lindilus.blogg.se

"Fullt upp"

Kategori: Livets lilla gång

Nämen annars har jag goda grejor på gång. Tänkte mig att jag skulle go Blondinbella såhär till advent och göra en liten "att göra-lista". Men lugn allesammans. Jag skulle aldrig få för mig att göra någon slags dagens outfit eller dylikt...både för er och min egen skull. Men men...över till listan.

Söndag
Julmarknad med Stina
Träning 18.00-20.30

Måndag
Träning 21.00-22.00

Tisdag
Jobb 06.30-14.30
Träning á la Du blir va du äter.

Onsdag
Träning 18.30-22.00

Torsdag
Jobb 06.30-14.30
Hem till Cas & gosa

Fredag
Träning 17.00-19.00
Sex&theCity-glutt hos Stina

Lördag
Uppvisning på Haninge Kommuns julfest 18.00
Ut med Anna (alla frivilliga får hänka)

Söndag
Träning 18.00-20.30

"Fullt upp" som ni ser. Hoppas alla förstår vilket otroligt spännande liv jag har såhär i mina bästa år. Inga ansiktsbehandlingar, bloggträffar och yogaklasser direkt, men vafan...heeeej!
 
 
 
Kommentarer:

 Hem till Cas och Skins you mean ;) Löv to you <3 
Skrivet av Skinny den 30 november, 2008 kl. 15:42 #

Ro och frid i juletid

Kategori: Livets lilla gång

Glad först advent på alla mulliga lussekatter ute i tomtelandet. Låt oss fira tillsammans här på min blogg genom att åskåda denna enormt förtjusande stake jag hittat på nätet.


Då jag igår kom hem, trött efter hårt slit på Mariatorget, finner jag Charlie och Rickard fett taggade i den sena vinternatten. Fnissandes som små skolflickor utan underbyxor satt de och mös med allehanda drycker. Och när det inte längre räckte med att de själva smuttade loss blev även jag påtvingad en del mindre mumsiga grejor. Kan säga att det blev ett par vändor med saltet för min del.

Alltså va det tungt att denna morgon stiga upp efter cirkus 5 timmars sömn. Blek som en platinablond kråka med halsfluss bemötte jag min gamle vän Stina och hennes bedårande jycke Raya. Tillsammans strosade vi på julmarknad och inhandlade en och en annan bränd mandel. Och mitt bland alla mandlar va det en som glänste brunare än alla de andra: Mr. Westius!!!! Han var förstås lika vacker som alltid och bad mig hälsa så hjärtligt till alla jag känner som skulle kunna känna honom. Nåt sånt sa han... :D

Fi**a

Kategori: Livets lilla gång

Lukta hej!

Idag va det inventering på Mariatorget med Tin och Benny. Måste säga att vi hade det mkt mysans. McDonalds, cp-älgar och härligt uteliggar-svarta händer. Lite pevaryl i konfekthyllan och alla problem är lösta!! Tror tillome att krisen i Kongo går att fixa på så vis.

Nu är det mys hemma hos Cäs me alla roliga rävarna och jag e lessen i hjärtroten för att jag inte e där och myser. Saknar att gosa loss med mina favvosnusisar. Nån gång i veckan kommer jag och hälsar på er med godis från pressbyrån. Åh.. =(

Imorn ska jag iaf upp tidigt och gå på julmarknad med Stina.

Friska äpplen?

Kategori: Livets lilla gång

Den här dagen har ju inte direkt varit lika frisk och guldgul som ett äpple, men det kanske är för att kroppen mår lite halvt som en bränd bönstuvning efter att ha tränat 8/9 dagar den senaste tiden... and more to come. Diverse Anna Skipper och hennes kalsipper (finare ord för kalsong).

Imorn ska jag och Tin röja loss på Pressbyrån.. cp-älgar och dylikt ska inventeras och då är ju vi såklart först på plats. - När det är våldtäkt är Skinny först på plats!! (En skön slagdänga från i somras)

Men vad är det för nåt man säger för att få fram massa grejer? Jadu, marodörkartan är inte någon lätt nöt att knäcka, men gör man det kan man sno en klubba eller två hos godisbaronen. Skulle sitta fint med lite chokladgrodor nu då jag, i brist på andras intresse för det hela, ska glutta in Bring it on again. Har hört att den ska vara crabcake-dåligt och därför måste den ju iakttagas av mina frodiga ögonhålor.

