lindilus.blogg.se

Time after time

Kategori: Livets lilla gång

Jag ligger ensam i mörkret och hör valborgsraketer peppra loss utanför. Rickard har dragit på fekke med Charlie Körsbär och så vidare så här ligger jag nu fet och blöt i håret.  Nåväl. Hade ju en fin dag tidigare hos päronen med hela miljen samlad så det får duga för en fluga.  

Bajen <3

Kategori: Livets lilla gång

Jag är så stolt över Bajen ikväll. Så.jävla.stolt. Började gråta över hur Torsten kämpar på sin nya plats,  att Alex har bytt sina stenar i tandställningen till grönvit och att Nanne skuttade upp&ner av nöjdhet.  Pluttegullälskebarn!! Det kommer bli så skönt att gå till jobbet imorn. 
 
Hammarbyfotboll.se

Cuts

Kategori: Hus&Hem

Idag har det varit en ytterst märklig dag. De varslade typ 1/3 av alla anställda på jobbet så vi fick sitta ute i en park och sola hela dagen i väntan på att det var vår tur att komma tillbaka till kontoret för att få besked. Så jävla skumt, men förhoppningsvis fick man sig lite färg på snoken iaf.
 
För övrigt anlände den nya sängen idag så nu är sovrummet i princip helt klart. Mysalamalta delurre vill jag lova! 
 

Trippel

Kategori: Livets lilla gång

Alltså att jag är ledig den här helgen när jag egentligen skulle jobbat med det gamla schemat.... vill bara skrika höga oktaver 5 gånger i juni av lycka! 
 
Jag har firat med en sväng hem till Jempa och Tetan. Vi glutta lite TV, bjöd Kajsa och Lisa på lite chips och läste lite om Garnet. 
 
För övrigt bjöd denna dagen på så mycket tekniska problem att jag slapp sitta på telefon och fick leverans av mina 3 (!!!) par brutalfina skor. En fabulös dag med andra ord. 
 

Efter regn kommer...

Kategori: Livets lilla gång

Uffigt väder, 3 dagar phone denna vecka och en riktigt sorglig Bajenmatch ikväll. Helg nu tack! Men hey, efter regn kommer.... regnbåge och mer regn. Wtf?

Jag lever...

Kategori: Livets lilla gång

Wow, det var nästan en månad sedan jag skrev här.  Lilla bloggisen då. "/ 
 
Det största som hänt i livsbubblan är väl att vi (iaf fram till oktober) slipper jobba helger. Skulle kunna köra 5 rondater nedför en trappa av lycka!!! Livet är tillbaka osv..
 
Annars då.. sovrummet är snudd på färdigrenoverat. Bara socklar som ska målas och den beställda sängen som ska levereras. Den nya garderoben med inbyggd belysning är fortfarande bland det vackraste jag sett och varendaste litet pinaplagg jag äger får plats utan problem. 
 
Bjussar på lite diverse ur bildarkivet från livet den senaste tiden och trycker kakhålet full med läkerol. Ha det!
 
Festligheter och fuldansande med mina kollegor.
 
Jersey boys med mamsen och Tin i lördags.
 
Vårfeelings deluxe hos mamsen och pappsen i söndags.
Allsvensk premiär i måndags. Publikrekord, skadad Batan och tyvärr en rätt rutten match. 
 
Dagens frulle på jobbet. Min vodkamugg är årets köp!