lindilus.blogg.se

Kanelbulle med gröt

Kategori: Livets lilla gång

Dagen passerar i revy och vad har åstadkommits? Rickard och jag har spelat lite fotboll på tomten och lyssnat på polisradion, kollat in Rickard Palm (ÄLSKA!!) och annat diverse deg ni vet. Tin har även fixat provjobbning på PB nästa vecka så nu e jag lite nervös i hårrötterna. Nu ska jag återgå till HP. Vi höres!

Diverse röror

Kategori: Livets lilla gång

Igår spenderade jag de tidigare timmarna på dygnet tillsammans med min partner in crime Cas the panik. - Jack...It\'s the wrong hole... Mkt spännande ägde rum då vi slog våra valkar hårt ihop och badade loss efter att ha studsat ikapp med svettdropparna. När hungern började trycka på i de nedre regionerna gick vi till affären för att köpa tonfisk och allehanda skönhetsprodukter. Sedan svullade vi diverse mackor med tonfiskröra och läste om Blondinbellas blodiga trosor. Jag tog finfina bilder på denna fina get2geddör och även på dagens andra aktiviteter, men när jag nu skulle lägga in dem på datorn så kajka hela kameran ihop och alla bilder utom en försvann. LIVET ALLTSÅ!! När ska Gud bara inse att han kan vara snäll mot mig oxå nån gång ibland???
Cas lycklig över det fetstora cykellåset.

Men åter till sagan.. Senare på kvällen möttes trion och Geeklords i en hård kubbfight på Kvikens ägor. Getingar och mygg under middagen gjorde att vi fick fly till det fullspäckade huset och spela en runda TP, som vi alla var mkt duktiga på. Allmänbildningen är på topp nu när vi gått ut gymnasiet och allt.

Nu tänkte jag då ta kragarna till korgen och söka jobb här. Skicka CV och pilla och nutta. Mamma visade just en grå fisk hon hittade i påsen med räkor hon höll på att skala. En läskig upplevelse även om fisken i fråga var ganska så söt i ögat. Mkt inspirerande såhär under sommarhalvårets andra halva.
 
 
En räka!

Back again

Kategori: Livets lilla gång

Väl hemma igen har jag såklart avsmakat ett flertal glas minimjölk som sig bör då man vart borta en längre tid. Veckan har varit oerhört musig, men också mkt dramaturgisk på många håll och kanter. Bland annat kunde vi skåda den enorma skogsbranden från hotellet och känna lungorna krusa ihop sig under askans påverkan. Flera dagar var solen gömd bakom rök så då fick man göra det bästa av situationen och leka bildoktor (??). Rickard blev såklart sjuk, men behandlade situationen med största mod och badade loss trots smärtor i bröst och andra lungdelar. Som tur var hade vi min gula 10-kronors badmadrass att flyta runt på och jag kan lova att de andra runt poolen blev avis när det såg att mina badbrallor matchade madrassens färg. Besöket i Lindos stad var mkt givande då vi vandrade i ökenvärme upp för kilometers jäävla trappor upp till borgen på berget. Jag vägrade att rida åsna då jag tyckte synd om de söta muldjuren. För övrig blev vi jagade av pizzagubbe, sönderbitna av osynliga löss och slet sönder en frusen handduk. Mkt mysigt och händelserikt helt enkelt.

Men nu till fortsatta uppdateringar på hemmafronten:
* Mitt rum ser still ut som crap
*Är fortfarande arbetslös(ska ta tag i det på momangen)
*Mina visdomständer bör dras ut & resten av gaddarna ser inte alltför raka ut heller = ångest
*Hade tänkt lära mig att tvätta tvättmaskin då jag suger på det
*Tappade just tuggummit ur käften och ner på golvet (jag har en tendens att gapa för mkt då jag slappnar av)
*Träningsläger coming up och fysiken är inte den bästa
....livet alltså...

Rickard mage luktade salami idag btw..gulligt! XD

Brand

Kategori: Resa

Catrins uppdejt: Idag är det tydligen brand på Rhodos, nära Lindos stad... Linda o Ricky skakar tänderna av rädsla när himlen är svart av aska och sot... Men det är en bit från deras hotell så dom borde nog lugna ner sig snarast så de inte får dåndimpen!!

Se här vare brinner... (bild från Aftonbladet.se)

Linda undrar för övrigt om jag vill ha en present och visst FAN vill jag det... Helst en sarongkjol i smäcker färg...!

23 juli

Kategori: Resa

Catrins uppdejt: Idag har dom små hurtbullarna varit i Lindos stad och kollat på en 700 år gammal borg. Fett högt upp på berget vare oxå... Sen drog dom tbax o bada i poolen, Ricky har bränt sig så dom får bada i skuggan... O ikväll ska dom käka middag... Verkar som dom hare mysigt... :P:P:P

Update!

Kategori: Resa

Catrins uppdejt: Svårt att hitta väskorna på flygplatsen, men sen kunde dom bada loss i poolen.... Dag 2 på Rhodos hyrde dom solstolar och guppa på luftmadrass, verkar spännande.... vi får se vad som händer framöver!

Avfärd

Kategori: Livets lilla gång

Tröttheten är psykadeliskt förtärande efter en natt med konstanta störningar av varandra och därav radikalt förminskad mängd sömn. Åker från stugan om ca 30 minuter och ja..så kan det ju vara. Rickard e och fixar frulle, som jag skulle tro är anngens svår att inmundiga just för ögnblicket pga att tarmpartiet antagligen sussar loss fortfarande. Vi ser dock fram emot det hela och det är ju billigt, för det är ju billigt. Tin kanske kan hjälpa till med lite uppdatering under tiden jag e borta? Men hur som haver så ses vi väl när jag e hemma i Svedala igen.

Fick tydligen detta meddelande av Cas inatt:
Skriv texten till k n u l l a. Étt nice
Antar att hon var bortom nykterhetens gladare tider då hon skrev detta. Jag tar det som ett tecken på att hon har det bra där borta på Gotland.

Nu är det dags att sjunga frulle-låten och trycka in diverse mackor i munhålan. Riff och rutt!

BBQ

Kategori: Livets lilla gång

Grillning hos Larre igår kväll och det var myspys som vanligt. Jag agerade majsvakt och Larre allmän köksmästare. Även Patte var där och såklart var vi tvugna att bygga loss lite...efter att Patte trampat i hundbajs. :lol: Övriga närvarande, Kvik, Helena, Skin och Axl, förgyllde alla kvällen på sitt speciella sätt. Kvikmor var bartender för kvällen och tillredde Mojitos godare än godaste godis. Det fick oss att förbise hennes små krumsprång med Stenbacka.

Idager är det trött i byxan (eeeu) och känner att örsnibbarna behövs filas ner några centimeter. Utöver det är det bara lite packning kvar..ladda Mp3:n och lite sånt småtjaffs. Ska gå och sno hallon från grannen sen oxå..han e ju ändå aldrig där så va gör det om jag lägger på mig ett par kg extra på hans bekostnad??

Om vi inte skrivs mer innan jag åker så får alla ha en ypperligt välsmord vecka. Ät inte upp alla mina hallon och titta inte under min säng om du är allergiker. Riff och rutt!

Grus i ögat!!!

Kategori: Livets lilla gång

My eye, my eye!!!

Nu har vi inlett operation "Komma i fas med tiden inför resan". Därför har vi denna strålande morgon lämnat dunet klockan 9.00 och jag lovar att tröttheten sitter som en smällfet panda mitt i fejorna på oss. Detta inlägg är ett desperat försök att hålla mig vaken istället för att gå till soffan och snarka iväg till önskeskogens land långt bortom drömmens dunbolster.

Senare idag ska Stig föra oss med till Farsta där vi ska växla allehanda pengar och införskaffa (ord á la Froid) diverse förnödigheter, såsom tofflor och solkräm till den manligare av de 2 medresenärerna. Och nej då menar jag faktiskt inte mig denna gång även om så brukar vara fallet.

Antar att det är här våra vägar skiljs åt för stunden, men jag kmr antagligen med vidare info om livets alla krumsprång då jag säkerligen somnar utan sysselsättning.

Eeeeh heeeeej!

Packning

Kategori: Livets lilla gång

Packning inför Rhodos står på schemat denna dag. Jag körde på min vanliga taktik: Skrev en lista och slängde ner allt på den fort som fan utan vikning eller vidare krusiduller. Så i den stora hela pandan e jag färdig med packet. Rickard däremot tycks ha det lite svårare. Jag har gjort en lista till honom oxå som innefattar diverse nödvändigt piff och puff. Fick nyss se innehållet i hans necissär och jag skämtar inte.. den är fan större än hela min packning. :lol: Vem har med sig ögondusch och termometer lixom?? <3 <3 Världens sötaste hypokondriker!!!

Vi har en helt vattentät plan oxå som går ut på att gå upp feting tidigt imorn (kl. 9.00 haha) och på lördag så att vi kommer i fas med flygplansåkande och allt sånt. Planering är mkt viktigt förstår ni.. nåt som jag inte är så jättans van vid. Gulliga gorillor i öster lixom..det kmr bli lika bra som en bäverhydda av finaste ek.

Nu ska jag sväva ut på Internets gröna kullar och måhända plocka ett fyrklöver eller 2. Vi säss!

Fullsmockat

Kategori: Livets lilla gång

Hallå i stugans alla hörn!

Gårdagen var en otroligt händelserik dag för att vara en i mitt liv. Rickard och jag åkte till Fasrta för att försöka hitta en bikini till fetto-mig, men med mina boobs kunde jag ge upp med en gång och istället börja leta efter två svarta sopsäckar att dra över hängpattarna. XD

Sen knatade vi hem till systeris där entusiasmen var på topp på alla håll och kanter. Vi bakade dock en helt duglig sockerkaka och kollade in Tins alla mynt som Rickard tyckte var mkt fantastiska.
- Oooh..ohhii..ohiiio, vad är det??

På väg därifrån mötte vi mannen Roland, som fann omedelbart intresse för Rickard och var helt säkert på att de hade setts förut. - Jag heter Roland, Roland heter jag.

Ännu lite senare satte jag fot på 807:ans, för mig, lite outforskade marker och styrde kosan mot Hagtornsvägen 36. Med mig hde jag en kakluktande Skinny som hade sminkat över vitheten i fejjan. Hos Cas var det fullt ståhej då hon var mitt i packningen till Gotland (som hon avreste till tidigt denna morgon). Toarullar och smurf var förstås det mest bnödvändiga och vem vet om hon ens fick med sig ett par extra underbraller. Shotsglasen var ju tvugna att få plats!!!! Efter att ha kollat på den ultimata filmen Sunes Sommar var det dags att tänka på refrängen och dagen somnade in som en tusenfoting utan fötter.

Idag är det back t normal utan nåt särskilt att göra. Spelat lite fotboll, ätit körsbär o hallon och provat lite nya bikinisar. Har stora problem över vilken jag ska välja här.. men är man get så har man råd att vara fet.

Nämen vafan, lite packlista på det här kanske??

Tjockis!

Kategori: Musik,TV,Video,Film

 Årets lyckligaste tid är här! Hallonen har kommit och Eriksdalsbadet har återigen öppnat sina portar efter reparation. (Ryck i ögat) Hur som haver så dinglar vinbären från sina klasar och smågrodorna ligger i överkörda drivor på vägarna. Alltid lika mysigt om bara vissa människor kunde sluta pika och babbla om fett hela tiden!! Morr

Idager har jag, SOM VANLIGT, inte gjort ett jota. Städade dock rummet, som en överbetad sjöhäst, och gjorde styrkan som sig bör denna sommar. Känner att jag inte riktigt är i topp på träningsbiten. Ska ut och springa, när middagen har slutat knorra i magen, i hopp om en smärre sista-minuten-förbättring. XD

Ringde till käraste Casmor idag, men som den magnetiska minidildo hon är så svarade hon såklart inte. Jag tycker att vi allisammans borde slå våra krokiga karameller ihop och ha en nivå-kväll eller liknande. Gärna redan denna vecka då jag e sugen på att snutta era sliskiga örsnibbar. För jag e en bliiiodigel!

Hittade denna i min dammiga skivsamling... så underbart vacker!!! Hahahahaha!! Älska handrörelserna på "and then we take it nice and slow".
 
 
 
Kommentarer:

 Definitivt dags för lite - lakrits shot och smirnoff ice, party varje heeelg!! Hur, när, varför?! 
Skrivet av Skinny den 15 juli, 2008 kl. 11:37 #

Resedagboken del 3

Kategori: Resa

Tid, vem vet? Ps.svårtydat!!!! (vi vet själva inte vad detta betyder)
Precis koimt hem från nattlig beach, atnight. Skin spir oh vi ah heame ine rediga späs eller pava, det är detta jdu hur kasta allt? FRÅGAN?

Typ nu
Älskar Purba tills nu. hej, alla spyr! FESTA. (Personlig favorit)

22.53 På la ballen
Vi dissade tanken på att bara dega denna kväll så nu sitter vi på ballen igen och ska blanda första drinken. Vi har även en norrman med oss och allt är grejt!

Who knows time and shit?
Nu e det mer än 1 norrmän här inne. Simen (uttalas som sperma ja), CH och Bergen är några av karaktärerna. Skin och Bergen är försöker fixa att bada i bassäng hos Stiiiv we have no chips! Nu e det vifta på snabeln här!
(Inlägget innehåller oxå Simens hotmail med en pil på den som säger att den är viktig.)

7/7 03.11 Jovisst Simen!
Nu har vi haft nattligt bad och städning med diverse norrbaggar. Bergen höll ut längst. Men värd att nämna är avhyvlingen vi fick av receptionisten som ville att vi skulle sticka från hotellet. Sanden gresar upp i ställen ej värda att nämna och vi har helt klart haft en lyckad final. Stiiiv!!

08:39 Skrivet av Simen tidigt!!!!! på morgonen
SimEN HAR ENU iNTE LAKTS seij enu. och vi skal need På Bad POOL. NU OCH BADA =)
(Simen har precis kommit hem från krogen, blivit utelåst och besökt vårt hem istället. Han försvann nyss klättrandes till sin balle.)

03.20 Efter en hemlös dag vid poolen, BK och norrbaggarnas balle har vi nu genomlidit en av de värsta flygresorna någonsin. Sämsta handikappsplatserna och no MERCI från the people framför. Nu är det bara ett toalettbesök från frihet. Geeklords made it.
 
 
 
Kommentarer:

 VEM FAN ÄR PURBA?!?! :D:D löööööv <3 
Skrivet av cäsilbuuws den 15 juli, 2008 kl. 11:23 #
 

 OCH VARFÖR älskar vi bara honom tills nu?! Vackert! 
Skrivet av Skinny den 15 juli, 2008 kl. 11:27 #

More to come!

Kategori: Livets lilla gång

Men herre jisses va vi ska ha skrivit massive i den där jävla boken då!!! Hade skrivit in ALLT, men såklart ska det börja cepah sig. Resultatet blir alltså att det inom snar framtid kommer en del 3 av resedagboken.. dock med en del svårtydda bitar. Är det nån som kan hubreisk skrift så kan ni meddela mig!

Sitter i stugan som vanligt och Ricky kollar taxfree-katalog. Vi har nämligen beställt vår resa nu... till Rhodos på söndag. Ska bli myspys i örat och förhoppningsvis slipper jag myror i AC-apparaten. XD

Tjoppi!
 
 
 
Kommentarer:

 Myrorna var ju det bästa på hela resan! Färden mot AC var lätt nervkittlande i högsta grad xD 
Skrivet av Skinny den 13 juli, 2008 kl. 22:57 #

Resedagboken del 2

Kategori: Resa

Här kmr då den, för somliga, efterlängtade fortsättningen på den mkt eminenta resedagboken. Läs och lär!

3/7 Degfest 21.12
Oj, oj, oj ens ådan kväll. Gårdagens partande var grovt på många ställen och vi var inte helt rediga. Alls. Mina spyflugor till medresenärer bronkade massiva mängder och jag själv har lämnat allt jag äger och har på engelsmännens balle. Här kommer en snabbgenomgång från det vi kommer ihåg.
* Drack oss lite roliga i huvvet på ballen.
* Hängde vid hotellets lilla bar, drack roliga drinkar och smashade glas. Sambuca!
* Kubbade iväg efter chirre och dylikt och blev i samma veva inbjudna på ett room.
* På Ben och Matts balle drack vi och umgicks som sig bör. Ungefär nu blev det för mkt för vår smale vän och hon smetade ner hela badrummet, ballen och Mitt ÖRA!! med diverse magsäckssafter. Även Linda kände för lite bronkaction, men hon höll sig till köket. All in all, det var en jävligt lyckad kväll! (Idag var vi inte helt okej, bah så ni vet!)

3/7 22.46 Tjipuuh!
Den cancerartade dagen har äntligen börjat avta och mörkret faller på runt ballen. Vi har nyss vart på en kvällsvandring i sann Geeklords-style och gjort gatorna osäkra för andra medmänniskors intima hälsa. Först tog vi en titt på det närbelägna nöjesfältet som helt otroligt nog hade en HarryPotter-karusell med smäktande vackra bilder. Sen tog vi oss en tur för att få höra undergrabben med magical voice. Till ögats och örats stora sorg var de 3 lättklädda damer som sjöng och dansade små väl inövade rutiner. I rädsla för att spy av det vi fick skåda återvände vi hem till ballen och våra kort.

23:23 Citat från Linds i poolen då hon sög in fett från medresenärerna:
- Jag är en bliodiigel!!

4/7 17:39 Av deg blir man seg
Med krispiga kycklingar från burgarkungen somnade vi till dunkande musik as always. idag har vi stekt i solen med hysteriskt reducerad mängd kräm på kroppen. Detta gav tveklösa resultat även om det var mer åt det tomteröda hållet. Hysteriskt är oxå antalet engelsmän som strosar runt på hotellets marker. Den kvinnliga sorten av dessa är mer än bara lite grova och tycks tro att man är 20 år och partypingla ända tills man inte kan ta av sig bikinin själv för att flasha boobsen. Äckligt kvinnofolk! Själva lever vi inte riktigt upp till svenska flickors rykte. Vi sitter inne och gosar med chips och annat ätbart istället för att göra allt för att få uppmärksamhet av det penisbeklädda folket nere vid poolen. Tjejer alltså!

4/7 Typ halv 11
- Om man bögsmörjer in sig händer ju inte ett piss.

Vi sitter på ballen och reflekterar över diverse festligheter. Middagen trycktes in på Napa Star där underbara Will sjunger. Mat i kombination med underbarnets tonflöde fick tårkanalerna ur funktion och andningsapparaten att dampa loss totalt. Nu väntar en natt med smirre på ballen. Smirnoff...We sure do like it!

Linds: Ballen är liite för lång...jag hade velat att den var bredare. (Skinny tar på sig själv och bråk uppstår om könets ädla delar)

tid? På ballen, as usual
Alltså, Linda är inte helt okej. Mobilen packade ihop under kvällens lugna gång och ett deppressivt (felstavat) anfall har slagit Linds med full kraft. Varför är världen så orättvis?!? Orka att Linda är dyster...smirren och gråtanfall hjälper lite dock. Fan va underbart!

5/7 22.00 Bränd bulley!
Just i detta moment har vi en hetsig diskussion om Harry Potter och dess karaktärer. Vi insåg nyss att våra aktivaste, eller snarare de enda, samtalsämnen som tas upp här i värmen är HP, fula/vackra/äckliga människors existens och speerit! * Vi läser intensivt Putah för tillfället i väntan på den stundande partykvällen. Vår festglädje har emellertid reducerats kraftigt på gamla dar, vilket suger lite mkt sådär. En hederlig smirre skulle dock sitta fint nu i brännans grövre påverkan. Våra kroppar har nämligen antagit en ton som lutar mer åt det purpuröda hållet mer än Lindas blån***rfärg. Men vi litar på att Potter tar hand om det hela och vi vaknar brunare än de svarta pojkarna på den andra ballen. Nu väntar Fenixorden. Hej! * (och bajs förstås)

23:25 Samma kväller
N***rmaja på ballen i riktig Grancisanda och SkinLind klagar magarna av sig p.g.a. n***rförstoppning i tarmkanalen. "Asså det går inte!!!" Stackarna...

00.00 "Bajset sitter upp i lungorna! Klockan har nu slagit tolv och nu får vi påbörja drickandet!

01.42 asså fan det är tungt. Men kul!

DEEEEEEEEEEEG

Kategori: Livets lilla gång

Såklart ska kan sprayblog aldrig bara funka helt på riktigt utan massa cp-fel. När kommentarerna kommer tillbaka så cepar sig nåt annat. För tillfället går det inte att redigera inlägg om man gjort fel med färger och sånt. Barabababaaah I\'m lövin it... NOT!

Andra delen av resedagboken kommer att komma inom snarare framtid än vad somliga kanske tror och läget norr om Svalbard är kritiskt. Och när vi ändå är inne på det området är det dags att alla tänker på korallrevet och räddningen av clownfiskarna!

Detta är nog den mest degiga dagen i mitt liv.. har fan inte åstadkommit ett piss annat än att pallra mig ner till Trinntorp och köpa kladdkaka. STABILT!

Rickardo Gonzales ligger i en blöt soffa och surar. Han har nyligen smashat upp massa vatten i fejjan på sig själv och sen doppad den i en skål med rispuffar, som behändigt nog fastnade lika bra som spindelmannen på en skyskrapa.

Återkommer med övrig information om liv och död.

Resedagboken del 1

Kategori: Resa

Förtrösta ikke mina väl valda undersåtar för jag trampar åter Svensk mark och förpestar omgivningen med min smäktande aura... eeeh. Vi kanske bara ska ta och dela med oss av resedagboken som förts under vår svettiga vistelse på Cypern.
[line]
Geeklords @ Cypern 30/6-7/7 2008
30/6 Avfärd ca. 14.06?
Nu har vi precis åkt från Skinnys residens och sitter alla 3 i ett trångt baksäte. Luftfuktigheten är inte på topp bl.a. till följd av Caszns frukost:
FÖRÅLDRADE FRUKOSTFLINGOR!!!
Sysselsättningen är för ögonblicket att studera en sluta-röka-folder från Apoteket. Nog finns det intressant fakta där, men aromerna är totalt psykadeliska. Vi höres på Arlanda...Eh heeej!

30/6 15.22 Aharlahandaha
Nu har vi anlänt till den eminenta flyglatsen och införskaffat föda som kostade skjortan (som Stenbacka hade sagt). Vi har lagt märke till att vakterna här tycks vara från mer exotiska breddgrader, men ändå verkar de bemästra språket och scanner-apparaterrna med största finess. Både Skin och Linds fick sina, mer eller mindre, välformade bakdelar undersökta av apparater, som även de mest hårdhudade porrskådisarna hade fått dramaturgiska besvär av. I rädsla för brevbomber och hunger tas nu en paus i skrivandet.

30/6 19.42 (Svensk tid,viktigt!) Á la fluugplane
Sugardarling! Mm giiirl! Å, åååh vad kul det är att jag blir slav oftare än Skinny får diarré, i n***rspelet, alltså. Linds och Skin sitter i samma båt, full med rövsvett och Mulan-skämt. Prosit! Flygplanet packar BTW ihop alltefter tiden går (sakta!) och det rullar diverse delar i "mittgången". loool Vi spelar alla n***rspel vi kan komma på och bruttan framför försöker ideligen träffa Skindel i fejjan med stolsryggen. Nu måste Lindi kila iväg till toan och lägga en kabel. Som en riktig dam, ni vet. Vi säs!