Ta er hem försiktigt i natten..det kan vara halt!

I ur och skur

Kategori: Livets lilla gång

Känns lite ledsamt i ögat att skriva bloggen när Sprayblog ändå kommer att lägga ner i slutet av december. MIN BLOGG lixom... där allt fett kuligt står med. Inte för att jag har så mkt bävrar i livet just nu, men förr i tiden va det fan sprutt i kallingarna och det har gjort avtryck minsann.

Annars är det ju hybris i jobbsammanhang och övriga pastejer med 8000 hit och dit. Skinny, som vägrar svara på mina sms, har nu flyttat in i det egenhändiga Caszn-hemmet. Är lite sårad i ögonvrån över sms:en, men jag får väl börja skicka brevugglor istället. Hon kanske har gått över helt till den sidan nu. Har sett henne springa runt med en kvast och en padda iaf. Övriga nyheter är väl att jag har ont i tånageln.. blir ofta så när man tuggar för mkt på dem. JAG KAN INTE SLUTA...crejvings ni vet!

Vart finns kebab??
 
 
Kommentarer:

 har ju sagt att d går å flytta den, kolla mitt inlägg för några dar sen... puss syrran... 
Skrivet av cattis den 25 november, 2008 kl. 21:40 #

Gud så kulturellt.

Kategori: Livets lilla gång

Denna dag har varit innehållsrik med besök på Tyresö musik affär och en mycket rolig "hej vi mosar bygg"-träning. Jag skulle verkligen vilja se Froid en dag då hon har glittriga naglar. Den matchande klädseln skulle antagligen vara galet iögonfallande. Tror dock inte hon kommer bära något sådant imorn, men vi får trösta oss med en 3 timmar lång träning på lagnö istället. Varför inte klistra fast cheerskorna på fötterna så att det aldrig går att få av??? Me like it!

Har en ny favvislåt just för tillfället som går om och om och om och om i höstnatten (full med snö!!!). Shine on med R:I:O....mkt kulturellt och bra,
precis som JrB. Gudarna ska veta att jag gillar det.

Snyt er mkt och beställ ingen macka från Cassandra på Subway i Haninge. Hon har nämligen klamydia i fingertopparna. (Ja, det smittar genom skyddshandskar)

Helst med dipp!

Kategori: Livets lilla gång

Åh åh va det är skönt att va naken, vifta på baken och släppa en fjärt!!!!!!!!!!!

Det va sååå kul att komma till jobbet idag och finna en liten lapp till mig med ursäkten om att butiken såg helt fuckad ut = jag får fylla på massa dricka och shit hela dagen. I love it!!!!

Men jag paddlade mig igenom dagen, som en maratonlöpare utan näsborrar, och sitter nu och degar i soffan med lite Kenny vs. Spenny och lyssnar på diverse taktiker av football manager 2009.

Pandaplutt e söt som en skrutt! Nu får jag sugrörsom jag kan suga på...i brist på annat ätbart eller vadå??

Jag vill även dela med mig av min allra senaste hitlåt som flödar till tonerna av Brittans gamla slagdänga Give me more.
//Jag e så himla hungrig, även fast jag redan har fått mat.
Rickard orkar inte hämta, ååååh han eee så laaat.
Ge mig ge mig chips, helst med dipp, ge mig gemig chips..

And so on lixom.. ja jag har så mkt liv att uthärda. Vet inte vad jag ska göra av alla min kreativitet på dagarna. Det brukar resultera i diverse bottenlösa betydelser.

Svejs!

Lussekatt i svarta natt!

Kategori: Livets lilla gång

Sol i sinne, brun inne... eller vafan det är man säger.

Nu står Tin och myser i Pressbyråns fulla glans med varmkorv och allt vad et innebär ni vet. Själv sitter jag hemma och trcker med Newbody-papprerna ihögsta hugg och försöker få rätsida på problemen. Alla som är intresserade av underkläder av bästa kvalité kan ju meddela mig så fixar jag saken för en ringa penning, eller baloobas som en kund på jobbet kallade pengar för. Ja, alla sätt är ju bra utom de dåliga, sa räven och sket ner sig.

Fnipps fnopps!

BB-sugen

Kategori: Livets lilla gång

Hoppas Gud förlåte att jag inte kom på träningen igår, men det va ju även han som kom på förkylningsviruset så då får han fan leva med det oxå. Känns som om jag ska vila deghuvvet idag oxå från träning så att jag iaf är med på onsdag.

För övrigt så har 5 bananflugor och 13 mikroskopiska luddspindlar anlänt till stugan och gnagt bort vårtan på lillfingret. Jag vet att luddspindlar oftast äer chips, men idag va det annorlunda.

Jag e feting sugen på att kolla på BigBrother.
 
 
 
Kommentarer:

 mummel mummel... jenkipenk...
Skrivet av Jenca den 17 november, 2008 kl. 22:31 #

Jag e död!

Kategori: Livets lilla gång

Äh vafan heeeeej!

Gårdagen var mkt mystifik må jag säga. Syrro fixade och mojjade på bästa sätt så att Ricky blev alldeles rädd för min frisyr.

Väl på plats hos Cas blev det diverse julgodis, madagaskar, diverse kortgames och gulliga drinks. Jag var dock inte helt på topp och försvann under mystiska omständigheter. Måste ha varit Voldemort som kom och transfererade bort mig till vackra sommarängar bakom Skogås västra kant.

Hur som haver är inte förkylningen bättre idag, som jag kanske borde ha förutspått. Min hals känns som fem vidbrända blodpuddingar och babbet är fullt av feber...det ante mig. Vet inte om jag ska gå till träningen och bara hoppa in på byggen, så att det funkar med alla trunkar, eller om jag ska vila vila vila så att jag e pigg som en mört på onsdag. Someone give me an answer! Känner mig bajsdålig om jag inte går o tränar... jaja, livet lever.
 
 
 
Kommentarer:

 Fyllekaja... så gåre när man smuskar i sig massa päronslisk! 
Skrivet av c den 16 november, 2008 kl. 19:03 #

Fucking klamydiahals!

Kategori: Livets lilla gång

Jag är tröööööööööööööööött och mår fett skit. Halsen känns som en balle med klamydia och bussen hem går inte förrän om cirkus en timme. Jag ska hem och umgåsas lite med familjen innan jag skuttar vidare till Caszn-hemmet. Undrar hur denna dag kommer sluta då den bästa medicinen mot grovt halsont inte brukar vara att gå ut och svänga de lurviga.

Grattis Skin!!

Kategori: Livets lilla gång

Jättejättegrattis från alla oss till dig. Tårta och ballonger för idag fyller Skinny Smalefan Larsson 19 år. Imorn blir det kalas med kakor ovh bullar i det egenhändiga Caszn-hemmet. Ta med blöja och bilbarnstol!

Idag va det ingen hyvens träning kan jag lugnt säga. Inte många verkade vara på topp...inte ens topparna. Ändå lyckades Idas små sköna armbågar leta sig fram till både vänster och höger öga som nu har smärre fina kulörer lite här och var.

Nu ska jag glutta på Dirty Dancing och störa genom att säga alla repliker innandom hinnersägas.Det går inte att hjälpas..det bara kommer. Det skulle kunna liknas vid en hund med diarré.

Ha det!

Laxar och sexiga lotter

Kategori: Livets lilla gång

Att känna hostmuskler och spänna "latsen" aka laxarna va det vi ägnade 1 tim och 45 min av träningen åt igår då Twisters-Katta kavladeupp ärmarna och gav sig an gel\'egrodorna.. Måste säga att det lite annorlunda upplägget föll mig i smakensomen räkmacka med marmelad. Dock resulterade det i konstig värk i ryggen och träningsvärk i axlar... men det ärdet väl värt nu när man lärt känna sina små laxar.

Och idag va det pressis igen och idag fick jag till min förundran höra ställföreträdare till denallt för återkommande frasen "En trisslott med vinst". En äldre härre i sina bättre dagar stegade fram mot kassan, modig som ett lejon utan rustning, och sade med dånande stämma:
- Ensåndär 25-kronors UPPHETSANDE trisslott.
Jag har glömt bort ordet för sånna som tänder på lotter, men om nån kommerpå det kan ni ju ringa mig snarast.

Puss i plytet!

Diverse liv...

Kategori: Livets lilla gång

Oh herre jöstanes då! Glömde ju att skriva att jag och Tin gluttade in den förtjusande filmen Cry Baby med den alltid lika gölliga Johnny Deppig.

Hur som haver spenderades gårdagen hemma i Cas\'s (:D) och Sofis egenhändiga lägenhet där vi bjöds på allehenad underhållning och en mycket nobel hardag som fick smaklökarna att dans schottis i natten. Så på magar fyllda med nudlar och diverse tillbehör gav vi oss av till träningen som riktigt duktiga grodor gör.


Och idag på jobbet har det vart en stjärnspäckad dag på jobbet mde bland annat Sibel(som går som en nerbajsad bäver) och Kirsti(som är allmänt läskig). Även litet besök av nån rasistkärring från Tyresö som minsann tyckte att jag jobbade snabbt som ögat, men att hon måste gå för hennes paket med magnum för 30 kr skulle smälta. Inte mig emot! Ungefär 10 skämt om trisslott med vinst och tjat om höga priser, men det bästa av allt:
- Det finns inga bullar eller??.. Det kanske bara luktar bullar här.
NEJ DET ÄR MITT ARSLE SOM LUKTAR KANEL!!!!!!!!!!

RO är för övrigt mkt myspys och min gubbe, vid namn Snuttpanda, har en rosa hatt på huvudet. Gillade dock äggskalet bättre, men det fick man inte ha kvar när man blev bågskytt. Äggskal I miss U!!!
 
 
Kommentarer:

 Kirsti e ju fett trevlig.. en av mina favorits ju!! på riktigt! =) 
Skrivet av C den 11 november, 2008 kl. 21:15 #

Puss på far, som e rar.

Kategori: Livets lilla gång

Tjenahopp!

Igår va det då den stora kvällen då jag och syster kollade dansband och åt morötter. Mer nördigt kan det ju lixom inte bli och det är så vi vill ha´t. Och även om inte Glennarts gick vidare så hade vi alltid lille söta Jencipenk att nöja oss med. Både han och Jens fick äppelgrenar av mig som jag konkat och stonkat med på bussen som en riktigt ful gammal kärring som plockat påskris.

Ikväll blir det tränis tränis ch jag undrar hur min högra arsel-/lårhalva kommer te sig då kockorna av värk sitter som konkelbär på en smutsig giraff. Livet!

Men men...grattis till alla farsgubbr därute i världen. Det är er dag idag!
 
 
hur kunne du glömma o skriva om cry baby=?? 
Skrivet av C den 09 november, 2008 kl. 18:59 #

Painface

Kategori: Livets lilla gång

Träningsvärken är EEEEEEENORM.... detta med att vara bakperson verkar intressant. Arsle, lår och axlar tycker nog dock tvärtom just idag. Inflammation och amputering frågetecken...

Ikväll ska jag förmodligt vis skutta hem till Tin och kolla in dansbandskampen. Vem kollar inte på den lixom, den e minst lika cool som en konsert med Michael Jackson.

Nehe, men jag drar ut i skogen nu då och jagar frukost..eftersom det verkar lite halvt bristfälligt här i hemmets nystädade vrå.

Soffpotatis

Kategori: Cheerleading

Tjenare alla vackra barn.. och även de med lite fulare trynen.

Idag va det träning och jag må säga att det va en riktigt mysig en. Pyrre och massa ändringar. (Är nu både bas, bak- och framperson = mkt stimulerande i muskulaturen).

Ikväller ska jag glutta på Prison Break och sen nån weirdface film jag hittat i en tidning på jobbet. En muppig TV-kväll helt enkelt. Så kan det gå lixom!

En banan för 7...2 för 12

Kategori: Livets lilla gång

Hallå hallå i bärplockarlandet!

