lindilus.blogg.se

Stambyte

Kategori: Hus&Hem

Duschar och går på toa nere i källaren och hämtar vatten och diskar ute i trapphuset. Förhoppningsvis bränner man en kalori eller 5 när man glider runt i byggnaden. Men det får gärna vara över fortare än kvickt...bortskämd man är.

Host host

Kategori: Livets lilla gång

Det är fan inte kul att ligga här som en trave broccoli och hosta så att lungorna storknar. Särskilt inte när det, både igår och idag, susar in massa folk och slamrar lite i badrummet med jävligt ojämna mellanrum. Hela huset bultar och bankar så att jag blir alldeles svettig. Tvättstuga på det och hostattackerna från helvetet är ett faktum. Uurgh, känner mig som en överbetad kohage. Tur att ARSLETS RÖRTEKNIK är här för att styra upp det hela. Det känns tryckt!

Sunday funday

Kategori: Livets lilla gång

Feberfrossan deluxe har drabbat mig. Har legat i soffan eller duschen heeeela dagen. Jag har levt på isglass då halsen dödar mig långsamt. Käkade tillome glass i duschen. Nä fyfan..känner mig som ett litet ynkligt barn. 

Underbara liv...

Kategori: Livets lilla gång

Fy fan säger jag bara!! Sitter i soffan, öm i hela kroppen med dunkande huvud och överkörd hals. Och som om det inte vore nog med en praktförkylning så ska jag alldeles strax bege mig mot tandläkaren...PÅ EN LÖRDAG??!!?! Det finns ju onekligen roligare sett att bränna 700 spänn på en lördag än att bli grävd i kakhålan i en kvart. Det suger stavhoppare!

Word!

Kategori: Livets lilla gång

 
 
 

Årets butik

Kategori: Livets lilla gång

Idag på jobbet fick jag meddelande från bossen, som är på riksmöte. Tjockis-Linda trodde att hon kanske skickat bild på något nytt smarrigt godis som skulle komma, men sim salabim så hade lilla kiorren blivit årets butik. Rätt tufft om ni frågar mig. :P

Mr. Blåtira

Kategori: Livets lilla gång

Igår var jag och Tiran (aka Mr. Blåtira himself) på syrrans job och gjorde nytt pass. Det må ju blivit det smäckraste passfotot på denna planet. Hade det inte varit för att giltiga passkopior måste lämnas in snarast inför USA-resan så hade jag gärna väntat tills jag var en aning gölligare i nyllet. Hoppas bara att det släpper in mig i Amerikat utan blåtira. "/

Serial killer

Kategori: Livets lilla gång

En dag på jobbet, inuti min hjärna:
                                                                                                                                                                     

-15kg

Kategori: Min viktresa

Tjohoooo!!! Jag är lycklig som en libanesisk lättvikare denna afton....för idag på vägningen blidde det minus 1,4 och då hamnar totalen på minus 15 kg sedan start. Fatta, 15 mjölkpaket som jag har släpat runt på med min arma hydda som alltid har så ont överallt!!!??!? AAeej jag blir så nöjd att jag firar med lite salamipasta och cheerträning på det. Skutt skutt skutt!!! 
 
 
 
 
 

Jag skulle vara atlet deluxe...

Kategori: Livets lilla gång

 

Göm mig under en sten tack!

Kategori: Cheerleading

Alltså jag blir toookig!! De håller på att bila här i huset hela dagarna. Det brummar så att bihålorna brinner upp på en. Imorse börjades det kl. 7 till min stora förtjusning. Vill bara att de ska vara färdiga med badrummen NU så att man kan få skita i lugn och ro.
 
Usch! Är så otagg på den här dagen. Det gick så jäkla bra att volta igår, körde själv och allting...och sen slår jag upp armbågshelvetet igen. Så nu gör det katastrofont igen. Kuuuuul!
 
Vi fick i alla fall våra blingiga ryggor igår. Ja eller jag fick ju inte min för företaget hade skrivit två väskor med samma namn istället för en väska med mitt namn på så atteh...men de var ju fina att titta på.

Done and done

Kategori: Min viktresa

Varför är man alltid så degig på söndagar? Det är ju helt sinnes..vare sig man ligger och glor på TV hela dagen, är ute och går eller hittar på nåt annat kraffs så är man alltid helt murken och unken i huvudet. Men inga ursäkter här inte..bara pang på röbetan och jobba med hela sketan som man brukar säga. Sista dagen på denna träningsvecka!!!
 
 

Dia

Kategori: Livets lilla gång

Idag började jag och pappsen föra över alla miljoners gamla diabilder som legat i en kartong och dammat since forever. Han fick en diascanner av mig i julklapp så att vi kan föra över allt till datorn och kan titta på bilderna närsom utan att dra fram projektor och hela baletten. Det kommer ta sin lilla tid, men fett mys sen när det är klart och papi kan sitta och sortera alla bilder i små mappar.
 

Afro beats

Kategori: Min viktresa

Soffan och lördagsgodis lockar som aldrig förr, men innan jag slappar ihop helt ska jag veva frillan i takt till Keaira Lashea's vilda vrål.
 

Penicillin cures but wine makes people happy

Kategori: Partaj

Sådärja...blåklockan är piffad bäst den kan och väskan är packad med diverse glädjeämnen. (Kan misstolkas, men gör inte det kära ni) Idag har min vän och kära baspartner Lulu gått och tagit sin examen som sjuksköterska så det ska firas med pompa och sprit. Mamma hittade en rolig etikett till flarran jag ska ge bort...lite sådär apropå nurse-temat. Näpp, dags att kasta på sig pjuxen och röra sig mot burreplarren.
 

Kör bah kör!

Kategori: Min viktresa

Hurray it's f*****g friday! Det firar vi med att kötta lite muffinsmage igen. Det blir samma dans som i måndags, men någon måtta med repitetionerna får det vara sa farbror Barbro och körde situps ända in i ICA Maxis chipsavdelning = det blir en annan styrkevideo i alla fall. #KörbakörBarbro!!
 
 
 
(wow vad jag störde mig på den här tjejen...fick fan hjärnblödning av henne)

Mör

Kategori: Livets lilla gång

MÖR! Det är fanimej vad jag är... i fejan efter smällen, i kroppen efter gårdagens mördande (!!!) fys på träningen och i hjärnan efter en stängning på jobbet där två av rushtimmarna delvis spenderades med kassan helt ur funktion. Jag bara sitter här så långt ner i soffan man kan komma...som en skadeskjuten liten abborre utan framtänder. Godnatt!

Rövdödaren

Kategori: Min viktresa

Suck, stonk och svett!
Nu är jag färdig med dagens uuuuuunderbara rövdödande träning. Skinkorna lär väl ligga kvar på bussen när jag kliver av på Gullmars.
 

What goes up...

Kategori: Cheerleading

Det var många som inte riktigt ville möta min blick idag, inte titta på min fagra nuna över huvud taget särskilt mycket. Jag som är göllig som ett mosat blåbär. Calm your titties peoole! It's called cheerleading. What goes up, comes down....i min fejja denna gång.

Salsa time!

Kategori: Min viktresa

Vad vore en onsdag utan lite salsa?? Och då menar jag inte såndär god sås man har till tacos, även om jag önskar att jag menade det. Haha! Nä, av med latmasksockorna och värm upp troskanten för nu blir det Latin Sizzle och lite smisk på gäddhänget.
 
 

Always...

Kategori: Hus&Hem

Tycker att den här tavlan från Inn&Finn är sååååååå himla fabulös!! Jag skulle vilja ha den över sängen i sovrummet. Helst den svarta för den är schmexigare, men den vita passar nog bättre. Dock har jag för mig att Rickardo tyckte den var ful. =/ Que pasa mannen säger jag bara!!
 
 
 
 

Tisdagsträning

Kategori: Min viktresa

Ready steady no eating bready!! Dagen hoppeliskutt börjar..NU!! Och eftersom jag är ledig från jobbet och för att det är vägning senare på eftermiddagen så tar jag en extra lång svängom idag. #villinteegentligen Det är bara att sadla om till kickboxare och smörja in pilatesbollen med tigerbalsam och vaselin för nu kör vi!
 
 

Knorreliten! <3

Kategori: Djur

Så att om någon skickar över den här grisen till mig snarast så blir jag världen lyckligaste. Hur satans go och glad får man vara? Ordet söt räcker lixom inte till för att förklara denna lilla lilla knorriga skapelse. I die!
 
 

Börjar på ny kula

Kategori: Min viktresa

 Nehepp! Inget sexpack blidde det av "shreden", men det kan ju bero på att jag fläskat rätt rejält under tiden oxå såatteeehh... det är bara bita i det sura suddet och hoppa på geten igen.
 
Egentligen hade jag tänkt att köra någon av Jillians andra utmaningar nu, men jag är så obotligt trött på hennes nuna, röst och attityd för tillfället att jag kör någonting annat ett tag istället. Jag tycker att Keaira LaShae's dansvideos är rätt roliga och hon är lite kuckelikuu i kolan och inte så jävla superseriöst bajsnödig som Jillian så denna vecka ska jag köra en av hennes dansvideos på 10 minuter varje dag plus någon kortare styrkevideo så att det blir kanske 20 minuter totalt. Idag får valkarna på muffinsmagen en liten omgång.
 
Taggad på att svettas så det stänker bland stekpannor och osthyvlar?? Svar ja!!
 
 

Tomt på tomtar

Kategori: Hus&Hem

Nu har jag städat som en tokig traktor hela (!!) jäffla dagen. Är så jäkla trött i både huvudet och kroppen....och då har jag en timmes voltträning vid kl. 21.00 kvar att bocka av innan dagen är till ända.

Julen har i alla fall gjort sitt i stugan och ligger nu nere i källaren och puttrar tillsamans med resväskor och utemöbler. Lägenheten känns mycket större och väldigt tom utan allt julkrams.

I suppose...

Kategori: Livets lilla gång

 
 

Färdigshredad

Kategori: Min viktresa

Thank God in heavens above!! Jag är färdig med "shreden". Det var fan i rättan tid för jag är så jävla spytrött på skiten.

Godmorgon & godnatt

Kategori: Livets lilla gång

Uuusch..hatar när jag vaknar sent de dagar jag ska stänga så att hela dagen i princip blir att hänga på jobbet. Mega dislike! Idag hann jag göra shred-träningen, bädda, tömma diskmaskinen och äta grönsaker med dipp. Sen var det bara att kamma bakbenen och bege sig. 

Det är den..

Kategori: Livets lilla gång

 

Jaaaaaa!!!!

Kategori: Cheerleading

Hej hej nya året!!! Har återhämtat mig efter gårdagens degardag delurre.
 
Sitter här i väntan på Rickard och lyssnar på Eagles musik som vi precis fick utskickad. Jag började gråta när jag hörde den...sen började jag köra program med tortellini i käften.
 
Och så kommer Buppis om bara ett litet tag. Väääääärd jävla dag!!