lindilus.blogg.se

Längesen

Kategori: Musik,TV,Video,Film

Jag har vart på så susans bra humör sen i söndags. Bajen vann derbyt (!!!!!!) och Erik Israelsson mår som tur är bra. Jag var helt knackig i rösten på jobbet på måndagen för att jag skrikigt så mycket...men det gorde inget för lyckan var total även på jobbet då vi nu får flexa och komma tidigt som faderuttan om vi vill, vilket passar mig om gillar att dra hem tidigt. Så jäkla värt! :P
 
Något annat som är värt är "Veckans tips" som man får varje vecka på Spotify. Man hittar så mycket bra musik man kanske aldrig hade hört annars. Bästa tipset hittills är denna..jag bara lyssnar och lyssnar. Älskar när låtar är "tillsmurfade".
 
 

Nighty night

Kategori: Livets lilla gång

Nya sängkläder... det jobbigaste projektet att genomföra, men den bästa känslan när man ska gå och sussa. Vädrade täcken dessutom.  #doublewin
 
Har utöver detta städat hela lägenheten så att jag ska kunna dega riktigt ordentligt i helgen. Kastat ihop en fruktsallad till morgondagens matlåda har jag oxå lyckats med så att jag kan avnjuta fredagsfrukostens alla frestelser utan alltför dåligt samvete. Det är fan inte lätt när det är svårt.
 

Fridafest

Kategori: Partaj

Den där när man är så inne i mobilen och så lullig att man missar sin hållplats så att man får gå hem. Bra skit! Det  nappar i Lindas äppelbrut! Fista lugnt gott folk...

Fiskelycka

Kategori: Djur

Tjohoooo...det nappar bra idag! Rickard har precis fått son allra första gädda. Nöjdhet är på topp! Vi har oxå världens sötaste hund på besök. Troja, som ser ut som en jättestor tax. Vill bara ta med henne hem.  ❤ 

Happy monster

Kategori: Livets lilla gång

Jag ser ut som ett skadeskjuten nyckelpiga med mitt röda paraply med svarta prickar. Det har varit med ett tag och har väl sett bättre dagar, men det duger i krig. 
 
Det kurrar i magen i längtan efter fredagsfrullen och tummarna bränner efter alla snapchats vi tagit på rasterna för att testa de nya funktionerna. Haha, mycket moget och produktivt. 
 
#happymonster

Svullarfredag!

Kategori: Partaj

Igår var det en sån bra dag full med svullande!
 
Den började med den lyxiga fredagsfrullen på jobbet där jag bland annat drog till med en croissant med nutella.  
 
Dagen fortsatte i fredagsanda då vi på vår avdelning klarade ett jätteviktigt mål vi har haft i 10 dagar. Utefter hur bra man klarade att hjälpa till med målet fick man en extra bonus lönen och det gick jättebra för mig!!! Hela CR-avdelningen samlades för att fira med bubbel och blommor. 
 
Efter jobbet fick jag äntligen återse min käraste Fnatten,  som jag inte sett på 3 veckor. Det blev tapas middag på Aqui följt av en liten klunkarstund på en ytterst märklig barkiosk i gamla stan. Så mys att få babbla strunt och trycka käften full. 
 

All black!

Kategori: Livets lilla gång

 
Idag var jag fanimej svartare än natten. Lurv it, förutom att ena knappen på skjortan ville ge upp sin existens och låta bröna fladdra fritt i sensommarens friska vindar.
 
Anyways..inte så mycket mer att babbla om för nu ska här städas i boet. Tjipp!

Ett j*#@:a åkande!

Kategori: Naglar

Det känns som om jag bara åker massa tunnelbana ovh buss hela dagarna. Idag blev det dessutom en extra sväng till Handen för veckans vägning. Äntligen ett minus!! Sing halleluja och slå en volt i motvind!!
 
Nu sitter jag som en säck mjöl i soffan och kollar på när svenska landslaget torskar i ännu en fotbollsmatch och torkar samtidiht naglarna, som är fyllda med pryttel.  Känner att..godnatt!!
 

5km senare

Kategori: Min viktresa

Hade tänkt att åka till gymmet idag, men när jag gled innanför dörren runt klockan sex pallade jag inte sätta mig på ännu en burre. Så det blev en svettig 5-kilometares joggingtur istället. Urk!
Det är ju dags att lätta på fettreserverna lite inför julens alla gluffsardagar så att man kan gå upp några ton eller 5 sen när den tiden är inne. Höhö!

Barnkalas

Kategori: Partaj

Igår var det firmafest på jobbet, som fyller 5 i år. Därför var temat barnkalas och de hade verkligen gått all in. Hela kontoret var pumpat med ballonger och girlanger.  Personal hade hyrts in som gjorde ballongdjur, ansiktsmålning, popcorn och sockervadd. En riktig  bar hade byggts upp där de stod och serverade massa smarriga drinkar. Polkagrisdrinkar och violshotsen var mina favoriter. Tävlingar, pysselrum, bollhav, gnuggistatueringar, fiskdamm. ..alltså det var helt galet. Och så middag ute på rastgården i ett överpimpat partytält. Äckligt god mat grillad av snubbar från AG och så lite inandning av heliumballonger på det. Haha, helt klart en minnesvärd kväll.
 

Mosbricka

Kategori: Livets lilla gång

Usch vad trött jag är!! Det är så mycket koncentration som krävs för alla nya arbetsuppgifter att hjärnan är som en mosbricka med extra ketchup. Det kändes så himla bra idag dock, jag tror jag börjar förstå på riktigt. *peppar peppar*
 
Nu vill jag bara hem och äta middag fort som fem festande flundror. Helst hade jag gjort en repris på frukosten på jobbet imorse. Eftersom vi ska ha fest på kontoret imorn fick vi fredagsfrullen idag istället. Ingen var nog ledsen över det.

All new.

Kategori: Livets lilla gång

Det är så mycket nytt i min garderob these days. Mest skor iofs som vanligt, men idag har jag även ny väska och en lång kofta som jag roffade åt mig på New Yorker för ynka 26 kronor. (!!!!) Jag hittade nämligen en hög presentkort hemma som bara låg och drällde. En sån jävla win känner jag...26 spänn får du ju knappt en påse chips för. Haha! 
 
Nu är jag hur som haver på väg till jobbet. Idag är första dagen vi kör en riktigt heldag a la 08.00-17.00 och vi ska sitta och göra ärenden hela dagen. Datasnille som man är (not) känner man sig smått puckad och förvirrad, men det ska väl gå över det med en dag som allt annat. Som ett eksem eller så tänker jag. ;)
 

1000 banor senare

Kategori: Livets lilla gång

Detta är dagen vi alla har väntat på....dagen då jag klarade bana 1000 på Candy Crush. #nörd #geraldriguppmittcandycrush
 

Morgon-paradise

Kategori: Min viktresa

Japp, visst gick jag upp en timme för tidigt för att tränade fläsket till tonerna av årets första Paradiset Hotel. Än så länge var det inte mycket att hänga i julgranen. 

 
Vägning står på tapeten efter jobbet idag så det är bara bita i det sura äpplet och försöka göra något åt katastrofen jag skapat under sommaren. Icke kul vill jag lova!