lindilus.blogg.se

-5,1

Kategori: Min viktresa

Minus 5,1 kg den första månaden med viktväktarna. Och då har jag ändå krubbat chips flera gånger, druckit alkohol och firat svullarpåsk. Love it!! Firar det hela med att kolla på Biggest Loser. Som handen i handsken en onsdag i maj!

Score!

Kategori: Livets lilla gång

Senaste avsnittet av Game of thrones och sushi till middag. Det är tamejfan så att jag blir avundsjuk på mig själv!

Bagge i röven

Kategori: Djur

Den där när man haft täcken och kuddar på vädring och lägger sig och vrålmyser för att det känns så rent och fräscht. Sen när man håller på att somna börjar det krilla under röven och när man tänder lampan upptäcker man en skalbagge som kör puckelpist i mina celluliter. Undrar vem som hade störst skräckupplevelse..jag eller baggstackarn. 

Criminal Case

Kategori: Livets lilla gång

Sådär, nu ser vårt sovrum ut som en krigsscen ur Game of Thrones (nytt avsnitt imorn hell to the yeah). Jag är så taggad taggad taggad på ljusare färg...allt annat än rött. Tillome kissgult skulle gå an!
 
Nu har jag dessutom återigen fastnat för ett spel på facebook. Först var det Happy Aquarium, sen var det The Sims Social (för att inte tala om Candy Crush) och nu är det Criminal Case. Det jobbiga är att jag bara har en vän som spelar så jag kommer lixom inte vidare. Haha, får blir vän med diverse spelare från forumet i hopp om lite hjälp. Stort LOL i byxan!

Mensväggar bort tack!

Kategori: Hus&Hem

Nu ska mensväggarna bort...äntligen!! Kan knappt hålla fingrarna i styr. Jag vill bara kasta på 5 hinkar färg så att jag slipper se skiten.

VM inatt!!!

Kategori: Cheerleading

Uffmuff vad trött jag är...och jag ska sitta uppe hela natten och kolla på livestreamen från VM i Orlando. Inatt kör både coed och örnarna. Ångest, spänning, sorg, kärlek och nervositet. ... och så jävligt trött i ögonen såklart.

Flashance

Kategori: Musik,TV,Video,Film

Igår var jag, mamsen och syrr på Flashdance. Oh du milde mathilde vilka sångare och dansare, och musiker som spelade live i små bås under hela musikalen. Jag älskade det... och när jag insåg att min barndomscrush Karl Dyall var med studsade jag nästan ur led. Haha, he's a fine piece of meat s att säga!
 
Jag hann tillome hem precis i tid för att se E4:an tävla VM. Det gick väl inte hela vägen, men så jävla vackra tösamajor!!
 Bild snodd från catrinfinmandarin @ instagram

Ledsamhetens moster

Kategori: Cheerleading

Just nu dör jag stora ledsamhetsdöden för att jag inte är i USA. Livet suger apsnopp..PUNKT

Bad girl

Kategori: Musik,TV,Video,Film

Nu har jag bölat över dvärgen i Game of Thrones igen...han är s vacker att mina ögonlock krullar ihop sig till två nykläckta tulpanlökar.
 
Utöver det så har jag helt plötsligt blivit helt besatt av den apagamla låten Bad Girl med Usher. Den går på repeat deluxe! Fulhetens moster är videon, men det får la gå an då!
 
 

4 km?

Kategori: Min viktresa

Nu skriker min höft högre än någonsin i vild protest. Jag hänkade på grabbarna gubbs till Torvalla för att stappla runt ett par varv på löparbanan. Det slutade med 10 hela varv!! medalj till mig tack..och 5 påsar chips! Är ett varv 400m (?) så sprang jag ju 4 km. Inte illa pinkat för en tjockis som mig! =)

Påskmys

Kategori: Livets lilla gång

 
Jag är svettig...ovanligt va?!?? Måste vara all den fabulösa maten jag tryckt i kakhålan som får lökarna att öppna sig som tulpaner i vårsolen. Annars så har jag haft en yyytters fin dag med min vackra vackra familj.

Påsknaglar

Kategori: Naglar

Idag är det äntligen dags för lite svullerull! Käkarna är uppvärmda, påskriset är på plats och naglarna är målade med diverse harar och fjäderfän. Let's roll!!!!

Äggmuffins

Kategori: Hus&Hem

Idag har jag gjort äggmuffins till morgondagens påskfirande. Jag hade hellre tryckt chokladmuffins med extra chokladbitar i, men helt klart ätbara små varelser. Smaskelisnask!

Glab Posk!!!

Kategori: Livets lilla gång

Idag har det varit skattjakt på söder på pressis och seven. Kom de små påskkärringarna in och sa glad påsk så fick de en liten skatt i form av godis. Det var roligare än jag trodde. Mästerverken det hade med sig var så himla pluttiga att jag smällde av lite smått.

Sista

Kategori: Cheerleading

 
Sista träningen innan örnsen drar till USA. Varenda liten nanomolekyl i min kropp vill följa med. Men det blir till att hålla fjädrarna från hemmaplan. Kul jul...ja eller påsk.

Game of cohones!

Kategori: Musik,TV,Video,Film

Alltså eeehrma friggin geeerd...senaste avsnittet av Game of Thrones!!! Asså jag älskar serien så mkt att jag typ tänder eld på min huvudkudde eller nåt. Haha, nej jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Jag älskar nog Tyrion mest av alla... såå jävla fin!! Nytt avsnitt nu tack!!!! 

Sten-Sture är hääär!

Kategori: Livets lilla gång

Wiqowjslqövwowo... så excited är jag just nu. Och det är inte bara för att jag fått min första viktväktarstjärna...utan för att jag är påväg för att peta på LillTeddan som Jempa klämde ut på en kvart och två sekunder. Det är så spännande, jag fick avsluta matlagningen mitt i för att kasta mig på burren, som går långsammast i stan. Peeet pet peet!

Forza Bajen!

Kategori: Livets lilla gång

Jag älskar mig själv för att jag tillslut köpte en biljett till hemmapremiären. Gick i marschen till arenan och såg fler kissande män än vad set finns palmer i djungeln.Satt själv under första halvlek..så nära planen att jag nästan kunde nypa Timisela i skinkan. Andra halvan stod jag med Rickard och hans far i klacken. Det var över 29000 i publiken...ni kan ju fatta stämningen när Bajen vann med fem noll.




Skitbussar!!

Kategori: Livets lilla gång

Både igår och idag sket bara bussen totalt i att komma. Igår var väl okej, MEN icke idag när man ska till jobbet. Vi är typ 10 pers bara på vår hållplats som får stå och vänta och sen trängas för att bussen som kommer efter är smockad. Dessutom drog föraren på AC:n på 120 blås helt plötsligt så att ögonbrynen nästan dog av köldskador. Nä fy..upprörd surtant deluxe!!!

Man blir ju stressad när inte bullarna är redo när morgonens första goffare börjar hojta om fika. Sen att det ekar rätt tomt på kunder idag är ju en annan femma. Nämen såatteh...dammsuga bland korvbröden kanske?!?

Spyr

Kategori: Livets lilla gång

VM-genrep och nudelwok har förgyllt denna dag, men just nu mår så jävla illa att det känns som att jag kommer spy av mig brallorna i vilken sekund som helst. Måndag imorn oxå...fan va fab.

Brown my face!

Kategori: Livets lilla gång

Jag har legat här i över två timmar nu. Rickard kommer hitta en knaperstekt hög med bacon på ballen när han vaknar.


Hamsterterass

Kategori: Djur

Nu har vi haft lördagsfrukost på Charlies nya terass som jag knåpade ihop när det var burstädning senast. Han verkar rätt nöjd...matskålen står ju trots allt där uppe.

Sladd

Kategori: Livets lilla gång

Kul...har precis köpt en sladd till min dator för 500 spänn. En tråkig svart jävla sladd för 500 spenor. Ovärt as fuck när jag hellre vill köpa nya träningspjuck. Men men...sitta vid datorn bör man, annars dör man.

On my way

Kategori: Min viktresa

Jag har nog aldrig varit så lite hungrig och ändå gått ner i vikt någonsin. Tillome tjocklåren gav upp några millimeter den första veckan. Love it!

Matlåda

Kategori: Livets lilla gång

Det var inte lätt att stå och steka pannkisar mitt i natten när man är som mest hungrig och sugen. Men Prickards matlåda blev så himla musepuse så det var det värt. Det är inte alla som får en hög salami i en liten liten påse.






Glass i stora lass.

Kategori: Livets lilla gång

Ser eller hör jag ett enda barn till idag som tjatar om gratis glass med mobilappen så sprängs mitt huvud i en miljon bitar. Det känns som att jag jobbat på fritidsgård både igår och idag and let me tell you..it's not my thing. Nu ska jag hem och nap:a skiten ur min säng. Harebraåhej!

Sängmys

Kategori: Hus&Hem

Såna finisar.. matchande sängkläder kan vara bland det mysigaste som finns!
 chilli.se
 

Ägd

Kategori: Livets lilla gång

Såg precis en ficktjuv som blev så jävla ägd. En kille sprang efter och hoppade på tunnelbanan efter tjuven och fällde honom genom att kamakasehoppa rätt in i ryggen på det lilla äcklet så att de låg där på golvet och krälade. Äääälskar att grabben är värsta Rambo även fast det inte var han som blivit bestulen. Hoppas inte det inte blir nåt trams om "misshandel" och sån skit bara. För det där var en super hero..just sayin'.

1-0

Kategori: Livets lilla gång

Första matchen för i år..och viiiiiinst. Wie, jag och Prickard studsade ikapp när det blidde mål. Stackars grannar!



Yeeeeeeees!!!!

Kategori: Musik,TV,Video,Film

MEN HERREGUUUUUUUUD! Hur kan jag ha missat att Game of Thrones redan har börjat komma ut på Channel131??!!!???! (där jag gluttar på alla mina serier). Mmmmammmaamiiiiiaaa! Glutt deluxe blir det nu... I'm so happy it almost hurts. Ja i alla fall i träningsvärken när jag gör glädjeskutt!

Gnagare

Kategori: Livets lilla gång

Jag känner mig alltid som ett litet gnagardjur när jag knaprar morötter. Slänger mig nog ner och gräver en bohåla närsomhelst.



Afrosushi

Kategori: Min viktresa

Ikväll var jag på Friskis Afropass och me oh my va flåsigt det var och man är icke vacker någonstans. Sjuuukt kul dock! Vet inte varför jag slutat gå på pass när jag vet att jag rådiggar det. Som afslut blidde det sushi wiiie!!!

Sunset Beach

Kategori: Musik,TV,Video,Film

 
Jag sitter och tjuter högt av pinsamhet och skrattar högt samtidigt åt den extrema fulheten i Sunset Beach. Det är en sån jävla nostalgitripp och det suger så mycket snorre att det blir sjukt bra.
 

Tjena tjuren!

Kategori: Djur

Wiiie vilken mysig dag! Lek och stek med hela miljen. Vi tog en vända till Alby för en springrunda och lite gos med kossorna. Gissa vilket som var roligast???!? Tjuren verkade särskilt nöjd över att se oss.

Mästerrimmaren

Kategori: Livets lilla gång

Men HEJ solen.. välkommen alla dagar i veckan året om!!! Jag känner mig pigg och kry som tusen citroner och sparrisar samtidigt! En dag som denna kan man ju inte sitta och ruttna här hemma så jag drar på mig finskorna och börnar ut till päronen i Tyresö. Kvargen guppar i magen så det är bara att ta sig i kragen. Mästerrimmaren kan man kalla mig på lördagsmorgon serru!! Lite dammsuga och peta på en fluga och sen är det ut i solskenet. 
 
 
 

Smaragden

Kategori: Livets lilla gång

Äggmök

Kategori: Min viktresa

Står och tuggar frulle inne på lagret. Idag bjussas kunderna på kaviarandedräkt och äggmökar. Välkomna! ;)

Bananpannkaka

Kategori: Hus&Hem

Idag gjorde jag bananpannkakor till middag. Mixa los äggos unt das bananilajnen, ba smack ner i pannan och det är färdigt att krubbas. Smakade bättre än B även om det inte var några american pancakes med lönnsirap.

Saknar

Kategori: Cheerleading

Är precis hemkommen från en Eaglesafton. Samtidigt som jag blir så himla glad av att vara där så blir jag så ledsen i hjärtat. Jag tror jag aldrig har saknat något så mycket i hela mitt liv och jag var ett rikspucko delurre som inte körde ett sista år tillsammans med alla fina. Alltid lär man sig någon slags läxa här i livet, gärna en varje kvart. #detärintelättnärdetärsvårt
 

Chilli.se

Kategori: Hus&Hem

Har varit på internethajk och funnit chilli.se där de har mucho bueno inredningsgrejor. Blir så sugen på att göra om hallen och sovrummet så att det spritter i stortårna. 
 
 

Tjockisliv!

Kategori: Min viktresa

Idag har det hänt spännande saker i tjockislivet! Fläskträsket ska bort!!! Propoints here I come!