lindilus.blogg.se

Love love love Gotye!!!

Kategori: Musik,TV,Video,Film

Det här är seriöst den bästa låten jag hört på länge. Älskade den första gången jag hörde den. JAG ÄLSKAR DEN!!! Sa jag förresten att jag tycker att den här låten är bra?? Jag är dock väldigt bekymrad och rädd över mannens mun i videon, men jag kan ha överseende med det eftersom låten är sååååååååååååååååå jääääääääääävla braaaaaaaa!!! AAaaahahghgslkjalkrf!!
 
 
 
 
 
Kommentarer:


Ah den va ju superbra! Vilken cool text!
Skrivet av syss den 31 mars, 2012 kl. 19:41 #
 


Viiiiissssstttt???!!!! Man blir helt betagen!!!
Skrivet av Linda den 01 april, 2012 kl. 03:20 #
 

Why man??!!?

Kategori: Livets lilla gång

Är det meningen att man ska gråta nu när det ligger snö på backen igen??? För då gör jag gärna det. Fan fan fan så omysigt!!!
 
 

Fat bastard

Kategori: Musik,TV,Video,Film

Filmhistoriens skönaste grabb is reading my mind!!! 
 

Bladigt

Kategori: Livets lilla gång

Vad är det för spännande små plants som överlevt vintern och ploppat upp ute på balkongen?? Jag älskar dem!!!! Kanske är det krassefrön som legat och sovit där i jorden och blivit små små små gröna blad. Fast antagligen är det bara nåt jävla ogräs. Hahahahaha!
 
 

Beat to the box

Kategori: Musik,TV,Video,Film

Brukade kolla på denna typ varje dag för några år sen. Varför slutade jag med det??? Han är ju KUNG!! Bästa skrattet har han oxå! =D
 

The Mumrik Saga

Kategori: Livets lilla gång

Igår när jag kom till jobbet låg det en konstig Snusmumrik (utan hatt) i mina PB-brallor. Senast jag såg den mumriken va förra helgen när jag knycklade ner den i en sko hemma hos min syrra. Hhhmmmm....

 


För övrigt så har jag invalidiserat min ryck genom ett härligt litet knak på träningen. Mår mycket bättre idag dock, men vill lova att jag såg rejält nerbajsad och uråldrig ut igår på jobbet. Att plocka upp tidningsbuntar har aldrig varit så jäffla ansträngande. Tur att jag hade sällis av Mumrik, annars hade jag lagt mig i fosterställning inne på toan och käkat choklad.

Evig symbios

Kategori: Djur

Min far har gjort världens finaste lilla fiskstim till mig. Det står på akvariet och umgås med de andra fiskarna som simmar i vattnet under. Träfiskar och fiskfiskar i evig symbios så att säga. 
 
 
 
Kommentarer:


Åh papa!! 
Skrivet av cat den 27 mars, 2012 kl. 21:06 #
 

T-red

Kategori: Djur

 Såhär mör och go känner jag mig idag:
 

Bus

Kategori: Livets lilla gång

Jag tjuvtvättar i tvättstugan och kollar på gratis Big Brother Live.... känner mig ytterst busig måste jag säga. Men mest känner jag mig sjukt trött och snorig från tånaglarna och upp till hårfästet. Så fort tvättmaskinerna är färdiga ska jag springa in och slänga huvudet i närmsta kudde. 

Mentol-död

Kategori: Livets lilla gång

Använde precis nässpray med mentol för att lätta på trycket i fejjan lite. Jag tycker att vanlig nässpray gör ont i snoken, men det här med mentol alltså....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaj!!!! Jag dör helt seriöst den lilla mentold

Suck och snyt!!

Kategori: Livets lilla gång

Idag hade jag gjort vad som helst för att slippa åka till jobbet. Har tillome langat iväg några sms till folk för att försöka byta, men utan resultat. Är så cp-förkyld att jag tappar näsan och pannan vilken minut som helst. Jag vill bara rulla in till sängen och ligga där och ruttna heeeela dagen... men det får vänta till typ 22.45 ikväll när jag är hemma igen. Suck och snyt!

 
Bara EN kall kund?? Vilket jävla önsketänkande!! För övrigt så finns det andra sätt att värma med. En käftsmäll värmer riktigt fint eller varför inte ett nybakat wienerbröd rätt i nyllet. Mer värme går inte att få!!
 
 
Kommentarer:


AJ DEN WIENER-VÄRMEN SKULLE JAG FANIMEJ INTE VELA HA... 
Skrivet av CAT den 26 mars, 2012 kl. 21:16 #

i wouuuuld (fatso) :')
Skrivet av aui den 26 mars, 2012 kl. 22:24 #

På sofflocket...

Kategori: Livets lilla gång

 Är så jäffla full i skattkistan av alla waffles att jag knappt får plats på sofflocket. Det är dock ingenting emot den begynnande förkylning som hänger som en sladdrig gubbpung i fejjan på mig. Vill inte, får inte, kan inte bli sjuk nu!!!
 

Time out!

Kategori: Cheerleading

Idag har det vart fulle rulle...nästan så att Toro visar brösten i TV och kastar lite ICE i samma veva. Vaknade tidigare än tidigast trots en timma mindre natt än vanligt. Skuttade ner till tvättstugan och tjuvtvättade lite (för vi får nämligen ICKE tvätta på söndagar här??) och gjorde vårfint på ballikongen med möbler, dynor och hela fadirullan. Sen har jag suttit ute i solen och bara schtekt i väntan på att klockan ska bli våffeltime. Är så sjukt sugen på våfflor nu bara för att jag vet att jag ska få trycka käften full idag. Haha!

 


Glöm förresten inte att kolla in Time Out ikväll....absolut inte för att titta på äckel-Timell, utan för att några från mitt lag är med och visar upp sig. 20.30 sitter alla och tittar på TV4 då, har vi bestämt det?? Bra!!

Morrn morrn bruuushään!

Kategori: Livets lilla gång

Idag har jag (forutom jävligt ont i ena nyckelbenet) en dejt med mi familia. Mor och far svänger förbi och hämtar upp mig, som torskar på Malmskillnadsgatan 37B, om en liten stund och sen far vi till systers nya boning och röjer tillsammans med undulaterna. Har en extra fin morgonfrilla (och morgonfejja) som passar perfekt för ett sådant här occasion. Piiis aaaoot!!
 
 

Yeah baby yeah!!

Kategori: Musik,TV,Video,Film

Jippi, det är Austin Powers på TV. Pratade om honom senast igår kväll...märkligt det där. Nu ska det gluttas och garvas vill jag lova. Och medan jag gör det bjussar jag er på en riktig hit, Rysslands bidrag i Eurovision. (Nästan så att Facebook-låten blir riktigt hipp i jämförelse) 
 
 
 

Skuggan, e det du?

Kategori: Livets lilla gång

Tänker molnen bestämma sig för om de ska dra till Uzbekistan eller stanna här över min ballikong??? För jag har bestämt mig rätt så hårt för att sitta därute och sola näsan av mig och då vore det ju trevlans om det faktiskt fanns lite sol att sola i. Vi får göra ett försök helt enkelt! (läses med grov värmländska).
 
 

Bulle i ugnen

Kategori: Livets lilla gång

Yeeeeess...äckel-Sipan fick dra från BigBrother för att han mobbar loss så fort han får chansen. Har stört mig så hårt på den lilla jäveln!! Hoppas att Marcel och Hanna R tar samma jävla väg ut de oxå. Trippelspya i fejjan på dem!!

*

Hur som helst så ska jag snart cruise:a iväg till workwork. Hoppas att det finns en riktigt peppande hälsning på dataskrämen idag.


Nej, jag har 5 bullar i käften!! Men alltså ursäkta mig?? Jag försöker faktiskt gå ner ett par kg...och hur lätt är det att se smal och smärt ut i våra groteska arbetskläder??

4 år

Kategori: Livets lilla gång

Idag är det på dagen 4 år sedan lilla Prickard frågade på msn om vi typ eeh va ihop. Haha, åh!!! Världens tystaste och lugnaste lilla dataspelsnörd med en hyperaktiv, sjungande, dansande och skrikande studsboll = perfect match? Vi firar det hela genom att inte ses på hela dagen, haha...så kan man ju oxå göra.

I löv u Pandaplutt!!

Facebook uh ooooh!

Kategori: Musik,TV,Video,Film

Och jag som tyckte att Sverige hade ett bra bidrag till Eurovision i år, men alltså San Marino har nog det allra bästa. Eeeeh alltså..skämt åsido så fick jag gå in på lagret när Maxime visade denna idag på jobbet för jag skrattade så mkt. Särskilt åt ljudeffekten efter: "Click me with the mouse". Faaaantastiskt!!!
 
 
 
Kommentarer:


Men gu, stackarn, hon verkar ha wiplash (eller hur det stavas)??? Eller vad gör hon med nacken så där?
Skrivet av cat den 22 mars, 2012 kl. 21:29 #
 

fan den videon är plågsam... typ som samt, kotlett och njuta samtidigt...
Skrivet av cat igen den 22 mars, 2012 kl. 21:31 #
 

Den är så hemsk att den liksom blir helt fascinerande. :O 
Skrivet av Linda den 23 mars, 2012 kl. 09:17 #
 

men varför duckar hon me huvudet? och vad händer med lip synken!? Aspäschali at 2:40
Skrivet av cat den 23 mars, 2012 kl. 16:31 #
 

IIIII KNOOOOW!! Och varje gång hon klickar på tangenterna klickar hon exakt likadant och inget händer på skärmen. Jag är helt lost for words. XD
Skrivet av Linda den 23 mars, 2012 kl. 16:44 #

Skylta rätt in my ass!

Kategori: Livets lilla gång

Efter en tidig öppning på jobbet, med någon som satt och fes frrrruktansvärda fisar hela vägen in till Gullmars, va jag så utmattad när jag kom hem att jag tog en "liten" vilostund på 3 timmar. Tur att man får lite "tips från coach:en" på dataskärmen på jobbet så att man vet hur man ska ta sig igenom dagen...annars hade jag gått under.

 


Hahahahahahahahahahahahahahahahahaha, bland det mest komiska jag sett. Det spelar ingen roll hur stora eller hur många skyltar man har ..folk tar fel varor ändå. Står det 2 Cola för 30 så kommer de springandes med 2 st Loka och blir asförbannade för att: Det står ju 2 för 30 där borta. (Cola ja din dumme faaan) Folk frågar ju tillome om vi inte har någon dricka när en kyl, stor som ett hus, finns rakt framför nyllet på dem. Men det är ju tur att någon på huvudkontoret har fått en kul liten uppgift att skriva peppande meddelanden till arbetarna så att vi ska jobba hårdare och de ska casha in mer.

Finally!!

Kategori: Livets lilla gång

Har precis kommit hem från jobbet. Innanför dörren står skorna som varit borta i flera dagar och ifrån sovrummet hör man små suselidus. Min livskamrat är hemma igen!! <3 Ska borsta gaddarna i vild panik och sen studsa in i sängen och väcka grabben med hysteriska glädjeskrik och strunta i att han ska upp och jobba om inte alls så många timmar. Wie wie wiiiiie!!!
 
 
 
Kommentarer:


:D<3
Skrivet av aurora den 20 mars, 2012 kl. 15:06 #

Human contact!!

Kategori: Livets lilla gång

Fnissade så hårt på träningen idag..fnissade så att jag blev helt svettig. Tror det måste ha varit pga en hel lördag och en hel söndag utan att ha babblat med någon förutom fiskarna....hahaha! Nu ligger jag åter i ensamhetens borg (lol) och kollar på Big Brother Live. Lite mysigt är det allt...i vänstra stortån typ.

Fiskfeber

Kategori: Djur

Trots att pannan fladdrar som 35 asplöv i vinden och alla Gertrud´s har namnsdag så tänkte jag ta mig i kragen nu och städa hos mina kära fiskvänner, the only company I have för ögonblicket. Lördagsnöjet är fixat!!!
 
Firre firre firre!!
 
Mina pandafiskar Snabel och Snork
 
 
En av alla mina minibebisar som valde att lämna detta liv. <3
 
 
Min favvis-firre Tingeling.

Jive jive jive!!!

Kategori: Partaj

Alltså det är så olligt...Ollan på en fredagkväll lixom. I love it!!! Men när man kommer hem är det väldigt ensamt, trots att plattången inte eldat upp stället. Varför är det så ensamt att vara ensam??? Pastan smakar inte lika gott (jo fyfan va gooood) och sängen är feting stor och tom och kall och fuuuul. Ja ni ser, don't drink and jive!!

Make me come alive!!

Kategori: Partaj

Drar iväg på nattliga äventyr!! Tjilevipp!! 
 

Majs i ditt bajs?

Kategori: Livets lilla gång

"I magsäcken finns en saltsyra som smälter ner all mat. men den klarar inte av att smälta majs, för majs är för hårdsmält." - Jo tack, vi har märkt det by now!!

*

Imorse övergav Prickard mig för att fara till sina hemtrakter (he's gonna kill me for that ) Polen för en liten trip med jobbet. Han kommer tillbaka på måndag och det känns redan som att han varit borta i 7 år bara för att jag vet att han inte kommer ligga i sängen och snarka och fnissa i sömnen när jag kommer hem ikväll. Haha, jag hade vart sämst på att bo ensam...iaf på kvällen när man måste släcka alla lampor och gå och lägga sig. Läskig skit det där!För att trösta mig i min ensamma hjärtesorg ska jag snart bege mig hem till päronen mina för en uppfriskande laxmiddag och lite frisk luft i näsborrarna. Kan ju behövas då jag tydligen ska spela biljard ikväll...oh herre!

Neeerd nr. 1

Kategori: Livets lilla gång

Har läst om sista Harry Potter-boken under de senaste dagarna. Kan inte sluta läsa!!! Är inne på de sista kapitlen nu och jag bölar oavbrutet för mig själv i soffan. Bästa bästa bästa jävla boken!!!! Typ när Hagrid kommer in i vardagsrummet efter de har kraschat och man tror att han ska vara död, typ när Ron (hej hej världens finaste) kommer tillbaka, typ Molly när hon slåss i slutet, typ Krake hela jävla boken igenom. Bööööölar på mig!!!!

Busigt!!

Kategori: Livets lilla gång

Jag är på nattligt uppdrag... tjuvtvättar nere i tvättstugan och slänger ut granjäveln från balkongen och släpar iväg den mellan några träd. Busigt värre!!  ;)

Uuuuuuufåååriiiaaa!!!

Kategori: Livets lilla gång

Uufååriiaaa är när man tittar på melodifestivalen med stans finaste vänner, när rätt låt vinner, när en man på TV heter typ Klitoris Klitou, när vi ritar hysteriskt fula bilder att skratta åt (scheipe) och när man kommer hem till sin älsklingsperson i hela världen. Då blir man typ såhär glad i fejjset:(Om någon vill bli så glad så föreslår jag ett par timmar på en sightseeingburre i London...det kirrar biffen ska ni se)

Judehatt och mobilväska i ett.

Kategori: Livets lilla gång

Rickard har konstaterat att det går att göra flera saker med en enda strumpa. Bland annat en judemössa, ett svettband och en mobilväska.

*

Nu ska jag dra till Fnatten & company för en melokväll i marsnattens vårvindar. Myspyyys!

