lindilus.blogg.se

Gott spytt år!

Kategori: Livets lilla gång

Nu har jag ett aggromoment här. Jag gillar inte när man säger att: "Det blir vad man gör det till". För inte faaan blir det kanelbullar om man försöker baka dem av en lussebulls deg. NEJ NEJ, allt blir icke vad man gör det till. En spya blir nog knappast en god tacopudding.

Jag gillar inte heller att folk, en vecka efter julafton, kommer in och tittar skeptiskt på hyllan med julkort och med äckligt missnöjd feja utbrister: - Är det här de enda julkorten ni har? Men lixom hej...ska du bunkra upp till nästa jul eller? Jamen då ska vi springa iväg och beställa MINST 168 paket julkort bara för din skull raring...OR NOT!!!

Men nu känns det lite väl neggo såhär på årets sista dag så jag får väl försöka stretcha mungiporna lite och bortse från att jag fortfarande har ont i huvvet och mår fett illa. T.ex. va ju faktiskt Idol-Danny inne och handlade av mig idag (wow, värtsa kändisen!!). Han var faktiskt riktigt stilig i verklighetens ljus och en väldans trevlig ung man. Och appropå det så är strössel ett jävla bra ord. Jag gillar det!

Jahaja.. ikväll är det ju då tänkt att alla muppar ska ut och äta och sedan vidare på äventyr. Då magen mullrar som ett trasigt element så fort jag stoppar nåt i den och jag känner mig som en smittande aids-kondom så känns det gaaanska så OP. Men jag har iaf kommit på ett nyårslöfte. Jag ska gå ner 7 kg innan DM och det är långt kvar så det blir lätt. Det kommer gå som en dans på solrosor.

Nämen vad säger ni kära undersåtar..det är kanske dags att ta avsked där? Både av inlägget och av 2008. Gott nytt år och kom ihåg att inte stå för nära raketerna om du är god vän med dina egna öron!
 
 
 
 
 
Kommentarer:


gillar inte heller när man säger d blir va man gör d till.. det är störigt uttryckt... tkr jag! 
Skrivet av Catrin den 01 januari, 2009 kl. 18:03 #
 

WOW!!! Idol-Danny! Han är i allafall snygg som faaaan! Kul o höra att han var väldans trevlig, då har han inte blivit dryg än då (som de flesta popstars brukar bli efter ett tag)
Skrivet av Victoria den 12 januari, 2009 kl. 11:41 #

Kommentarer


Kommentera inlägget här: