lindilus.blogg.se

Rupert och rosa moppar

Kategori: Gymnasietiden

Sitter hos Skinny nu dåraw och hör på den smale fan när hon gosar med sin katt. Vet inte vad det är för typ av gosning, sånt vet man aldrig.

När jag skulle åka hit stod det en mkt äcklig gubbe vid busshållplatsen med kuken utanför byxorna och bara släppte sitt urinavfall mitt bland folk. Jag vill inte se din pillerille! Gå in bland buskarna några meter bort frågetecken

Sen träffade jag Skinny och blev mkt gladare i huvvet när vi såg den extremt fina mannen på den ännu mer extremt fina ROSA moppen. Asså ingen kan förstå hur himla fin den va. Den va lixom den ultimataste av alla ultimata rosa saker. Så vacker!

Sen gluttade vi på Potter-film numero 5. Asså Rupert Grint i den filmen...oh mami! Jag blir kär..mina ögon flödas över av tårar. Särskilt i scenen efter "pusskalaset". Yummie bananas vilka grappar!

Nu ringer det nån till Skinny här. Jag tror det är en av hennes kunder. Måste väl antagligen följa med på ett av hennes jobb nu igen. Börjar faktiskt tröttna lite. Kollar nog på Scrubs istället. :D

Hare bananas!

Fotooos

Kategori: Gymnasietiden

Skolfotona har nu anlänt. Inte katalogen dock och det är ju den som är roligast. Cas och jag va ytterst fina där vi stod brevid varandra med våra ljuslykts-gubbar. <3
Underbart att företaget som fixar fotona heter panda photos och att det är pandor på kuvertet. Jag blev extremglad över denna upptäckt.

Idag har det inte hänt mkt annars. Har legat i den nya soffan och degat. Suttit vid datorn.. nu ringer Anders och babblar massa skit. Han är läskigt! Nä nu ska jag åka till Skinny och kolla läckerheten Ronald.
Svejs!!
 
 
Kommentarer:

 Väntar otåligt på dig pumpkin =p 
Skrivet av Skins den 31 oktober, 2007 kl. 18:01 #

Nattugglor i mossan

Kategori: Gymnasietiden

Nattuggla..lr som Tin och jag kom fram till idag: Mouse-owl/Musuggla.
Jaja, careface! Sitter här som en fet nörd mitt i natten och skriver blogg. Skaffa ett liv lixom! Borde nog gå och lägga mig istället. Pratar dock med en lite halvt psykadelisk, men trevlig, holländare som ristat in mitt namn på låret. Hjälp!
Lyssnar in lite heart never lies och ögonen fladdrar som kokosnötter på bahamas. Jag är fett sugen på att smurfa..kom igen nu people. Kom hem från alla weird platser ni är på så vi kan hitta på nåt kul. Ska man behöva vänta till påsk??

Soffor <3

Kategori: Gymnasietiden

Syntax error 501. Så skulle det ju kunnat se ut, men nu gör det inte det.

Efter Skinnys och mitt krångel hemma hos henne i går och en underhållande stund med Channing Tatum och låtsaspruttisar (flrjkfhh for Skinny) pallrade vi oss hem till Cas där vi satt bakom en bod ett tag. Hehe nä va??

Hos Casemor trängde vi ihop oss i sängen och gluttade på le ordenateur. Sen blev jag utkickad och fick ligga själv i soffan med lite halvt märklig färg. Jag har kommit på att jag verkligen gillar att sova över i soffor. Skinnys soffa är min favvis än så länge. Vi somnade iaf in till det underbara ljudet av Greveholm avsnitt 24. Geeklords!

Denna morgon firade vi med lite Vofels and such klet. Made the morning shine as a belly dancer with butter on the belly. Efter denna fina öppning guppade jag hem till Tinis. Mojsade med Jenca, glutta på lite telli och smocksi lite. Hon hade fått ett mkt fint plagg av Jens mamma. Eeeeh inte för att nån på denna jord fattar hur man sätter på sig det, men mm gillar man döda skator så är det ju bra.

När vi nu har talat grundligt om soffor ska jag lägga till att vi har en ny ute i vardagsrummet. Stor och..eh..blå tror jag den är. Blev riktigt nice, känns som jullafton därute. Ganska weird faktiskt! Todelooo!
 
 
 
Kommentarer:

 Du kan va bod <3 
Skrivet av Skins den 30 oktober, 2007 kl. 21:56 #

Grattis alla violer!

Kategori: Gymnasietiden

Grattis på namnsdagen farmor (Viola). Ses kanske på alla helgona!

 

Har tryckt ner all smutstvätt i en jävligt överfull korg. Skulle inte förvåna mig om den spricker any sec now. Det är färdigstädat för min del idag dock för jag ska göra nåt med Skins. Cas har väl träning antar jag.. hon är ändå alltid med mig på ett högre plan. <3 :D

Känner mig lite småbetuttad faktiskt..haha! Tjippitjopp!
 
 
 
 
 
Kommentarer:

 Alltså! det finns inget sånt där högre plan!!! xP 
Skrivet av Ho-Man den 29 oktober, 2007 kl. 19:44 #

Fisken i sin burk

Kategori: Gymnasietiden

Tjohoooo!
Nu har jag finally sussat enough så jag inte ser ut som en uttorkad kåldolme längre. Mamsi och jag kom precis hem från simmelisimhallen. Simmade bakom gamla, dallriga och jävligt sega gubbar. Inte direkt nice med den enorma träningsvärken som förgyller denna måndag. Har tillome ett rivsår i näsan. Det går vilt till måste jag säga!

Jahapp..vad ska man då ta sig till med lovet?? I ask and you smile!
Städa rummet..måste göras! Börjar väl snart mögla där inne. Och självklart har vi fått läxor över lovet oxå, asså jag blir så arg. Lärarna står alltid med sina äckliga smile och säger: Ha nu ett riktigt skönt lov och tänk inte på skolan och läxor. Nänääää, det är ju jävligt lätt när ni ger oss feta högen som måste göras. Kuksåseri!

Nämen nu vill jag hitta på nåt kul. Fisfejor..ska vi göra nåt??

Fortsättning på dagens...

Kategori: Gymnasietiden

Bilder från fredagens träning (försvann från passagen-bloggen som alla andra bilder). Hoppas jag fick rippa dom från din blogg Patricken. Denna träning gjorde jag dock inget vackert, hjärtformat rumpavtryck. :D

För tillfället planeras Danmark-resa och jag lyssnar in cheer-musiken. En rätt fin kväll!
 
 
Kommentarer:

 Danmark måste ske! Rumpavtrycket var det vackraste på hela dagen <3 
Skrivet av Skins den 28 oktober, 2007 kl. 21:46 #
 

 det känns som om jag missad ngt idag på tränigne :/ 
Skrivet av larreew den 28 oktober, 2007 kl. 23:56 #
 

 jag kommer inte kunna åka med till danmarkisen :\\\'( 
Skrivet av casoo den 29 oktober, 2007 kl. 14:00 #
 

 Ingen som kan typ.. alla är fett OP! Precis som det alltid är med våra plannings XD 
Skrivet av Linda den 29 oktober, 2007 kl. 15:06 #

5, 6, 7, 8

Kategori: Gymnasietiden

Heeeeeeeeeeej!
Kom hem från the training för en stund sen. Är så jävla trött efter helgens sömnbrist. Fryser som en mumie utan sin mögliga gamla sarkofag (stavning me do not know). Roligt på träningen idag iaf, särskilt när Anina den fina satte sig oh så skönt på mig. Sötast though!
That\'s gonna bruise..

Igår va det alltså en fin liten kväll hemma hos Skinny. Mellan mina fina vilnings-stunder i trappan och käften fylld med taco-chips, i total avsaknad av mat, fixade jag och Skins den oerhört vackra måltiden. Sen kom de vackra människorna: Cas, Larre, Homis&Marcus.
(Tar er i den ordning ni kom..så ni inte tror att jag favoriserar lr så, haha) Kollade på den underbara She\'s the man. Men eftersom Marcus, den lilla jäveln, inte tyckte den dög så fick vi kolla på ALien istället. DEN VA JU UNDERHÅLLANDE! Men jag va inte så lessen i ögat över det hela eftersom jag va så trött i ögonen att mjölken kunde varit fanta lr tvärtom. Senare på kvällen lyckades även en Anders ta sig till vår lilla samling lagom till att Scream började. Oerhört underhållande film måste jag säga. Hade dock säkert brölat röven av mig över scream-masken om jag vart tvungen att gå från bussen igår. Men sötaste Anders skjutsade mig ända hem. Thank u once again!

Måste ha fingrarna innanför täcket ett tag så det är slut för stunden.. tjillevippis!

Myspyse

Kategori: Gymnasietiden

Underbarig träning igår till juicy musik. Fick dock smärre astmaanfall lite här och var. I löv it long time!

Efter träningen ringde mysko-Anders och lurade i oss en massa dumheter. Efter att ha vart hemma och D-löketised guppade Larre, Skins och jag iväg till tungelsta för att göra vi vet inte vad. Väl i stugan, efter år och dar blev vi bemötta av två lulliga pojkar i kvinnokläder. Sändör och Ändörs va kanske inte helt ok, men lika roliga för det. Åter madrass på golvet för min del... very comfy though. :D

Stackars Larre fick lubba iväg tidigt imorse för att göra högskoleprovet. Vi andra låg kvar och degade..åt frusna skogaholm (eftersom teknik-sander ej fixar en mikro), gluttade lite harry potter och fick höra lövel gitarrspel och snuttsång. Bilfärden va kanske inte lika genomtänkt..men grattis ändå lixom.

Nu sitter jag hos Skinmama och väntar på att få tvätta håret. Vi har fixat maten och det mesta andra joxet. Väntar bara på att le guests ska komma så vi kan få svulla nån gång. Vi ska ha minor taco/film-kväll. Kmr nog bli som en gnu med hallonsmak! Kan meddela att jag inte är på topp..trött som en panda, men jaja..plåtasken fungerar ändå.

Puss i kolahålan!

Lov utropstecken

Kategori: Gymnasietiden

..............................!!!!!!!!!!!DET ÄR LOV!!!!!!!!!!


Lövliness
Otroligt nice
Virkade vantar i många fina färger.

Som ni förstår är jag extremt positivt inställd till det hela.

Idag är det finally träning igen... Haha nu kommer brandy-låten afrodisiac på radio. Den där vi gör "Bajs-på-burk" till Caszn. Hihii blev fett surprised! Hursomhelst..träning idag och det ska bli spännandish att höra musiken. För att vara riktigt honest har jag redan satt på mig träningskläderna..hahaaaa. Jag e allt lite glad i näsan och på andra ställen oxå.

Idag blir det tortellini till middag..ska bli kulinariskt att trycka i sig en rysk/bulgarisk specialitets-delikatess. Och när vi ändå pratar om vilka länder som har hur många soppor att erbjuda..eehm..ja..jo.. Är det nån som är sugen på vår idé om att åka till Danmark? Vi vill så gärna åka dit, lixom som en liten minisemester. Och så kan jag improve:a mina skills på danska. JAG SKA LÄRA MIG!!

Vackert!
 
 
 
Kommentarer:

 haha, jag har oxå träningskläderna på mig ^^, Jag håller på att planera hela trippen, vi behöver sammanlagt vara 9 pers varav minst 2 som innehavar körkort! 
Skrivet av Larree den 26 oktober, 2007 kl. 16:05 #
 

 Men Larrelutten då! Stackars alla med körkort i vår närhet. Haha..ses ikväll! 
Skrivet av Linda den 26 oktober, 2007 kl. 16:15 #
 

 haha, jag ska muta med bakelser ocg fungerar inte det så tryckerj ga upp en kniv ifejjan på dem! JAG SKA TILL DANMARK! ^^ psst. någon som ställer upp och är hundvakt? 
Skrivet av Larree den 26 oktober, 2007 kl. 16:29 #
 

 jag har också träningskläder på mig, men jag ska inte träna! Jag vill osså höra musi
ken! Ska jag komma på nån träning dååå? jag kan sitta och guppa på nån bänk! =D längtar tills jag får se er skutta runt där allihopa! Happy holidays snuttar! 
Skrivet av Sannilu den 26 oktober, 2007 kl. 23:19 #
 

 men 9 då kan ju jag å mike hänka ;D dääjligt 
Skrivet av helajna den 27 oktober, 2007 kl. 17:56 #

Rekord fan!

Kategori: Gymnasietiden

Jahapp..går det frammåt med talet lr? NEPP! Är uppe i 48 sek och snart börjar jag blöda kaninpelets ur öronen.

Har fan över 1200 besökare idag på lilla bloggis. Tror det är rekord. As I\'m sitting här med Cassandra i luren undrar vi vilka sorgliga jävlar det är som kan tänkas läsa min blogg. Antagligen samhällets bottenskrap och mediokra underbaringar. Precis så som vi gillar det. Men asså..hej hej vilka är ni anonyma skuggor av mitt förflutna??

Men kan du lägga av?? NEPP! Lr jo..nu får det fan räcka för idag!
 
 
 
Kommentarer:

 jag läser din bloug 23 times a day. exakt 
Skrivet av casoo den 25 oktober, 2007 kl. 22:17 #
 

 du göra mig mkt glad med att upprätthålla min regel 
:D 
Skrivet av larree numera HL & inte BL :/ den 25 oktober, 2007 kl. 22:19 #
 
 

Dreggel!

Kategori: Gymnasietiden

Men herregud.. glömde ju en av dagens viktigaste händelser. Jag och Skinny glider in i matsalen lyckliga över den relativt goda maten. Skinny skriker i glädjens stund: Vi sätter oss vid mongoborden. Tur att ingen från spec.klasserna va där. Då slkulle dom kanske blivit något sårade över hennes glada utrop. Vi svassar iaf bort till mongoborden. Det är när Skinny är påväg att sätta sig och hiva in mat i käften som hon upptäcker det: Två droppar av en genomskinlig vätska, dock mkt kompaktare än vatten. Vi drar slutsatsen att det måste vara dreggel från någon ur spec.klassen. Resten av tiden sitter vi och fnissar över detta som defenitivt har lightat upp dagen.

Efter lunchen va vi tvungna att dölja vitlöksstanken så vi tog en tripp till kanlegränd med bussen. Såklart stod den underbara dreggelklassen där och gjorde det svårt att smälta in bland mängden. Lr gjorde vi det??
 
 
 
Kommentarer:

 Jag tror vi smälte in ganska bra! Spec. när vi skulle försöka att inte skratta, din feja var som ett klockspel som svänger i vinden =D lövlii 
Skrivet av Skins den 25 oktober, 2007 kl. 20:48 #
 

 Nej det var bara jag o mina vänner som va ute på ett litet spatser!!! 
Skrivet av cathy patty! den 27 oktober, 2007 kl. 19:50 #

Twist and shout!

Kategori: Gymnasietiden

Hallu i alla små kotte-stugor!
Jag försöker göra mitt tal nu.. vad ska det handla om?? Tror jag tar det där med pengar..pengar är alltid roligt! Inte för att jag har så många just för tillfälet, men iaf!

Idrott idag..jag valde att spela fotboll framför att göra nån dans-mojelutt. What\'s wrong with me?? Va iofs rätt kul med fotboll, helt otroligt megakonstigt, men så va det. Fick dock damp på en viss person som aldrig kan ta det lite lungt och va normal. Jag skrek som en arg grävling och sen kändes det bättre.

Massive lycka på Eng C, som inte va så hemsk för alla idag. Är feting proud över provet..måste säga det en gång till. Almost a tear ;)
Kviken va oerhört underhållande och sötig som vanligt. Me like it when you\'re that angry honey! Inte lika gosigt som Kvik-skriken dock.

Pappiluttis kompis har vart här och fixat tv-boxen så imorn, tror jag, får jag äntligen kanaler till tv:n i mitt rum. Verkar va rätt konstiga kanaler dock, men jag är väl nöjd ändå.

Common and shake it baby now..common and twist and shout...dodobituttelidooooo! Musiken avtar i ett stilla brus och de färgglada dansarna lägger sig sakta ner på golvet i en graciös slutpoose. That\'s how the blogshow ends today. :lol:
 
 
Kommentarer:

 Du glömde ju nämna den lilla dreggel pölen som låg på vårt bord i matsalen idag! Ja, det var mongobarnens bord för alla som undrar =p Vackert <3 
Skrivet av Skins den 25 oktober, 2007 kl. 20:04 #
 

 fy fan, vad jag ägde nån av the twins när jag totalt finta borthonom så han ramla 56783 gånger om ^^, kan dock knappt gå nu pga fotollsskadorna som jag drog på mig i ett hörn, men vad fan smärta är vekheten som lämnar kroppen ;D och nu babblar jag på som faaaen, men det orkar jag int bry mig om:P jag ska fanemej hoppa och dansa p åtränignen imorn oavsett om jag kan gå eller ej! 
Skrivet av larree numera HL & inte BL :/ den 25 oktober, 2007 kl. 21:31 #

La bamba!!

Kategori: Gymnasietiden

Jag lyckades.. 3 inlägg på en dag. Inget liv menar vissa.. en lag enligt Larre och henne lyssnar jag på...IBLAND!

Dansar lite improviserad salsa här mellan tangenttrycken. Har hittat ett antal lövel låtar som man bara måste fluffa runt till. Lägger upp en där nere.

Pratade med Homis på msn idag. Va fett länge sen! Inte bra det eftersom han är min psykolog online..
//Blunda, räkna till 10 och tänk på din favvokines//

Längtar till le träning på fredag. Vi ska köra till musik..blir intressant. Weey, nu när jag tänker på det längtar jag asmkt. Annat kul är de nya randiga brallorna i millions of glada färger. Har även införskaffat new beeages så ni slipper klaga på att mina är för små. Det ni!
Nu ska jag steka korv till en tomte gjord av kottar!

Lyssna på 1:21..helt jävla juicy, groovy and wonderbart
 
 
 
Kommentarer:

 happie larrie! Är skins glad nu? jag är mkt stolt över dig för att du lyssnar så på dina allra finaste larree :D som du för övrigt ALLTID gör ;D Nu blev jag very happie larrie för en viss söt person loggade in på msn, fast han har ju dissat mig sen typ i april men ändååååå^^ 
Skrivet av larree numera HL & inte BL :/ den 24 oktober, 2007 kl. 20:40 #
 

 Jag är överlycklig! Lätt den bästa dagen i mitt liv, eller nåt sånt ;) Lindilus är söt! (Det är Bolin också, hah!) 
Skrivet av Skins den 24 oktober, 2007 kl. 20:44 #
 

 Tänk den dagen när jag kan skriva 3. Never gonna happen.... Den där kinesen är faktiskt ganska söt måste jag säga. Men nu ska jag proppa in La bamba på mp3n.. me like alot! 
Skrivet av Sannilu den 25 oktober, 2007 kl. 18:15 #

De slickande djuren

Kategori: Gymnasietiden

"Äntligen är dom här! De nya slickande djuren från Jamba."
Hur fel låter inte det lixom..ser inte tv-skärmen utan hör bara massa odd reklamer. Den där var ju bara inte helt ok. Senare säger dom iofs: "Håller mobilen ren". Reklam alltså...
 
 
 
Kommentarer:

 Helajna säger: kolla min fina home-maded smily +__+ 
Skrivet av larree numera HL & inte BL :/ den 24 oktober, 2007 kl. 20:00 #
 

 :D Mkt vacker indeed Heläni! 
Skrivet av Linda den 24 oktober, 2007 kl. 20:18 #
 

 haha , jag tycker att den lixom speglar många känslor på en och samma gång ! Amen! 
Skrivet av helena den 25 oktober, 2007 kl. 19:00 #

Fuck this place

Kategori: Gymnasietiden

Eh ok..bajs a gå till datarummet. Cas och jag spanar på en extremt ful brud i datarummet. När hon pratar låter det som om nån tyckt ner 15 kilo gröt i bronkerna på henne. Hennes panna och mun får en kåldolme att se aptitlig ut och hennes humor verkar ju inte va den bästa. Hennes mongokompis är så att säga urinfläcken i gödselhögen.

Cas har massive break down right now.. Vi har btw vart allmänt störda på det mesta idag. Allt från judendomen till störiga människor som falskskrattar. Nej men hej..vi fattar inte alls att ni spelar fett överdrivet!! Suck!

Äh jag tror jag följer min lövörs exempel och guppar hemmåt..orkar inte detta place any more! 2 dagar kvar..och dom kommer kännas som 2 veckor.

Hoppas jag missar bussen både här och i centrum..skulle va så upplyftande att stå och vänta i timmar ute i arktiskylan. Knull!
 
 
 
Kommentarer:

 yo no soy marinerad. Haha! Lövely låt du skickade på msn my friend. Själv hade jag ju turen att sitta så jag inte såg skapelsen i datarummet. Ordenador ivägen. :D 
Skrivet av Sannilu den 24 oktober, 2007 kl. 18:40 #
 

 Jo låten är en riktig kryddhylla (ahaha underbart nytt uttryck i mitt huvvud). Uppenbarelsen i datarummet va inte helt ok.. du hade nog vomiterat om du såg henne :P 
Skrivet av Linda den 24 oktober, 2007 kl. 19:04 #

Men kan du lägga av?? Nepp! XD

Kategori: Gymnasietiden

Hinner absolut inte 3 inlägg på min hatdag tisdag. Helt hemskt packad med massive lessiones och direkt ner till gymnastiken.

Dock hände det nåt otroligt jävla apskojsigt på Cambridge idag. Jag satt och lät som vanligt utan att tänka närmare på det. Helt plötsligt ryter skönheten (IRONI) Estelle till som en sumo-brottare med hormonproblem. - Men kan du lägga av!!!
Haha jag höll seriöst på att garva sönder... tårarna sprutade som fiskarna i Niagarafallet. Jaadu, hon är inte vacker nånstans, men alltid lika underhållande.

Cäs and me hade en privat lunch idag. Inte för att vi planerade det så utan för att alla andra i vår klass fett med dissade oss. Vi klarar oss lika bra för det eftersom vi hade varandra <3 och idag även enorm utsikt över skolans snutt-utbud.
- Dom har lixom nåt speciellt..dom har...
Båda exakt samtidigt:
- PONDUS!!!
Vem fan använder det ordet lixom..har aldrig använt det typ och vi säger det totally at the same time. Våra hjärnor man, jag säger bara det, dom har feting hemliga kontakten. And me love it long time!

Jag har en undring. Varför är Dalskolans idrottshall alltid fylld med äckligt sega spyflugor som ska smyga runt på en och vara supersnuskiga?? Varje jävla år!!

Neppiloo.. nu ska jag gå och duscha av mig ögonlocken så jag föralltid kan få insupa den vackra uppenbarelsen av Estelle när hon kommer svävandes genom korridoren i sina prasselbyxor, stövletter och extremt hippa hårband. Dina läppar bejbi, dom är bara så rätt! (känner mig ond idag, mohaha)

Lyrics till destination unknown ska även läras in..har mkt att stå i serru. Vi säs!
 
 
 
 
Kommentarer:

 kääääämpa Linda, käääämpa! har den gamla Bolin Larsson satt en regel så är det en regel som ska hållas ;DD 
Skrivet av larree numera HL & inte BL :/ den 23 oktober, 2007 kl. 22:17 #
 

 Hahah, du är så himla skön =P "tårarna sprutade som fiskarna i Niagarafallet". hehe 
Skrivet av Patrick den 23 oktober, 2007 kl. 23:28 #
 

 Åh, det låter som ett moment att uppleva (snackar om lunchen). Jag gluttade runt i matsalen men såg er inte. Moment of sadness.... 
Skrivet av Sannilu den 24 oktober, 2007 kl. 18:31 #

Fortfarande McFly <3

Kategori: Gymnasietiden

Extremt jobbigt
Nära-döden-upplevelse
Grovt tråkigt
Ehhh nej
Lesbiska attacker
Snusk-äckel
Knulla möglig rumpa
Anus-doftande
Cp

Har gett upp för dagen!
[line]
Vackert minne:
- Står det rec??
- Jaaa
[line]
I största desperation över rumpluktande eng c blippade jag runt på youtube. Va fett längesen jag kollade på McFly outtakes so I thought..lets give it a go. (lol) Men seriously, fyfan va glad jag blev. Hela fejjan och allt blev helt massivly lyckligt. Gluttade sen på freshly squeezed och just för tillfället acoustic version av Room on the third floor. Helt sjukt vackert, helt plötsligt känns det där provet som en liten ankskit i ett stort hav. Thanks lövörs...McFly = sann kärlek!
Well yes please!

Summary a la plåtask

Kategori: Gymnasietiden

WTF..visste inte att ni diggade min blogg så jävla mkt att ni inte ens klarar 3 dagar. Jag gillar det dock..har saknat dig oxå mitt lilla bärplockarland. Skolans fel mostly...jag skyller på det.

I fredagis åkte jag till le training trots massive pain i foten. Va med och skuttade lite på slutet. En Lindilus mår ej bra av att sitta still för länge. Hade med mig kryckan Göran som hjälpte mig igenom det värsta. Tack gamle vän.

Efter träningen hölls hela jävla Torvalla öppet för att Larre, Skins och jag skulle piffa till oss lite innan det 5 mil långa äventyrer till Tungelsta. Vad är det för place lixom?? Hej hallå..finns det ens ett McDonalds inom 5 km?? Bluttade iaf hem till Anders lilla stuga som var full med fulingar. Hade en helrolig stund indeed även fast det där med pennan urartade. Jag slapp dock åka hem med "Anders" skrivet i pannan. Lr va säger du Larreboy?

Helt hipp som hopp va allt folk borta och kvar låg fem små fula tösabitar. Vi tre + Anders och Sander. Följande morgon blev det massive deg i sängen med lite tv/film-glutt. Bla. SvampBob Fyrkant :D
Jag funderade även över en liten fundering. Säger man: Trång, trängre trängst??? Förvirrande! Iaf så va det en väldigt myspysig start på lördagen.

Later back to Tyresö, vilket tog fäääätt lång tid. Iväg med Stina till Forellen för att sälja sprit till vuxna fulingar. Helt askonstigt när vi kom dit och insåg att den som fyllde år va vår gamla lärare och pretty många av gästerna va oxå gamla lärare. Haha, så jävla kul att vi står och säljer alkohåål till dom och ser dom bli roliga i huvvet. Mohahaha!
Natten avslutades hemma hos Stinis med varm chokle..helt okej!

Söndag..upp kl tidigt som vanligt för att åka iväg och lida på gymnastiken. Jag är så JÄVLA TRÖTT på skiten. Ska bli så skönt att sluta på det där fitteriet. Två av ungjävlarna vill jag dessutom slå hårdare en vanligt. Vad är era stora, feta problem???

Bluttade vidare till cheer-träning och det va lika gosmos som vanligt. Älskade dock mest min misslyckade kullerbytta-hjulning. Oh så het!
Lövel ny dance oxå btw. Det hela avslutades fint med att Patrick va sugen på naturgodis.. om man nu tycker att nutrilett är naturgodis. :lol:

Idag inget nytt. Skolan suger mer än Cas suger mögligt hästpung. Det är mkt vill jag lova! Minimal highlight på franskan:
En man kan visst vara vacker. Om han är såhär ljus och..ehm.. häftig!

Nu back to the Eng C.. döda mig lite långsammare tack!!
 
 
 
Kommentarer:

 "Pennan går bort med tvål och vatten" Vem sa det?! För min mage håller inte med: TA MIG! 
Skrivet av Skins den 22 oktober, 2007 kl. 21:58 #
 

 det är bara ni småbarn som inte lyckas lika bra som sTora Larree! Linda du fick något vackrare än Anders, du fick Larree :D och det är något speciellt! ;D 
Skrivet av larree den 22 oktober, 2007 kl. 22:17 #
 

 varför var det inte en jävel om sa ngt om SpongeBob? :O jag som tellade om Scrubs:@ 
Skrivet av larree den 22 oktober, 2007 kl. 22:20 #
 

 Vi tjatade som fan om Spongebob Larre.. Skinny skrek det tillome på norrländska. Måste erkänna att Larre och Miss BigBoobed är mina favvisar. Tjing i kaluffsen! 
Skrivet av Linda den 22 oktober, 2007 kl. 22:27 #

Vanlig plåtask...

Kategori: Gymnasietiden

[quote]Lampjävel
Isoleringscell
Näshår
Dominobricka
Ansiktsabort[/quote]


Massive lång skoldag i snabbversion:
Nu ska vi tydligen lära oss att läsa bibeln. Bläddrar bland de äckligt tunna sidorna i hysterisk takt för att hitta till alla evangelier och Mosenötter. Som om det vore en jävla tävling! Otroligt informativt att läsa om diverse uppenbarelser och annat påhittat tjaffs. Gud finns inte, det enda sanna är McFly och choklad.

Lunchen lös upp tillvaron som en stor fet glödlampa i en grotta. Små söta rektangulära pankisar och risgrynsgröt. Julkänsla i tarmarna lixom!

Volleyboll på idrotten, om man nu kan kalla det för volleyboll. Mer OP än vår klass finns fan inte. 80% är glada om dom ens vågar stå kvar när bollen kommer typ, haha! Rätt kul though! :lol:

Franska så lame att den inte är värd att gå in på. Som gamla kläder från UFF.

Någon som vill höra om Native American Indians vs. Europeans?? Inte jag heller, men blev totalt råtvingad på eng. Lyssna på något som vi förstår och som intresserar oss frågetcken I\'m still a bouncing ball of joy though...
[line]
//Öga från kanin, trolldom kom. Förvandla mitt vatten till renaste rom// Underbar replik..dock för töntig att skrivas på alla andra coola människors bloggar. Så jag tar tag i det hela och representerar alla geeklords som tycker att Seamus and the others är vackerhet i fast form. Me löv u for sure!
 
 
 
Kommentarer:

 jag får spykänslorna av dem där tunna sidorna, tänk vilka papercut dem har orsakat de senaste åren :/ 
Skrivet av larree den 18 oktober, 2007 kl. 21:53 #
 

 Kalsipp! Nej det e pá riktigt (háret) o nästa vecka färgar dom det svart, tror jag. Jag orkar inte bry mej. Kalsipp! 
Skrivet av Alina den 19 oktober, 2007 kl. 17:07 #
 

 jag är också sanna =) Håller verkligen med om eng.lektionen. Genomlida det i ett år blir väldigt kul! Jag vågade inte äta gröten för jag ville inte få julkänsla för tidigt 8-) 
Skrivet av Sannilu den 19 oktober, 2007 kl. 21:47 #
 

 Hörru hörru hörru! Jag sökte på google det där stället vi kanske ska praktisera på. I\\\'m telling you.. I like a lot! haha! Om det nu är rätt ställe =O 
Skrivet av Sannilu den 20 oktober, 2007 kl. 15:24 #
 

 de blir inte bättre haha Gud finns inte, det enda sanna är McFly och choklad. 
 Skrivet av änhoe den 20 oktober, 2007 kl. 18:07 #
 

 du, nu är det faktiskt dags att uppdatera lite. Har ju gått flera dagar. bajs 
Skrivet av casoo den 21 oktober, 2007 kl. 21:37 #
 

 I agree-gree. Vissa är beroende av din vackra blogg 
Skrivet av Skins den 21 oktober, 2007 kl. 22:20 #
 

 STENÅLDERSOVERHEAD!!!! FOR LIFE!!!! 
Skrivet av Hobbypsykologen den 21 oktober, 2007 kl. 23:19 #
 

 Linda, dags att börja prodda nu ffs! 
Skrivet av larree den 22 oktober, 2007 kl. 20:11 #

Jävla ögonskugga

Kategori: Gymnasietiden

Klarade mig igenom projektet.. va dock tvungen att sätta mig i korridoren och typ meditera (not) innan jag kunde fixa klart. Fick iaf sluta tidigare..weyy!

Har "städat" rummet lite halvt. Slängt ett halvt ton kläder i tvätten och kastat diverse grejor. Är dock fortfarande fett nasty, men nu orkar jag ej mer. Tar det en annan dag. Nu ska jag plugga lite i stället va det tänkt. Men det vet man ju hur det blir med det. Kommer sitta här och dega med musik och diverse till typ 11. Sen kollar man lite tv och sen börjar man småpilla med läxan som går åt helvete för att man är så trött.

Blir arg på de där jävla "snurr-dörrarna" i centrum. Fan dom går ju så sakta att man får högt blodtryck och allmänna kramper. Man missar ju typ bussen om man ska behöva gå genom de där jävla helvetes-dörrarna. Bygg vanliga dörrar för oss som vill gå ut från byggnaden i vanlig takt..jävla snigelsamhälle vi lever i. Bussarna suger oxå för den delen. Vägra vänta i typ 20 sek så att alla hinner med. Nepp, så får det inte vara. Saker ska inte fungera så bra som möjligt..det är farligt.

//Here comes my hero. I don\'t know!//

Längtar till jul faktiskt. Fick ett ryck förut idag när jag bara tänkte att det skulle va mysigt med lite jul. Är väl antagligen the fact att jul innebär lov som känns mest kul i bollen iofs. Men ändå! Tänk er en prinskorv lixom!!!

Jaja,..plåtasken fortsätter. Snart lov!
 
 
Kommentarer:

 Gå igenom pressbyrån då om du tycker att snurrisarna är sega! ;) 
Skrivet av Ho-Man den 17 oktober, 2007 kl. 19:00 #
 

 Ingen genomgång där om man inte ska köpa nåt vet du väl?? XD 
Skrivet av Linda den 17 oktober, 2007 kl. 19:09 #
 

 haha ja dörrarna ger än magsår typ !! den brukar ju stanna mitt i åxå så man drabbas av klaustrofobi ! 
Skrivet av helenus-pilatus den 18 oktober, 2007 kl. 21:43 #

Projekt zzz

Kategori: Gymnasietiden

Suck med mos!
Sitter i skolan och lider mer än vanligt. Projektarbete med Viveka är ju inte riktigt det man önskar en onsdagseftermiddag. Blev så äcklad och irriterad på henne att jag blev arg och otrevlig. Det förtjänar folk i hennes äckliga storlek och utseendeklass.

Hur som helst. Vi har iaf bestämt att vi ska åka till Gran Canaria på projektet nu., Jobba 2 veckor i San Agustin, exakt där vi var i somras. Kasbah here we go again! Om det är varmt där då blir jag så jävla glad i nyllet.

Klassens fetaste nörd står oxå här och irriterar mig nu..jag får KRUPP!
Måste skriva om min projektplanering nu för den dög tydligen inte. Kuksafter va sur jag blir. This is too boring!

Congrats cambridge

Kategori: Gymnasietiden

Grattis Kviken 18 år!! Vackraste lilla Kvikmor :cool:

Sitter nu på Cambridge och har så tråkigt att lungorna snart pressas ut genom näsborrarna. Har tydligen missat massa läsförståelse-tester som jag nu måste plåga mig igenom. Slutar om tio min though så jag lär ändå inte hinna. Well thank u! Smootches är vacker btw.

