lindilus.blogg.se

Stäääääädaaa!!!

Kategori: Livets lilla gång

Städmanin fortsätter....och jag har efter 3 år äntligen funnit grovsoprummet!!! Oh the joy! Idag fick sig hallen en känga och herrejäfflar vad grejerna flög rätt ut med huvvet före. Aaaaah, det är en sådan befrielse att hiva ut all gammal skit och samtidigt möblera om och piffa lite. Nu när det inte är så mkt skit överallt så uppskattar man sitt mysiga lilla hem så mkt mer. Våran lägenhet är ju faktiskt riktigt fin..bara lite olden golden här och var, men det går att ordna om hundra år sa räven och slog en frivolt. 

5.2

Kategori: Livets lilla gång

Jag har lite halvslappt provat den här 5.2-dieten, men den här veckan ska jag köra igång på riktigt igen. (den har vi aldrig hört förr va?? Storfniss!) 500 kcal (!!) på måndagar och torsdagar och hittills idag har jag enbart smuttat i mig en naturdiet-shake...söööög i mig till sista droppen för man vill ju inte missa en enda kalori så att säga. Men mot alla odds så har jag faktiskt inte varit så överdrivet hungrig som man kanske skulle kunna tro om storätaren nummer 1...fram tills att jag kom hem och satte mig i svullarläge i soffan vill säga. Nu knorrar det värre än 15 grisar på grönbete. Får väl knapra i mig en liten quornfilé och en trave broccoli...smutt i muttan!! 

Städmani

Kategori: Livets lilla gång

Jag är inne i en sån jävla städperiod...det är helt sinnes. Det är lixom sjukt kul att städa helt plötsligt. Hela dagen idag har jag fixat i sovrummet och lite i vardagsrummet. 5 påsar skräp blev det totalt. Hade man kunna sälja skräp för några kr per kg så hade jag varit tätare än täterst by now och jag är inte ens färdig. Crazy days lixom!


Men nu är jag bortbjuden på galamiddag om cirkus en timme så jag måste börja platta armhålan och smörja in nagelbanden med fikusolja. Inte lukta usch, lukta hej, ta en dusch! Inte lukta snopp, ta ett dopp!

Släng skiiiten!

Kategori: Livets lilla gång

Jag är så jävla slut...slutkörd som en gammal skottkärra. Heeeela dagen från att jag vaknade (förutom en tur till Maxi) så har jag rensat och städat här hemma. Skojar inte..jag har säkert slängt 12 påsar skräp och då är det mest köket som fått sig en känga. Shit va myket konstigt, roligt och äckligt man hittar. Bästa fyndet va en undangömd påse med 5 st cider. Woop woop...låt helgen komma lixom!

Kaffe maffe blaffe

Kategori: Livets lilla gång

Efter 22 dagar utan kaffemaskin damp en tekniker ner i butiken imorse och installerade den nya. Lysande blå och alldeles alldeles jättebra på att brygga små koppar. FY FAN va skönt att slippa brygga kaffe 75 ggr om dagen. Skulle kunna ställa mig på bryggaren och termosen och hoppa allt vad jag har med valkarna galloperandes upp&ner tills skiten brakar sönder och samman. Tror inte ni riktigt förstår lyckan den här nya maskinen bringar...och jag dricker inte ens kaffe. Haha!
 
 

Ryck ryck

Kategori: Livets lilla gång

                                Jag har fetaste nervrycken i vänstra underarmen. Störtmysig känsla!

Gaddar på vift

Kategori: Partaj

Det står helt seriöst 2 skor nere på gården och inväntar sin rättmätige ägare. Skorna är i modell svart stövel och står och tittar bort mot busshållplatsen. Förutom det där om pjucken så har kvällen spenderats hemma hos Födelsedags-Frida med hawai-glajer, randig tröja och Mr. Hässthår/juice/gadd..you name it. Mun som mun kanske ni tänker då, men den här munnen är fan som ett trasigt staket i motvind. Meeen ladies...får jag ert nummer eller bruuurs?? 

Up up and away!

Kategori: Livets lilla gång

Rickard fick ju en såndär upplevelsepresent av mig i födelsedagspresent. Och idag smäller det, idag ska min lilla Prickard upp i luften och prova på att flyga flygplan. Han är såklart eld och lågor, men själv är jag lite nervös för att han ska störta och af-lida. Usch usch...fint väder får han ju där uppe i det blå iaf.  
 
 

Klotrund tjey

Kategori: Livets lilla gång

Så fort jag bowlar, och jag menar verkligen efter typ 3-4 kast så får jag sån jävla träningsvärk i vänstra rövhalvan. Aj karrrrramba i min bralla lixom! Jag, Prickard, Charles och Michell kastade klot åt alla möjliga håll så att jag såklart blev helt svettig i ansiktsområdet. Efter 6 strikes och även lite spikes så kom jag 4 av 4 toasters. Kanonkul! 

Kanellök

Kategori: Livets lilla gång

AAaah...blir galen av att inte kunna lägga upp alla awesome videos jag hittar. Det är ju lixom här jag sparar massa finisar som jag kan gå tillbax och glutta på sen. Skickat el problemo till supporten för en vecka sedan och nada har hänt. =/
En annan väldigt konstig sak som hände idag va att en man hällde MASSOR av rostad lök på sin kanelbulle och krubbade loss. Eeeeh..aldrig sett förut. Något man borde prova?

Chokladpartiet??

Kategori: Livets lilla gång

Sådärja.. då va man röstad och klar! Inte för att jag någonsin är insatt eller särskilt intresserad av svenska kyrkan eller politik, men nu är det gjort iaf. Tyvärr fanns det varken choklad- eller chipspartiet att välja på denna gången heller. Förfärligt! 

Origami

Kategori: Livets lilla gång

Rickard har blivit galen i origami och viker papper utav bara helvete hela dagarna. Överallt ligger det små havruttna pappersfåglar. Hahahaha...skrattar på mig åt hans kråka som ser ut som en skadeskjuten pingvin. Oh my sweet lordi!!  
 
 

Lol!

Kategori: Livets lilla gång

 

Fläskpadda deluxe!

Kategori: Livets lilla gång

Jag va så förkyld, heldöd och jävlig när jag kom hem från jobbet att jag störtade rätt ner i sängen och sov i typ 2 timmar. Det känns som att jag varit sjuk för evigt nu. Bihåleskiten verkar ha släppt, men nu mår jag bara allmänt piss istället. Jag har inte kunnat träna på snart 2 veckor vilket gör att min fabulösa kropp säkert gått upp 35 kg. Brallorna på jobbet skaver riktigt tight och fint iaf och de brukar vara pösigare än pöserst. Gör mig frisk så att jag kan träna bort allt fläääsk!!!!!!! Snörvel! 

Videor på bloggen????!!?

Kategori: Livets lilla gång

Varför går det inte att lägga upp videor på bloggen längre?? Jag blir fan rabiat, skogstokig och stänksvettig på samma gång. Jag gör exakt som jag allti gjort med inbäddade koker och toggle HTML source-knapphelvetet. Inget funkar!!!!!!!!!!!!!!!! Galen_tjey_89
 
 
 
Kommentarer:
 
Skriv till tekniker på passagen , de brukar svara samma dag.
En gång sa de att jag skulle skaffa en annan webbläsare när jag inte fick in videor och det funkade.

Skrivet av Carola den 10 september, 2013 kl. 13:16 #


Tackar för hjälpen! Ska prova med en annan webbläsare. =)

Skrivet av Linda den 10 september, 2013 kl. 14:12 #


Safari är rätt bra ;) Funkar det nu ?

Skrivet av Carola den 11 september, 2013 kl. 11:28 #


Nä det fungerar fortfaraande inte. Jag väntar på svar från supporten, som jag skrev till igår. =/

Skrivet av Linda den 11 september, 2013 kl. 16:46 #

Samlat karmapoäng

Kategori: Livets lilla gång

Idag har jag lämnat tillbaka ett upphittat busskort, ett upphittat bankomatkort och burit en gammal dams väska upp för trapporna på Gullmars. Och hur återgäldar livet dessa höviska gester??? Jo...en förkylning från helvetet! Wow..just wow...tack!

Champions!!

Kategori: Cheerleading

I got the eye of the tiger, a fighter, dancing through the fire
Cause I am a champion and you’re gonna hear me ROAR
Louder, louder than a lion
Cause I am a champion and you’re gonna hear me ROAR
Saknar...

Kyligt värre!

Kategori: Livets lilla gång

Fan, det är ju fortfarande sommar ute! Oh the joy!! (rimmar på Roy, som har namnsdag idag)


Dock vaknade jag med en redigt kall röv då den tydligen uppnåt sådan longitud att den inte längre får plats under täcket. Kyligt värre! Man kanske ska våga sig ut på en liten promenad nu på förmiddagen när huvudvärken ligger och sover så att röven får gå av sig några kg? Fast det är nog bäst att vänta tills bihålorna dansar lambada av frihet igen. Jag tror jag åker till djuraffären istället och gluttar på nya firrar och alla söta puffiga pälsdjur och fåglar. Vill köpa hem allihop!!

This is what I have!!

Kategori: Livets lilla gång

Symtom på bihåleinflammation:


En långdragen förkylningen kan leda till bihåleinflammation vilket känns i form av värk i pannan, kinderna, runt ögonen eller i överkäken beroende på vilka bihålor som har drabbats. Det kan också ge svullnad vid sidan av näsan och gulgrönt snor. Ofta drabbas bara ena sidan av ansiktet. Infektionen kan göra att personen känner sig hängig och ibland får feber. Ofta gör det ondare att luta sig framåt eller böja sig ner.

Detta måste ju vara det jag går runt och lider av??!! Det stämmer in på pricken! Och här har jag gått och trott att jag har hjärntumör eller Hortons. Hur som helst så gör det djävulskt ont i huvvet och fejset. Men det överlever ju en viking som jag.

Lallet olé olé olé

Kategori: Livets lilla gång

Ta in Besara och Lallet I said. Och vilka två gjorde mål?? Gosemosegullenuttisar!! Ni kan kalla mig fotbollsguru om ni vill. Eeeh hhehehehehe! Hur som haver...win win win! Och när Bajen kör ringen innan match tycker jag om dem ännu ännu mer för ringen är så jävla mkt Eagles så det finns inte. <3 
 
 

Spartacus

Kategori: Livets lilla gång

Sådär..vi överlevde alla presidentbesöket utan större bekymmer och Obama överlevde väl oxå skulle jag tro för annars hade väl tidningar och internet vart fullsmockade med news. Allt e cool and calm so to speak! (försöker leka internationabel)


 


För övrigt ligger jag i sängen och kollar på halvnakna blodiga och smutsiga män rusa runt på en arena och döda varandra. Jag har börjat kolla på Spartacus nu när både Orange is the new black och Game of Thrones inväntar nya säsonger. Det får duga åt en fluga medan jag väntar på min lilla mor som ska föra oss till Maxi. Lev väl!

Nerbajsad giraff

Kategori: Livets lilla gång

Det hugger i mina njurar!! Eller vafan det nu är som sitter där nere till höger, typ sidan av ryggen, och dampar loss. Det är bättre nu när jag suttit ner en stund, men alltså ni skulle sett mina fina kroppspositioner när jag skulle fylla på tobak ur kartonger på glolvet. Nerbajsad giraffunge som precis lärt sig att stå....där har ni mig!


(vid närmare efterforskning på google tror jag inte det är njurarna för de sitter tydligen närmre ryggraden...vilket mysterium)

Möms!

Kategori: Livets lilla gång

 
Jag åt en halv vårrulle och en liten liten nudel...max asså! 

Vålullal

Kategori: Livets lilla gång

Idag vankas det vålullal me liiis om jag förstått saken rätt. Pangväder är det oxå...kan det bli mycket frodigare än så? Annars är allt som vanligt. Rickard ligger och snarkar ikapp med sovrumdörren som slår hysteriskt fram&tillbaka av korsdrag och Charlie sitter i matskålen och trycker kindpåsarna fulla. Oh well...

 

Jag har hur som haver beställt så piffiluriga saker till min mobil som kom fram den här veckan. Det orangea skalet är väl inte så kul att man hoppar i sjön, men lilla ugglan och mobilplånkan med nitar plinkar fint i hjärtroten.