lindilus.blogg.se

Gott nytt...ännu inget uppspytt

Kategori: Livets lilla gång

Trots ångesten inför what to do på nyår så har jag nu ändå begivit mig för att partaja med de ständigt fnissande småfisarna Charlie-barn och Ricky-Roo. Vi har alla på oss en varsin nyårsprydnad som jag bestämt. Charlie har ett svart luddigt diadem med 2 antenner med 2 stora silverbollar på toppen, Ricky har ett par fula gula skyddsglasögon (för framtida raketuppskjutning) på huvvet och jag har mina apheta blå discobrillor som matchar kvällens klänning och mössa. Vi har även inföskaffat raketer och förfriskande drinkar och Ricky har handen nerstucken i en påse brända mandlar. Käften full!!! Detta blir nog sista inlägget för i år. Vi skrivs 2010 med diverse bildbevis och info angående det fortsatta livet. Ha en underbar afton.. gott nytt och snipp snapp slut och allt det där!
 

Festligt värre!

Kategori: Livets lilla gång

Inte ett piss vann jag på lottjäveln, men det hade jag kanske inte räknat med heller. Nyårsafton är ju iaf här och vi firar med chokladtomtar och Bruce Springsteen. En riktigt festlig afton som ni förstår... Godnatt alla smågrodor!!

Pensionärsbingo!!

Kategori: Livets lilla gång

Det där Rickardus bara sover och sover....som en liten liten nypskrabba under regnperiod. Men jag ska nog se till att han kommer upp lagom till bingolotto börjar. Självklart har jag införskaffat en lott och ska vinna 5 bilar och en resa. Nämen, det kan va riktigt mysigt att spela lite pensionärslotto nån gång i decenniet sådär. Wish me luck!
 
 

Kärringfrilla lagom till nyår

Kategori: Livets lilla gång

Nej nej... idag kände jag bara nej!! Va så jävla trött på mitt risiga skatbo till hår så jag sa åt mor och klippa av hela skiten. Kanske inte precis allt, men ändå tillräcklig mkt för att jag skulle få en kort kärringfrilla som absolut inte passar sig. Har lovat mig själv nu att klippa topparna lite oftare istället för att behöva klippa av mig hela håret. Kankse borsta det ibland oxå...Det kan ju va mitt nyårslöfte eller nåt sånt. Hahaha, det är stabila grejor!!


Här har vi då mitt störtsköna skatbo efter klippningen.

Givetvis har jag en redig utväxt oxå. Det är så jag jobbar. :D

Mörda Tjorven crewet!!

Kategori: Livets lilla gång

Men fuck me...nu visar dom Tjorven varenda jävla dag på TV tydligen. Asså jag blir så förbannad varenda gång jag ser den där jävla Malin, och Skrållan ska vi inte tala om. Liten äcklig jävel....jag spyr!!! Men ganska underhållande är det ju iaf såhär när man är ledig och ändå bara ligger i soffan och degar.
 

Stäng käften för faaan!

Kategori: Livets lilla gång

Uff... mår alldeles illa för att jag är så hungrig. Och Rickard har börnat iväg för att köpa pizza till sig. Själv känner jag att nu får det fan vara nog med julätandet.... har jag kämpat och gått ner 5 kg ska jag fan inte förstöra det för mig själv igen. Det får bli en måltidsersättning att knapra på istället. Satsar på minst 5 kg till...and this time ska jag klara det! 

Myspys på IKEA

Kategori: Livets lilla gång

Toodles! Idager har jag och min make varit på IKEA och inföskaffat diverse grytor, tallrikar och annat användbart i livets lilla gång. Självklart degade vi ett tag i provsängarna och provsatt massa soffor, som sig bör när man besöker ett sådant ställe. Nu är det nästan bara en vecka tills vi får nycklarna till lägenheten och kan börja ösa in skit i de små rummen. Det ska bli sååååå myspys!
 

Sam Tsui

Kategori: Musik,TV,Video,Film

Är det okej om den här grabben kommer hit nu och sjunger lite eller??? Asså hej hej, han har AWESOME röst!!!

Endast Linda är vaken

Kategori: Livets lilla gång

"Julkolan åker snart ut ur baken.... endast Linda är vaken." Ja, så det är som vanligt här i stugan. Men dagen efter julafton får man sova om man har vart snäll hela året... och Rickard är en av de snällaste jag vet så låt grabben va okej?? Eeeh hehe. ja! Hur som helst så ska vi så småningom åka hem till mampappi och hyvla i oss resterna från julbordet som sig bör en sånhär dag. Och jag lovar att jag ska äta som en duktig kicka för efter idag är det back to nyttigheten igen. Iaf fram till nyårsafton. :D 

Magsäcken krigar på

Kategori: Livets lilla gång

Nu är julafton över och åter igen har vi skådat Kalle Ankas nakna underkropp, men i år även lite Anna Anka och hennes hästflin och skinntorra ben. Eftersom jag bantat loss i typ en månad så va min magsäck inte riktig förberedd på den anstormning som skedde med jämna skurar under dagen. Men satan i tomtens allra innersta skäggtussar va gott det va att proppa käften full av julmat och massor av godis. Super special awesome oxå att de i år gick att köpa min favvisnöt paranöt att knäcka. Dom har nämligen inte funnits på flera år.


Efter maten, som var snabbt avklarad som vanligt, va det dags för julklapparna och i år fick Jens äran att dela ut. De mesta av mina julklappar kunde stoppas rätt ner i flyttlådorna, vilket e fett nice för min del då mina klappar brukar ligga i en sketen hög i flera veckor i brist på ork att stoppa dom på nåt bra ställe i mitt rum. Jag fick hur som helst massa fina handdukar, bestick och en stekpanna för att nämna något av det nödvändiga raffset. Sen fick jag oxå annat fint! T.ex. ett par jättefina guldörhängen av min fina pojkkompis och ett egensnickrat halsband av min syster som föreställer 1up-svampen i Super Mario.

Självklart har jag även småfirat lite här hemma hos Ricky-Roo och hans knasiga familj. Mycket tjat om vin och en glad Elton som fick massa hundkex av mig. Turbo däremot dissade totalt den gula trassliga musen jag köpt åt honom, men sånt är väl livet antar jag. Nu ska vi mysa vidare i stugan!
 

Jag fick mandeln!!!

Kategori: Livets lilla gång

........................*............................................................*...............................................*

* * God Jul.........*

*

God jul i alla stugor och skjul! Jag har redan öppnat mitt morgonpaket ur strumpan och käkat gröt tills jag höll på att spy. I år var det faktiskt jag som fick mandeln.... Men bara för att pappa fuskade och gav mig den för att det alltid är han eller Tin som får den. Hahaha, han verkligen råfuskade så att både mamma och jag såg, men vi e lika glada för det. Men nu måste jag hjälpa mor ute i köket innan hon tappar alla hjärnceller hon lyckats samla på sig under åren. Janssons frestelse och julskinka kan vara mucho påfrestande för människans psyke. Hoppas alla får en fin dagis!

Klappat och klart

Kategori: Livets lilla gång

Hej omvärlden!

Idag har julen varit ett faktum på jobbet och folk var mot förmodan riktigt trevliga hela dagen. Såklart förgylldes det hela med den fina julkorgen från chefen himself och julklappar från min finfina kollega Auiui. Sedan kom Tin och bytte av och tillsammans piffade vi till tidningssäljarens stol riktigt fint med lite julekrull. Fick höra såhär i efterhand att han blev nöjd! En lång vandring till Hammarby-butiken blev det oxå för lite sista minuten- klappar.
 

Införskaffning av julmat

Kategori: Livets lilla gång

Tjipuh! Att handla med min mor och min moster blir alltid på något vis alltid till en heldagsutflykt...haha! Vi kom iaf precis hem från stora julhandlingen av mat och diverse sista-minuten-klappar. Själv köpte jag 4 matlådor och en iskubs-grej. Ja ni vet vad jag menar allihop så no more snack about it. Godnatt i ögat blir det nu då en härlig öppning väntar mig imorgon. Tomteluva here I come!!

Vykort!!!

Kategori: Livets lilla gång

Hej...blev så tröttsamt efter filmkvällen där att jag behövde vila fingernaglarna ända till nu. Reine och Mimmi i fjällen kan faktiskt vara ungefär som en timme på gymmet. Om man skrattar åt Renies underbara sarkastiska fejja hela tiden. Jaja, jag gillart iaf!!

- "Men kan du ta och tagga ner lite??!!" XD

*

Hur som helst har jag haft invigning av min tomteluva, tomtetoffs och julsmycken på jobbet igår. Folk verkade bli ganska nöjda faktiskt... kul att kunna sprida lite julkänsla här i vår kyliga håla. Däremot är det inte kyligt där mina vänner Caskinoid är. Australiens snyggaste invånare har ärat mig med ett vykort idager och för det är jag ytterst glad i ögonbrynen. Det känns som en tidigt julklapp.... ni kan räkna med att det vackra kortet hamnar vid altaret på en gång. Dina örhängen och ring är fortfarande i tryggt förvar Skinkymus! Saknar er!!

<3

Den bleka flinten...

Kategori: Livets lilla gång

- Tack för leendet!
Det va så lite så gott folk. Kom nästa vecka igen så får ni ett till och då oxå med extra tomteluva på köpet. Jo jag ska ha tomteluva jag!!!

*

Eeeh ja, fina måsar flyger lugnt och just därför har vi nu rakat av Ricky hans glänsande man av virvlande lockar och ersatt dom med en blek flint. Det är grejor inför julafton det! Mina trampdynor känns jävligt möra efter 9 timmar på jobbet och därför ska vi nu avsluta veckan med en liten filmkväll.... om inte nåt annat viktigare simmar upp till ytan. Typ som att vi hittar en spindel att rädda eller att jag får andnöd i brist på choklad. Man vet aldrig.... Ha en fin afton!

Finally Glee!!!! :D

Kategori: Livets lilla gång

God förmiddag allt finfolk! Blev en liten sleep in idag märker jag..jovisst sörru... Finally har de 3 sista avsniten av Glee laddats ner så nu ska jag kolla hela dagen så att ögonfransarna ramlar av mitt undersköna plyte. Nu har mina julkort börjat komma fram till folk oxå... I love it. Älskar att skicka julkort även om det kan tyckas vara något uråldrigt som bara pensionärer gör. Me don't care! Fitterna i Australien har fått sina via mail såklart... rättvist ska det va!
 
 
Kommentarer:

jag har då inte fått nåt.. mohaha!! ilsken bålgeting catrin kommer storma in på julafton o sno.. inte bara den i gröten utan ALLA mandlar.. okej!??!?!? 
Skrivet av catrin den 19 december, 2009 kl. 20:49 #

Le nu!

Kategori: Livets lilla gång

Såg en reklam idag på tunnelbanan där det stod att jag skulle le stort till den som satt mitt emot mig så skulle min jul bli kanon-super-asbra. Så ja, jag log så stort jag vågade (utan att känna mig som ett totalt riksmiffo) mot 3 personer som satt i min närhet. Dock hade detta ingen som helst inverkan på dessa 3 medmänniskor då dom inte ens tittade på mig en liten nanosekund. Men kanske fick jag lite god jul-karma ändå för när jag kom till jobbet va det en herre som sa att jag hade väldigt vackert hår. Vem vet..fortsätter jag le stort åt folk kanske jag hittar en trisslott med fetingvinsten på. *Hoppas*

We're getting there

Kategori: Livets lilla gång

Jag börjar känna en liten liten julstämning smyga sig in i högertårna och sakta leta sig över till vänster knäskål. Dock känns det mindre angenämt att behöva go all nude här för att duscha i den 10-gradiga minuskylan. Kommer att få köldskador på både valkar, vårtor och andra tillbehör. Lät ju inte särskilt fräscht eller hur?? Men nu måste jag piffa med min nya sköldis Otto.... Genborg for aquapresident!!!

Livets lilla gång

Kategori: Livets lilla gång

You can see my heart beating...you can see it through my chest!!!

*
Snön har satt sig som en smäck i huvvet på alla kunder som kommit in och ärat mig med sina besök. Jag har även knytit skorna på en äldre herre på kryckor, som opererat lårbenshalsen. Dessutom har vi fått en julblomma av en hemlös som vi vaktar en väska åt. Åh, livet på Prellebyrån ibland alltså...
 
 
 
Kommentarer:

åh.. var det den där glada kvinnan som jag tog emot väskan av??? hahaha.. ho nvar bara helt underbar, hon skrek GOOO JUUUUL när hon lämna butiken så att ett par hoppade högt av förskräckelse... MEJ LIKE! 
Skrivet av catrub den 18 december, 2009 kl. 01:29 #

T-röd = T-red = tired = trött

Kategori: Livets lilla gång

Idag såg jag en grabb göra ett praktras utanför bussen. Det va inte lika roligt som jag trodde det skulle va att se någon ramla i snöhalkan. När jag ramlar själv (oh ja det händer ibland även de bästa) känns det som att minst 15 pers står bakom och garvar röven av sig. Iofs fnissade jag lite tyst för mig själv, men min oerhörda trötthet kanske dämpade den värsta skrattattacken. Rickard sov nämligen över här inatt för ovanlighetens skull och jag förstår varför vi inte sover här ofta. MIN 90-SÄNG ÄR INTE TILL FÖR 2 PERSONER!!! Jag har sån träningsvärk i nacken efter att ha legat intryck mot väggen hela natten och inte fan har jag sovit ett dyft...förutom när jag ruttnade och slet ner madrassen på golvet och sov i 2 timmar innan jobbet. Hahaha, det va en rolig upplevelse....som INTE ska göras om!! Bevis på det har jag ute i hallen där Rickards mobil ligger och jäser i en ruffsig pressbyrånpåse. Råkade få med mig lite ägodelar imorse som inte ägs av mig om ni förstår vad jag menar. Slet tag i allt jag kunde känna med händerna då ögonen va ur funktion. Ja jag säger då det...sova kanske..redan nu...ja tack!!

So fresh!!

Julstök i vårt kök

Kategori: Livets lilla gång

Idag har det vart fullt röj här hela dagen. Julbakelibrak och julgranspyntning stod på schemat! Lussebullar med kvark i både grod- och allmänt ful form och sen pepparkakor med diverse glasyr, kristyr och strösselfrisyr. Sen va det dags att inhandla årets gran, såklart med extra mkt karma. Blicken föll direkt på den tjockaste och finaste så det gick snabbt och bra. Nu står den i vardagsrummet helt fullproppad med krimskrams och vaktar dom små klapparna som ligger under. Nu är julen här for sure... keep it SMOOOOTT! (utan H ja)
 
 
 

Lussebulle!

Kategori: Livets lilla gång

Lussebulle, lussebulle...elva nätter före jul! Här kommer Lucia med ljus i sin krona... och idag har jag ätit lussebulle till frukost. Det är ju faktiskt ett måste när det är Lucia så nu får jag väl ta och köra lite striptease work out...hehe! 
 
 
 
Kommentarer:

Du syrran.. jag har alla dom där porr-träningsvideona om du vill låna o shaka loss..!! 
Skrivet av Syster den 13 december, 2009 kl. 20:31 #

Hey Mrs Snowwoman!

Kategori: Livets lilla gång

Är det snö så är det... jag har knåpat ihop en liten snöprinsessegubbe.
 

Visit på cafét

Kategori: Partaj

Idag är det litet slitet i ögat efter gårdagens kalasande. Först va vi hemma hos Stina och gluttade lite IDOL, ostbrickade och fick lära oss Carmen Electras striptease work out av en mycket engagerad Elin. Sedan bar det av till Café Opera med taxichauffören Josef, som kanske inte va alltför lycklig över vårat hyberhumör. Men det är smällar man får ta! Hur som helst hade Elin fixat så att vi fick gå rakt in, utan att behöva stå i kö eller nånting...fett skönt! Dock va det så sjukt mkt folk inne i byggnaden att man knappt visste vems röv som va vems. Folket va kanske inte riktigt i min stil heller...det va inte direkt såna som shake:ar loss utan snarare såna som står och skryter om jobbet eller snackar skit om andra tjejers kläder. Not for me alltså, men det va kul att ha varit där. Radio 107,5 hade nåt partaj där så det va iaf lite artister och sånt kul man kunde kolla på och jag funderar på att det nog skulle vara askul att bli bakgrundsdansare eller sångare. Men men... jag har ju lilla butiken och stå i...hehe! Idag firade vi vidare med en liten bjudning hemma hos Stina. Jag åt lite smörgåstårta, en chokladgodis och drack julmust. Illa av mig alltså, men jag har gått ner 3,5 kg så det va jag värd.

*

Nu sitter vi och myser i stugan med snön virvlande utanför....MYSIGT!!!! Charlie har köpt skumtomtar som herrarna sitter och knaprar på. Själv kollar jag på programmet med fetton som dansar. Jag kanske platsar där efter julmaten. Men jaja...nog om er nu! Harebraochhej!
 
 

Partaj

Kategori: Livets lilla gång

Grattis till Stina som fyller 20 barre idag. Benproteserna är påskruvade och plastkassen har nålats fast över huvvet. Som ni hör och ser är jag totalt redo för 20års-partaj... Over and out!
 

Chocklad & hasselnöt :P

Kategori: Livets lilla gång

Är så sjukligt trött att pannbenet nästan smälter samman med överläppen. Efter jobbet åkte jag runt i landet (kändes det som) och köpte diverse julklappar hit och dit. Tror faktiskt jag e helt färdig nu! Wopaaah! Hittade en asgod Nutrilette bar på City Gross oxå med choklad och hasselnöt. Önskar mig massor av såna i julklapp så att jag kan gå ner ännu mer kilon och se ut som Olsen-Tvillingarna.....eller kanske inte riktigt. Nu får det vara nog med chit chatting här för imorn är det öppning igen vilket innebär att jag måste sussa loss. Som en kund sa till mig i onsdags: - "Det är svårt att vara i fickan" Iofs pratade han om alla småmynt han hade, men iaf!!! Sov gott!
 
 
Alla klappar

Tatuering <3

Kategori: Livets lilla gång

Oooh...måste bara visa alla vilken vacker sak min syster har gjort. I tisdags tattuerade hon in våra födelseår i nacken. För att se bilden i sitt rätta sammanhang med extra krydda och detaljer kan ni gå in på Tins blogg. Men såhär ser den ut iaf... finhet i sin högsta grad!!

 

Lite smått upp&ner ....82 89 står det iaf

Vart e hon?

Kategori: Livets lilla gång

Happy facer: Fick ett sms av "The Thai Squad" idag som meddelade att de fått åhöra tonerna av McFly då de dinerade i paradiset. Hur bra får man ha det???

*

Sen har jag hittat nåt att störa mig på här: Älskar refrängen på låten Watcha say...nån tjejröst med värsta flowet så att man blir lycklig ända ner till tårna. Så kollar man på videon och det enda man får se är Jason DeRulo när han ser ut att lida, Jason när han dansar, Jason när han sjunger, Jason när han sitter i soffan och såklart Jasons heta brudar som e så snygga och så förrådda av att Jason har varit otrogen eller nåt. VARTFAN är bruden som sjunger refrängen???? Eller är det kanske Jason som sjunger den oxå?? Jävligt troligt!! Ibland blir jag så trött.
 
 
Kommentarer:

tror att låten är en remake på en av de där ryska lebbarnas hits liksom.. kanske de inte kunde åka från ryssland för att vara med i lille jasons musikvideo??
btw jag jobbar stenhårt för att ungen ska döpas efter mr jones^^
Skrivet av Madilu den 12 december, 2009 kl. 23:12 #

Älska Purba...

