lindilus.blogg.se

Unzip my body, take my heart out

Kategori: Gymnasietiden

All she wants is to dance, that\'s why you\'ll find her on the floor...

Mobbad skoldag trots massive sovmorgon. Religionen bestod av en olidlig diskussion där Kenneth tog i med sina hårdaste mungipor. Pallar inte dom satans argumentations-diskussionerna som vi ständigt ska hålla på med. Sen projektarbete med Viveka...ohoooooj walerooooss. Sitta och babbla spanska med henne i 20 minutes är ju inte direkt det man vill göra en helg i november.

Efter skolan åkte jag direkt till Pressis och fick utskällning av en äldre kvinna för att äldrevården är så förfärlig här i Sverige. Ja för det är ju mitt ansvar att fixa så den blir asbra.. ber om ursäkt Sverige. Haha..jävla idioter det finns!

Fick skjuts av Kallisen och kom hem typ vid 10. Rågluttat på SYTYCD..asså Neil är ju så vacker att man spyr. Va tvungen att glutta lite på Zombie-dansen från förra året oxå..RAMALAMA BANG BANG!!


Är trött som en Beritt, men vill inte gå o nana för då är det imorron. Kmr bli gott med fukost dock. :D Har inte träffat Martin idag.. fundar på om det inte är första dagen sen TRIO/flaten-kvällen. Weird!

Förresten..Tin..söta systeri. Den där jeanskjolen du hade förut..du vet väl?? Om du har kvar den kan väl jag få låna den lite?? Du kan få ett pet i baken i sånna fall. Men nog om det.. nu är det kvällsbingo och logdans nere vid dansbanan. Hej så länge!

/ Linda Beda Kletit
 
 
 
 
Kommentarer:

 eh ja.. låna på för fan, den kan jag ju nu bara snarare ha som benvärmare nu för tiden!! 
Skrivet av Hallonnäsa! den 30 augusti, 2007 kl. 20:16 #

Kommentarer


Kommentera inlägget här: