lindilus.blogg.se

Mat på fat

Kategori: Livets lilla gång

Idag har jag vart en duktig husmor och lagat potatismos och brunsås...med köpta köttbullar. Ve och fasa vilket fusk hörrni!!


Till mig blidde det kantareller, som mamsen plockat. Lyckan i livet när man får trycka käften full av stekt kantarell. :D

Instängd

Kategori: Hus&Hem

Idag hade jag velat sitta i solen på min ballekong och känna hösten vina i örsnibbarna. Men därute pågår det yxmord och diverse andra kladdiga aktiviteter så den är inplastad och igenbommad, precis som alla fönster också är. Det fick bli en timmes promenix istället så nu är det solsken i blick och rosor på kinderna...och svettdroppar i fejjan.

Newspaper nails

Kategori: Naglar

Läser man inte tidningen får man hitta nåt annat att använda den till.

Stjärna!

Kategori: Min viktresa

Idag fick jag min fjärde stjärna på invägningen. Äntligen är jag på bananen igen efter sommarens alla snedsteg. Minus 12.1kg totalt är det nu. Heja heja heja mig!!

Crushing

Kategori: Livets lilla gång

Candy Crush och Spotify får jobba hårt på burren hem från jobbet. Det är bara hem och lägga sig, som en näpen femåring i morgondaggen, för 4 öppningar i sträck väntar mig denna vecka. Käck i ögonlocken!! ;)

Teddans dop

Kategori: Livets lilla gång

Igår var det dop för Jempas lilla Sten-Sture, eller Theodor som hon envisas med. ;) Jag och Nattis var våldsamt nervösa inför det hela och jag svettades värre än den läckande snuskylen på jobbet. Men alla överlevde utan större missöden..Nattis läste guds ord som aldrig förr, jag sjöng solo inför folk för första gången någonsin och Teddan var lugnare än tre filbunkar samtidigt. Fint som snus blidde det allt och smörgåstårtorna satt mitt i prick i gomen efteråt vill jag lova.

Urk på burk

Kategori: Livets lilla gång

Ischlo pischlo! Jag är fortfarande förkyld och axeln är halvknas still. Blev kallsvettig som en mås i motvind när jag städade här hemma, men jag var så illa tvungen för det var käck delurre (väldigt äckligt på rikssvenska). Prickard har opererat sin stackars tå nu oxå och då är det ju mindre fränt om det ligger 7 ton kläder och diverse skrot överallt som han måste halta runt i och ramla på. Fiskarna och hamsterbebis fick sig också en omgång med dammvippan så nu skiner det i alla små bon och jag sitter i soffan helt avdankad, svettig och hungrig på soppa.

Fyra anledningar till varför denna dag är mindre bra:

Kategori: Livets lilla gång

*Det var någon som krossat rutan och gjort inbrott på jobbet imorse.*Jag har knappt sovit på hela natten pga att min axel gör så sinnessjukt ont så fort jag rör mig. Varför vet jag icke!*Mitt bankomatkort och hörlurar fick sig precis en åktur i tvättmaskin och torkskåp.*Jag är förkyld och ska jobba hela kvällen.

I'm a survivor...

Kategori: Cheerleading

Jag har överlevt en hel träning med bara massa volter, som dessutom inleddes med att springa intervaller. Det blev rondat flickis för första gången sedan maj 2013 och jag kraschade bara en gång. Nu blir det att åka hem och kurera en annalkande förkylning och glutta lite valvaka.
 

Jessie J

Kategori: Musik,TV,Video,Film

Herre jävlar i min hatt vad den här kvinnan kan sjunga. Om man mot förmodan inte skulle vilja lyssna på hela så spola fram till 2.24 och bara beundra hennes sinnesjuka röst. Ähhähähäähäälskar henne!! Alla liveframträdanden av henne jag gluttat på har varit flawless. #girlcrushdeluxe
 

Fast forward plz

Kategori: Livets lilla gång

Hungrig som en torsk på torra land och med träningsvärken från helvetet beger jag mig mot jobbet efter veckans simtur med mor. Det känns som att jag aldrig någonsin velat ha helg så mycket som nu. Fredagsnap och en burk tack!

Harlekin Historisk

Kategori: Livets lilla gång

Hur avslutar man inte dagen på ett bättre sätt än att damma av ett par sidor i en Harlekin Historisk (här nedan ackompanjerad av Rickards sovande fot)? Jag har säkert läst Månflickan mer än en gång förut, men vad gör väl det när alla dessa stories är uppbyggda på EXAKT samma sätt. Det enda viktiga är att man får bli lite äcklad, hatisk och irriterat road, vilket de här böckerna fixar utan problem.

Leopardnaglar

Kategori: Naglar

Söndagar är alltid så förbannat sega och fyllda med "snartärhelgenslut-ångest". Jag började dagen med att städa boet som såg för grönjävligt ut. Sen var det bara att slå sig ner och plöja igenom den hög av avsnitt från veckans Idol, BigBrother och Paradise Hotel som jag missar varje vecka pga stängning på jobbet, träningar och att jag går och lägger mig tidigare än en tant på hem. 
 
Efter det har jag bara suttit och pillat med naglarna. Det var längesen jag hade lust att måla roliga grejor, men idag målade jag flera gånger och tog bort och sen målade igen. Haha så jävla onödig tjej! Tillslut fick i alla fall leopardmönstret sitta kvar.

Chili

Kategori: Hus&Hem

Men hallå där..checka in min chili!!! Som en ståtlig grön snorre som förgyller stämningen i hela vardagsrunmet.

Body balance

Kategori: Cheerleading

Nu är jag hemcyklad från ännu en lökig träning. Vi körde bla. en timmes body balance (tror jag det hette). Typ en blandning av yoga och styrka. S V E T T !!!

Early bird

Kategori: Livets lilla gång

Jahapp..då var en ny dag igång. Same old, same old.

Vinterjacka sökes!

Kategori: Livets lilla gång

Kallt, kallare, kallast är det att vänta på burren just nu. Det blir nästan vantar och halsduk imorgon bitti om jag ska överleva i ottan.