Övervikt

Kategori: Livets lilla gång

 
 
Jahaja..där ser man! Nu ska man ju inte lita helt hysteriskt på BMI eftersom det inte gör någon skillnad på vikt i muskler och vikt i fett, men - 7,7 kg från och med nu och fram till USA. Om jag nu skulle vilja vandra runt i "the land of the fat" som en normalviktig svennebanan alltså. Med tanke på att jag gått ner typ 4,5 på runt 3 veckor så borde det ju vara möjligt om jag inte äter alls och springer maraton 3 gånger om dagen. Å andra sidan har vi ju våffeldagen och påsk (eeeeh hehe muuums) på ingång. Haha! Vi får ta det hela med en nypa lingonsylt och istället konstatera att asvackra Torleif, från serien Bert, har namnsdag idag.  
 
 

Vill inte!

Kategori: Livets lilla gång

Uff..vill inte åka och jobba idag. Vill inte vill inte vill inte!!! Men "morgongympan" är avklarad och matlådan lagad så jag är väl redo att bege mig I guess. Ska bara kolla lite smått på BigBrother först. Lite hjärndödhet måste man få unna huvudet ibland (varje dag helst). =) 

Flatrökt valnötsskinka

Kategori: Livets lilla gång

Jag har sån fruktansvärt fin träningsvärk att svalorna hade ramlat ner från himlen, som torkade talgbollar, om de bara hade vetat hur ont det gör i kroppa på mig! Musklerna är som små flatrökta valnötsskinkor i solsken och då kan ni ju förstå att det kommer bli lite småtungt att jobba every single day denna arbetsvecka. Det har inte jag gjort sen typ juni förra året så jag kommer med stor sannolikhet bryta ut i diverse cp-ångest-attacker och kanske tillome dra av en hysterisk sorgesång eller två där bakom kassadisken efter ett par dagar. Mysigt det ska bli!! ;)

Trääääning!! <3

Kategori: Cheerleading

Efter en våldsamt äcklig arbetsdag och en otroligt mycket mysigare kväll med titt på syrrans nya lägenhet och PellePlutt-fest igår så känner jag mig aningens trött bakom pannbenet idag. Men det lär väl flyga bort lagom till klockan 19.00 ikväll för då är det äntligen äntligen träning igen!!!! 

Barfotafestande filosof

Kategori: Livets lilla gång

Vilken hääärlig dag..tralalalaaa lalala laa. Förutom att min Kung Arthur-fisk dog imorse..han repade sig nog aldrig från "vita-prick-sjukan" som härjade i akvariet för nån vecka sen. ='(

*

Men hur som helst så bara dör man ju av lycka av vädret idag (kanske var det fisken gjorde). Har suttit på ballekongen och läst HäntBild i solens strålande struts, som en tvättäkta pensionär med sin SvenskDamtidning. Och när jag ändå var inne på pensionärstemat så tog jag mig en timmes promenix för inte fan kan man bara sitta inne och dega en dag som denna??!? Sen skuttade jag huxeliflux in i Michell som oxå va ute och luftade sig i solen så då fick jag sällis. Mysigt värre sa måsen och mumsade mus!

*

Och en strålande dag som denna har ingen annan än den magnifikt frodiga livsnjutaren Ernst Kirchsteiger namnsdag. Denna barfotafestande filosof med hammaren rätt i receptboken (?) skulle jag vilja fira med en chipspåse, men eftersom jag bantar så får väl ett vanligt GRATTIS duga då...
HAHAHAhaha, jag avlider av garv!!! XD 

Megaälsk!!!

Kategori: Musik,TV,Video,Film

 Megaälsk på denna! Svängigare sång får man leta många månvarv efter. Åh, barnprogrammen förr i världen alltså!!
(Fnissade högt åt en av kommentarerna på youtube: "Morfar sitter och läser tidningen, morfar kommer snart drabbas av hjärt och kärlsjukdomar..")

Tjock tjey!

Kategori: Livets lilla gång

Nu börjar jag bli sådär härligt hungrig och sugen hela tiden...medan jag åt lunch längtade jag redan till middagen. Hahaha! Det jobbigaste av allt är att jag snart ska åka till jobbet där man är omgiven av bullar, godis, chips och massa satans skit i flera timmar. Men det är bara att tänka på barnen i Afrika, beach 2012 och andra hemskheter här i världen. Hej hej tjock_tjey_89!!