Kategori: Livets lilla gång

Fan va det luktar blåbär...hela huset står och smygluktar blåbär för att päronen sitter och tuggar på några konstiga gummin med smak av just blåa bär och nåt annat tjaffs. Det är jobbigt i näsborrarna!! Jag har kommit fram till här med noga uträknade kalkyler och sytofasanerade tabeller att jag har 4 julklappar kvar att köpa (vad jag vet just nu) och sen är jag redo för den röde mannen med skägget. Låt honom komma!! Men nog tjatat om tomtepeddot nu...finns ju viktigare saker att skriva om. Typ om hur synd det är om mig som måste gå och nana nu då jag ska upp orimligt tidigt och börna iväg till cp-byrån. Ibland önskar man att livet va lite mer Purba!!
 

Uffig dag

Kategori: Livets lilla gång

Efter en sjukt äcklig dag på jobbet, med diverse finnkärringar och skrikande barn, kopplar vi av med största möjliga julstämning = Greveholm. Leif sitter just nu med parabolen i högsta hugg på taket. - Nu är det bra...nu är det dåligt!!! Usch på den här dagen!!

Pain!!

Kategori: Livets lilla gång

MÅSTE KÖPA HALSTABLETTER!!!!!!!!! Jag kommer på allvar att tappa ena skinkan snart pga smärtan i halsen. Spyr spyr spyr!! Och det är så sjukligt tråkigt här att endra skinkan troligtvis oxå kmr avlägsna sig. Livet...

Spionage

Kategori: Livets lilla gång

Dorota har ställt in en liten pyntad minigran i stugan...den e så söt med diverse glitter och tomtar i. Skönt att va hemma från jobbet igen...idag va det inte alls roligt. Bland annat för att det satt en kärring utanför butiken i typ minst 4 timmar och sneakade in genom fönstren. Sen precis när jag smällde igen dörren vid klockan 21.00 gick hon därifrån. Usch...äcklig tant!! Känner bara för att gå och lägga mig.
 
 
Kommentarer:

Skicka :D
Skrivet av jennifer den 05 december, 2009 kl. 15:02 #

Världskrig i halsregionen

Kategori: Livets lilla gång

Wihoo...Nu är alla keten inslagna och typ råväntar på att bli öppnade av nån. VILL GE BORT NU!!!! 6 stycken är det so far. Har lite mer kraffs jag ska köpa, men sen är jag färdig. *Klapp på axeln* Dock är inte lyckan lika stor i min hals där det pågår något slags världskrig. Har så klaustrofobiskt jävla ont att näsan nästan spricker på mig. Vill inte va sjuk nu när det snart e jul och allt. Får väl trösta mig med att jag får gå till jobbet snart och stå där till halv 10 ikväll. Smack!

Klappar <3

Kategori: Livets lilla gång

Idag har jag vart i Farsta och Länna hur länge som helst och köpt julklappar. Har så ont i kroppen att jag nästan tror att jag fått cancer eller åtminstone svinflunsan. Hur som haver lyckades jag köpa minst en julklapp till alla i familjen, vilket jag anser är en massive bedrift då min mor och far inte är de bästa önskeliste-skrivarna om ni förstår vad jag menar. Längtar till imorn bitti då jag ska slå in klapparna i fina papper och pyssel syssel. Det är nästan det mysigaste med julen tycker jag. Gokväller!

Numero dos

Kategori: Livets lilla gång

Lucka 2:

Kotten gör sig med jul ingen brådska

Utan sover bland löven ända till påska

*

Om typ en nanosekund kommer Prickard (nya bästaste namnet) hit och hälsar på. Han kommer bli totalimpad av hur fint jag har det här. Caskinny...ni hade tappat valkarna av förvåning. Eller Skinky kanske fortfarande inte har några den lilla smalefan. Hur som helst är jag bubblig i magen av allt sockerfritt jag käkat. Hoppas på att det går över om man sussar ett par timmar eller 5. Natti nattis!

Synd Karin!!!

