lindilus.blogg.se

Diverse liv!

Kategori: Gymnasietiden

TinkiPinki!!! Hemma från Stina igen.. satt i typ 100 timmar igår och kollade på första säsongen av OC. Stackars Stina, som redan sett alla avsnitt, låg och sov i soffan medans jag satt som en dallrig pastasallad framför TV:n. Innan det hade vi dock grillat korv och majskolvar på en engångsgrill på gården utanför. Gick superbra verkligen!!

Här hemma låg min Mp3 och väntade på mig..den är bäst!! Hade oxå fått ett vykort från Homis. (den jäveln har vart på Mallorca) Blev glad i ögat..Gracias gracias!!

Ikväll blir det lite tryckare med Anna..haha! Men nu ska jag trixa med kläder som jag ska packa och sen LÄGGA IN LÅTAR PÅ MIN UNDERBARA MP3!! Jag har verkligen saknat dig lilla rosa sak!!

Måste bara..MÅSTE! Jeesus vilken text, underbar låt! No worries med McFly.. vilken underbar text!!!!!
[line]
We ran past strawberry fields and smelled the summer time,
When it gets dark I\'ll hold your body close to mine,
And Then we\'ll find some wood and hell we\'ll build a fire,
And then we\'ll find some rope and make a swinging tire.
..............
And then I\'ll swing you girl until you fall asleep ,
And when you wake up you\'ll be lying next to me ,
We\'ll go to Hollywood make you a movie star , (movie star!)
I want the world to know how beautiful you are.
Captivated by the way you look tonight the light is dancing in your eyes
Your sweet eyes ,yeah! <----- Yes please!
 
 
 
 
Kommentarer:

 Världens segaste dag, usch så tråkigt allt är! Önskar att jag också var 18.. men så roligt ska man inte få ha. Ska sitta hemma och proppa käften full med choklad ist, hah! 
Skrivet av Skinny den 30 juni, 2007 kl. 18:31 #

Mp3 = More McFly <3

Kategori: Gymnasietiden

 
Haha, jag är så oerhört onödig!
 
 
 
 
 
 
Kommentarer:

 nu jävlar ska det postas den hära kommentaren! anyways, tycker att du borde ha alla dina kommande bloggisinlägg sådär. Det var fint! :) Grattis till el mp3jugador med! Glad för din skull! 
Skrivet av sanna den 28 juni, 2007 kl. 22:09 #
 

 du kanske borde gå å se Stomp the Yard på bio.. piuss! 
Skrivet av Hallonnäsa! den 28 juni, 2007 kl. 23:01 #
 

 Wohoo, Sanna lyckades!! XD Jamen visst va det lite tjusigt! Och vafan babblar Tinen om?? Fattar inte dina tankegångar i den där kommentaren :D 
Skrivet av Linda den 29 juni, 2007 kl. 11:34 #

Boowlin & annat tjafs

Kategori: Gymnasietiden

Neeej det är synd Hasse...otur Janne!
Tin och jag var ju då och spelade bowling haha. Herre gutt alltså! Vi är inte så värst bra, men vi äger ändå.
- Gick det bra?
- Jadå..båda vann!

Sen åt vi lite lr fett mkt sallad så vi blev mätta som fotbollar. På andra sidan gatan låg en bingohall. Så vi var ju tvugna att gnata dit och kolla in läget. Asså bingohallar är vackra. Fullt med gamlingar och en ung tjej som var oerhört uttråkad och satt och ropade ut nummer. Tin och jag bestämde att vi måste gå dit och spela nån gång. Hahaha, hysteriskt roligt!

Later on köpte vi en festis slush...goda goda. Det bästa dock va att vi babblade med min favvo-uteliggare, han som brukar ha påskfjädrar i babbet. Han frågade om vi hade lite pengar till mat, för det ska ju vara bra för hälsan hade han hört. HAN PRATAR GOTLÄNDSKA!!!! Nej gutt, han är för vacker! Min absoluta favorit!

Ännu mer later on lubbade vi hem till Alina och satt där och degade och kollade på när hon "vilade". Sämsta vilaren jag sett, men vackert va det iaf. Särskilt när hon försökte sätta sig på strykbrädan och den packade ihop totalt och låg där och skräpade på golvet.
- BAJS!! Smaka på ordet tjejer! :lol:

Idag va det fin sol när jag vaknade så jag lubbade ut och la mig på trappan. Blev lite brun på ryggen en stund..sen skuttade jag in för att sätta på musik. När jag kom ut igen va himlen typ vit, grå, brun, svart, kamouflage-färgad och lite orange. Så nu sitter jag här och är ful istället! Men sånt är väl livet antar jag. Harebrahej!
 
 
 
Kommentarer:

 aså tänk typ en liten syster i min livmoder, hon har aldrig lixom kommit ut den naturliga vägen så hon har bott där hela livet... 
Skrivet av Hallonnäsa! den 28 juni, 2007 kl. 13:46 #
 

 det har inte funnits nogon sol haer po sistone. :( jag har inte kunnat sola! :´( hoppas du har haft det bra! puss och kram! 
Skrivet av ho-man den 28 juni, 2007 kl. 22:53 #
 

 Oj ingen sol, va tråkigt! Men du kan ju trösta dig med att det är ännu sämre här. XD Du lär ju va fett brun ändå. 
Skrivet av Linda den 29 juni, 2007 kl. 11:32 #

Sutaren Leif

Kategori: Gymnasietiden

Nu är det ju såhär att vi har finbesök ute i bushen. Bolle (farfar) och Elsie och taxen Sören kom inrullandes på tomten igår med en husbil. Gud så pitoreskt (?? eehh).

Igår guppade jag och Skins in till stan för att hämta ut biljetter till lövel-filmen. 10 kr i service-avgift per reservation, hur många biljetter man än reserverar. DET ÄR JU FANTASTISKT!!
Sen åt vi på Subway..älska!! Dock är jag och Skinny fett dumma i huvvet i varandras sällskap. Vi sitter och tuggar upp halva smörgåsen, och klagar på att vi har fått fel grejjer på, innan vi fattar att vi äter på varandras mackor. Stupid ass x 500 !!

- Vad heter din kompis??
- SAAANDRAA!
- Sandra, jaha..hej!

Tillbaka till stan på kvällen för att kolla på Pirates 3:an. Stötte på det finska fyllot Olli. Mkt trevligt och givande samtal om kameror och namnet på min vän. Filmen va rätt weird, massa (verkligen massor) av saker hände lite här och där. Gör ingenting att den va lite massive (på ett konstigt sätt) eftersom den innehåller 2 av världens snyggaste snyggingar. Johnny Depp är ju såååååå bra! Lövar him!

Idag har det varit så himla gosigt väder! Har legat nere på bryggan som en pressad strömming. Såg en sutare som rotade runt bland näckrosbladen. Den va rätt läskig faktiskt, fast jag gillade den ändå! Jag vill kalla den Leif..så jag gör det. Sutaren Leif!

Ute i vardagsrummet pågår det nåt hysteriskt: Allsång på skansken på TV. Det låter som hej kom och hjälp mig. Jag undrar verkligen vafan det är som händer. Hata Pernilla Wahlren alltså! Are you seriousssss?? Yes!
 
 
 
 
Kommentarer:

 åh jag hade oxå velat se sutaren leif.. fan, jag missar alltid honom... :o( 
Skrivet av Hallonnäsa! den 26 juni, 2007 kl. 21:44 #
 

 Jag förstår inte hur vi lyckas. nej men att vänta 6 timmar på att bion ska börja är ju helt normalt..eller? mohaha! en gång till lockade vi också till oss en fett wierd gubbe, varför alltid vi xD 
Skrivet av Skin den 26 juni, 2007 kl. 23:00 #
 

 Tin, jag kan försöka fixa en autograf om du vill?? Lr så kmr du förbi bryggan och fixar en yourself ;) Skinny.. du gör mig osmart! Håll dig borta!!! ;) 
Skrivet av Linda den 26 juni, 2007 kl. 23:07 #
 

 Det är antagligen sant men det är du som lockar till dig alla wierdos =P 
Skrivet av Skin den 26 juni, 2007 kl. 23:14 #
 

 hej hej 
Skrivet av Marcus den 27 juni, 2007 kl. 11:53 #
 

 LEIIIIIIIIIIF LEEEIIIIIIIIIIIIIIF!!!! I WANNA SUT YOU! 
Skrivet av Hallonnäsa! den 27 juni, 2007 kl. 14:23 #
 

 Jag vill se Olli xD 
Skrivet av Jeff den 27 juni, 2007 kl. 16:12 #

Amarula Marula

Kategori: Gymnasietiden

Tjoosipp!
Igår va det midsommar då då!! Cas hänkade här för hennes family skulle göra nåt boring. Lite annat people va oxå här. Christina, Elin, Sandra och Annie med 2 kompisar. Och Tin och Jensi sååklart!
Far och jag gorde den årliga midsommarstången..såå vacker! Åt massa skit så jag trodde magen skulle spricka, på riktigt!
På kvällen blev det len hel del Amarula Marula Fruit Cream. Wahahaa..fulast!

Idag är det massive med tråkigt väder. Vi gluttade lite på Step Up och fick ett Hanson-ryck. Hanson med låten Mmmbop ni vet?? Dom finns fortfarande kvar (som artister)..och dom är vuxna nu!! NEEEEJ! Hur konstigt som helst..sorgligt! Den lilla plutten ser ut som en björn.

Har skickat ett litet meddelande till AnnaPanna, men hon svarar inte! Bara för det ska jag göra nåt olämpligt i hennes farkost!
 
 
 
Kommentarer:

 hjälp meeeej hjälp meeeej idag e d så hemskt, förstå di ska ut o gå me din syrra nu... fick du mitt snygga collage??? 
Skrivet av Alina den 26 juni, 2007 kl. 19:27 #
 

 Men gud! Hemskaste hemskheter! Ditt collage var underbart vackert. Fick en rörd liten tår i bakre ögat! 
Skrivet av Linda den 26 juni, 2007 kl. 20:18 #

Jobbsit

Kategori: Gymnasietiden

Hej alla barn nu blir det barnprogram!
Idag har jag jobbat på Pressbyrån med min kära syster Beda Catrin. Jag blippar kassan och Tinis lubbar runt på lagret, när jag inte stör med mina knackningar. Some pretty lövel people har vi sett. Slog rekord idag oxå. 3 kr i dricks och en 50-öring som låg på golvet. Plus bullarna såklart! Livet är som en pandamamma!

När jag kom hem hade betygen kommit..läskigt! Fast det gick brabra..I\'m the master fan! Hörde att lilla Cas hade ringt. Jag försökte ringa tillbax älsklingspälskling, men du svarade inte. Sånt är livet! Försöker imorn istället..pet i brallan!

Nu ska jag ladda inför midsommar...då jag finally får äta! Jag ska äta en vaniljmunk har jag bestämt. Hare bra hej!


Homis har skrivit upp den ytterst viktiga informationen att jag ska äta vaniljmunk imorn. Viktigt att nämna att han bara skrev den för att jag bad om det. Annars blir det tjaffs!
 
 
Kommentarer:

 oj...vilken rich bitch! :P 3 kr...det blir kanske fem nästa gång, 6,50,8 osv. 
Skrivet av Ho-Man den 22 juni, 2007 kl. 12:08 #

Blow bubbles of my tounge

Kategori: Gymnasietiden


Alla som inte gillar när jag pratar McFly kan skita i att läsa detta!

Asså hej kom och hjälp mig!! Underbaraste videon (säger jag alltid). Dougie är fett rolig som vanligt! Men det är inte det som är grejjen! DANNY JONES BLÅSER BUBBLOR FRÅN TUNGAN! Han är fett söt när han försöker göra det i Confession Cam, men då är han ju inte bored. Han är även fett söt när han lyckas! Han måste alltså tyckt att det va en tråkig intervju.. jag lövar den! Nej fyfan va bra! Ska kolla again!

Älska, älska, älska! Om ni inte sett den skickar den till er bruttor sen.

Soligt!

Kategori: Gymnasietiden

Äh vaffan..hej!
I måndags va jag och Cas hemma hos Skin. Vi gick INTE vilse i Sköndal..nejdå! Cas bröt några fingrar under vårat extra eleganta cheer-program. Vi kollade på John Tucker must die (rätt bra tycker jag) och She\'s the man (me like a lot). Channing Tatum for life!

Ayer vaknade vi upp tidigt (för att vara sommarlov). Cas-mor skulle till sin farmor som heter Leif på tisdagar. Skin och jag va med Hom & Marcus. Ska nämna att vi fick vänta på Marcus gaaanska länge eftersom han bara vill spela dataspel hela dagen lång. Dock gillar vi honom ändå. Vi gick iaf och badade i den extrema antarktis-kylan. Skinny halvdog som en eskimo medans vi andra sjösatte en halv melon med några myror i. Geeks!

Jag hoppar över Mackans och Stinis lilla fight för allas hemtrevnad. Later on kollade vi bio och såg Blades of glory..asså snälla, va fan hände i slutet frågetecken
Men aja...life goes on. Överlevde oxå nattens vandring hem från bussen, dog bara kanske en halv gång.

Idag har det varit soooooooooooooool.. skulle ljuga om jag sa att jag inte pressat som en idiot. Öste båten lite och hjälpte pappa att laga några lådor. Kändes mkt nyttigt..nästan som en tomatsallad. Men okej....hejdå!

Bilder!!!

Kategori: Gymnasietiden


Måste bli av med lite energi..har sutit på min feta röv i 2 dagar nu. Har lubbat runt i köket och låtit som nånting, men det är inte roligt längre. Jag såg en fet spindel utanför köksfönstret. Den snurrade in en fluga som den skulle smarra på sen. Det va ett älskvärt ögonblick.

Har nu lagt upp massa bilder i mitt fotoalbum. Lite nya och lite gamla..mest nakenbilder på mina vänner faktiskt. Om du vill se Cassandras välformade bak ska du klicka på Mina bilder nere på Länkar. Gör du det inom 10 min får du en fotfil, från Selmas intimvård, på köpet.

Nä vadå uttråkad??

Nu ska jag hitta på nåt att göra.. typ rensa nån gammal låda lr så. Annars får jag raptus.

Great son
 
 
 
Kommentarer:

Det ser veeeerkligen ut som att du och dina hejdukar tog bilden "Micke och Greta on the flygplats" för att retas med " micke" ÄR DET SÅ? !
Skrivet av Jeff den 18 juni, 2007 kl. 22:19 # 
 

 D e snoppduk.... 
Skrivet av Hallonnäsa! den 19 juni, 2007 kl. 15:40 #
 

 I do not know that.. Så kan det väl va! 
Skrivet av Linda den 19 juni, 2007 kl. 19:16 #
 

fint fotoalbum. snygg bild på mig, hahahaaaaah i love it. den där sexiga plutmunnen. va e jag? CP? utvecklingsstörd? Kramis lillstumpan!

Skrivet av Alina den 19 juni, 2007 kl. 20:41 #

Tråkig söndag!

Kategori: Gymnasietiden

Fiskaffär vilken tråkig dag.. inte en endaste mås har flugit in genom mitt fönster. Så jag bestämde mig för att städa lite i mitt rum. Har inte gjort färdig än, men det är ganska respektabelt iaf. Dock vill jag inte bjuda in prins Bertil. Räknade alla småpengar jag spridit runt i massa olika gömmor. Det var 685 kr..ganska kul tycker jag, blev lite gladare.

Kollat lite på TV med päronen.. min pappa har den bästaste humorn när han är på humör. Så jävla rolig så man fnissar på sig!
Fick litet sms från underbarbarara Caszn från Danmark oxå. Dom kom 5:a på EM. Är hon bra lr?? Eehh obviously!!!!! Me <3 U

Kan ju nämna kvällen igår oxå.. Skin & jag på vanliga muppturer. Lite jobbiga "göteborgare", glass på en parkbänk med nån snuttig grabb med mobilproblem, träffa LOve som vanligt...Stockholm by night helt enkelt.

Men nu är det tråkigt så jag får väl tugga i mig en halstablett och stoppa huvvet i frysen. Är huvvet dumt får kroppen lida.

9b & överkörd duva...

Kategori: Gymnasietiden

Halloj! Bara så alla vet har jag på mig en grönvit-randig byxklänning som är fett konstig. Jag tyckte dock att den var rolig och klämde på mig den ändå, men jaja!

I torsdags va jag alltså hemma hos Tin och åt middagen ja du vet.. Gluttade in hennes sööööööööta pippijågel som heter Jenca. Jag duttade min näsa i huvvet på den en gång..det va gos. Sen kollade vi på She\'s all that. Fan vilken löööööövel film..den e så bra!

Igår: Sista dagen på dagkollot..yes! Hände inget särciellt roligt...barn är inte riktigt min grej egentligen. Hmme..inte så kul iaf!
Efter fick såklart jag och Stina hjälpa till att städa mayor..suck! Så när jag kom hem var jag trött som en panda och sov som en kock.

Later on va det "the get together" med de gamla 9:orna i slottsparken. Fett kul att se dem igen. Fast typ inte så många kom gjorde det inte fett mkt eftersom det va de roliga människorna som va där. Från våran klass va det Jag, Stina, Frida, Annie, Manne, Charlie, Axel och Christian (lord lixom). Inte för att det säger någon så mkt..men det är mysiga prickar det kan jag försäkra.

Vi spelade lite brännboll och babblade skit..hah. Sen åkte Stina, Frida och jag hem till Frida och åt lite. Shit va det va längesen jag va där. Värsta fina huset..mihii! När Stina hällt över sig 5 liter ögondroppar åkte vi hem till Charlie, oxå 100 år sen jag var där, och satt och hängde. Dahl va oxå där så han måste ju oxå räknas med. Underbarbarara pluttisar!
9b

Idag dårå har jag haft aptråkigt.. Jag va tvungen att hämta min cykel jag lämnade i slottet igår. Fick skjuts av mamma dit och en duva flög ner rakt framför bilen. Det blev ett litet fjädermoln bakom, men vi såg aldrig pippin igen.. hoppas verkligen inte att den dog lr blev skadad. Blir lessen i ögat då. Sen kom jag hem och har legat ute i solen ända tills nu. Sååååå tråkigt! Jag vill bada..någon som vill bada?????
 
 
 
 
Kommentarer:

JAA!! vi badar kvällsbad. jagvilljagvill!
Skrivet av Skin den 16 juni, 2007 kl. 17:33 # 
 

 Oki oki.. lets take a bad... tjohooo! 
Skrivet av Linda den 16 juni, 2007 kl. 17:41 #
 

 INGEN vill bada med dig. XP ...jo, det är såklart man vill bada! jag med! 
Skrivet av Ho-Man den 17 juni, 2007 kl. 00:56 #

Dagkollo

Kategori: Gymnasietiden

Va tvungen att gå upp feting tidigt för att åka till dagkollot. Det va viktigt att vara där 8.45. Jag kom då och hallen va helt jävla tom och nersläckt...imorn kan man alltså komma runt 09.05.
Har iaf tagit hand om barn hela dagen..massa gymnastik och vart badvakt i snöstormen. Ingen höjdare, men imorn kmr Stina dit iaf.

Matilda orkar inte gå längre:
- Kan du inte bara såga av mig benen.
- Hur ska du kunna träna då?
- Och sen klistrar du på dem igen när vi kommer tillbax...

Sara spådde min framtid:
Jag ska gifta mig i en ICA-affär av en präst som är naken. Jag kommer inte få några barn, men däremot ha en panda. Mitt hem kmr bestå av en lila container och jag ska jobba som brandkvinna. + att min sommarstuga inte kmr vara rutten.
PERFEKT..då behöver jag inte fundera mer på framtiden.

Vart är sommaren?? Jag vill ha sol, blir lessen när den är borta. Det kan väl åtminstone sluta vara storm!!!?!! Blir dock glad av en låt jag fick igår.. Funkytown..den är underbar, dansar loss så att stolen snart brakar. Tack för den!

Ska åka till Tinis idag.. ska glutta in hennes pippijågel och äta nåt.. och såklart lukta på avlopp, hah!
Svejs!

Cäsilby <3

Kategori: Gymnasietiden

Måste städa mitt rum, det ser förjävligt ut. Jag vet hur man städar! (Den du) Jag gör det sen...JAG HAR ASTRÅKIGT!

Kollade på lite italien-bilder nyss...vackra som fan. Blev ännu mer sugen på att åka utomlands.

- Orka vara oss...Jag orkar!
- Det är fint här.

Liten analys av Hanna:
* Brunt, risigt och fett hår
* Fläskig överläpp
* Buskiga ögonbryn, som man inte tänker på
* Passar bra i aprikost och ljusa orangea färger. Även rött.
* Lyssnar på nrj och hennes favvo band är cascada
* Nästan perfekt

Vem fan är Hanna lixom?

Jag hatar den här kvällen.. och jag är en jävla apa enligt min mor. I guess I am. Fan va livet suger ibland.
 
 
 
Kommentarer:

 jag håller med din morsa...du är en apa. XP 
Skrivet av Ho-Man den 13 juni, 2007 kl. 21:29 #
 

 Lilla LILLA Homis...du kan vara! 
Skrivet av Linda den 13 juni, 2007 kl. 22:24 #

2 kr och bullar

Kategori: Gymnasietiden

Idag va det presssbyrån med Tin igen, Idag gick det rätt bra..förutom några små och större cp-grejjer. Råkade kasta ett mobilkvitto i papperskorgen..haha fan va kul! Fick oxå 1 kr i dricks (wooow) och hittade 1 kr. Så en påse bullar och 2 kr..haha det är för roligt! Ganska roligt oxå att jag hade två STORA gröna fläckar i baken på mina brallor... kom på nu va dom va ifrån Tin (som fnissade åt dom)..från de gröna sätena i båten. Hihiii!

Just nu retas jag med Homis, min nya hobby..mohaha! Kan ju inte hjälpa att det är så kul. Lyssnar oxå på en ny lövel låt.. It\'s love med Jill Scott. Eller asså... den är bättre när Tori Kelly sjunger, men aja orkar inte förklara. BTW så har jag "skrivpratat" med henne..mhm jaaa! Så kan det gå.

Nä nu ska jag ägna mig åt seriösa saker..som aktier och portionssparande,,haha!
 
