lindilus.blogg.se

Myspyse

Kategori: Gymnasietiden

Underbarig träning igår till juicy musik. Fick dock smärre astmaanfall lite här och var. I löv it long time!

Efter träningen ringde mysko-Anders och lurade i oss en massa dumheter. Efter att ha vart hemma och D-löketised guppade Larre, Skins och jag iväg till tungelsta för att göra vi vet inte vad. Väl i stugan, efter år och dar blev vi bemötta av två lulliga pojkar i kvinnokläder. Sändör och Ändörs va kanske inte helt ok, men lika roliga för det. Åter madrass på golvet för min del... very comfy though. :D

Stackars Larre fick lubba iväg tidigt imorse för att göra högskoleprovet. Vi andra låg kvar och degade..åt frusna skogaholm (eftersom teknik-sander ej fixar en mikro), gluttade lite harry potter och fick höra lövel gitarrspel och snuttsång. Bilfärden va kanske inte lika genomtänkt..men grattis ändå lixom.

Nu sitter jag hos Skinmama och väntar på att få tvätta håret. Vi har fixat maten och det mesta andra joxet. Väntar bara på att le guests ska komma så vi kan få svulla nån gång. Vi ska ha minor taco/film-kväll. Kmr nog bli som en gnu med hallonsmak! Kan meddela att jag inte är på topp..trött som en panda, men jaja..plåtasken fungerar ändå.

Puss i kolahålan!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: