lindilus.blogg.se

En måndag!

Kategori: Gymnasietiden

 
Simhallen var inte så jätteångest...Cas dök på det grunda och slog i pannan så det sprutade blod och hela bassängen blev röd, men det var det enda lixom. Inga plåster och inga simmande hårstrån (eeuuu). Så nu kan vi alla drunkna med gott samvete!

Efter traumat med godis och allt innan simhallen var det ju bara SVULLARDAG som gällde. Tänker inte räkna upp allt vi tröck i oss, skulle ta hela natten. (INTE) Sen var det lite Rictusempra och Spongisar, alltid lika hoppelihej!

Later off to träning igen med minisarna. Vi började köra förövning till frivolt idag..mohahaha! Haha, nu ringer Stina och är totally uppe i ett program som vi kan fixa friståendemusiken i.
- Värsta bra!! Man kan tona och mixa..fatta va bra! Aja skulle bara säga det!
Knasbarn..det blir nog bra det där.

Just nu känner jag verkligen för att blåsa lite på en viss mage..haha..det är så roligt..även fast du halvdör! Ska anordna VM i magblåsning. Då kan vi ställa upp och kommer lätt råvinna. Det klingar så fint mellan valkarna..hiahia!
 
 
 
 
 
Kommentarer:
 
  • .. sen somnade Cas och det enda som fick upp henne var Lindibins famous magblåsning + lite dragning i hennes fett muskulösa armar av mig. puss på dig

    Skrivet av Skins den 19 mars, 2007 kl. 21:54 #
 
  • hände det något hemskt med Cas? fick hon sy eller något??

    Skrivet av Ho-Man den 19 mars, 2007 kl. 22:49 #
 
  • Haha nej det hände inget alls..jag ljög lite bara. XD

    Skrivet av Linda den 20 mars, 2007 kl. 22:08 #
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: