lindilus.blogg.se

Queen B

Kategori: Livets lilla gång

Ikväll är det ingen träning för det är rätt många i laget som ska på Beyonces konsert. Jaha nehe, men så skojsigt för oss andra arma stackare som får sitta hemma utan träning och utan konsert. Vad hade man inte gjort för att få se den donnan live? En av mina favvisartister helt klart...mest för att hon sjunger som en jävla gud live. VILL OXÅ GÅ PÅ BEYONCE MOTHER FUCKING FUCK PENISBAJSKONSERT!!

Vattendans

Kategori: Livets lilla gång

Visste inte att denna sport fanns..eller alltså jag vet ju att vattendans finns, men då tänker jag mig typ en ring på typ tio pers som flyter lite in och ut ifrån varandra och spretar lite på benen ibland. Detta med solo och duo var något helt nytt. Knäppt och lite coolt på samma gång
 
 
 
 
 
 
Kommentarer:


Nåt för dej firren!
Skrivet av Cat den 26 maj, 2013 kl. 08:39 #
 

Haha.a men typ!
Skrivet av Labe den 26 maj, 2013 kl. 10:23 #

The b-day

Kategori: Livets lilla gång

Sådärja..då var man ett helt år äldre och huvudet ännu mer på skaft än förr. Det var en ytterst trevlig födelsedag igår med mysigt besök, massor av presenter och uppenbarligen lite för många kalorier. Det fick jag senare på kvällen svart på vitt hemma på grillmys hos Fnatten. Stolen jag satt på kände tydligen av att jag ätit både en tårtbit och två för ena benet pallade inte med det hela och plötsligt låg jag på golvet med huvudet i en potatissäck Grattis på födelsedagen..hahaha! Nä det va mys...lika mys som min nya one piece jag gosat runt i hela morgonen. Snyggve 97 ringer väl snart och vill ha tillbax sin säxyness!!!  
 

Grattis till mig!

Kategori: Livets lilla gång

Va kul, jag har fått en födelsedagspresent av min egen fejja....en finne under näsan!! Man tackar och bockar, grattis till mig! Idag är det alltså på pricken ett år tills jag blir 25 jordsnurr gammal. Tror jag ska förbeställa rullator redan nu. Mjehehehe! Cheesecake:en står på frysning och tårtan väntar bara på lite topping, sen får miljen komma bäst de vill och fira med käften full av tårta och annat slaffs. 

Diverse liv!

Kategori: Livets lilla gång

Sugigaste matchen har just bevittnats...vinst på straff är ju som en straffspark i arslet gånger 73 och ett körsbär på topp. Men min favvo Castro fick springa runt en stund iaf så då blev jag nöjd i ögat och knep med tummarna allt vad jag hade.


Annars så är det helg för mig nu eftersom jag fyller gammalt imorgon och därför tagit ledigt för att köpa rullator och en ny höftkula. Mor och jag va och inhandlade diverse tjaffs till tårtbakeri och liknande. Möms!!



För övrigt så har Casebuu vart förbi och visat sina seggsii leggs (bra stavning ja) då hon är på besök i långa landet falukorv. Trevlans i tranan må jag säga!

Hey hey hey!!!

Kategori: Livets lilla gång

Vilket jävla pangväder!!!!! Jag har målat nästan hela balkongen idag iförd endast bikini, den allra übersexigaste jag kunde hitta såklart, och jag svettades ändå som en jäffla mongomuffin. Vilken fröjd för grannarna att få beskåda mig med roller och pensel i högsta hugg och baconet stekande i solen. ÄÄÄÄÄÄÄLSKAAAAR SOOOOOOOOOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fläta skägg

Kategori: Livets lilla gång

Jag tror jag avlider av skrattsalvor i ögat!!! Någon har hittat till min blogg genom att söka: FLÄTA SKÄGG på google. Hahahaha, jag vet precis vilken kväll jag skrev om att fläta skägg. Hahaha, så jävla roligt!!

Mysdag

Kategori: Livets lilla gång

Idag ska jag till Tyresö ch mysepysa med mina fina milj i gröngräset. Finns nog inte många platser i världsrymden som är så mysig som hemma hos mampapi. Kanske får man tillome lite fisk att trycka i käften...helt omöjligt är det inte. =)

Snart så!!

Kategori: Livets lilla gång

Bara 3 avsnitt kvar...sen får jag äntligen smälla mig ner i soffan och streckglutta igenom hela säsong 3 av den grymmaste jävla serien. Längtar som ett får utan ull!!!!!
 
 

Piffelipuff

Kategori: Livets lilla gång

Rickard har fått dille på att slipa den där jäffla ballekongen och str därute mest hela tiden. Aja, bättre än att sitta vid datorn iaf och det blir ju fint när det är färdigt När han är klar ska ja måla väggar, tak och fönsterkarmar så att det blir riktigt piffelipuff. Vi är praktiskt taget villaägare hör ni ju!




Ikväll är det springning innan träningen...vilket var typ år och millenium sedan så vi får se om ag hinner in från rundan innan träningen är slut Jag har 2h och 20 min på mig så det ser tight ut. Önska mig och korvlåren lycka till!

Water marble

Kategori: Naglar

Men tjoobreh what uuup?? Livet känns så jävla lätt och ledigt nu när SM är över. Jag bara glider runt med ett fizzy fuzzy guldbubbel i kroppen hela dagarna. Och till det har jag matchat mina naglar med superspace:ad water marble-målning. Testade igår med massa olika roliga färger. Man droppar nagellack i vatten och virvlar runt så att det blir ett coolt mönster och sen kör man ner nageln genom det hela och så fastnar det. Döhäftigt om ni frågar mig!!!!
 

Guld-programmet

Kategori: Cheerleading

 
Vill ni se nåt riktigt riktigt riktigt jävla awesome?? Ta då en titt på när vi sätter vårt progge här under, mihihihihi!! Nä jag är så stolt att tuppen tappar fjädrarna. Hade kunnat vakna i en hög av barnbajs i morse och ändå varit lycklig. Synd bara på all cirkus som alltid ska uppstå efter tävlingar, men jag har inte vart stygg mot en endaste liten själ så jag tänker glädjas åt min guldmedalj heela dagen låååång!  
 
 
 
Kommentarer:


Haters allways gonna hate! Potatoes gonna potate! Puss
Skrivet av Cat den 12 maj, 2013 kl. 15:41 #

SM-GUUUUUUUULD!!!!

Kategori: Cheerleading

Sitter i soffan med mitt SM-guld och min MVP-jacka och bara älskar livet. Jag har haft svårt att äta och sova hela veckan för att jag varit så nervös och nu är allt bara borta. Jag bad tillome till Gud innan vi gick på mattan även fast jag inte tror på honom ett dyft. Men när vi väl stod på mattan och första stuntet satt....har aldrig någonsin vart så stolt över att få stå på mattan med laget som då. Jag är så stolt över oss...killer instinct!!! Bästa älskade finaste bästaste bästa lag!!!! Karma karma karma!!!
 
 

Spackel

Kategori: Livets lilla gång

Jag ska egentligen packa ihop mig och åka mot Nyköping, men jag spacklar väggarna på balkongen med murbruk istället. Why?? Because I can and it keeps my mind occupied... 

Chill i cheesen!

Kategori: Livets lilla gång

Första dagen i kassan i nya butiken är avklarad. Jesus Maria i himmelhålan va folk är chili cheese och allmänt trevliga i denna boutiqe. Tillome den gamla gubben som ramlade ner för trappan och slog huvudet i fönsterrutan gled genom livet utan att sura ihjäl sig över den lilla olyckan. Ja, jag säger då det... och hela dagen lång ser man solljuset ute på gatan och känner sommarfläktarna när det blir sådant korsdrag att varenda millimeter affär fladdrar i vild galopp. 5 av 5 toasters helt klart!!
 
 
 
 
Kommentarer:

Sopade du då?
Skrivet av Syrr den 07 maj, 2013 kl. 21:55 #
 

Jahhhaaadå.. som jag har sopat loss!
Skrivet av Labe den 08 maj, 2013 kl. 17:24 #
 

blev tantalunan nöjd då?
Skrivet av syrr den 08 maj, 2013 kl. 20:42 #
 

Jaaaaa...hon köpte fika och satt utanför och fikade. =)
Skrivet av Labe den 10 maj, 2013 kl. 17:22 #
 

Så ska bullen tass!!!!
Skrivet av Cat den 10 maj, 2013 kl. 20:57 #

Flundra

Kategori: Livets lilla gång

Efter en hel dags iventering, födelsedagkalejs och en springtur känner jag mig som en ihjältrampad flundra. MOT SÄNGEN!!!!

Snaaaark!

Kategori: Livets lilla gång

EEEEhhr meh geerrrd va trött jag är idag. Sov till 12.30 då Charlie kom och ringde på dörren och väckte oss för att ta vara på det fina vädret. Så jag gled hem till mina mysepäron en stund och satt och stekte baconet i solen. När jag kom hem igen gled jag rätt ner under täcket, hal som en ål, och snarkade i en timme till medan Rickard lagade middag. Vad hände där lixom???!!?? Grabben har gått och blivit mästerkock och hemmafru när jag va i Amerikat. Haha, tänka sig! Men nu får jag typ slap:a mig i fejjan med en iskall torsk eller liknande för om 2 timmar är det träning och då vill jag va pigg som en spigg. SM i helgen...aaaaaaaaaaaaaaah!!! 
 

I'm back

Kategori: Livets lilla gång

Sådärja... idag satte jag åter mina fossingar på svensk mark. Jag åkte direkt hem och packade ur alla väskor och tvättade all smutstvätt i väntan på att min Pricky skulle komma hem från jobbet. Så jävla skönt att ha skiten gjort så att man slipper snubbla runt på en fet trunk mitt i hallen och slippa få utbrott när man kommer på att kläderna man vill ha på sig ligger smutsiga och sunkiga kvar i packningen. Wiiin! Nu ska jag äntligen få sova i min egen megastora säng med mysigt täcke och min lilla livskamrat som snarkar bredvid. <3 Imorgon är det upp och hoppa för lite öppning och butiksstädning. Längtar.....