Iväg till gympan sen och min mage kurrar som ett traktordäck utan gummi. Vafan tog alla vägen..Cassandra frågetecken
Äh jag måste rusa!

Lördagis = love

Kategori: Gymnasietiden

Nu jävlar ska det skrivas!!
Hos Kik-mor i lördags va helt rnormt roligt. Började lite smått med pastasallad och allmän mojito (extra fint med vårt uttal som alla tycks vilja klaga på). As the night went on kom det massa människor som man hälsade på typ 8,5 ggr var. Många höjdpunkter att minnas..one too many att skriva ner, men några ska jag fan klämma in:
* Lucas ankomst + att jag fick lubba runt i hans lila vackra keps
* Lucas lyfter upp Skinny så hennes huvve dunkar i taket med massive smäll. Därefter släpper han, av rädsla tror jag, ner henne rakt i golvet med en till smäll. Jag och Lucas skrattar hysteriskt medans Skinny inte ens minns att det precis har hänt. Vackert!
* Alla fina omgångar med le vattenpipa. Lindilus startade trend...pöööhh!
* Cas ligger i köket och studerar en kattleksak/klätterställning. Reser sig upp och vandrar iväg med ett stort, lite weird, smile när jag frågar vad hon pysslar med.
* Vi har dansat med vackra E!
* Alex Börg tappar totalt all rim&ranson och spyr i vardagsrummet. Jag, som leker allmän dagismamma, tar med honom ut och piffar och fixar. Haha..vem är det som har anledning att mobbas frågetecken
* Larre och Cas bråkar om musiken. Larre blir puttad, ramlar på golvet med sin tallrik med tårta och Cas ramlar on top of her.
* Larre och Anders under trappan.
* Avslutning av kväll med 500 sovande fulingar i en lite sovva. Jag och Sander, lövel btw, med fötterna under ett varmt Lucas-arsle.
* Nippe på nerevåningen dagen efter, okontaktbar.
* Har säkert glömt maaaassor, men alla som va där fattar. Det va massive med fun!!

- Jag är hungrig i Kumla!
[line]

Idag har det åter varit skola.. plågsam Cambridge som vanligt, filosofi som dödar mig långsamt (inte bara pga provet imorn) och franska som man lika gärna kan hoppa över minst varannan gång. Känns meningslöst frågetecken. Då är det bra att man har små lövel träningar att se fram emot. Vi har så skoj så..mina knän oxå tror jag. Iaf om de är masochister och gillar att få sina faces intrycka var tredje minute. I sure like it! :D

Men nu måste jag läsa lite spanska och skriva ett litet brev om att jag är bonde. Det är jag ju iofs så det borde va lätt. Sen måste jag ju bara kila iväg och glutta i Patricks lilla blogg. Har hört att han har fått rätt heta kommentarer där på senaste. Mohahaha, jag ska spank:a ditt lår till en blå brullépudding. :lol:
 
 
 
Kommentarer:

 Minnesluckor frågetecken =D 
Skrivet av Skins den 16 oktober, 2007 kl. 00:20 #

Finally Kviktime

Kategori: Gymnasietiden

Sov hos Stina inatt för att vi skulle GÅ UPP KL HALV 7 DENNA LÖRDAG!!! Inte helt ok. Slutade dock med att vi försov oss som två trötta grävlingar och rusade in på Torvalla precis i tid. Har tävlat hela dagen med båda lagen. Kunde väl ha gått bättre om man säger så. ÄLvisarna dock..9.0 i fristående första gången de tävlar på det. Massive duttighet!!

Burnat hemmåt nu och piffat upp mig lite bakom öronen. Ikväll ska hela patrasken hem till Kvik och fira hennes kommande birthday. Kmr nog bli en helrolig stund. Det ska fan bli matchmaking på hög nivå.. lr hur grabbar??

Ses imorn..hoppas jag! Då är det träning igen..med lövel dans :D:D:D:D Puss i plytet!
 
 
Kommentarer:

 oh-ohiaaoh då ska du supa!.. skulle.. gjorde. =D Jaja! Är det bara jag som tycker att pastasalladen har fått waaay too little attention? I like I like! 
Skrivet av Sannilu den 14 oktober, 2007 kl. 14:52 #
 

 Hej! kommer du på träningen idag =) Kram Patrick 
Skrivet av Patrick den 15 oktober, 2007 kl. 16:17 #
 

 Haha Knas-Sännhoe! Jag kommer alltid på träningen Patrick, and u know it! 
Skrivet av Linda den 15 oktober, 2007 kl. 23:33 #
 

 ajajajajjaja man får inte parta så mkt.. det är farligt för levern... Och särskilt när man e släkt me folks som e FUUULA när dom GRIIIINar ELhhhmmm... 
Skrivet av Hobbypsykologen den 16 oktober, 2007 kl. 13:57 #

KLONA MIG!!!!

Kategori: Gymnasietiden


Nice, nice.. jag har fått en anhängare till my religion. Samling runt pumpen förfan.. alla ska ju vara med. Lr ni kanske hellre uppgår i Brahman?? C-face i sånna fall!

Måste bara nämna att Cäs & me på franskan = pretty non fuel. Today skapade vi oxå ett konstverk..en berättelse så gripande att M\'s rumpa utvecklades ett steg längre och riktigt hängde ut över stolen.

Förövrigt mystiska vänliga toner från en särskild Jonny Bravo. Är han sjuk, har han blivit döv?? Love is in the air. Mohahaha..jaja! :lol:

Nu över till pluggandet. Kommer hem halv 6, trycker i mig lite fudd och får sen sitta hela jävla kvällen med detta piss. Skriva en debattartikel lixom.. please save me from it. Och det är kloning det ska gälla.. orka involvera sig i sånt. Aha hur ska jag argumentera..hmm. Kloning är bra i dopningssyfte. Man klonar den allra bästa gymnasten i 8 st. Då har man 8 perfekta som kan va me på alla varv.

Mmm skolan är bara för härlig. Har ingen jävla aning om hur jag ska hinna allt till nästa vecka. Filosofiprov på tisdag = kill me. E fett upptagish denna helg så jag har no time for it. Måste dessutom hinna franska, cambridge, eng c och säkert nåt annat innan den tisdagen. PAAAAAAAAAAAAANIK! KLONA MIG!

Kanske ska sluta sitta här då och göra debattartikeln istället??? Nepp!

Chokoism

Kategori: Gymnasietiden

Hola mamasitas och papasitos! Sa ni gordo?? So is your face!

Hata religion..prov imorn och jag orkar ej anstränga min förfinade hjärna med sånt crap. Jag ska iofs skapa en egen religon. Den ska nog heta hmmm...Chokoism. Buddha är djävulen och den värsta synd man kan begå är inlärning av nåt extremt tråkigt. The one and only God är Smirnoff Ice som man måste tillbe MINST två helger varje månad efter mörkrets inbrott. Helig skrift = Puttah, heliga psalmer = McFly. Dessa ska citeras/sjungas så ofta man kan. Alla människor är nästan lika mycket värda förutom dom som har grova käkben..dom är högre stående än oss övriga. That\'s about it! Lev väl alla nya anhängare till Chokoismen.
 
 
Kommentarer:

 i\\\'m in for real. Chokoist? Javisst! 
Skrivet av cas den 11 oktober, 2007 kl. 16:08 #
 

 Me toi, lätt! 
Skrivet av Skins den 11 oktober, 2007 kl. 18:07 #

So is your face!

Kategori: Gymnasietiden

Men herregutt alltså.. total blogsvacka. 2 hela dagar utan att jag har skrivit det minstaste lilla. Ni har bitit naglarna av ren abstinens, right?

Mucho no ha ocurrido. Lördagen va väl rolig.. jag va helt säker på att jag kände mina egna bronker, men så va nog faktiskt inte fallet. Babblade en snabbis med han som spelar Mårten i Den bästa sommaren. Löövlii film!

Idag massive dag i skolan..tisdagar är så extremt jobbiga. Väger upp det hela med oerhört hysteriskt garvande och lite pet i Fluff\'s famous fluff. Roligast idag dock: Nippe härmar engelsk snubbe på bandet med oerhörd inlevelse. Vackerhet!

Direkt efter l\'école guppas det vidare till gympan. Fan va sur jag va idag, skrek som en gasell under parningstid. Det är så satans tråkigt att jag nästan pillar på mina bronker igen.

Vi behöver looooov! Längtar massive mkt. Även till lördag då vi ska fira vår älskade Kvikmors som snart fyller 18 små år. Vi ska ägga din fejja med potatismor tills du ger oss tillåtelse till allt vi önskar göra med dig! Mohahaha!

Nämen annars sitter jag och tuggar på V6 bubblegum for kids som innehåller en tatuering med en kanin i varje. Kanske skulle vara nåt att skryta med i skolan imorn. Och om nån säger att kaninen är ful...hmm..jaadu: So is your face!
 
 
Kommentarer:

 Jag har lätt haft abstinens! Varför har du ej berättat att du träffat han som spelar Mårten?! underbar film + människa! Vackert face = du 
Skrivet av Skins den 09 oktober, 2007 kl. 21:49 #
 

 vaaaa han som spelar mårten i bästa sommar , han är sweetiepie iaf när han va tolv, varför sa du inge *tåriögat* 
Skrivet av helajna den 09 oktober, 2007 kl. 22:11 #
 

 Men han var ju le massive diva väl? 
Skrivet av Sannilu den 10 oktober, 2007 kl. 16:31 #
 

 men WTF HAR DU TALAT MED SJÄVLASTE SÖTNOSEN Anastasios STASSE Soulis UTAN att berätta det för mig :O jag trooor att jag dör, nu måste jag ju kolla underbra älskade där han är feeeett gut ist för att blugga religons skiten. 
Skrivet av larree den 10 oktober, 2007 kl. 17:40 #
 

 Haha helt crazy bananas ni är.. Jo det är sant att jag såg snuttis-mårten. Fast ja Sännhoe, han va rätt divig. Men det är väl så när man är bäst! 
Skrivet av Linda den 10 oktober, 2007 kl. 23:09 #

Bye bye!

Kategori: Gymnasietiden

Jahapp..grattis papsen vackra människa!
Han har äntligen fått sin pruttmaskin..I\'m happy for you papi.

Cas hänkade efter träningen igår. Jag fick apan Kurt för "bäst på träningen" btw. Big moment in my life! XD
Idag har vi gluffsat tårta som två skranaljetter. Tin har hjälpt oss att färja (anlägger i Säffle hamn om två min) håret. Jag har blonda slingor och Cas blev mörkbrun som en höstbiten kastanj lr liknande.

Ikväll ska vi ut med Anna och dom där jönsarna. Det ska nog bli kul. Behöver lite kul för att väga upp den senaste tiden. Martin & jag = over nu så nu kan jag kanske få bli glad igen. Skulle vilja känna fett med careface, men lite lessen blir man. Jag är dock fett bäst på allt så jag klarar mig alltid. Inga arga miner på GrisMartin..han är en fin människa oftast!

Nu ska jag gå och smocka lite mer tårta.. vi ses!
 
 
 
Kommentarer:

 Vadå för Kurtapa? Om man får det på träningen om man är bra, då tänker jag också börja och vara jättebäst! 
Skrivet av Sannilu den 07 oktober, 2007 kl. 19:06 #
 

 Det krävs att man är i klass med the big Lindilus you know.. och det kan ju bli lite svårt för er andra småfisar. ;) Not serious though 
Skrivet av Linda den 07 oktober, 2007 kl. 19:44 #
 

 GLÖM FÖR I HELVETE INTE APAN IDAG! han ska bli min*rarw* 
Skrivet av larree den 08 oktober, 2007 kl. 15:43 #
 

 du såg väldig lessen när jag gick förbi. mådde du bra? kram :) 
Skrivet av Ho-Man den 09 oktober, 2007 kl. 16:26 #
 

 Va.. såg jag lessen ut idag?? Hmm..måste vart en tillfälig avslappning i fejjan för jag har skrattat som en struts hela dagen. :P Söt du e Homis :D 
Skrivet av Linda den 09 oktober, 2007 kl. 20:31 #

Förträngning

Kategori: Gymnasietiden

Skit i det, skit i det, keep the mood up! Lalala..oj va kul plåtasken är. Nu tycker jag vi ignorerar allt som gör oss lessna för lyssna på detta: Dom sakerna blir man bara lessen av. Jag tänker va glad!

NK-provet gick väl ok, men vad fan gör en lungblåsa lixom? Ja, förutom att ge lungan sin svampaktiga konsistens. Förvirrande! Jag hade iofs övat in tarmar mest..för det är sånt jag gillar. XD

Ska åka och träna hade jag tänkt mig..synd bara att det tar 3 dagar att åka dit typ. Feting kul när man väl är där though. Får inte glömma licens-lappen..kom ihåg kom ihåg!

Cas hänkar hit efter le training och imorn apart från papis birthday ----> färgning av hår = lärrigt värre.

Keep the good mood..ignorera!
This might help....

Kannelbullar till alla!!

Kategori: Gymnasietiden

Heeiiii Kaj! Hallåå Börje!

Kanelbullens dag idag. Som den tjockis jag är har jag såklart koll på det och har givetvis tryckt i mig en gulle-bulle. Den va iofs rätt tam, men en kanelbulle ska det va den här fina dagen. 2 månaders-jubileum och allt! LOL

Måste bara dela med mig här nu av världens bästa terapi. När jag kände mig så jävlans nere som jag har gjort ett tag nu grabbade jag tag i the most beautiful piece of art som finns...Harlequin-böckerna. Spelar ingen som helst roll att jag redan vet exakt hur den ska sluta eftersom alla är likadana. Det är det som är grejen. Älskar att alla bruttor är oskuldsfulla och har mängder av problem och därför behöver denna mystiskt sensuelle man som är råbarkad, stark och har hela jävla världens erfarenhet på sina breda muskulösa axlar där skjortan stramar åt. MAN SER HELT KLART ATT MUSKLERNA SPELAR!! Seriöst..är ni deppiga nån gång så läs en Harlequin..dom e underbara for real! <3
..............................................................

Mayor bild från Candy i lördags. Vackerhet i sin fasta form. Jag har så roligt med dig geeklord! :D


Idag trodde jag skulle vara en dag enbart med ångest då vi hade beep-test och redovisning på eng c och lite andra mystiska grejor på morgonkvisten. Det gick dock fett bra. Jag babblade om käre Jane som om jag hade ätit 5 ton laxeringsmedel. Gick inte lika lyckat för alla dock. Fluffy berättade att Queen Christina had the longest royal period in history..6 years and 2 months. Dripp dropp..hahahaha! :lol: Beepelibipet gick förvånansvärt goodie. Sprang på 7,9...helt i klass med världseliten för att vara jag. Wilson Kipketer släng dig i väggen!
..............Wilson...

Sen bubblade jag hemmåt... gick trögt att cykla från bussen då framhjulet (som tidigare kört rätt genom en del hundskit) nästan inte hade någon luft. Stackars det där hjulet, det får utstå mkt!

Har vart så underbart duktig på att plugga till provet imorn.. kan nog det mesta om dina artärer nu skulle jag tro. Iaf lite översiktligt. Fett proud över min insats.. tar igen det jag har crap:at lixom. Så nu kan jag sitta hela kvällen och bara dega..som jag gör typ oftast iaf. Denna kväll utan pressure dock. Ser fram emot Scrubs..det gör mig alltid lika glad. Mihiii!
Jag tycker fan att JD är lik Marcus, lr tvärtom. Kan inte hjälpa det. JD är aningens vackrare dock, sorry! XD

Finally fan!

Kategori: Gymnasietiden

PROVET ÄR ÖVER!! Har haft en sån enorm ångest över det där jävla kuk-provet. Va hemma i 2 dagar för att plugga, men satt mest som en apatisk bäver som tappat både svans och framgaddar. Tyckte väl att det gick rätt bra..älskar mitt minne ibland asså. Tack!

Nu är jag då lite glad över att det där skiten är över. Då sätter nästa ångest in..jag har missat massa filosofi, engelska C och Cambridge vilket man känner sig fett efter i även fast man är på varenda lektion. Även ett till prov denna vecka. Naturkunskap på fredag som jag faktiskt har börjat öva på idag..jippedidoa! Måste även lära mig hela Jane Goodalls liv utantill till imorn. Annars blir det läderpiska från Susanne. Det mest ångestfyllda dock är väl ändå beep-testet imorn. Hjälp mig mamma!!! Springa vet ju alla att jag bara hatar extremt mkt och sit-ups med denna träningsvärk i magen frågetecken ???

Men jaja..nu tänker jag vara glad ändå. Har vart deppig för länge nu, otroligt jävla nice:igt va det att komma in på ett prov och bara sitta och fnissa för att ångesten försvinner. Har saknat er mina underbara små skrattutbrott. Ni kan aldrig bli för många. Mina mekanismer som gör att skrattreflexer upphör när man bör hålla käften är fan long gone, and me likeiii!

//Cassandra, cassandra..ska vi tillsammans vandra upp på ett berg gjort av choklad..det skulle göra dig så gla.// Dum di dum..ska fan lyssna på den och tänka på min vackra vän ;) Haha helt psyko-stalker!! Bara för att mina vänner är fett genom-undersköna lixom. Inte mitt feliga fel! :cool:

Roligast idag måste ändå vart the precious idolbilder på Gessle som slank förbi våra ögon. Haha..jag skiter i om nån olämplig läser detta och fattar. Det va så otroligt jävla nördigt och extremt underhållande. Get a life!

Har en tröja som odörar Martin..det är vackert. Dock har jag även lyckats löka ner den på träning så risken finns att det odörar annat oxå. Men nu får det vara bra med tönterierna. Har ett ouppklarat möte med Goodall. Wish me luck!

Mage aj..lyrics ja..

Kategori: Gymnasietiden


 Hemma från träningen igen..tänkte inte så mkt på den oerhörda träningsvärken när vi dansade. Varför?? FÖR ATT DANS IS THE FUNNIEST SHIT EVVAH!!

Har dock inte haft någon större framgång med historian. Det enda på det området som hänt är att jag råkade glömma boken på en toalett i Torvalla och fick lubba tillbaka och hämta den. Satt på bussen som ett lökigt mongo och fläktade mig med busskortsfickan. Livet alltså!

Sorry\'s not good enough in the speakers. Still going strong lixom. Förjävla bra låt.. förjävla underbart band. And IIII will always loove youuu! Ja ni fattar sj\'lva..har ju sagt det ett par 100 ggr nu.

[line]
//I\'m here, just like I said
Though it\'s breaking every rule I\'ve ever made
My racing heart, is just the same;
Why make it strong to break it once again?
And I\'d love to say "I do";
Give everything to you
But I could never now be true

So I say...
I think I better leave right now
Before I fall any deeper
I think I better leave right now
Feeling weaker and weaker
Somebody better show me how
Before I fall any deeper
I think I better leave right now

I\'m here, so please explain
Why you\'re opening up a healing wound again
I\'m a little more careful, perhaps it shows
But if I lose the highs at least I’m spared the lows
Now I tremble in your arms
What could be the harm?
To feel my spirit calm?

So I say...
I think I better leave right now

I wouldn\'t know how to say
How good it feels seeing you today
I see you\'ve got your smile back
Like you say - you\'re right on track
But you may never know why
Once bitten, twice as shy
If I\'m proud, perhaps I should explain
I couldn\'t bear to loose you again//
 
 
 
Kommentarer:

 Jet - Look what you\\\'ve done :/ 
Skrivet av larree den 02 oktober, 2007 kl. 23:15 #

Inlägg...PAIN!!

Kategori: Gymnasietiden

Jaha..då va det oktober, snart jul igen. Och på lördag fyller pappsen år. Ja tiden går så fort nu förtiden. (citerar alla gamla ruttna pensionärer där ute i världen)

Idag orkade jag inte pallra mig till cp-byggnaden (även kallad skolan). Istället har jag vart hemma och "pluggat till historiaprovet". Jaja lixom, som att det går att förstå och trycka in allt det där i min skalle. Jag bryr mig inte ett piss, jag vill inte kunna sånt där. VEM FAN BRYR SIG om vad fucking Voltaire tyckte om att filosofera över???? Inte jag iaf!!!

Har olidligt träningsvärk och har fett allmänt ont i magen. Kanske börjar få AIDS lr gulsot. Vem vet?! Men det lär ju finnas några roliga medicinalväxter som hjälper mot sånt. I annat fall ska jag upptäcka dom och bli våran tids Columbus. Helt klart!

[quote]MÅSTE GÖRA HISTORIAAAAAA
ORKAR INTE
VILL INTE
KAN INTE
FÖRSTÅR INTE
HAR INGEN LUST
HATAR DET
VET INTE HUR MAN GÖR
JAG BRYR MIG INTE
ÄTER HELLRE BAJS [/quote]