite brunstreck efter tröjan iaf.

Idag har jag kommit på att om man skulle äta massa cheese ballz eller doodles och sedan skulle kräkas upp allt det man kämpat ner i magen så skulle det bli en redigt äcklig spya. Tänk på det alla ni som är ute och halsar i flarran och har ätit doodles.

Idag måste jag gå och lägga mig precis nu för imorn ska jag stå och sälja min själ bakom kassan. HK jublar och säljarna bryter ihop... fina grejor det där. GONÄTTIZ!!

Droghandel?

Kategori: Livets lilla gång

Så har jag och Aurora avklarat dagens träning i form av lite afrikansk dans. Sväng och fläng och så Caszns mor i ena hörnet. Jag gillart... iaf mer än jag gillar den jäveln som tappade en puckoflaska i golvet på jobbet i morse. Hej glas och massa gegga!

*

Sen har jag ett litet bekymmer. Det som brukade va Apoteket förut i Tyresö centrum heter nu, wait for it...wait for it: KRONANS DROGHANDEL. I say what!!!??!? Nämen vartfan är världen på väg.. Inte tänker jag på att gå in där och köpa söta små nässprayer till barn eller supereffektiva läppcerat mot munsår. Nej hej och hå, låt oss gå in till Kronans Droghandel och köpa ett par hekto heroin och några gram kokain. Pfftt..!

Sol på ballen

Kategori: Livets lilla gång

Hurra! Jag har nu 2 musepusiga stolar ute på ballen så jag slipper sitta på toaletten och sola. Mor va så vänlig att komma på besök idag och avlämna de 2 finingarna och en försenad inflyttningsblomma som nu står bredvid TV:n som en liten liten råtta i ett hål. Eller?? Men för övrigt händer det väl inte så mkt förutom att jag ska göra nachotallrik till middag. Gott som smörstekt flundra med kanelkrustader. Och om ungefärligen en veckas tid kommer mina fina Geeklords hem och jag kan knappt hålla örat still av lycka. Längtar massor till sallad, sked i drink och Potter-race. <3 

Ny mobil

Kategori: Bedas

Igår va det en bra dag i Lindaland. Jag och Auiui började morgonen med en tripp till gymmet för att därefter halka oss upp mot centrum för att införskaffa 700 liter silverschampo till min senapsfrilla. Det fanns en del sorter att välja på men jag tog en som det stod "So Silver" på. Tyckte det lät underbart kul och skuttade hem glad i hågen och började tvåla in huvvet. Aningens bättre tycker jag nog att det blev, men jag tröstade mig hur som helst med att åka och köpa en ny mobil. Priset fick mina kalsonger att darra i minst en kvart, men den är så fin så fin att jag bara jättemkt köpte den. Och medan den lilla pralinen (eeeu) låg på laddning bladade jag iväg för att träffa Svea-Bedorna + Emelie och Veronica. Förutom melodifestivalen hade vi lite hemslöjd och skapade en egen kortlek med 2 klöver 9. Froid roade sig med att "översätta" nån Deeds-film rakt i örat, vilket ingen annan än jag tycktes gilla. Vi kämpade tappert mot tröttheten som infann sig någonstans då Peter Jöback började sjunga och hela Sveriges befolkning gick ut på balkongen.


Nu ska det gluttas på Halvblodsprinsen som Picky köpte till oss idag. LOVET IT!!!

Silverpower

Kategori: Livets lilla gång

Åhej, nästa pensionär som inte sjunger med tänker jag trycka upp en morot i näsan på. Så att så är det... Efter en morgon med Aurora på gymmet och en hel del silverschampo senare känner jag mig något bättre till mods i båda ögonen. 
 
 
Kommentarer:


nu börjar d hända grejjer på testet hörrö...

Skrivet av tin den 13 mars, 2010 kl. 16:36 #

Glad påsk i håret

Kategori: Livets lilla gång

Jaha, så har man lyckats gått och blivit helt påskgul och självlysande i babbet. Försöket att bli av med den eviga utväxten gick åt helvete helt enkelt. Men det kan ju va kul att va lite solgul såhär lagom till våren. Jag säger då det... tur att jag är så jävla snygg i fejjan då så att det väger upp fulheten.
 

Trejningswork

Kategori: Livets lilla gång

Long time no see pipöl... Men så är det ju ibland här i livets lilla gång, som alltför ofta suger kamelsvett. Dock va jag på afro-dance igår som förgyllde kvällen totalitärt. Världens finaste lilla instruktör och sjuka danssteg som säkert gjorde att man såg redigt ful ut. Men jag gillare! Stretchade länge länge för att slippa en överdådig träningsvärk eftersom jag strax ska iväg och kroppspumpa med min syster i Farsta. Men självklart glömde jag att stretcha efter att ha burit upp 2 feta ICA-kassar så nu har jag iaf en sjuklig träningsvärk i axlarna och nacken. Vad är min kropps problem...skärpning för fan!
 