 
 
 
Kommentarer:

 Griset korvar sig i spadet! Såg dig på vimmelsidan. mohahahha.. snajkt schyrran! 
Skrivet av Hallonnäsa! den 13 juni, 2007 kl. 13:43 #
 

 Jäflar va ni partajjar loss ser jag på Hooomisens blogg =o) you go girl!!!! 
Skrivet av Hallonnäsa! den 13 juni, 2007 kl. 21:12 #
 

 Haha..ja föffan.. och du kan ju hjälpa till om du vill if you know what I mean ;) 
Skrivet av Linda den 13 juni, 2007 kl. 22:34 #
 

 va menar diuuuuu.. vill du ha alkohol??? mohahhahhahhahahahahha.. aså vi ska ju dricka som i frankrike, utspätt me vatten o grejjer, så dom där ölen kommer ju o räcka hela sommarn....!!! mohahahaha...! 
Skrivet av Hallonnäsa! den 14 juni, 2007 kl. 16:20 #

Nice <3

Kategori: Gymnasietiden

Tjo i stugan!
Molnigt idag..inte så nice. Ska kolla om Tinis jobbar idag, då kanske jag kan åka till henne. Btw så va jag och Anna med på bild från i lördags..haha..oj oj Anna! Ajabaja!

Igår va jag och mina mobbade vänner här i Alby och badade. Marcus va tvungen att följa sin farmor till stationen (söt) så jag fick klara mig med bara Ho-Man och Skinny. Vi lodade runt hemma hos mig..kom fram till att Homis mamma + Skinny egentligen heter Bertil.

Later on lubbade vi de 5 milen till vivo och köpte some food att äta. Mackan joinade när vi satt och väntade på Ebbe i 700 år eftersom den jäveln alltid kommer sent. Sen åkte vi iaf ut med båten till en av öarna och smockade i oss le food. Badade lite oxå, men det va läskigt för en viss person ska alltid skrämmas och badbrallorna kändes som kladd. Nej men det va skoj att va med fulingarna..ni e så söta allihop!

Ska bara säga oxå att pappa hittade en såååå gullig liten fågelunge som han skulle mosa tillbax in i fågelboet. Ååå jag ville bara gosa sönder den, INTE göra wook av den!! Fast ännu sötare va min schnyggaste vän Caszn. I\'ve missed you to.

Tjing kladdabing!
 
 
 
Kommentarer:

vem är det som brukar skrämma dig?! du som är så snäll. =P Sen så måste man liksom prova något nytt...för jag har aldrig smakat på wookad fågel unge innan. xP det skulle vara verkligen för hemskt då. Den var ju jättesöt!
Skrivet av Ho-Man den 12 juni, 2007 kl. 12:58 # 
 

 Du vet mkt väl vem det är som skräms..även fast jag alltid är så oerhört jättesnäll och söt som den lilla fågelungen. Haha! 
Skrivet av Linda den 12 juni, 2007 kl. 13:04 #
 

 Nämen pratar ni om mig nu igen.. jag vet att jag är jättesöt och oerhört snäll, men det börjar bli lite tröttsamt att höra =P hah! 
Skrivet av Skin den 12 juni, 2007 kl. 14:47 #

Partaj & Pressis

Kategori: Gymnasietiden

Igår va det partaj med Anna på Chaplins.. vi hade verkligen apaskoj. Lr jag hade iaf, kan ju inte veta säkert om fyllbulten va nöjd. Anna dansasde tryckare till feting musiken som vanligt...du är lite konstig, men jag gillar det. Hade mina fina prickiga skor från Frankrike på mig så mina fötter är totally förstörda nu..så kan det gå när man bär bananlådor.

Vi lärde oss oxå ett mkt lövel uttryck från några engelsmän: Oy oy sugar tits! Dom pratade som McFly och såklart hette den ena Danny..suck!

Idag jobbade jag med Tin på pressbyrån. Hon är min lärare och så står jag där och ser mobbad ut i en keps. Det går nog bra det där ska du se. Fick en påse bullar som lön...fan va rätt haha! Men nu vill jag bara bada..någon som ställer upp? Tydligen inte, men imorn guppar jag och Skins och doppar öronen..den som vill får hänka, alla utom Lennart!

Glutta film, glutta film XD

Sommarlov!

Kategori: Gymnasietiden

Hej Gertrud!
Igår va det avslutning, lika megatråkig som förra året. Såg massa snuttar, typ alla utom den vi ville se mest. Det va B.
Efteråt guppade vi hem till Cäsilby och badade, studsade på hennes underbara studsmatta och käkade lite torrostade.

Sen åkte Skins och jag och åt le famous nachotallrik i centrum, där balen va igår...undrar om Linda G va där. Skulle vilja ha sett alla fina klänningar. Men vi va med Marcus, Homis och Sebbe istället, efter att ha vart hemma i en nanominut och dragit på oss nya örhängen. <3 Örhängen är livet. Sen gosade vi runt hemma hos Homis, som är fett pedantisk, haha!

Idag är jag på lesset humör. Jag sitter lixom inne vid datorn när det är fett fina vädret ute. Vet inte varför jag bara inte går ut. Känner att jag skulle behöva ha nåt att göra, typ ett sommarjobb lr åka och hitta på nåt kul. Fast grejjen är att jag orkar inte fixa, ringa lr engagera mig i det hela så jag sitter här och blir blek istället. Har dessutom fått en sticka i höger fot, men mina två andra är ok så jag kan fortfarande gå.

Saknar min Mp3 oxå.. när kmr du lixom??? Jag måste ju bli av med den här jävla Americas National Anthem nån gång som jag går och sjunger på hela tiden. Nej nu måste jag snart hitta på nåt..vad som helst. Typ rensa en rabatt med framtänderna lr så. Men då måste jag nog åka och köpa tandpetare först. Jag gör det nu då.. svejs!
 
 
 
Kommentarer:

 INTE fett pedantiskt. bara LITE! =P 
Skrivet av Ho-Man den 09 juni, 2007 kl. 17:06 #

Kinakulor XD

Kategori: Gymnasietiden

Ahapp då ska vi skriva lite då på min extremt fula blogg..haha var tvungen, srry. Jag gillar dig ändå mitt rosa bärplockarland..iihii fniss i brallan!

Kör med lite brunt tema idag då eftersom jag körde över en fet hundskit med cykeln idag..asså verkligen rakt igenom den. Så nu är inte mina hjul så mysiga, men det var jävligt roligt iaf. Vem orkar tänka på hundskit anyway när man får uppleva vackra baggykjolar och sköna kinesiska kulor med hundar på. :lol:

Skin och jag va i Alby och badade med Marcus och Homis och några av deras små klasskompisar. Mkt trevligt indeed...tack mor som kom med djupfrysta mackor till oss. De gick iofs att värma mellan låren. Puss på er söta små människor! Skinny och jag matade underbara getter vid bongården oxå...så söta. Den ena smaskade som en Olle under julhelgen
 
 
 
Kommentarer:

 Pajsa mikk i röfen! Om jag o jensi åker utomlands en vecka i sommar, typ i mitten av juli. Kan du komma o fågelvakta i min lgnhet då?!?!?!?!!? Du måzte lixom zvara idag... ehhhhehe, skoja! 
Skrivet av Hallonnäsa! den 08 juni, 2007 kl. 17:44 #
 

 Jag vill oxå bada, har inte badat nåt i år. Fan vad dåligt. Men jaja stryntisammi! Kram på dej lilla tjej me grej... ehhehehee 
Skrivet av Alina den 09 juni, 2007 kl. 15:19 #
 

 Bada med mig Alina..jag kan bada med alla..tillome med dig XD Och Tinis flinis..om jag är hemma den veckan är det klart jag kan gosa med bäbifågel..vill se den!!! 
Skrivet av Linda den 09 juni, 2007 kl. 19:03 #

Grattis Sverige!

Kategori: Gymnasietiden

***************************************************************
Du gamla du fria..och allt det där! Grattis Sverige på din dag!

Idag va jag med Stina, och våra kära mödrarvårdscentraler, ute vid Dyvik och solade och badade i havet. Såå nice, dock lite kallt här och kanske där. Stina fick ryck och började kasta sjögräs...KRIG!!
Fick stuurah sträck..är dock lite röd, men det blir brunt sen så jag tror jag överlever.

Nu har jag suttit med den här jävla litteraturen i hur jävla många timmar som helst. Det är inte helt mänskligt.. jag hatar alla jävla gamla författare som är såååå viktiga för oss än idag. Dom är inte ett piss viktiga för mig! Usch!!

Nu ska jag gå och plugga lite årtal, duscha bort allt sjögräs ur hårbotten och sen installera en 33-kilos panter i taket på min pappas skåpbil. För där kan den bo! Lev väl!

****************Bara för att få in lite gult oxå*******************

Badaaaaa!

Kategori: Gymnasietiden

Som en mandarin! Hiihii..Skinny, Marcus, Homis and Linda badade idag. Trodde det skulle vara mkt kallare, men man kunde tillome simma till hopptornet. I like! Vi fångade några firrar, som Skinny döpte efter McFLy..mihii. Men höjdpunkten måste ju ändå varit melonen..mohahaha!

Måste öva på litteraturprovet..orkar verkligen inte. Vem fan bryr sig om nån jävla ryssförfattare med taskig barndom.. han står ju iaf med i en massa böcker nu. Det får han väl vara nöjd med. Upplåsbara jävel!

Nä om man skulle kolla på Step Up..skojja! Idag får det bli en annan film så inte folk tror att man är helt whitty whitty i huvvet. Hmme... Tjing kladdabing!
 
