lindilus.blogg.se

Blåtira och slut på lov

Kategori: Gymnasietiden

Do not move..this is a bust!!
Robocop 2 for life..hehe eeeeeller inte!! Men det kan ju vara bra att vidga sina vyer och kanske tillome förstå sig på barnen i Indien.

Träningen idag var mycket givande: Min haka gav Martina lite Falu Blåfärg i ansiktet och vi bildade massagering på golvet och sjöng låtar till barnprogram. Cheerleading när det är som bäst..eeeh! :lol: Det va ytterst upplyftande att få skjuts av Skinny\'s far dock. En Skinny Bitch är det inte alla som får ha i knät och klämma ballarna av ända från Söderbymalmskolan till Tyresö Centrum. Vet att ni blir avis, men ni kan väl unna mig lite lycka i livet oxå?!?

När jag kom hem såg jag nåt mkt vackert: ett läppglas som mor hittat på botten av en fet jävla värra, som jag senast använde då vi va och ceppade i Åre. Det är ett helt underbart läppglans. Me likey! Underbar nyhet som jag nu vill att alla skriver ner i sina dagboker med största entusiasm. Jag vill att era nagelband ska dallra av kärlek till mina intressanta berättelser. Mohaha!

Jaha.. men nu blir det ångest igen. Imorn börjar skolan och mina klövar känner av smärtan redan nu. Historian kan väl kanske gå för sig, men fatta att gå in i det dillpastejsdoftande franska-klassrummet och behöva höra samma sak som vi lärt oss de senaste 5 lektionerna. KILL ME!! Om inte nån av er gör det så lär väl skolmaten görad et snart i vilket fall som helst!

Håll andan för nu dyker vi!

Robocop :S

Kategori: Gymnasietiden

Hallå i stugans alla hörn!

Jag e trött som en ihjälstampad kålmask och sugen på godis som en italienare utan fallskärm. Ska bege mig till Rickard snart och titta på Robocop 2, oh herre! Inte direkt min kind of movie, men man kan ju alltid roa sig med att störa under filmen istället. Mohahaha!

Har en enorm trainingswork efter gårdagens crème á la crème. Får alltid för mig att det skulle kännas nice att skära upp kroppen med en kniv och skrapa bort träningsvärken från muskeln. Kan funka... kan även gå åt helvete. Den som lever får se.

Tänk på att livet är för kort för att bara äta våfflor en gång om året!!

Träääning :D

Kategori: Gymnasietiden

Open up your plans and damn you\'re free!

Cp-rycken spritter i stortårna och vattenflarran e packad. Nu e det bara typ 60 min / 3 min + 10 min tills jag ska bege mig till bussen. Dagen har passerat utan större tillställningar. Mor har bytt toalettsits inne på toaletten och jag har bytt lakan och diverse. Just för tillfället sitter far i soffan och spelar gittarr och mor sjunger med bäst hon kan. Jag har hört vackrare, men man ska inte klaga nu när goda råd är dyra.

Kom precis att tänka på att Italienarna kommer tycka Sverige är fett B. Dom får inte gå ut och dricka, vi har äckligt väder och jämför lixom Colosseum med typ Skansen. Haha, stackars satar! :lol:

Efter träningen ska jag träffa Rickard.. tvinga honom att titta på Step Up kanske. Ännu en stackars sate som inte uppskattar skönheten av storartade filmer!! Channing Tatum for life!

Här får ni lite McFly medans ni längtar efter ännu ett avsnitt ur Livet som Geeklo

Nemas problemas

Kategori: Gymnasietiden

Hahahahaha.. dom har fixat problemet..jag kom in helt utan problemas today!! Detta gör en elefantälskande pandamamma extremt lycklig. Det är ungefär lika melodiskt som när Skinny matar Caszn med godis. Tillome min She\'s the man-film fungerade utan minsta hack...plåtasken e ju vacker idag.

Ikväll ska vi åter låta bilringar dallra i Torvalla och antagligen kommer jag avlida på mer än 3 ställen, men vad gör det när manhar kul i ögat samtidigt. Ska köra upp minst en banan i varje Ape jag ser (eeeeu).
Men vad ska man göra fram till the training??

cas is back <3

Kategori: Gymnasietiden

Vänligen sätt in er program... Ajvar (Ivar)

Jag och Skin sitter i Caszns soffa och degar. Cas har lämnat oss med orden: Jag orkar inte det här längre.
Vi har tillbringat kvällen med Greveholm, allehanda Skittles och M&M\'s under överläppen. Skinny var allt annat än vacker.. såg onekligen ut som en tvättbjörn. Nu skriker min man att jag ska komma så vi får väl slänga oss ner för trapporna som 2 mörbultade sälar. Bussen går snart oxå.. livet är en stressad tango...

Våfflor och smutsig dans

Kategori: Gymnasietiden

Jag hatar sprayblog!!

Igår hände något mkt tragisk: JAG ÅT INGA VÅFFLOR. Hade ingen aning om att det var Våffeldagen förrän Skinny meddelade mig den skrämmande nyheten. Jag, som den tjockis jag är, kommer alltid ihåg såna dagar. Det är min religion vafan!! Ingen risk direkt att jag dör av undernäring, men en våffla sitter aldrig fel.


Alltså skådade jag igår åter mina smalaste kompanjons fejja. Vi skulle mötas kl. 14, men som den snyltiga skjuts-älskare jag där åkte jag bil med papi och kom fram en timme tidigar. Skinny fick ge upp sin frukost och springa mig till mötes med näshåren fladdrande i vinden. Vad kan vara viktigare än min ankomst lixom?? :lol: Sedan inhandlade vi det som needades för vår undersköna plan: Chokladrutor. Och jag kan ju meddela att vi ägde ganska stort.. blev verkligen lyckat! Tryckte i oss allehanda fettpartiklar medans vi, med halsmandlarna i ögonvrån, gluttade in Mulan och Hairspray. 2 mycket vackra filmer. Dock gillar jag ikke att den fula tjockisen får den snygga killen. Nej.. bisonoxar gifter sig inte med gnuer. That\'s for sure!!

Kletade hemåt och kollade på allehanda youtube-filmisar. Hittade dom vi pratade om Skin så jag länkar dom här for you:

 
                       Älska!!
 


Fick även en oerhörd lust att glutta på Dirty Dancing..lyssnade på musiken som en myslok och önskade att jag hade filmjäveln på DVD. Tror inte att mor och far e så sugna att kolla på den och det är dom som har videon. Får ordna det där på något vänster.

Jaha.. lovet fortgår utan större framgångar på det mentala planet. Borde kanske göra dom där labbrapporterna som skulle vart inne för nån månad sen lr så, men vem orkar när man har missat Våffeldagen?? Ska åka iväg till centrum senare och bubbla lite med Stinisen på hennes jobb. Byta en och annan skiv-biljett och prata om världens undergång. Gå utanför dörren = ha på sig anständiga kläder = usch va jobbigt!

Imorn kommer iaf min käre make hem från USA. Det är som att sakna en stortånagel när du e borta min bäste herre!!! Får jag inte våldta din mage snart så dör jag. <3

Nu ska jag ut och jaga.. familjen måste ju ha mat på bordet idag oxå!

 
 
 
Kommentarer:

 Glöm inte vårt matlagningsprogram, det kmr lätt äga! -Trotts ditt jävla ansikte.. haha! Spank you babe <3 
Skrivet av Skinny den 26 mars, 2008 kl. 23:43 #

Gul måste oxå få va med ibland!!

Kategori: Gymnasietiden

Skönt att det tar 511 timmar att ta sig in. Börjar ruttna rejält på detta trams nu. Kan folk som jobbar på den här jävla blogmojen bara ta och göra sitt jobb!?! Slår vad om att de sitter och trycker i sig påskmunkar hela dagarna istället för att sköta sina små uppgifter. Död åt påskmunkarna!!

[quote]Dom suger i sig alla saft från stjälken.
Ungefär som att dricka en växtsmoothie[/quote]

Kom hem för en stund sen..va hos Rickard och muppade loss ordentligt. Har bla. kollat på Robocop. :lol: Sjukt mobbad film..blev dock enormt rädd att robotgubben skulle förfölja mig när jag gick på toa. Amen hallå!! Kuligast va mättheten på pizza då en viss hunk tryckt i sig 1,5 helt själv. - Jag ska fan inte äta pizza på...flera dagar!!

Imorn har då jag och Skinny planerat in en liten randej voo (ingen kommentar på stavningen tack!) Vi hade tänkt att baka en kaka och dela den med hela världen..eller inte!! Vi ska baka en fettokaka, svulla i oss den som 2 feltränade proffsbowlare och kolla på Mulan eftersom vi älskar den filmen lika mycket som vi skulle älska att knåda Ullas blöjbeklädda bakdel. (hmm??)
[quote]- Vad är det med dig?? Har du aldrig sett en pandahäst??[/quote]

//Vi seglar bland vikar och bland skär..det är så skönt när vinden bär och du e här. Följ med till solens strand...// Kör på sommarlåtar här även fast snödrivorna klämmer sig mot hustakets lårmuskler. Jiiiisus va lövli när man kan ligga och steka på bryggan och bli brun som en nerbajjad nakenhund. Vill ha sommar!!Godnatt!
 
 
 
 
Kommentarer:

 Hata hata hata hata att det inte funkar.. det går ju inte ens att kommentera normalt. Här hade jag ett fint inlägg om våffeldagen och Skinny\\\'s och mitt bak, men inte fan ska det funka och lägga upp det. Jag lackar på det här!! 
Skrivet av Linda den 25 mars, 2008 kl. 23:22 #

Tyresö..förutsägbart

Kategori: Gymnasietiden

Who is your lover?
I couldn\'t tell.
When hell freezes over, that\'s when I\'ll tell. YEAH RIGHT!!
Ibland hatar man ju bara Tyresö så mkt.. vissa grupper e så sunkiga. En jävla kvart.. det är ju så att man skrattar. Även om Sågen ligger miles away och Sköndals centrum e det fulaste jag sett så älskar jag grovt att ni bor där mina söta vänner.

Nu e jag tvungen att lyssna på McFly och som vanligt när man inte lyssnat på ett tag får man en klump i halsen lika stor som en basketboll grillad över öppet spritkök. Home is where the heart is. Just nu e mitt heart fan kvar på Grancis.

Jag saknar Cassandra oxå.. man kan ju undra va min käraste man gör för ägande just nu. Skulle vart roligare för oss though om hon va här hemma och ägde. Jag och Skin har iaf lyckats bestämma en dag i våra alldeles för uppbokade kalendrar. Det är ju nåt att glädje sig åt af. Det går frammåt!

Nippe och Skinny har gjort det bästa för att muntra upp mig. Nippe har ett medlidande namn på msn och Skinny har gjort sitt bästa hon med:
[quote]vet du hur många gånger jag gick in på din blogg igår för att kolla om du skrivit.. inte jag heller och det säger allt.
-hej jag heter stina och jag är barbalalabe missbrukare
-hej stina![/quote]

Nämen..tvättkorgen väntar egentligen fortfarande. Bye bye, godnatt och allt det där. Stay in school...
 
 
 
Kommentarer:

 You know we love you <3 
Skrivet av Skinny den 23 mars, 2008 kl. 00:13 #

Glad Påsk

Kategori: Gymnasietiden

Jaaaaaaaaaaaaaaaaa, jag kom in!! Dock råkade jag radera inlägget jag lyckats skriva. Balle va Gud alltid ska hålla på att bråka med vissa. Get a life!

Glad Påsk på alla iaf. Dock firade vår familjis igår när Tin och Jens va här och svullade som 2 bredbenta måsar. Mer än bara några hörn av tarmkanalen fick arbeta. Fick mina älskade ägghalvor, som fick tryckas ner med viss möda då jag innan maten hade ätit lite *host* för mkt godis. Fick även en urtjusig bytta med läppmojsigojs av Tin. Har överdoserat som en jonglerande jättepanda kan jag säga. Matchar ju bra till sminkningen jag fick igår..rödbrun tvättbjörn är rätta ordet!

Men bara för att man firade igår betyder ju ikke det att man inte kan äta godis idag oxå. Bjussade Rickard på en chokladhare och såklart råkade jag smaka bara lite av den oxå. Då får man väl ta och straffa sig.. why not städa rummet? Det behövs verkligen kan jag meddela. Shit Majbritt va det ser ut..förvånad att det inte börjad växa tussilago ur högarna på golvet.

Far har fått ryck och köpt en cykel.. han va bara tvungen att ha en sa han så han åkte och köpte en. Hmmm.. för mkt ägg???

Ta det lungt med hörntänderna nu alla goda gamar. Tänk på att choklad kan ge biverkande reflexer i tunntarmen. Puss!

Påsklov!! :D

Kategori: Gymnasietiden

Haha, jag kom in idag oxå!! Suckers!!

Sista dagen i skolan idag och den kändes rätt nice i ögat. Basket på idrotten för 711:e gången och jag undrar fortfarande varför det enbart ska undervisas bollsport och kondition. Vartfan tog redskapsgymnastiken vägen som va så jävla viktig på högstadiet?? Jaja.. ingen franska och helt ok engelskalektion gjorde livet bättre än en frasig våffla. (not) Men nu är det lov iaf och det ska firas med allehanda chokladharar och ägghalvor. Bring them to me!!!

Hoho jaja.. nu tänkte jag besöka the hunk så att han inte byter ihop av saknad. People tend to do that when I\'m gone too long. ;) Haha, jag vill tro på det så säg ingenting!!! Men imorn ska jag vara redo i hörntänderna när Tin & Jens kommer för att trycka i sig påskmat. Me like!

Plåtasken är polerad!!
 
 
Kommentarer:

 En dag utan Lindilus är lika hemsk som att få kanelstänger uppstoppade i näsroten = ganska väldigt mycket hemsk <333 
Skrivet av Skinny den 21 mars, 2008 kl. 15:23 #

Hey Ya!

Kategori: Gymnasietiden

Asså nu är jag arg på riktig.. kan sprayblog ta och fixa sitt jävla piss så man kan använda bloggen ordentligt. Får sitta och muppa som en maläten pensionär innan jag en kan logga in. Felmeddelande in my ass!

Nåt kul som hänt idag?? Eeeeh, inte direkt.. gick tidigare från projektet och det va nice i ögonen. När jag gick från bussen haglade det helt sjukt mkt.. trodde jag skulle dö av för hög hagelhalt i lungartärerna. Vafan händer med vädret..på riktigt??!!?? Gick iaf hem för att städa mitt rum, men det gick väl inte helt felfritt. Slängde alla mögliga kläder i tvättkorgen och sen.. somnade jag som en naken parasit på kläderna i sängen. Mycket lyckat indeed. Får ta tag i det där senare i livet.

Imorn e det sista dagen i skolan innan lovet.. ingen franska heller vilket känns som en lättnad i båda hjärtrötterna. Mina hjärtrötter kom på nåt igår.. att jag älskar älskar vissa personer i detta liv så mkt att älsket inte får plats. Kändes väldigt poetiskt och sanningsenligt på samma gång. Onekligen!! Sen kan man ju fundera över om latrin har något värde i pengar. Hmmm..

Lyssna in denna gulligubbe, ni som inte redan har hört honom. Lyssna särskilt på 04.44... vart kommer rösten ifrån?? Skägget kanske!
 
 

Bye Cäsboo :\'(

Kategori: Gymnasietiden

Sprayblog har fått vinterkräksjukan eller nåt nu när snön är här. Bloggen e helt muppig, men med många avslitna tumnaglar och svettiga tangenter lyckades jag knyckla mig in och skriva dagens budskap:
[quote]En stor klick klittklet i klyftan. Underbar med en bit färsk parmesan. Perfekt till påskbuffén.[/quote]

Somnade riktigt ordentligt i skolans bibliotek idag. Den helruttna gråa soffan e fan skönare än vad man kan tro när man e gravid med 13 fårkotletter. (?) Låg där och dregglade en lååång stund innan psykologin. Helt ok lektion eftersom man fick muppa sig rejält med fula ansiktsuttryck och prilliga kroppshållningar. Vacker information spreds till mina öronhålor: När man tittar på någon man tycker om så blir pupillerna större för att man verkligen vill glutta in personen. VACKERT!!!

Efter skooolish såg vi en blind mor med sina barn. Hon körde över mina tår med barnvagnen. :lol: Tur att inte ungen i den var gravt överviktig för då vet man aldrig vad som skulle kunna ha hänt. Jag vet vad som händer nu dock.. Cas ska till USA imorn. Till helt annan kontinent och allt i en hel jävla vecka. Kommer sakna min krabbstinkande kompanjon mer än en skadeskjuten bäver saknar sin mamma. Geeklording isn\'t the same without you!!! <3

Jaha..nehe.. får väl ta tag i pluggandet nu så att man kan bli nåt stort nån dag i framtiden. Biokemiker låter frestande...NOT! Jag kanske kan bli en såndär blindkäpp.. folk kan använda mig för att upptäcka hinder i omgivningen, andra människors tår t.ex. Snacka om att göra nytta!

<3

Welcome back <3

Kategori: Gymnasietiden

OMFG..vart fan har du varit lilla blogg?? Abstinensen kletar fast sig som en tångräka på oätna inälvor. Sammanfattningsvis så har jag saknat att skriva helt meningslösa inlägg till ingen direkt nytta.

Mycket har hänt och mycket står på glänt.
Fredagen den 14 mars 2008 är typ vackraste dagen i livet. Inte bara för att jag då fick en vacker filmupptagning av Skinny utanför skoltoaletten med mer än 1 cm toapapper hängandes efter sig. :lol:Träningen va så rolig att alla mina 17 ögonfransar fladdrar när jag tänker på det hela. Jätteroligt roliga bygg och .. och .. och (ögat flödar över av sekret från nån kanal innifrån).. jag körde rondat flickis = Linda va lyckligast i förorten hela kvällen. Hjärtat kändes stort som ett elefantöra på grönbete och inte ens en mongad busschaufför kunde bringa down mitt humör. Efter le training guppade jag till Rickard och kollade in Astrid Lindgren-filmer (haha) och South Park. - Hi cutie, welcome to Raisins.

Lördagen va..hmm.. jo just! Cas och jag fick tillfälle att visa våra skills i Vattenfrossa (the real version this time). Stora delar av vårt mobbade lilla gäng satt i Casiboo\'s rum och spelade som fåraherdar under bar himmel. Bytte glas, ringde mammor och körde underbart vacker beat. Om nån vill höra så samlas vi utanför konsum på fredag 16.53 och lyssnar på inspelningen. Sen va det menat att vi skulle till Toxic där vi hade gratis inträde, men såklart blev det allehanda komplikationer och det slutade med att vi, med en apförbannad Anna, gjorde en visit på Burger King. Att åka hem med 75:an på en lördag och komma hem 00.50 kändes muppigt, men samtidigt otroligt roande. :lol:

Igår var det en sån liten fin träning med fin styrka bland annat så att mina muskler idag känns som överstekta prinskorvar mitt i den värsta julyran. Då kan ni förstå att livet inte är lätt. Särskilt inte när man nu sitter här med en eeeeenormt stinkande klump läxor. Som en sprunn med en stor klick i klyftan!

Ja nu blev det lite långt inlägg, men det får ni fan ta. Om det inte passar så kan jag sy in era byxor så att bilringarna skumpar i takt med era dubbelhakor. Såg ni himlen idag förresten? Snacka om blå.. mohahahaha!
 
 
 
 
Kommentarer:

 tss, jag är inte mobbad, jag är en superhjälte! 
Skrivet av larree den 17 mars, 2008 kl. 16:34 #
 

 Såg inte ut som en superhjälte idag när du blev våldtagen av Cas. Mohaha! 
Skrivet av Linda den 17 mars, 2008 kl. 17:06 #
 

 jag lever undercover, kunde ju inte avslöja mig in schuul! ^^ 
Skrivet av larree den 17 mars, 2008 kl. 17:50 #
 

 Vafaaaaaan är det för fel på sprayblog?????? Varför i helvete går det ikke att logga in på bloggen..räcker det inte att hela skiten vart död i i 100 år... jag kriverar av ilska!!!! 
Skrivet av Linda den 18 mars, 2008 kl. 15:57 #

Vattenfrossa

Kategori: Gymnasietiden

Du är inte Gud.. drick 5!
Mästerkatterna har gjort det igen.. Cas och jag har tillsammans strukturerat ihop det ultimata partyspelet: VATTENFROSSA
Vet att ni är enormt spända på att få veta mer om denna underbara produkt, men den är fortfarande i utvecklingsprocessen. Det är därför som vi nu har magområdet fullpackat med H2O, fryser som pandor och mår allmänt sunkigt. Cas har övergivit mig för att "däcka" inne i mitt rum. Spelet verkar alltså funka som det ska. :lol:

Men nu måste jag se till så att inte Cas my love har drabbats av vattenförgiftning därinne. Hon kanske har fått en för stor klick i klyftan. Love our brains <3

Danny Jones!

Kategori: Gymnasietiden

Grattis Danny Jones, du allra vackraste människa i detta universum. 22 vackra år blir underbarnet idager. För att fira har jag på mig min fiiina McFlytröja. Tönt, I know, but who gives a fuck när det handlar om Jones!!!


Innan mötet tog jag en sväng förbi my little hunk och kände efter hur livet känns från den vackra sidan. Sånt kan behövas i denna värld fylld av malariemyggor och svältande uteliggare. Mötet däremot va ju inte alltför underhållande.. blir tidiga mornar när Italienarna kommer och typ besök till Tyresö slott. Kill me! Dck va det fett roligt i ögat att träffa Kremisen igen. Massive längesen man såg honom. :lol:

Apple bottom jeans <3

Projekt-lektion

Kategori: Gymnasietiden

Kviken ligger och kryper under bordet för att sätta in en mus i datorn. Hon e på sitt allra roligaste och suraste humör. Nicklas körde utan, säger Sanna! Bea sitter tyst på andra sidan och arbetar frenetiskt som den arbetsmyra hon är. Cas har gått hem. Kviken är sjukt rolig.. så sur att mina skrattgropar blir större än ett skotthål i Berlinmuren. Detta är den vackra glansen av projekt-lektionen och den enormt minililla och mobbade språkklassen.

Livet är ovanligt dramatiskt.. brandalarm 2 dagar i rad och fiskburgare till lunch. Inte direkt så att man blir understimulerad här inte.

Ikväll är det möte om Italienarna som kommer om 22 dagar !!! Det är ju fan ingenting. Då måste man ju städa soptippen där hemma och typ hitta på saker att göra. Killen kan engelska iaf.. och det kan fan ALDRIG bli värre än de franska pestfejorna.

Nu kommer Käre Viveka och invaderar datasalen så det är väl bäst att låtsats vara upptagen med annat ett tag. Höres!

Broccoli

Kategori: Gymnasietiden

Livet är som en plåtask.. det är vad jag alltid har sagt. Tack till den som uppfann håltimmen. Idag satt den fint inför psykologiprovet som annars hade gått ganska mkt piss. Hemskheterna piffades oxå upp en hel del av att se Sam-klassen prova sina studentmössor. Såååå vackert!!

För övrigt så har det vart nåt konstigt fenomen denna vecka. Jag har lubbat into massa människor from my past om man säger så. I söndags va det Sussie och hennes boyfriend, igår såg jag Joel och Sara Nylander (still a couple I guess) och idag träffade jag sötaste Granqvisten i centrum. Roligt roligt att sitta och finurla om livet.

Men nu ska jag nog knapra en riskaka som en annan understimulerad bäver. Gott i bååde panna och själ!

Ordinary day!

Kategori: Gymnasietiden

Skinny klarar sig tydligen inte en dag utan att jag kladdar på tangenterna så nu kmr här en fullständigt magisk och väl genomarbetad text i all sin glans.

Dagens höjdpunkt var förstås kikärtsburgarna i skolmatsalen, nej ursäkta..luncrestaurangen, som fick det att vattnas i munnen. Tillsammans med ris och klumpig currysås kan det fan inte jämföras med nåt i hela världen. Förutom då en kväll fylld med spanskaläxa och psykologiprov. Shit majbritt va lyckligt lottade vi är allihop!

Börjar fundera på om det har flyttat in en skadeskjuten lerduva i min hals för nu gör det helt sagolikt ont. Jag tänker mig att det va såhär Snövit kände sig när hon åt det halvmögliga och extremt giftiga äpplet. Kan inte vara lätt att va prinsessa!

Och nu över till mer sofistikerade nyheter från alla soffans hörn:
-Cas och jag delade på ett vackert & kladdigt ögonblick i Centris. <3
-Fina bilder från DM på anninas blogg, glutta in dom så kommer ögat flöda över av mer än en vätska. Layouten på cheerbloggen e ju oxå helt lövli..bilden får maggropen att krampa på mer än 5 ställen.
- USA är ett land

Nu är det slappartime.. ses på andra sidan häcken. (och då pratar jag en grön buskliknande växt klippt i fin form och inte en gammal hängig gubbrumpa) PUSS!

Dagen efter XD

Kategori: Gymnasietiden

Jaha..så.. nu har jag bearbetat ilskan lite över gårdagens DM. Underbart rättvis bedömning från alla hörn och kanter. Programmet gick iaf som en vårdans på rosenstänkta trollsländor, förutom en del smärre missar. Är fett proud över alla söta apisar. Asså det är så sjukt konstigt att man bara kan skratta åt det. Säger inte att de andra va bad or anything, men vi va fan inte sämst :lol: Bedöm själva på lagets lilla söta blogg:
DM 08 Senior B

Va så förbannad igår att pizzan inte ens smakade som den skulle. Åt lixom inte ens upp hela !!!!!!!! Fatta det alla som känner mig.. jag åt inte upp den!!!!!!!!!!!!! Så jävla usch va det hela. Chokladen jag fick av Tin smällde jag i mig iaf, med viss hjälp från andra Apes. <3

Åkte och besökte min käre lille vän Rickard när jag återhämtat mig från pizzan och den värsta ilskeattacken. Satt och gluttade på hans nya TV, som jag för övrigt ville döpa till Torleif. Det beviljades icke!

I avsaknad av träning idag (skulle icke ha bangat eftersom vi e så överlägset bäst :lol:) så har det inte hänt mkt. Skulle behöva göra lite filosofi och spanska osv, men jag känner att den högra tentakeln och mitt tredje ben inte riktigt sitter som de ska. Gluttar lite mer på filmerna från igår istället.

Lev väl!
 
 
 
Kommentarer:

 HAHA ;D yes, det gör vi :D:D:D 
Skrivet av Emma den 09 mars, 2008 kl. 18:49 #
 
 
 

DM 08

Kategori: Gymnasietiden

Livet är inte alltid rättvist.. det har denna dagen bevisat!
Me löv u Apes.. vi vet att vi är värda mer.
 
 
 
 
Kommentarer:

 Ni är värda feett mycket mer, och det tyckte mina andra två kompisar som kollade också, så det är inte bara för att me likes you. Ni var asabäst! 
Skrivet av Sannilu den 09 mars, 2008 kl. 19:46 #

Cheer Elite

Kategori: Gymnasietiden

Oj oj.. träningen gick som en dans på nyköpta rosenbuketter. Trots Jenny\'s feber och ja..Skinnys mindre fina yttre. (just had to do it cutie, you know I love you). Imorn e det DM dårah (fjortisuttal) och jag börjar bli nervös i näsan nu. SÅklatt borde jag gå och lägga mig..jag e dum! Ska kila iväg som en tillplattad padda och duscha och fläta babbet. Måste ju vara vacker till den stora dagen..stort lol. Hursomhaver så ska vi vinna imorn iaf. Vi ska iaf gå vidare till SM..annars kmr min pizza inte sitta lika fint i tarmområdet.

Godnatt alla muskotnötter och tårtfikare. Heja på mig imorn.. inte för att vi behöver det utan för att det är kul. Tjohopp!
 
 
 
Kommentarer:

 Jag som hade piffat håret så ultra mkt innan träning, menar du att det inte syntes? <3 
Skrivet av Skinny den 07 mars, 2008 kl. 23:28 #
 

 Du såg ut som en överkörd grävling.. men det är ju nästan det bästa jag vet. ;) <3 
Skrivet av Linda den 07 mars, 2008 kl. 23:49 #

Friday

Kategori: Gymnasietiden

GRATTIS HOMIS! Lilla sötis-kinesen fyller äntligen 18 år. Fillåt att vi ej kan följa med ut denna helg. Men vi ska bjussa dig senare..bara för att du är den bästa kinesen jag känner (och den enda :lol:)

Det är typ cancer jag har fått nu.. lr tuberkulos. Kanske även lite stänk av AIDS. NAcken är som en pestsmittad påfågel och halsen känns som en rostig matberedare. Sov några futtiga minuter såhär innan träning så att man inte får piskan i baken från Cas & Froid om man e för trött lr så. :lol:

Längtar så sjukt mkt till imorn, inte bara för att det är DM utan för att jag får trycka i mig en pizza och annat fettbildande. Ska bli helt lövli för den sanna tjockisen inom mig.

Men nu händer det grejor... nån kvävs i garderoben här i närheten. Gotta\' go!
 
 
 
Kommentarer:

 hehe tackar! :) det gör inget. :P när börjar eran DM? jag o mackan kan kanske kommer och ser imorrn? :) 
Skrivet av Kinesen den 07 mars, 2008 kl. 17:57 #
 

 12.45 i botkyrkahallen 
Skrivet av Linda den 07 mars, 2008 kl. 18:16 #

Cp-nacke

Kategori: Gymnasietiden

Har så sjukt ont i nacken. Sitter här med en värmekudde med ris i och rör mig som ett stelt cp. Känner mig som den där grannen i Beck-filmerna. Får väl gå ut till köket och ta mig en stänkare. :lol: Kan ju öppna upp rispåsen oxå och äta innehållet som snacks. (hatar det ordet). Kuddhelvetet luktar tydligen lavender oxå..oj oj.. lugnande effekter in my ass. Snarare kräkeffekter av den mystiska doften. Mohaha!

Har vart duttig och pluggat spanska som en riktigt brun kastanj, men nu får det fan vara nog. Ska lyssna på Stop and Stare en endaste jävla gång till och sen ska jag sova som en stork utan reservhjul till barnvagnen.

Hoppas era liv suger lika mycket som mitt.. man vill ju inte att nån ska ha det bättre. Sug på den du!

Pluggar..

Kategori: Gymnasietiden

Jaha.. då va proven avklarade..iaf denna vecka! Känns rätt skönt i näsan, men samtidigt börjar man tänka på allt annat skit som man måste göra. Har iaf gjort CV:t och personliga brevet nu.

Still to do:
Översätta resumé av nyhetsartikel till spanska
Översätta 3 spanska stycken från boken
8 inlämningar i spanskan
2 Labbrapporter
Psykologiprov på tisdag
Projekterbetet
Skriva om filmen på engelska C
hmm.. nåt mer..?


Patte ringde nyss och frågade om jag tycker Larre ska färga sitt hår brunt eller svart. Brunt helt klart, eller hur allihop?? Svart har du ju nu typ :D

Usch vilket seriöst inlägg detta blev..sånt gillar jag inte. Stångsparris!

Sjuk =(

Kategori: Gymnasietiden

Livet alltså!
Nu känner Gud, lr vem fan det nu e, att det är mkt i skolan och roligt DM på lördag. Då ska Linda bli sjuk. Fan va underbart det känns.. som om 5 lastbilar kört över mig samtidigt som jag, inkletad i sirap, jagas av rabiessmittade getingar.

Gick hem från äckelbyggnaden idag.. för jag skulle ju plugga till kvällsprovet. Hehe, jag måste säga att jag har mer kunskap om fibertrådarna i min kudde än om valenselektroner och kolmonoxider. Gick iaf tillbaka på kvällen och gjorde proväcklet. Kändes lite bättre dock när "bordsplaceringen" inte va alltför dålig. Cas..erkänn att du blev lite avis i brallans nedre regioner!?!! ;D

Sen tycker man ju att Gud, lr vem fan det nu e, kunde ha låtit oss vila efter provet. Men neeeej (uttalat med grovt underbett)... då ska vi ha prov i franska OCH ENGELSKA imorn. Så här sitter jag, som en ensam dillkvist efter kräftsäsong, och försöker trycka in glosor och annat fläskigt i hjärnbalken. Sa till mig själv att inte sätta mig vid datorn, för då fastnar jag här och pluggar inte..och vad händer?? Det har ni nog märkt själva vid det här laget. :lol:

Behöver McFly...

Mobbas = kuuul

Kategori: Gymnasietiden

Hata tisdagar!!
Skulle ha föreningstimme imorse, men läraren som dagt åt oss att komma dit behagade själv inte kånka ditt sin stinkande kroppshydda. Uuusch! Imorn är det kvällsprov i kemi oxå.. sug min armhåla lr dylikt!
Och nu när jag har avreagerat mig lite ska jag ta detta inlägg till en ny nivå. Och nej, jag ska inte ge ingående beskrivning i hur hemkunskapslärare Barbro noppar ögonbrynen med en osthyvel.

...Guess who...

Kom precis hem från en brunch med min underbara vän Calle från NK-gruppen. Åt en sallad med dillpastejkrutonger. Riktigt fräscht! Den gick bara på sisådär en 450 kronor så jag tycker ändå att jag inte spenderade alltför mycket. Mitt liv är verkligen tråkigt nu när jag inte kan köpa 75 handväskor påväg hem från skolan. Tur att pappa ger mig allt jag inte kan köpa för de 1050 i månaden. (A)

Mötte upp Mia för en fika och pratade igenom de vanliga problemen. Det behövdes verkligen. Det är så skönt att ha någon att prata med om handkrämer som inte återfuktar på djupet och pälsjackor som inte håller måttet. Har faktiskt ett projekt som jag ska lägga upp här på bloggen senare: Vad är bäst? En müsli köpt i butik eller en hemmagjord müsli som mitt hembiträde gjort åt mig. Lägger upp bilder och kommentarer senare åt er läsare, som såklart e sååå intresserade.

Planer inför veckan som kommer:
- Skola (skönt att få komma igång med något efter lovet)
- Möte med klamydia-gruppen (där jag är ordförande)
- Köpa nya nylonstrumpor till nästa vecka.
- Träning på S.A.T.S med min personliga tränare. Vi ska gå igenom hela överkroppen.
- Köpa nya nagellacket från Dior(nr5) samt en del återfuktande krämer.
- Måste absolut sola solarium. (pappa får betala eftersom jag inte ska spendera nåt denna månad)

Nu ska jag möta upp Mr. Kuk utanför Chokladkoppen så ska vi ta en romantisk fika. Han bjuder förstås! Behöver verkligen krafterna från en latte. Ska passa min lillebror imorgon och jag har fortfarande efter 2 år inte en blekaste aning om hur man håller i honom.

Lägger upp bilder på mig och Mr. Kuk sen..i leopardfläckig pyjamas förstås. Fast neej..vänta. Jag låter nog min lilla älskling vara hemlig ett tag till. Han kan få vara mitt lilla PR-trick istället för min pojkvän några veckor till.

Glömma inte rösta på mig i bloggjakten och kolla in mitt reportage i DN imorn.


(Linda är IKKE seriös)
 
 
 
Kommentarer:

 Pihi, herregutt ******* har hackat sig in på Lindas blogg... :| 
Skrivet av Sannilu den 04 mars, 2008 kl. 21:24 #
 

 åå jag e såååå glad för det 
Skrivet av helena den 05 mars, 2008 kl. 17:53 #

Hemlig kupp!

Kategori: Gymnasietiden

Nippe och jag ska göra en kupp som ger honom pengar att hänka med ut helgen efter denna och fira Anna. Det är oerhört hemligt.

Nippe. säger:
Här är det fontaneller och fisringar som styr.
 
 
 
 
Kommentarer:

 åh vad glad jag blir:) men när ni ändå är på G kan ni ju göra kuppen lite större så ni har råd att bjuda mej på drinkar;D 
Skrivet av änhoe den 04 mars, 2008 kl. 18:26 #
 

 Pawoao.. jag har det! 
Skrivet av Catrin den 04 mars, 2008 kl. 20:42 #

Panflöjt, take me!

Kategori: Gymnasietiden

Jaha..då va det rena helvetet igen. Magkanalerna torkas ut av skollunch liknandes en möglig tubsocka, kroppen får svettiga ångestattacker av desperation och uttråkning och käraste Cas bryter ihop totalitärt. Hate it.. skulle vilja ge dig en stor kaka av choklad för att göra dig lite gladare i ögat. <3

[quote]Hellre lite skit i hörnen än ett rent helvete!!![/quote]
Nu sitter jag då här och pluggar franska och diverse annat tjaffs som får hjärnvecken att flöda över av transfetter och onödig information. Tror jag vill bli våldtagen av en panflöjt och skapa olika personligheter som jag kan fly till medans jag blir flöjtrape:ad. Dessa identiteter skulle i sånna fall vara:
* Blottare i skabbig rock som tar på sig själv inför småpojkar på tunnelbanan.
* Mögligt gammal lärarinna, vid namn Ejvor, som slår sina elever med ett våffeljärn.
* Gravt överviktig tonårstjej som läser bamsetidningar och käkar kopiösa mängder fettosvull varje dag.

Men åter till verkligheten och min identitet utan våffeljärn lr blottade genitalier. Far har pratat om avföring vid matbordet idag.. mkt roande och avskräckande på samma gång. Le haricot = bönan

Vi höres!

Grattis Larre!

Kategori: Gymnasietiden

 
Grattis till Balle-du som fyller 18 år. Det firades alltså igår/inatt med bingolotto och hemgjorda kringlor. Fast i smyg hade vi en halvdimmig middag och senare ett besök på Harry B James där Larre blev mer än bara lite agressiv. Rev oss i håren och annat hemskt. Cassandra passade på att bita så hårt i min kind att jag fick förllossningssmärtor. :lol: Det roligaste på kvällen va nog ändå dubbeldropp (lek som går ut på att man ska sikta vattendroppar, från ett paraply, på nåns huvud lr innanför tröja) och även att vi chit chatade med Tore från Fcz. Asså jag avgudade honom när det programmet gick. Fick tillome dansa några buggar me den rara lilla tönten.
- I Sveriges urskogar ser vi älgen Pål! :lol:

Mötte en konstig hunk på väg hem och umgicks vidare med denne. Kollade på vasalopp och diverse som två uråldriga pensionärer! Vackert indeed!

Inte så förståndig i huvvet idag dock. Två timmar av stängda ögon och med tarmar tomma på mat begav jag mig till den näst sista träningen innan DM. Börjar bli lite pirrigt mellan ögonbrynen nu. Ingen härlig känsla i huvvet att studsa runt som en farao utan sarkofag. Dock bjöds jag och Patte på lite rolig underhållning av en liten medmänniska. Skrattade ju bara lite, men bara lite! Ganska mkt oh herre över det hela! Blev vald till "lagkapten" oxå va det nu innebär. Fiffel och fuffans fula fasoner! :lol:

Jaha..nu kmr ångesten krypandes igen som en trasig daggmask i morgondagg. Inte så svårt att förstå va den kmr ifrån: Skolan börjar imorn med allt va det innebär. Men det är ju BARA 3 prov första veckan efter lovet..det ska bli sååå kul..eller inte!

Nån som vill köpa en biljett till vår studentskiva BTW?? Klart ni vill.. skriv upp 24 maj i era små rosa fluffiga notebooks och köp en biljett av mig. Help till att fira my birthday lixom. Aight??

Ha en holabandolakväll alla smörbyttor!
 
 
 
 
Kommentarer:

 guud jag fick en uppenbarelse nu ,, larre slog mig i ansiktet när hon dansade . jag minns knappt men det gjorde sketaont 
Skrivet av helena den 03 mars, 2008 kl. 18:04 #
 

 Jag ska ha 2!! jävlar dig om jag inte får komma på studiebesök till ungdomen på din födelsedag! 
Skrivet av Catrin den 04 mars, 2008 kl. 20:40 #

Gröt!

Kategori: Gymnasietiden

Hej hallå och välkomna till dagens avsnitt av: Att skura en golvmopp ren från narglar! :lol:

Måste erkänna att humöret e ganska mkt på topp denna havregrynsgrötsgråa lördag. McFly i högtalarna och ett finger i örat..sen är dagen gjord!

Ikväll blir det firande av käraste LILLA Larre-boy som fyller 18 imorn. Såklart blir det en hel del kött med rostade kaninöron på. Dags att slå in presenten snart. Och va ska man ha på sig?? Tror jag satsar på de gamla ICA-kassarna jag har under sängen i nödfall. Dom sitter rätt bra över vaderna och framhäver mina ögon på ett gåtfullt, men samtidigt elegant sätt.

Sen måste jag dela med mig av mitt extremt bra ordspråk jag kom på igår på väg hem från träningen. Ibland kan jag verkligen få till det asså. Vet inte va det betyder riktigt dock:
- Många stockar små ger många kockar!

Sen ett fint citat från förra kvällen på nivå. Kommer ej ihåg vem som sa det. Handlar om att man ej har pengar att köpa för.
- Jag är tom i innerfickan!
Kan det ha varit Kvik-mor som sagt detta`??

Aja.. puss puss i nackfettet!
 
 
 
Kommentarer:

 jag har mjölk oxå! TILLOCHMED LAKTOSFRI för sånna människor, så här ska drickas för hela slanten :D:D 
Skrivet av larree den 01 mars, 2008 kl. 18:38 #