Kategori: Livets lilla gång

Segern är min!!!! Kärringen som snyltat mig på 18 kronor för en biljett har ,efter ett antal påringningar från moiself, kommit ner och betalt för den. Inte för att 18 kronor är direkt nåt att tjaffsa över, men det är en principsak. Är jag nice och ger henne en biljett på krita när hon är i nöd så är det minsta hon kan göra att komma tillbaka och betala (som hon lovade) som tack för hjälpen. Hon undrade hur jag fått tag på hennes nummer...clearly visste hon inte att om hon ger nån sin adress kan denna lätt ta reda på telefonnumret. DET KALLAS INTERNET!!! Känns så bra att jag inte gav mig utan bara fortsätta ringa, dock lika trevlig som alltid.

*

Ännu en dag har passerat och ännu en chokladbit ligger i påsen. Livet är hårt!! XD
 
 
 
Kommentarer:

okej åvviussly är hon inte senil om hon kommer med 2 olika storys om varför hon inte betalat plus har vett nog att fråga om telefonnumret!! ÄCKELKÄRRING!! BRA JOBBAT SYRRAN!!! 
Skrivet av catrin den 03 december, 2009 kl. 16:32 #

Det är nästan för duktigt för att vara sant. Jag har slängt så mkt skit från mitt rum att jag blir rörd i ögat av mig själv. Jag har tillome lyckats slänga lite smycken (!!!!!!!!!), vilket är en otrolig bedrift för att vara jag. Har en påse till dig Tin med lite diverse skrams som du kanske finner intressanta. Mattor, en grisprydnad, lite pärlor och sånt tjaffs du vet. Inte långt kvar tills vi får nycklarna nu..nästan exakt en månad. Myyyys!!! * By the who så älskar jag grabben son spelar Puckerman i Glee. Han är som en mörk julkula med extra pepparkaksmak. Har bara ett avsnitt kvar av säsong 1... vad ska jag då göra??

Kategori: Livets lilla gång

Det är nästan för duktigt för att vara sant. Jag har slängt så mkt skit från mitt rum att jag blir rörd i ögat av mig själv. Jag har tillome lyckats slänga lite smycken (!!!!!!!!!), vilket är en otrolig bedrift för att vara jag. Har en påse till dig Tin med lite diverse skrams som du kanske finner intressanta. Mattor, en grisprydnad, lite pärlor och sånt tjaffs du vet. Inte långt kvar tills vi får nycklarna nu..nästan exakt en månad. Myyyys!!!

*



By the who så älskar jag grabben son spelar Puckerman i Glee. Han är som en mörk julkula med extra pepparkaksmak. Har bara ett avsnitt kvar av säsong 1... vad ska jag då göra??

Mer kalendrar till folket

Kategori: Livets lilla gång

Tjihooo...första december e så mys i byxan. SJÄLVKLART har jag en ICA-kalender och en chokladkalender (båda ett MÅSTE inför julen). Vid 20 års ålder är det väl inget fel att älska kalendrar?? Skit samma, jag älskar dom iaf och bara för det bjussar jag på dagens ICA-rim, som alltid är lika originellt och genomtänkt. "Lon är faktiskt en större kisse och kusin till vår egen kissemisse." Dock samlar jag chokladen i en liten påse så att jag kan äta den sen nån gång då jag e tjockis nu och inte får stoppa godis i käften. Ja, jag är lite smått prillig, men men...don't judge me! Igår klämde jag pekfingret i kassalådan t.ex. så det är inte lätt att vara jag. Ha en underskön dagis!!
 
 
Kommentarer:

Det är absolut inget fel i att ha kalender ! Jag har en Haribo kalender. En Kinder kalender och en vanlig julkalender. Och jag är också 20 år :) Jag tycker att de som inte har någon är konstiga ;)
MVH Rasmus
 Skrivet av Rasmus den 01 december, 2009 kl. 11:06 # 
 

Vackert!!!
 Skrivet av Linda den 01 december, 2009 kl. 18:01 # 
 

Jag har oxå jue.. min ica-kalender sitter på kylskåpet o jag är ju TJUTJU...! (eh 27 alltså)
Skrivet av catrin den 01 december, 2009 kl. 18:06 #