lindilus.blogg.se

Run bitch ruuuun.

Kategori: Livets lilla gång

Sådärja..då va man tillbax på banan igen. Är helt söndersvettad och jävlig efter förmiddagens styrkepass och springtur. Måste ta mig rejält i kragen och get my ass ut och springa så ofta jag kan för annars kommer årets progge att bli min död. Sanna mina ord i kaksmetens mitt och så vidare. 
 

B to the akis

Kategori: Livets lilla gång

Jag har ALDRIG varit så jäffla bakis som jag varit (läs fortfarande är) idag. Har legat i soffan hela dagen och kollat på Cheer Extrems Showcase med illamåendet gurglande i magen och huvudet dävet som en mosad apelsin. Det tog mig fan 2 timmar att få ner pizzan som Buppis så snällt hade köpt åt mig. Det är först nu fram på kvällskvistarna som jag ryckt upp mig lite halvt och bestämde mig för att baka bröd, laga matlåda, städa toaletten och diska. Så nu är jag alldeles kallsvettig och jävlig. Man är allt bra dum i huvvet som utsätter sin stackars kropp för sånt här. Men kul va det! 
 
 
 
Kommentarer:


Diu börjar oxo bli gammelgrå, lillgäddan!! <3

Skrivet av Syrran den 31 oktober, 2011 kl. 10:47 #

Crazy nights

Kategori: Cheerleading

Tackar gudarnas gaddar att jag är ledig från träning idag. Camp-veckan är över och alltså dansen daaaansen. Den är så vacker att man typ pruttar lite smått i byxan. Hela programmet är som en hysterisk sommardag finare än fem fiskar. Det kommer bli awesome!

 


Efter avslutningsmiddagen på Pizza Hut tuffade jag och Froid vidare för att fira Bennifers birthday. Vi hamnade först på käre gamle Nivå där vi helt plötsligt blev amerikaner, zigenare och italienare. Tillslut va de bara de tre ostkrokarna kvar och alltså... Vi blev upphämtade i en vit limmo, som nån rik snubbe som kände någon som kände någon hade fixat. SÅÅÅ jävla kul att glida runt i stan sittande i en limmo med dunkande musik, lysande spegeltak och kristallglas att sippa ur. Tagget gick överstyr och vi kan väl säga att hemgången inte blev riktigt lika glamourös. Mår så sinnesjukt dåligt idag att jag bara tänker ligga ner och stirra hela dagen. Ni har väl ställt om klockorna förresten?

Viola

Kategori: Livets lilla gång

Åh...farmor har namnsdag!!! 

Välkomen lille rosa

Kategori: Livets lilla gång

Eftersom jag tappade bort mitt batteri till mobilen (som jag för övrigt har hatat sen day one) så köpte jag idag en ny liten vän för 700 kronor. Jag tappar ju ändå alltid mina i backen och repar sönder dem så ingen use med att köpa nåt dyrt krims krams. De är uppenbarligen alltid mer krångel med sånt piss iaf. Ville egentligen ha den i grönt, men den var slut såklart, som vanligt när jag bestämt mig, så det fick bli en rosa. Så inom en snar framtid kommer jag åter igen att kunna nås på vanligt vis. Tjipuuuh!

Mongo-öra

Kategori: Livets lilla gång

Är det normalt att det gör ont i örat när man tuggar eller ler? Kanske när man fick en liten pyttearmbåge rätt in i härligheten igår. Cheerleading är inte den mest sköna träningen för kroppen, men det är lätt den roligaste i hela världen. (Japp, jag har provat alla...hästpolo speciellt) Känner mig helt confused i knoppen efter gårdagens träning med allt flippande, fluppande, snurrande, kastande och guppande...och idag blir det mer. Det är ju kul att bygga, men jag ska inte sticka under soffan med att jag allra mest ser fram emot fredag eller lördag då vi får dansen. Woop woop!! Men nu ska jag kämpa i mig lite knäckebröd här med mitt mongoliserade öra. Gotta love life! 
 
 
 
Kommentarer:


NI fd? Trotskijister o annat "AFA" Liknande numera som Kassa SS i NationalGeograhpics Apoll13 som GÄRNA slkatar alla ANDRA som ASET ju LÄNGE ÖPPET skrivet såg ni "SuperBowl" SÄNT av er Nazistisk INDY Fittornas ÄGARE dvs Rupert HITLER Murdoch o alla BILLIGA Kassa Blafforna MITT inne i skit sändningen så SER NI vilka BILLIGA "Jock GANBANGERS" som skrivit KONTRAKT som "Kristna MÖDOMMAR" i USA som sedan Gangbangar SAMTLIGA i sina skit Kassa LIONS KRÖK o ADLERS Råttor dvs EAGLES så Varför gillar ni vara sådana "Gymnaster" i PorrBrancshens BILLIGASTE Lättaste att Prostituera FUNDERA PÅ DET dvs TÄNK "Die Dumme Americanen" anser att SUGA av hela MES FOOTBALL Leguens Mesar INTE Bryter mot deras "Kristna Kontrakt att behålla Mödomarna som VanhedersLiknade Dilso av Demirbag Stens ÖKADE MÖRDANDE "Islamisters2 sort ahah ni VÅGAR INTE se era Egna "Janski Nazi FEL" jaja ERT PROBLEM DET o INTE MITT "Cheer leaders" har ju samma Rykte som Indiska Skådespelerskor så VARFÖR VILL ni ha det Ryktet
Skrivet av Raoul PETE Joacim Parfalk den 26 oktober, 2011 kl. 10:18 #
 

För att indiska skådespelerskor ser ut som kanelbullar doppade i choklad och det bah ÄLSKAR ju alla!!!! Nu ska jag gå och ge min mödom till första bästa fotbollsspelare jag ser. Tjillevipp!!
Skrivet av Linda den 26 oktober, 2011 kl. 10:39 #
 

Syster: haha, du e så söt <3 
Raoul: alla fördomar är inte sanna! 
keep up you both!
Skrivet av Catrin den 26 oktober, 2011 kl. 12:54 #
 

blir fan alltid förvirrad av han som skrev högst upp alltså fattar nada :P fattar ni? :P
Skrivet av aui den 27 oktober, 2011 kl. 14:19 #
 

Nja.. man får läsa lite mellan raderna och le och se glad ut. =D
Skrivet av Linda den 31 oktober, 2011 kl. 00:59 #

Hate you mobile hore!!!

Kategori: Livets lilla gång

Sådärja.. då var jag av med min äckliga jävla hormobil en gång för alla!!! Skulle springa till bussen när mobilfittan hoppar ur fickan och öppnar upp sig som en prostituerad under högsäsong. Givetvis flyger batteriet åt något jävla håll som inte finns på denna planet så där står jag och Frida i Svartbäcksnatten och letar efter den lilla äckelmanicken. Såklart missar jag bussen och får åka hem utan batteri = jag har ingen mobil så det är helt omöglish att få tag i mig om man inte använder facebjuck eller alternativt denna blogg. Ja, man kan ju komma hem hit och ringa på oxå, men det verkar ju lite väl 1800-tal. 

Promenix med Tinitus

Kategori: Djur

Idag har jag varit promenadkompis åt Auroras lille vovve Tintin. Annars hade han fått sitta med nödig blåsa hela dagen ensam medan Aui leker working lady på PB och så kan vi ju inte ha det. Så vi tog en långprommis... i över en timme var vi ute och luftade oss och skuttade roligt med baktassarna. Lurv it!!
 
 
Kommentarer:

Aurora står o skäller på balkongen!! 
Skrivet av cat den 25 oktober, 2011 kl. 18:54 #

Moa Lignell i vardagsrummet

Kategori: Musik,TV,Video,Film

Alltså...hur söta? Och hon sjunger ju faktiskt riktigt bra. Fniss, tycker dom är jätteroliga! Sjukt likt originalvideon.. 
 
