lindilus.blogg.se

Färdigfirat!

Kategori: Gymnasietiden

Tjong kong!

Skinny och jag kom tillslut fram till något att göra igår. Vi hänkade på trion och Micke som skulle äta på Mongolian med några vänner. Smakade fett bra efter att Skin och jag suttit i Gullmars och väntat på fyllbultarna i 100 år. I vild desperation och hunger delade vi på en muffins, haha! Mysipysigt vare, lite konstigt det där med jackorna dock..hmm.

Sen följde vi med de andra, för mig, okända människorna till Hässelby. Asså det måste va det ruttnaste stället på denna jord. Kollade på raketerna där och så vidare. Åkte därifrån efter bara en stund. Eller vi försökte åka därifrån. Fick vänta på tunnelbanan i massive med time, samtidigt som Kviken ramlade raklång på perrongen då hon pratade i telefon. Micke kom på den underbara förklaringen: Framstupa kvikläge. :lol:

När vi suttit i en livstid på tunnelbanan åkte vi hem Till Kvikmor och dumdelidummade ett tag. Sen bestämde vi oss för att kvällen va slut så jag hänkade Skins till Norra för att ta bussen därifrån. Träffade konstigt nog Toyo som gjorde sällskap i den oändliga väntan på bussen, som gick över styr haha. Vi fick tillslut skjuts med några mongon till centrum och där stod jag och två asfeta brudar som jag socialiserade mig lite med. Tror aldrig jag har frusit så mkt faktiskt, hehe.

Idag e jag inte lite krasslig i halsen..förkyld som en liten gåslever. Hihiiii, men kul va det! Nä..om man skulle ta och glutta på Step up...?...?...
 
 
 
Kommentarer:

 först och främst, varför måste vi alltid fokusera på de små missödena i samband med tunnelbanor!! hahahah....sen är jag lite förvirrad...hade inte Larree klänning på sig?!?!?! ja hade iallafall trevligt! 
Skrivet av the kvik den 01 januari, 2008 kl. 16:46 #
 

 HAHA, jo jag strippad i Hässelby strand och svitchade om till my vans(L) samtidigt som ditt framstupa kvikläge skedde ^^ 
Skrivet av BIFF den 01 januari, 2008 kl. 18:41 #
 

 Haha, ni e vackra! 
Skrivet av Linda den 01 januari, 2008 kl. 21:04
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: