lindilus.blogg.se

Game of thrones

Kategori: Musik,TV,Video,Film

Jag är helt besatt av Game of thrones...precis som jag blir så fort jag börjar kolla på en serie. Men den här är så jävla grym. Dock verkar 2 av mina favvisas dött redan under första säsongen. Fan...måste kolla vidare..men måste egentligen sova för imorgon är jag lyckligast i hela världen och får åka och jobba. Harebraåhej!!  
 

Risigt

Kategori: Livets lilla gång

Oh ah..tjuhuuu! Har suttit på ballen i solen och pyntat mitt påskris som mor varit så snäll att plocka till mig. Som vanligt är det ett bajen-ris med gult, grönt och vitt. Ja, förutom 2 blåa ägg som är väldigt piffiga och får vara med ändå. =) Åh, traditioner...got to love them!!
 

Insiktfullt värre!

Kategori: Cheerleading

Tänk att något som är så fysiskt och många gånger psykiskt jobbigt, kostar dig många många kronor om året, tar upp mycket av din annars så ofattbart dyrbara tid och ger din kropp så mkt stryk samtidigt kan göra dig så jävla lycklig. Älska är ett starkt ord, men fan icke starkt nog för att uttrycka vad jag känner för detta lag och den här sporten. Jag bara kommer till insikt över detta lite då och då. Tänk va mkt den här sporten och det här laget har gett mig. Utan cheer hade jag aldrig träffat mina bästa bästa vänner, jag hade förmodligen aldrig varit i USA och jag hade definitivt inte fått uppträda på idrottsgalan. Nåt att tänka på när man ligger där kraschad efter en rondat flickis och tänker att man inte kan/vill/orkar. Note to self!!!
 

Waff waff waffles!!

Kategori: Livets lilla gång

Ni har väl tryckt fejjan full med våfflor idag alla musmåsar och maskrosminisar?? Här hemma mosade vi käftarna fulla så det sprutade grädde ur både höger och vänster öra. Våffeldagen är en så fantastisk dag...waffles for dinner heeeeeell to the yeah!!!
 

Söndag degig söndag!

Kategori: Livets lilla gång

Varför är man alltid så satans degig och trött på söndagar?? Idag har jag tillome vart ute och gått i solen för att inte drabbas av sofftrötthet. Jag tänkte att jag skulle vara lite pigg och kry i pallet och musklerna när jag susar till träningen senare, men jag känner att degen redan ligger på jäsning i kroppen. Staaahp it you! Men allt är inte gråa dalar och mörka mensfläckar för seeee hur ljust det är ute och klockan är efter fyra!!! Lyckans ostar i mina prostar lixom bah! Längtar tills jag kan riva fram min gamla goa cykel (som jag fick typ när mjölktänderna fortarande skallrade i käften) och trampa runt med träningskläderna i korgen och hörlurarna på högsta volym i skallen. Snart så!
 

Viiiiiiill inteee!!!

Kategori: Livets lilla gång

Nä fyfan nu kryper ångesten under fläbbfettet på mig. VILL INTE stå under jord och jobba en solig dag som denna. Vill iofs aldrig åka och jobba, men idag tar det emot nåt så in i trosan!! Iofs hade jag ganska kul på jobbet igår när jag festade loss med övervakningskameran. Jag stod på en pall och skrattade högt åt tanken att någon skulle behöva titta på övervakningsbanden och då helt plötsligt se mig stå där och vara sådär kalasful som bara jag kan. Lär ju inte kunna toppa den fina stunden idag för på lördagar kommer man knappt ifrån kassan ens för att klappa på en LOKA-flaska i någon minut eller två. Ååååh livet!!!
 

5års-jubileum <3

Kategori: Livets lilla gång

Oboy oboy oboy! idag är det exakt 5 år sedan min drömprins "frågade chans" på mig via MSN. (fint ska det va!) Hade vi varit gifta nu hade det minsann varit träbröllop. Haha, tänka sig va tiden rullar förbi när man har roligt va?! För att säga: - "Grattis för att vi orkat med varandra i fem år" pimpade jag kylskåpet med Prickens favoritöl med diverse klistermärken och annat tjaffs på. Är det jubileum så är det..och precis så tänker Rickard oxå. Han ligger inne i sängen och snarkar. Varför ändra på något som funkar så bra lixom?? <3
 
 
 
 
Kommentarer:


Grattis...!!!!! Myskyl! Och nu har ni ju även ett svullande kärleksgnag(barn) i familjen. Wohoooo va livat.
Skrivet av Cat den 22 mars, 2013 kl. 21:30 #
 

hahaha jobb-hjärtana ;D de finns även att beställa i silver Lollo har 4 rullar på götgatan ;D o Grattis ofcourse
Skrivet av auibauipööö den 22 mars, 2013 kl. 2

Voff voff!

Kategori: Livets lilla gång

Har suttit i soffan hela morgonen och tittat på Gossip Girl och målat naglarna. Hundinspirerat blidde det..ytterst tjusigt för en tjej på snart 24 jordsnurr med båda fötterna på bordet. Hur som helst så har jag kollat på allra sista avsnittet nu.....jag har redan abstinens!!! Så jag måste hitta någon ny serie att underhålla mig med pronto! Men icke just för tillfället..för snart bär det av mot jobbet. Kewl jewl!!
 
 
 
Kommentarer:

once upon a time :)!
Skrivet av aui den 21 mars, 2013 kl. 10:20 #
 

Tänder som änglar!

Kategori: Livets lilla gång

Alltså storfrust!! En stund efter att jag vaknat idag kom jag att tänka på den bästa komplimangen jag typ någonsin har fått. Det va av en gammal utländsk man på jobbet som kläckte den. Han tyckte att mina tänder va som änglar. Hahahahahaha! Alla som någon gång har beskådat mina tandrader kan nog instämma att det inte är några änglaliknande gaddar som sitter där och spretar. Men still...bästa kommentaren. - Dina tänder är som änglar!
 
 

True story!

Kategori: Livets lilla gång

 

Forever alonie!

Kategori: Livets lilla gång

Weeeei! Har inte hostat en enda gång inatt tror jag. Så självklart har jag dragit av en skön liten fanfar nu på morgonkvisten för att väcka halsmandlar och grannar till liv. Idag vill jag verkligen verkligen inte åka till jobbet...för när jag kommer hem är det tomt och tyst här hemma, och imorgon, och på lördag och på söndag. Rickard ska åka på skidresa med jobbet och jag och Charlie får bekämpa monster och spöken helt själva. Så det blir till att låsa sovrumsdörren och kissa i trosan hela nätterna långa. Nä, nu ska jag gå och störa runt inne i sovrummet för sista gången på flera dagar. Hur ska detta gå?!?

Trejnat

Kategori: Cheerleading

Jag borde nog inte ha åkt och tränat egentligen. Nu hostar jag värre än en storrökande alkiskärring. Men jag blir ju så glad av att va i den där sunkiga jävla hallen med mattor man får massa elektiska stötar av och träffa alla fina små värda örnar. Love story of my life lixom bah!
 
 

Süperfräsch tjej!

Kategori: Livets lilla gång

Är det okej för er om jag är sådär omåttligt superfräsch med toapapper i näsborrarna, en riktigt snoffsig "jag har legat ner i 70 dagar-frilla" och nyser eller hostar med hyserisk volym varannan minut? Fan va bra...så sunkar jag vidare.  
 
 
Kommentarer:

Nyy design här ser jag!
Skrivet av cat den 12 mars, 2013 kl. 21:39 #
 

Ja, nu fick det räcka med jultemat! =D
Skrivet av Labe den 12 mars, 2013 kl. 21:46 #

Hosting my heart out

Kategori: Livets lilla gång

Jag hostar så mkt att Rickard snart kommer kasta ut mig på gatan. I värsta fall får jag väl fråga Charlie om jag kan flytta in hos honom i några dagar. Kanske kan jag få slagga i hans nya favorit: det tomma pringles-röret.
<3

Bandagera mera!

Kategori: Livets lilla gång

Nu skulle jag ha stått på jobbet och rivit remsor till skrynkliga pensionärer och kränkt kaffe till stressade småbarnsmorsor i sina bästa år. Istället ligger jag i soffan och stirrar upp i taket, som en strandad valross. Fossingen är obrukbar och halsen är ett jävla krigsfält. Köket är helt tomt på frukost och jag orkar inte halta ner till affären....och Rickard ligger såklart och snarkar ner sig. Ser ut att bli en underskön lördag, bring it on!! Och då får ni fan bringa det ända fram till soffan för jag kommer ingenstans.
 

Oh the joy!

Kategori: Livets lilla gång

Mitt lillfinger är totalmosat och helt gråblått från onsdagsträningen. Det ser mer ut som en fläskig blodkorv än ett finger. I guess dinner's ready!


Jag vaknade med massive smärta i ena fotknölen 04.45 imorse och fick stappla till jobbet (och på jobbet) som ett jävla fröätarmongo. God morgon världen lixom...här varsego ta lite smärta for no reason!Sen har min hals bestämt sig för att nu är det dags att bli förkyld igen...och riktigt ont ska det fanimej göra, annars kan det va. Det är som om 35 chilifrön röjer runt med häcksaxar och andra vapen där nere i djupet av mina luftvägar.Och som grädde på våfflan har jag vart hos tandläkaren idag för att, vad jag trodde, äntligen bli klar med min rotfyllning. Men icke då!! På måndag ska jag dit och laga en annan tand och då ska vi boka ännu en härlig stund tillsammans för att en 4e gång hålla på och mörda min käft med diverse riv och slit pga samma tandjävel.Lyckan är bara så jävla total denna dag!!!! Vem vill inte hosta upp 1500 lök till tandläkarn, leka halta Lotta tillsamman med Mr. Mongofinger och skruttruttenhalsen??? Oh the joy!

Bad dream!

Kategori: Livets lilla gång

Jag drömde inatt att jag glömde min fina hamsterbebis ensam i en liten plastpåse på skrivbordet hela natten. Ve och fasa!!!!! Lilla lilla lilla lilla dunboll! <3

Älskvärt

Kategori: Livets lilla gång

Blir inge maxi med lille mor idag för jag måste åka och jobba. Grattis till mig!! Jag kommer ha varit på jobbet varje dag utom söndag denna vecka och i min värld är det so not ok för psykets välfärd. Men tisdagshatet är iaf över...bara hatlördag kvar som är riktigt jobbig. Haha, don't I just love my job??!!
 

It's personal

Kategori: Livets lilla gång

Tje tje tjeeeenare, här haru krattan!! Idag har jag varit på ett tre timmar långt personalmöte. Dock va det bara jag och Josef som infann oss så det blev lite hoppetihare över det hela. Vi krubbade thaimat och pratade diverse PB. Fick även veta att jag vann förra veckans kampanjtävling. En påse cashew till busskortet?? Haha, nä men det va riktigt nice. Jag och Aui på topp! <3 
 
 
Kommentarer:


klart vi är :) och det var inte det bästa :)!!!!!!!!! ah ha ha haaa in her facé :)
Skrivet av auibauipööö den 05 mars, 2013 kl. 00:45 #
 

I know!! Blev så nöjd att jag kunde ha luktat hiv-tanten i armhålan....nästan iaf. XD
Skrivet av Labe den 05 mars, 2013 kl. 18:02 #

Storskruvarn

Kategori: Partaj

Som en dans på röda trosor!! Bruttorna och storskruvarn har spelat bowling ikväller och gud nåde om inte Jenny vann och Nettan nästan fick mest spikes av alla. Det övergick dock snart i en matchmaking-site likt de på internet där stirriga stormunnar träffar blyga mysfior och sprakande kemi uppstår. Eller så va det inte så utan det va bara som det såg ut från dansgolvets vinkel. Puss i plytet!!! 

Krassel

Kategori: Livets lilla gång

Uffa luffa! Det känns som att 300 makrillar har dött och begravts i min hals och jag mår allmänt dävet i donuten. Tur för mig då att jag ska få spendera ett par härliga timmar på Prellebyrån om ett litet tag.

 

Igår va vi på Hardrock café med hela laget och tryckte ner middag i käftarna. Trångt som in i hatten med typ 28 pers som ska sitta runt ett och samma bord, men finns det inte stjärterum får man skippa besticken och äta som en hund ur en matskål. Det va ytterst myspysigt trots att maten kanske inte va den godaste eller billigaste, men jag lärde mig iaf att göra fina servettroser som man kan dekorejta med när det är typ lite kalejs eller dylikt. Miiiicket nice!

Poff!

Kategori: Livets lilla gång

Sitter i soffan och gluttar GossipGirl och matar min lilla minidammsugare med frön. Snipp snapp så är alla frön borta! Poff sa det bah! Hahahaha, nä nu får fan Prickard komma hem så att vi kan ta vår fredagsnap någon gång. Somnar ju ihop som en gravt urvriden disktrasa med herpes i ögonhålan!!!