lindilus.blogg.se

Mör

Kategori: Cheerleading

4 träningar på 48 timmar är avklarade och våra kroppar är mörare än 13 marinerade musslor. Idag bär det av till Miami för sol och bad. Note to self: Snälla smörj in dig när du ska till stranden. Tack på förhand!
 

Där under står jag...

Kategori: Cheerleading

Worlds final

Kategori: Cheerleading

 
Vi är precis hemma från large senior och large coed finals. Så jävla mäktigt...tydligen 11000 pers på en utomhusarena som kollar på världens bästa cheerleading. Och Shooting Stars vaaaaaaann!!!! Glad i ögat, svettig som en orangutang och trött som en bärbuske. Nattinuffs!!

Inte synd om mig

Kategori: Resa

Första dagen

Kategori: Resa

Mycket happenings och doings här i Amerikat. Tall doings så att säga. Efter att ha bott på keffaste mördarhotellet, där jag bland annat drog igång en larmad dörr så har vi bilat från miami till orlando för att kolla på VM. Konstigt att vara på arenan utan att tävla, men rätt skönt på samma gång. Och juste..såg en tupp på hotellparkeringen. Töfft!
 

Mot USA!!!

Kategori: Resa

Nu har jag rusat runt sedan klockan 05.50 och packat det sista, städat lägenheten och gömt små lappar här och var till Rickard som är lite ledsen i ögat att jag ska åka. Hur glad blir man inte då över att hitta en bit ruttet papper med lite kraffs på? Haha oh well! 
 
Jag ska snart börja masa mig med tjocka lår mot Arlanda. vill verkligen inte flyga, är skraj som 5 nerskitna sparvar. Men att vara i USA vill jag ju och då är det bara att bita i den sura palsternackan. 
 
See ya!

Skruva skruva..

Kategori: Hus&Hem

Idag anlände köket...i miljontals lådor. Så det är bara att montera ihop grejor utav bara helvete så kanske vi har ett kök innan jul eller så. 
 

Stereo kicks

Kategori: Musik,TV,Video,Film

 
Jag blir så besviken att X-factor satte James Graham i en grupp. Ska det vara så grönjävligt svårt att höra att han är en miljon ljusår bättre på att sjunga än de andra små tösabitarna med söta nunor? Suck och stånk!!
 
 

Fjällros

Kategori: Livets lilla gång

Det är tydligen fjällros jag har, konstaterade läkaren på 3 sekunder efter att ha slängt ett getöga på det hela och skrapat lite med en glasspinne. Helt ofarligt och icke smittsamt så jag antar att jag överlever. Farbror doktorn var så vänlig och skrev ut ett recept på en receptfri salva för fotsvamp... som man dessutom inte skulle ta om man hade virus, vilket fjällros tydligen är. Förvirringen är på topp! Tydligen kan skiten försvinna snabbare om man vistas i solen så jag har stekt sidfläsket på ballen här nu i en stund med ett par jordgubbar i mungipan. Om en vecka blir det ju Floridasol, som jag hoppas kommer att bränna bort mongoprickarna snabbare än snabbwurst.
 
 
 

Vård tack!

Kategori: Livets lilla gång

Här har jag nu suttit i 2,5 timmar och sett pensionärerna vara olidligt långsamma, hört småbarnen vråla och hosta rätt ut och 
suttit bredvid en gravt överviktig man som lät som om han sprungit milen fast han satt ner helt still. Inte en skymt av läkare..bara massa sjuksyrror från labbet som ropar upp namn 2, 3, 4, 5 gånger innan någon reagerar. Fun fucking times!!

FORZAAA!!!

Kategori: Livets lilla gång

Jag hann hem för att se sista 20 av matchen..DOM VANN!!!!!!!! Hahahahiiiiaaahooooo, det är ju så sinnes sinnes sinnessjukt....mot djurgården som legat i allsvenskan alla de åren Bajen varit i superettan. Aaaaaahhahgkddi, jag är så nöjd att kalsongerna flyger av mig!!

Bara usch och fy!!!!

Kategori: Livets lilla gång

Idag skulle jag egentligen kilat iväg till el doctore med alla konstiga prickar som dykt upp på magen, ryggen och några i fejjan. Men jag ville bara inte gå upp ur sängen när klockan ringde vid sju så jag snoosade med 5-10 minuters mellanrum fram till 9.30 istället. Usch..hemska känsla!

 
För övrigt så missar jag den tredje raka matchen ikväll. Derby mellan Bajen och Djurgården..det hade ju onekligen varit spännande att se. 
 
Nu ska jag sitta och stirra rätt fram tills jag måste åka till jobbet. Kul jul, TPL, ät bajspapper, FML osv osv...
 
 

#Prayforeagles

Kategori: Cheerleading

Träningsvärken i mina ben är MÖRDANDE!! Jag har knaprat alvedon för att kunna krypa som en kastrerad mammut till träningslägrets sista dag som pågår under 7 nätta små timmar. Småpotatis för gladiatorer som oss..hehe! Tydligen har tränaren varit snäll hittills och idag ska han bryta ner oss totalt. Nämen, det låter ju som att det är precis det mina muskler behöver just nu. Jag är smått jätterädd!!

The broccoli was done...

Kategori: Min viktresa

Nämen hallå eller??! Här sitter jag och laddar inför en 4 timmar lång träning genom att trycka kalorigrottan full med broccoli och diverse annat skrammel. Känner mig en aning däven och skulle egentligen bara vilja ligga i soffan och ta en fet nap toppat med en påse chips, men men...game face on!

Turkos tandborstning

Kategori: Hus&Hem

Alltså min tandborstmugg!! Nöjdheten har lixom aldrig riktigt lagt sig även fast jag köpte den för flera veckor sedan. Eller egentligen är det en ljuslykta från Indiska, men who cares...eller who karies kanske man kan säga. Höhöhö! Jag vill oxå tillägga att det inte är min tandborste som ser ut som en av buskisarna i My Little Ponys.

Swish sa det!

Kategori: Livets lilla gång

En annan har ju gått och skaffat sig swish på äldre dar. Hah, jag är så jävla stenålders och kör med bankdosa, kontantkort till mobilen och tycker att det är fett mys att skicka riktiga brev med frimärken. Inte går jag till frisören heller. XD

Superman...

Kategori: Livets lilla gång

 

Chokladkoma

Kategori: Livets lilla gång

 
Påskhelgen har svischat förbi i vild galopp och mina kolesterolvärdet har ökat med ungefär 163%. Imorn är det jag som tar tag i  träning och maten igen för annars kommer jag rulla runt som en öltunna i USA.

Splash time

Kategori: Livets lilla gång

Ballongchefen..det är jag det!! Dagens arbetspass bestod av att pimpa butiken inför morgondagens bajenfest. Har helt ont i fingrarna efter allt knytande.
 
Rev av en sväng till lebbluggssoffan för en splashig stund med paddan oxå. Mem nu blir det pannan i kudden så att all fekke imorgon orkas med.