 
Kommentarer:


hej gulpall... rösta på min blogg ang. pb-kepa!

Skrivet av syrran den 12 mars, 2010 kl. 15:45 #

Det kliar i pannan

Kategori: Livets lilla gång

Nu är jag hemkommen från mardrömsjobbet nummer 1. (Börja aldrig någonsin jobba på Pressbyrån gott folk för det är inte bra för ditt psykiska välmående.) Bakom mig fifflar Ricky och Michelle Ahole med diverse sladdar och med tanke på orden som spruttar ur munnen på dem går det inte särskilt bra. Hur som haver så har jag kommit på att jag måste:

1. Kolla igenom alla Carmen Electra-dvd:erna och lära mig hennes hysteriskt underhållande routines.

2. Färga min groteskt massiva utväxt som får även den mest blinda gråsparv att tappa fjädrarna.

3. Kolla på Alice i underlivet. Johnny Depp, ja tack Gud för den!!

4. Dra bort den silvriga klisterlappen jag har i pannan. It is cleeing (mitt egna engelska ord för kliar) me in the panna.

På spaning!

Kategori: Livets lilla gång

Usch i underbyxans alla kanter! Nu ska jag ringa massa äckliga samtal för att försöka få tag på mitt bankomatkort och mitt leg. Annars får jag fixa nytt! Måste oxå ringa och skriva mig här i lägenheten så man slipper åka i 7 timmar till Tyresö för att hämta posten. Jag hatar att ringa.. att prata i telefon är inte min grej. Jag önskar att det va lika lätt som att äta choklad. Då hade jag vart bäst! =D

Förlåt!

Kategori: Livets lilla gång

Vill bara säga förlåt till att glada spadar för att jag aldrig är med och leker. :'(

Jag ska ordna det!!

Deppigt värre!!!

Kategori: Livets lilla gång

Finaste vädret idag! Jag satt en stund på den överblivna toalettstolen, som står ute på balkongen, för att sola min deprimerade vetemjölsvita feja. Men jag gav upp efter 20 minuter och sitter i soffan och deppar istället. Har ännu inte hittat min borttappade ägodel och med min tur i livet har jag väl inte direkt räknat med att hitta den igen...någonsin. Det är nog större chans att en ekorre skulle vara fastspikad på insidan av vårt nya soffbord. Jag har ännu inte undersökt om så är fallet. Det luktar inte död ekorre här iaf... vi får se. Snart ska jag iväg till jobbet för ännu lite mer lidande. Va vore väl livet utan lite skit i hörnen.. hoho jaja!!!

Borta!!

Kategori: Livets lilla gång

Jag har tappat min korthållare med bankomatkort, leg och ALLT!!!! Fan va sämst jag är.. är så ledsen att jag inte ens vill äta middag. (Och när jag inte vill äta middag är det nåt som e knas) Livet är ett enda stort lidande och en enda stor bantningskur. Jag hatar det!!

Nytt jobb

Kategori: Livets lilla gång

Ååååh smack!

Är så jävla trött att jag håller på att ramla av soffan med öronen före. Men syster och Ricky propsar på att jag ska ta mig i troskanten och skicka ut massa jobbansökningar. För nu har jag ruttnat på "kära" gamla Prellebyrån och ska trava vidare med mina små korvstumpar till ben. Hoppas på Systembolaget, men vad som helst utom telefonförsäljare är bättre än nuvarande sysselsättning. Det ska nog bli bra ska ni se...

Helvetes fetanlag!!!!

Kategori: Livets lilla gång

Men håll dig!

Nu har jag vart nyttigt nyttig nyttig i 2 dagar och jag håller på att spy av tristess. JAG VILL ÄTAAAAA!!! Hata hata hata hata att ha fetanlag..vill ha godiiiiiiiiiiiis!!!!
 
 
 
Kommentarer:
 
I Skåne blir du "Hot"
om du äter mycket gott

där gillas inte att äta nyttigt
tycker det är ganska glyttigt

alltå, flytta till Skåne.
å ed, ed, ed å ble fed

Hälsningar
Ian

 Skrivet av Ian McOwen den 02 mars, 2010 kl. 16:47 #
 

Hemskheter

Kategori: Livets lilla gång

Fyfan vilken hemsk smocka man fick i ögat när man vaknade upp och såg all jävla snö som återigen vill va med och leka. Den fattar tydligen inte att den är jättemobbad och inte får va med. Stick!!!

*

Ännu hemskare är dock det som vi tror pågår inne hos grannarna. Kvinnan som bor där kommer aldrig ALDRIG någonsin ut och hon vågade inte öppna dörren när Rickard ringde på en gång. Och igår hörde vi feta dunsarna och hysteriska skrik och gråt från henne. Hon grät jättehögt och väldigt länge. Det lät fan inte helt som det skulle. Om vi hör det en enda gång till så tänker vi ringa till polisen eller nåt som kan komma och kolla så inte den spanska lilla människan blir helt ihjälslagen eller nåt. Usch... det lät verkligen som det. =(