1/7 01.38 Hotel Vias!
Efter att, i hysteriska kramper, väntat på att få ta av oss bältena (vilket Cas och Linds gjorde i största symbios) anlände vi till Larnaca med tomma tarmar. Väl på flygplatsen fick vi den psykadeliskt glada nyheten att vi skulle bo i Aia Napa. Nu sitter vi här i vår fetstora lägenhet på hotell Vias som har pool, bar, ligger nära havet OCH typ allt kalasliv. Vi upptäckte just ett pat strippande grabbar på andra sidan. Själva sitter vi på balkongen och käkar Mariekex+vatten. Vi har tagit en nattprommis då vi bl.a. fick åhöra underfin skönsång á la LionKing-grabben nere på hörnet och Linds har redan fått en kackerlackis i håret. dessutom har vi ett getingbo på ballen...det verkar dock inte vara aktivt.

1/7 01:47 Prat om mat
- Vi köper ingen mer mat!
- Nej, max 2 mackor till frukost.
- Jag menar...jag har ju reserver att ta av.

1/7 16:44 På ballen igen
Å herregud, natten! Wilken hetta, det är totalt obeskrivligt. Efter få timmars sömn, störd av oliiidligt warmth och en mongoHund!!!, gled vi ur sängarna i rimlig tid å dygnet. Vi pressade käftarna fulla med räkost och begav oss till poolen där vi solade loss. När tarmpartierna började morra tillagade vi en utomordentlig lunch bestående av nudlar. Det tog ett tag innan vi pallade dra oss ner till "beachen". (nu går Linda o b-ar) Vattnet vart klart som en torsdag hemma i Svedala och vi njöööt helt sjuukt mycket. Efter timmar av lökigt stek och topless-style har vi nu slagit oss ner på ballen igen. Pözz!

Some day 18.19 Hej!
L & S är borta på adapter-äventyr och jag sitter själv i min ensamhet och funderar över livets stora frågor. är himlen verkligen blå eller lever vi i ett övernaturligt Matrix? Tål att täkas på.. återkommer med vidare info senare.

20.08 Same shit ya knooowah!
Vi har ätit makaroner. Ej överkokta!

Det är här jag ska skriva, bara så att jag vet det. "Kinky Kinny" klingar ur Lindas vidöppna käft. Allt annat än fint skulle de flesta säga, men inte vi.
- Inga korvar på pappret.
Linda pratar loss om Cäs stundande B:ea stund. Framtiden är ett hett ämne ikväll för Linda och hon planerar redan trippeldejter och bröllop. Bara så att alla vet är det meningen att man ska trycka en peeenna i adaptern för att den ska funka. Det visade den otrevliga receptionisten oss med ett uttryck i feja som om man gjorde sånt varje dag. Nu är det slut och jag ska återgå till min hardcorebok. <3 Pet i näsan!

1/7 23.00 Partäj!
Såklart sitter sitter vi nu på ballen och myser igen, men denna gång med lite mer % i kroppshyddan. Diverse kortspel, som Linds äger totalt och Skinny är på sitt vanliga neggohumör. - Fan vad jag e på gång nu, säger Cas och grimaserar vilt med korten i hand. "The way I are" i högtalarna och ovissheten om vart vi ska är stor. Tinkewinkey!

23.55 hejhejhey!
Vi sitter och smuttar på ballen. LindSkin dallrade nyss, låren alltså. :) RAAARW! Drinken smakar craaap! "crapface"

2/7 10:56 Återigen gryr dagen..va?
- Ska vi slänga bakisbajset i papperskorgen?
- Det måste vi, annars klåddar det igen och då står vi här utan toalett.