 
  Här är originalet:
 

CAMP!!! <3

Kategori: Cheerleading

Nu är det finally dags... idag börjar vårt HPU camp. Några av USA's bästa tränare kommer hit för att ge oss vårat progge. Jag har aldrig någonsin varit såhär taggat på ett program förut. 29 timmars träning på en vecka börjar om ungefär 1 timme och 40 minuter. Känns som dagen innan julafton när man va liten.Bild: Ida-Maria Lehto

April-fräsch sandal

Kategori: Livets lilla gång

Upp som en sol och ner som en pannkaka! Igår passade jag på att hämta hem några av mina skivor när jag var hos mampapi. Så idag har jag poppat McFly och Christina Aguilera på högsta volym och shake:at loss rejält mellan storstäningen och matlagningen. Går så himla bra att städa när man lyssnar på bra musik. Brände tillome loss några rökelser för att få bort doften av unken kattmjälte (?). Valde rökelserna som ni ser på bild här nere till höger....så nu doftar det april-fräscha sandaler i hela lägenheten. 
 
 

Skillat!

Kategori: Musik,TV,Video,Film

 

Mörn mörn

Kategori: Livets lilla gång

Är uppe med tupparna denna söndag då jag tänkte glida över till mina päronen i en lite lagom timme innan träningen ikväll. Sa jag att det är den sista träningen innan camp (med HCU) imorgon???? Tagget kliar till i näsborrarna som en vårvind i sommartid. 
 
 
Kommentarer:

Mina päronen???
Skrivet av Linda den 23 oktober, 2011 kl. 09:02 #

System-påse

Kategori: Livets lilla gång

Idag har jag haft en fundering. ALLA butiker har ju påsar som kunderna kan stoppa sitt pickelipack i. Och överallt (vad jag vet) kan man få olika storlekar beroende på hur mycket manhar handlat... överallt utom på systemet och där handlar man ju ofta megamassor varje gång. Ibland behöver man ju typ ta 3 påsar för att få plats med all skit. Tänk om de kunde ha en större plastpåse, eller kanske papperspåse då så kunde man bara svassa iväg med en istället. De kan ju ta mer betald för en större påse om de är så att de medvetet vill att folk ska behöva köpa många påsar. Bara en liten fundering jag haft på jobbet idag bland PB-påsar i alla storlekar och former. Hmmm..
 

Hammarbyyyyyy!!!! <3

Kategori: Livets lilla gång

Sådärja.. nu är jag tillbaka i cyber space efter mina 3 dagar som wörking lady at PB. SÅ jävla hyvens att sitta på bussen hem och grabben bredvid får raptus och börjar slå i väggen och skrika rätt ut. Först blev jag pissrädd, men sen fattade jag att han antagligen var Bajare och att Hammarby hade gjort mål (på radion i bussen). Busschauffören böev oxå superglad och ropade ut det till hela burren i högtalarna. I sistaste sekunderna på matchen gör dom mål och slipper kvala. Sååååå vackert!!! Då kan vi sitta och mysa i soffan och glutta på matcher eftersom Hammarby kommer finnas kvar. Yeeeeey!!!
 
 
Kommentarer:

tror dom höll alla bajjare på halster för o hålla spänningen uppe... det va taktik att göra nervositet o sen panga in den i sista sekund... 
Skrivet av cat den 22 oktober, 2011 kl. 18:54 #

Pigg som en spigg!

Kategori: Livets lilla gång

Alltså.. jag är nog den morgonpiggaste personen jag känner. Haha! Med ytterst få timmar sömn under ögonlocken svepte jag upp som en vårvind ur sängen och workade all day utan den minsta lilla trötthet. Och jag är knappt trött nu heller.. whats wrong with me?? Ska iaf mosa ner mig i sängen tidigare än tidigast idag för imorn är det öppning nummer 2 av 3 så det gäller att ligga på topp. Dock har min sporriga häl ruttnat ihop som en säckig potatis. Typ lite smått aj!

Dollar's what I need

Kategori: Musik,TV,Video,Film

Är det okej att känna lite smygångest inför öppningspasset imorgon när jag tränar till 21 idag? Att åka nattbussen till jobbet låter ju inte direkt megalockande, men nycklarna är hämtade och plånkan behöver påfyllning så det finns ingen återvändo. 

Dävet

Kategori: Livets lilla gång

Är inte riktigt van att gå upp i ottan så efter ett kort morgonpass med Aui däckade jag snabbare än 2 lurviga luder i soffan och vaknade lagom till middags-svull. Känner mig dock helt däven och smått illamående såhär minutrarna innan avfärd till träningen. Skulle ju vara så typiskt min tur i livet att bli sjuk lagom till camp. Då säger jag fan upp mig från livet och dränker mig i choklad. 
 
Kommentarer:


i momenti hazeeeeeeeeel :)
Skrivet av aui den 18 oktober, 2011 kl. 22:39 #
 

Haha ja! 7000 kg momenti! <3
Skrivet av Linda den 19 oktober, 2011 kl. 09:27 #

Överaktiv blåsa?

Kategori: Livets lilla gång

Det här bjussar facebook-reklamen på idag. Hmmm...Överaktiv blåsa?

Patienter med överaktiv blåsa med dagliga urinläckage sökes till en klinisk studie. Mer info: T 08-580 80 333, info@s3smo.se.

Happy face!

Kategori: Livets lilla gång

Hej hopp! Fyfan, vad jag känner att detta kommer bli en fantastisk dag. Trots att jag ska iväg till arbetsförmedlingen nu för någon slags ungdomsinformation så känner jag myskänslan över att ha min lilla sjuka Bupp hemma hela dagen att pyssla om. Sen fick jag ett sms från Benny precis. Han frågade om jag ville jobba 8-12 imorgon med Aui.. alltså eh ja tack!!! Lycka i högerögat! =D
 
 
Kommentarer:

jaaaaaaaaaa :) i båda mina vänster.. :S.. :D!!!
Skrivet av aui den 17 oktober, 2011 kl. 10:49 #
 

Shit.. har du 2 vänsterögon?? Coolt!
Skrivet av Linda den 17 oktober, 2011 kl. 12:02 #
 

Jag är en kattfot! 
Skrivet av Tin den 17 oktober, 2011 kl. 12:35 #

Morr!!

Kategori: Livets lilla gång

Slog precis pannan i kanten på ett skåp. SÅ JÄVLA SKÖNT!!! Tror jag går och provar på det igen bara för att det va så himla kul. Det kan ju bli en jäffla bra taggning inför kvällens träning. Smack!
 

How could the silence be so loud

Kategori: Musik,TV,Video,Film

Kan.inte.sluta.lyssna!!!

Metal thongs

Kategori: Livets lilla gång

Jag har sovit i typ sjuttiotretton timmar efter gårdagens hemkomst från jobbet. Så ypperligt trött i både kropp och knopp. Iofs tillhör knoppen kroppen, men alla förstår. Vad alla också måste förstå är att om man är på Pressbyrån så är det viktigt att hålla sig så långt ifrån korvgrillen som möjligt...om man har stringtrosor av metall på sig alltså. Synd bara att de stavat fel på varningsskylten.. man skulle ju kunna tro att det är tänger de menar, men vem går runt med sånna innanför brallorna??
 
 
Kommentarer:
eller metal toungs? (eller hur 1000an det stavas, tungor)
Skrivet av cat den 16 oktober, 2011 kl. 14:32 #
 

http://en.wikipedia.org/wiki/Tongs 
Fast det heter ju tongs?
Skrivet av Egon den 21 oktober, 2011 kl. 17:32 #
 

Eh hehe, jo vi vet! Ironi kallas det! ;)
Skrivet av Linda den 22 oktober, 2011 kl. 17:16 #

Lurv it!!!

Kategori: Livets lilla gång

(bild borta)
 
 
Kommentarer:


hahahaha bästa på länge! :D :D

Skrivet av cääsy den 15 oktober, 2011 kl. 23:59 #

Haha! Skrattade högt på t-banan, pinsamt..eh ja! När får man mojsa in fejan i din egentligen??

Skrivet av skinniiii den 22 oktober, 2011 kl. 17:27 #

Läckert!

Kategori: Livets lilla gång

26 minuters väntan i Brandbergen är inge problem för Fnatten. Hon langar bara fram en minicykel och trampar runt ett par varv.
 
Kommentarer:

Vilken talang va! Snabba minuter tyckte ju vår kära buss vänte kamrat ;)
Skrivet av Fnatte den 18 oktober, 2011 kl. 01:41 #

Gurgel

Kategori: Livets lilla gång

Lets put it this way... jag mår egentligen inte tillräckligt bra för att jobba idag. Men eftersom man behöver en krona eller två för att överleva livet är det bara att glatt ställa sig bakom kassan fast man 100 gånger hellre hade vart på nåt uppvisningsjobb med laget. Bulle till kaffet för en femma??

Du spelar golf eller??

Kategori: Partaj

Nä, men välkommen hem då fröken lök! Efter ett ypperligt förkröke (med e ja) hos Nattis med diverse Wii-bowling och bågskytte kunde vi konstatera att en viss sorts människor är asbra på golf. SVart som natten skulle man kunna säga. Efter en stunds information och cykling i brandbergen var det dags att bege sig in mot stada som idag bjöd på Café Opera med Fnattens lille DJ-vän. Åh gudars va vi dansade, har inte rört på kalaspinglebenen så mycket på år och dagar. Tydligen va det uppskattat av den stackars grabben med scarf och särsciellt (bra ord) av mongot i jeansskjorta. Söka vård borde han göra...och jag borde stretcha nacken för imorn kommer det garanterat bli träningsvärk i den efter allt jävla släng och fläng.GODNATT!!!!!!!!!

I made it!!

Kategori: Livets lilla gång

Jag överlevde färgningen, med helt okej resultat, Det var ju tur det eftersom jag nu ska knapra mig iväg mot Nattis residence för en kväll med ostkrokarna. Tagg!! <3

Hår-experiment

Kategori: Livets lilla gång

Idag har mami, syster och jag vart i Farsta och fikat diverse mackor och tittat runt på olika pinaler. Mor och far e så snälla och har bidragit med en vinterjacka till mig denna vinter så jag slipper frysa och lukta kebab, som min förra jacka gjorde. Tin fick en symaskin istället, men det är ju inte riktigt min grej så en jacka blev alldeles perfekt. <3För övrigt sitter jag och panikar lite halvt eftersom jag nyss smetade in hela babbet i hårfärg. Har aldrig i mitt liv försökt att färga utväxten själv så vi får be till gudarna att de är på min sida nu. Annars dyker jag väl upp som en felparad morot med inslag av pineapple. Hjälp!!
  Såhär jävla söt är jag för tillfället!
 
 
Kommentarer:


Ni har goda sidor ibland Barbarellan MEN DU ser ut som "LIDA PIN för att bli Fin undras om Tinat i Tin än haha Kabbalah ÄR skit så var rädda om er själva kärringar
Skrivet av Raoul PETE Joacim Parfalk den 14 oktober, 2011 kl. 17:38 #

Haha, tack detsamma du! =)
 Jag överlevde utan att dö alltför mkt och Kabbalah har jag aldrig varit intresserat av så du kan vara lugn. 
Skrivet av Linda den 14 oktober, 2011 kl. 17:57 #

Socks rocks

Kategori: Livets lilla gång

Har sovit med en ullig varm strumpa på vänsterfoten hela natten trots att jag HATAR att sova med strumpor på. Detta i tron om att hälsporren skulle försvinna i värmen. Och det känns faktiskt minimaliskt bättre idag. Kanske är önsketänkande, men jag provar att sussa med sockan några nätter till trots oerhört lidande.Nu ska jag till Farsta med min mor (och syster??) och handla en vinterjacka. Man kan tycka att min svettiga och alltid överhettade kroppshydda inte behöver något dylikt, men tillome jag kan frysa på vintern, tro det eller ej. Tjipp tjilevipp!!

Both of my feet

Kategori: Cheerleading

Both of my feet hurt.. they hurt really bad! Så kan det gå när man inte har jobbat på 4 månader utan suttit som en potätsäck på sofflocket istället och pillat runt bland navelluddet. Tyckte det gick riktigt skapligt idag iaf och oerhört medmänskligt att man inte är ensam hela passet. Bara 2 ynka alkisar och inte en enda riktigt sur min på 8 timmar. Dock är jag så trött i ryggen och fötterna att kotorna snart dansar lambada på köksbordet.Så medan jag lägger mig i soffkoma kan ju ni roa er med att kolla in detta eminenta lilla klipp som Luuuls har skrapat ihop i vanlig ordning. Det här laget ligger jävligt högt upp på min kärlekslista i livet ska ni veta.
 

Back to basics

Kategori: Livets lilla gång

Here we go again...
 

Save me!

Kategori: Livets lilla gång

Sporrjäveln försvann inte under natten....och idag ska jag iväg och stå på den på Pressis hela kvällen. Save me! Snart börjar jag fan hyperventilera och småkräkas i min egen mun för att jag går och tänker på piggen i min häl hela tiden. Uff!


 

Titta bara så groteskt äckligt...aaaaaaaaaah!

Sporra iväg nu tack!!

Kategori: Livets lilla gång

Tror helt seriöst att jag fått hälsporre.. alltså fatta, en sporrig liten pigg inuti min häl!!! Jag står inte ut att den ska sitta där och sticka ut och vara äckligt skelettig. Sen att det gör satans ont är ju en annan femma!

Bulldeg i soffan

Kategori: Livets lilla gång

Gudars vilken jävla degardag. Förutom att ha vart på Maxi och handlat loss med min mor så har jag inte gjort ett pirrans purrelurr idag. Så då får vi väl hoppas att jag är sådär oerhört fjäderlätt och full av energi på träningen. Skulle passa sådär utmärkt eftersom det är springelispring innan. Tjipuh!

Fulkepsen på igen

Kategori: Livets lilla gång

Alltså..bra jobbat Sverige måste jag säga!! Mot Holland och allt..EM EM EM!!Hur som helst så har dagen spenderats på Hornstull för lite mys med Aui, tobaken och kunderna. Haha..kände den gamla extrema fulheten och svettningarna så fort jag drog på mig kepsen, men hey..det va faktiskt riktigt mys. På torsdag ska jag ta mitt första pass på väääääldigt länge. Känns märkligt, men ganska taggat. Vi får se hur det går helt enkelt.

Pissf***a och runkbulle!!!

Kategori: Livets lilla gång

Blir så sinnesjukt trött på livet nu alltså. För det första hade nån jävla bonde bara helt utan hjärta i kroppen strykt över mitt namn nere i tvättstugan och tagit min tid. För det andra så har vi inte en droppe varmvatten (vi bor i lägenhet ffs), men en jävla massa silverfiskar har vi att bjussa på. För det tredje så skickade Alfakassan precis hem ett fett kuvert med 10033726 papper där det står att jag måste komplettera med det här och det där och 500 grejor där och intyg hit och dit. VARFÖR göra det omöjligt för en arbetslös människa att få pengarna den har rätt till?? Blir så fruktansvärt trött på livet...fruktansvärt trött!!!!!
 
Kommentarer:

har inte ´ni heller varmvatten? tänkte ställa mig i duschen men nej jag tror jag står över! ;P
Skrivet av auui den 10 oktober, 2011 kl. 12:20 #

Fan va skumt.. men nu är vårt tillbaka iaf! Det är ju toppen att dom informerar om de stänger av varmvattnet. XD
Skrivet av Linda den 10 oktober, 2011 kl. 15:24 #

Grattis Pottan!

Kategori: Livets lilla gång

Jag vill börja med att gratta Harry Potter på namnsdagen. Ska gå och klappa lite på mina böcker och kanske läsa sista kapitlet i sjuan eller dylikt för att fira.

 


Second of all så har jag ett lite smått mongoliserat knä idag efter den värsta flickisen i hela min livstid. Men som tur är tror jag det är mest "massive-smäll-smärta" och inte "nåt-har-gått-sönder-inuti-smärta". Tur att man inte rättar prov med knäna då för idag hoppar jag på bussen till Huddinge igen för att i flera timmar sitta och mysa med diverse örnar och nutidsorienteringsprov.


 

Kommer inte att ha träffat min lilla Buppis på 24 timmar imorn kväll. Är det inte lite skumt att man saknar varandra efter en enda dag ifrån varandra när man lixom träffas varenda eviga dag (under snart 4 år). Märkligt men sant!
 
 
 
Kommentarer:

Åh lyckliga ni...!! 24a timmar e bebistid! <3 Max för mig o Jesper är 16 dagar ifrån, hittills...
Skrivet av catrin den 10 oktober, 2011 kl. 14:18 #

Nutidsorientering

Kategori: Livets lilla gång

Bomber och granater!

Har under 2 dagar nu rättat nutidsorienteringsprov i Huddinge med några glada grabbar från laget. Är så sjukligt trött på de jävla frågorna att jag skulle kunna slå ett par bakåtvolter ner i en container och aldrig mer komma upp igen. Vi fick iaf ledigt imorgon, men på måndag då jävlar kör vi igen!!Man blir rädd för sveriges ungdomars stavning och handstil alltså, men många fina skratt får man sig.

* Bin Laden heter numera Mohombi

* Samerna har bland annat papegojor, apor och lamor där uppe i norr.

* Patrik Sjöberg höll på med stavkastning

* Mongs Selma Lagerlöf leder Allsång på Skansen

*Voldemort har döpt om sig till bla. Vonder Mork och Wondermurt.

I LOVE IT!!!

Congrats papi!

Kategori: Livets lilla gång

Dödåt alla bananflugor, död åt alla silverfiskar och framförallt... grattis fina bamsefar på födelsedagen. Ska bege mig mot barndomshemmet snart för lite sörplande av tårta ochbabbel med miljen. Först ska jag bara sanera klart min inte ens skitiga lägenhet, som dräller av småkryp. *MORR*

Salamikung

Kategori: Livets lilla gång

Yeey, jag har lyckats sälja 5 salamikorvar!! Nu är det bara att sälja typ 30015 stycken till så är min USA-resa sponsrad. Ska rätta lite nutidsorienteringar oxå och sen har jag mitt på det torra...elller??

 


Är ni sugna på en 42 centimeters salami från delikatesskungen?? De finns i smakerna vitlök, peppar och kryddmix och de kommer i en presentbox med tillhörande recepthäfte...allt för bara 170 kronor!!!! Helt klart den perfekta julklappen till din man, flickvän, hund, svärmor och svåger. Det är bara att hojta om det låter intimt och lockande. Salami-ååååhej!

Bruuuur

Kategori: Livets lilla gång

Är det någon som har en bror så har han namnsdag idag...om jag har fattat det hela rätt.Förövrigt sitter jag här i valet och skvalet =) om jag ska gå ner till tvättstugan innan eller efter jag cyklar till Maxi. Har inte lust med något av det om jag ska vara helt ärlig, men livet är som det är
 
Kommentarer:

ÄR det dina "SS" vänner av BratZen som hackade Bibblan som Korkade Zion Nasse idioter;(
Skrivet av Raoul PETE Joacim Parfalk den 05 oktober, 2011 kl. 11:01 #

Jag tror och hoppas inte att min vänner gjort något sådant, men om så är fallet så ska jag straffa dem med senap och rutten sill i näsborrarna. 
Skrivet av Linda den 05 oktober, 2011 kl. 12:03 #

True love! =D <3

Kategori: Cheerleading

Vi truly love our coach! Är det någon som undrar vad äkta kärlek, uppskattning och beundran innebär eller bara vill få en glimt av Maria Montazami så checka in denna:
 

Kinder surprise!

Kategori: Cheerleading

Märkligt..det blidde ingen träning. För Eagles kirrade överraskningspartaj till vår älskade Coach K, som fyllde 30 i söndags, istället. Var på plats tidigare och dekorerade och fixade. 700 sorters tårtor, 600 ballonger och en jävla massa serpentiner senare kom hon äntligen med ögonbindel i mörkret (hon blev kidnappad från jobbet) och vi fick sjunga, visa de fina filmklippen och ge presenter. Är man den världsbästaste tränaren så ska man ha ett 30-årskalas med det världsbästaste laget. 
 

Girl on a mission

Kategori: Naglar

Tjena! Jag har gått och flåsat på låset med svetten droppande från pannan hela dagen. Har skyndat mig att tvätta och laga middag+matlåda till mannen i huset för snart ska jag på secret mission i Haninges dunklare delar. Finhatten är på och skorna är putsade... men det gäller att skynda sig för man får ju inte missa kvällens träning. BTW...smaklig kanelbulle!Bjussar på lite allmänna bilder från livet medan ni sitter och förundras över kanelbullens dag:
Nya blommiga naglar


Senaste träningsfrissan med minirosett


Hemliga mästerverk..chokladlöven är så fina att jag fäller en skvut

Fuck the b-nanflugs!!

Kategori: Livets lilla gång

Jag tänker köpa en köttätande blomma SNARAST!!! Är så satans i helvetet trött på alla b-nanflugor som svärmar upp överallt hur mycket man än städar och stoppar undan. Get the fuck out of here!!!!!!! 
 

Confessions

Kategori: Cheerleading

Kolla vilken specifikativ (bra ord) bild på oss från Cheerleading Confession-sidan. En av de värdaste dagarna i livet. =)
 

Vill man glutta på fler confessions så är det bara att klicka HÄR.

Hopp och hej i lingonskogen!!!

Kategori: Partaj

Alltså, INGEN rör min Jennifer....fatta! Inte ens du Alibaba med minimini-dvärg-kropp och uschiusch!!!Annars har kvällen bjudit på finare tillställningar med diverse dop och eftersvallningar i nån slag lokal och på Ollan. Brukar dop innehålla alkoholhaltiga substanser???? Nä det vette fan, men så länge livet e larvigt så e jag på."Kommer du ihåg fördta gången vi träffades...vi låg bara där på golvet och svettades!" Ge oss en ciderburk och lite pianomusik så släpper jag och Jempa en platta med rap-music snarast!!

Dopning på G

Kategori: Livets lilla gång

Frid i mitt lilla hjärta efter en heldag igår med mina kära päron. Åkte gräsklippartraktor snabbare än den snabbaste fartdåre, satt på bryggan medans pappa kastade fiskespö och åt mamis goda mat. Faster Carina va där en sväng oxå så det var ju alldeles förträffligt.


 

Idag ska jag på dop.. lilla Elvira-Pira fyller år tänkte jag skriva, men nej.. den lilla lurven ska hoppa i dopklänningen och få lite heligt vatten kletat i pannan. Har aldrig vart på något dop förutom mitt eget så det här ska bli spännande. Särskilt eftersom det är ett barn som jag faktiskt tycker om. =)
Så på med finpantalongerna och borsta håret i ett naffs och sen ska jag möta upp Fritzel.

Btw..min mobil cp:ar gärnet för tillfället så börja inte gråta om jag inte svarar på sms eller liknande, för jag har antagligen inte fått dem då.