 
 
Kommentarer:

 inte helt okej att det var första badet i år, asa skönt var det though! Firrarna var skit söta, dock så klämde homis nästan ihjäl en..stackars Tom hiha! diu är sötis! nej du! 
Skrivet av Skinny den 05 juni, 2007 kl. 21:46 #

Statistiki in your bralla!

Kategori: Gymnasietiden

Jag har gjort ett stapeldiagram..rosa, lila, ljusblått och asafin ljusgrön blev det. Tack Stina för hjälpen. <3 Är nöjd med färgerna..dock inte med det andra. Men det gör ju inte så mkt just för tillfället eftersom vi såg Bruhuuur utan swättah idag. I like!

Har finally köpt ett busskort..oxå lila och rosa..wee det är så tjusigt! Och Kulan har gjort leriga tassavtryck på mina enkäter här.. det blir ingen mat på en vecka. Mihiii!

Har gluttat Monsay-klippet som en jävla galning.. nu blir det lite freshly squeezed. Kanske gluttar Step Up sen..om Homis inte bajjar i byxorna av skräck.

Måste bara skryta lite om Casor-my-bäzoor som fick VG i spanska..såå duttig du har varit hahaha! Alla mina vänner är iofs fett bäst på allt, särskilt på att ligga på golvet och se fula ut. Nä nu tänker jag kasta min krita på den fula pojken med brunt hår...
- Är det där ett pastamått?
- Nej, det där använder man när man ritar orienteringskartorna.
 
 
 
Kommentarer:

 han e fett modig oxå. han flaxar inte runt o jag kan peta honom på svansen utan att han flajjar iväg. o han kvittrar fett fint!! har du lämnat din fett bra uppsats än da? 
Skrivet av Hallonnäsa! den 04 juni, 2007 kl. 18:39 #

Sol :D

Kategori: Gymnasietiden

Fniss i brallan, historian är klar. Tack Tin för hjälpen. Våra flummarhjärnor kan det där med att flumma. Rivss rivss!

Igår kom Cas hit efter att ha workat lite på nåt weird café..ytterst trevligt. Det trevligaste var när den enorma bikinin tjorvade sig och vobblade runt.

Tin och jag på Kina-restaurang..hata kärringarna som satt där. Orka vara otrevliga mot de söta servitörerna och orka va viktig och orka vilja ha mer vitlök i maten. Usch vilka äckel. Sen satt vi och dega på After hela kvällen. Kollade på fotbollen för det var ju så uselt spännande. Massa knasiga människor arrive:ade, bla. Bena från Säffle. Hittade en fin tröja oxå "på REA". Gud va uselt!

Idag har Jens och Tin vart här. Vi satt nere vid <3 bryggan <3 och solade och gluttade på djur i bur. Nä, men vi firrade några mörtar och diverse. Asamyyyyys! Jag doppade mig från båten oxå..första gången i år, inte helt ok jag vet. Men nu har jag gjort det iaf. Bada is life!


Harebrahej!
 
 
 
Kommentarer:

 Linda och Mört på romantisk båttur <3 diu är söt, ja det är jag! 
Skrivet av Skins den 04 juni, 2007 kl. 00:05 #

SUUG MIN RÖV!

Kategori: Gymnasietiden

Här kommer ett helt jävla meningslöst inlägg som matchar den här meningslösa dagen. Har suttit med historiaboken framför mig i massa timmar, men har inte gjort ett piss.

Blev Vip-medlem på McFly-official idag..massa snuttiga bilder så att jag kan dreggla sönder tangentbordet.

Det luktar tonfisk i hela huset och datorn är fett seg även fast jag städade den igår. Rensade den på massa musik och bilder. Lyssnade på millions of låter..då saknade jag min Mp3.

Nej nu måste jag göra det här skiten. Annars kommer det bara ligga här och se ångest-äckligt ut på databordet. Lev väl alla barnmatsburkar!
 
 
 
Kommentarer:

 Det kommer säkert gå bra med historia uppgiften. Lycka till! =) Jag hejar på dig. xP 
Skrivet av Ho-Man den 02 juni, 2007 kl. 00:33 #
 

 LABE, DU E MIN ÖGONSTEN, LABE DU HAR SÅ GOSIGA BEN.. HAHAHHHA! MINNS DU?? TINA, DU LUKTAR RUTTEN BLOMKÅL. MOHAHAHHAHA! 
Skrivet av Hallonnäsa! den 02 juni, 2007 kl. 16:55 #
 

 DU! Vi kanske ses ikväll, om ja rör på mitt arsle snart. hehe.... Kramis lilla hallonstrumpa! 
Skrivet av Alina den 02 juni, 2007 kl. 18:37 #