Idag var det mer jobb och då såklart ännu mer dumma människor. Dessa 2 går verkligen hand i hand, som tummen i en nerbajsad blöja.
- Du måste säta ner chipet mot dig...
- Nej, då läser den inte av!!
(Som att inte jag vet hur kortläsaren fungerar..JAG STÅR DÄR OCH SÄGER SAMMA SAK VARJE DAG..JAG VET!!!)
Minibananen var dock rolig. :D

Hoppas på lite Glennarts på dansbandskampen. Lördag 20.00 i SVT1.. rösta på dom små pågarna!!!

Speeeeeeeeeeeeelar

Kategori: Livets lilla gång

Hallå i stugans alla hörn!

Man kan ju undra va alla har för sig såhär i höstrusket. Själv sitter jag vid datorn och muppar.. men nu har jag tagit muppet till en helt ny nivå. Jag spelar onlinespel (i brist på annan underhållning då såklart). Ragnarok online heter det visst och man strosar runt och hugger sönder små insekter och ibland, sorgligt nog, en och en annan puppa och svamp. Det är faktiskt riktigt mysigt.

För övrigt är det inte mkt som pågår. Träning ikväll och jag hoppas smått för mina arma armars skull att jag får återgå till vanlig plats. Men jag har ingen tid att slösa. Jag har puppor att döda. (Barbariskt)

Allmänt liv

Kategori: Livets lilla gång

Ahlgrens bilar är ett ultimat godis, särskilt de vita. Och apropå det så har jag och Rickard kommit på att muslimer eegentligen är en ihopsättning av nyttiga flingor och fiberfrön, som alltihop hålls samman med duken över huvvet. Är inte det en smart idé så säg!?!?

Igår va det pyrreträning = skoj i bananen då jag fick vara bakperson och därmed slapp handledsbrock av 3:e graden. Dock känner jag idag att jag inte har de rätta bakismusklerna... träningsvärken är stor!! I symbios med träningsvärken gjorde jobb denna förmiddag helt ultimat.

Noblesse - Spröda och tunna chokladbitar med inslag av krispigt bajs.
 
 
 
Kommentarer:

 Shit va smurfigt, smurfa vidare bara. Jag sitter o smurfar i mig smurf och kollar smurfvaka.. Måste bara gå å smurfa lite nu... Smurf along! 
Skrivet av Catty den 05 november, 2008 kl. 02:04 #
 

 vaaa dom vita bilarna e ju dom äckligaste :P 
Skrivet av helena den 05 november, 2008 kl. 18:41 #

Katrineholmsfiaskot

Kategori: Cheerleading

Gårdagen sög balle. Den "okristligt tidiga" söndagen började själva verket klockan 05.50. I en trång, men mysig bil, som inte lämnade något åt lemmarnas frihet åkte vi till Katrineholm i ljusets hastighet. Väl där insåg vi att vi skulle få spendera reste av dagen i den förtjusande hallen då vår tävling började runt klockan 4 på eftermiddagen. Mattlaget fick dock snart visa prov på sin enorma skönhet då de med oerhörd elegans fick avdrag för opassande klädsel. XD Kan säga att det var fan så mkt bättre än vad laget åstadkomma senare under dagen. Vi sög verkligen.. riktigt sug mig i fejan-dåliga. Så det va bara att packa sig hemåt igen och återigen känna träsmakens makter ta över skinkhalvorna.

Just nu funderar jag på att gå ner till Trinntop och köpa nåt att äta till frulle. För här är det riktigt jävla tomt på föda kan jag lova.

Vi ses i senare liv!

Pumpasaft och diverse spökfester

Kategori: Livets lilla gång

Kuksugararsle på er allehopa!

Igår va det en trevlig kväll på Nivå som vanlig, även om jag (som vanligt) bangade som en riktigt tråkig jävel eftersom jag inte har något liv och allt det där. Vi såg iaf en jävligt redo kille, en jävligt full kille som b-ade i brallan och 2 fake-fransoser. Alla dessa underhållande individer fanns på en och samma T-bana.

Idag är det då Halloween och jag har inte gjort ett piss direkt. Var och hälsade på farmor nyss på skogsis. Lämnade 2 ljus och en tablettask hon kan snutta på. Det var väldans vackert, men inte blev jag på bättre humör i ögat för det. Den här dagen suger!

Jag har inget liv..livet suger!
 
 
Kommentarer:

 Love u! 
Skrivet av catrin den 02 november, 2008 kl. 14:20 #