Vi har nu vaknat upp efter en natt badandes i svett. Vi är även lite fundersamma över kalaskvällen igår. Vi alvalde visit på de flesta klubbarna och dansade som tångräkor i riktigt salt saltvatten. helt plötsligt försvann dock alla människor ut på gatorna och det innebar no more shaking for us. Vi får helt enkelt pröva en annan taktik och tid ikväll då de flesta ställerna här verkar ha öppet until sunrise.
- Potter utropar Skinny och kliver samtidigt på ett gäng myror (då vi under natten tycks fått en invasion av just dessa)
- Jag kan torka disken..
- Och jag kan sitta här och titta på när du gör det.
Nu är det FRULLETIME!

2/7 22.21 Gamla kärringar
Dagen har passerat utan större skillnader från igår. Dock har vi just fattat beslutet att vi dissar kalaslivet och sitter på vår käre balle och dricker istället. Blivit gamla frågetecken...Istället för att dansa loss väljer vi att ligga gömda på balkongen och:
1. Kritisera äckeltjejerna på andra sidan som på mest tillgjorda sätt dansar som icke simkunniga katter. Dessutom klämmer de in kroppen i alltför små storlekar.
2. Rimmar på ordet hus...Resultat: humuuuus.
3.Diskutera B***s underliv. Resultat: Det luktar som en gammal grek, som vart död i flera veckor utan att nån hittat honom i hemmet.

Jomen visst...vid våldtäkt är Skinny först på plats då hon bli apatisk av att inte befästa blicken i hardcore-boken. Tjoppi!
2/7 På ballen still/Linda quote1
- Asså jag e såhär eeh...men jag e så mätt att att blir aah.

23:32 again
Caszn förstår inte varför ingen annan får knip i rumpen av toan. Själv har hon ont. =(

Lalala! Skinny föstår inte varör ingen annan är rolig...Är jag lättpåverkad ikv eller? Jag slukar äpple och vi stör så vi får 500 kr i rabatt. Pissi!

23:50 Ehh Lind guote2
Asså jag grät på mig när han kom.."buurrp"! Där kom jag! :) Heeej astaggad

L duote 3:
Kan någon slicka mig? Nööej, jag slickar mig själv

23:58 -Livetärvackert!
Mina shorts är så korta att man ser hela f****n på mig - Skinny. Forts. längre bak.
 
 
 
Kommentarer:

 Finhet på hög nivå! Jag är blek som en panda utan svart päls.. Vad hände med brunheten frågetecken 
Skrivet av Skinny den 09 juli, 2008 kl. 16:02 #
 

 Jaadu.. min e faktiskt ganska bra fortf även om min far tonar ner intrycket en hel del. En hel del att skriva.. vi som tyckte att vi inte skrev nåt i bokfan. XD 
Skrivet av Lindilus den 09 juli, 2008 kl. 16:06 #
 

 Min färg i fejan är typ helt borta, crap-face! Underbart, vissa sidor blir ju verkligen mkt lätt att skriva ner. Wonder why (: 
Skrivet av Skinny den 09 juli, 2008 kl. 16:40 #
 

 skinny, ang brunhet; there never was one! äää fan jag måste B:a :D (; PÖZZ GÖLLRUMPÖR! 
Skrivet av casilduw den 10 juli, 2008 kl. 21:01 #
 

 Pff, there so was! Bättre än din rödlätta kroppshydda iaf. Haha, det är så skönt att slippa knipet i rumpen att du spenderar hela din lediga tid på toan. riiiight? (; 
Skrivet av Skinny den 11 juli, 2008 kl. 11:27 #

Snäcka & sten

Kategori: Resa

Idag har Linda plockat en helt rund sten och en snäcka. Hambörjare till middag och danskväll nalkas! Linda har även skickat vykort, men dom har inte kommit fram... iallaf inte till Tin och Jenca som väntar som dårar på sitt... Dom hänger framför brevlådan varje dag i hopp om nerdimpande vykort från el cyprio! :o:o:o
 
 

Cypern

Kategori: Resa