lindilus.blogg.se

The flip flop kwell

Kategori: Gymnasietiden

Besöket på nivå 22 var vackert i ögat. Även om vi största delen av kvällen fick sitta på ett par sketna stolar i ena hörnet så va det mycket givande både till höger och vänster. Söta stol-fixar-grabben va på bästa humör och flörtaren Andreas hade minst 3 burkar gelé i håret.

Sedan skuttade vi vidare till Fransius eller vafan det hette. Träffade många knapriga kluttar man kände igen. Dansgolvet var dock tomt som en öken utan solstolar. Jag kände mig bara extremt lökig hela tiden. Vi tog oss därifrån på någe jävla höger.. vi va inte bäst på tunnelbanorna så att säga. XD Däremot hade vi med oss en blomkvist från ett träd och mina orangea flip-flops som va asbra att fläkta sig med.

När Binda Letsgobird vandrat iväg från sina underkönaste kompanjorner, Katrina Livington and Jocelyn A.K.A Joyce Gerrard, slog hon pannan i en taxi i Tyresö C och hoppade i vildaste galopp in i den och åkte till Brevik. Mycket trevlig man bakom ratten måste jag säga.. 4 barn och boendes i Granängsringen. Samtalet flödade som en vattenkran i badhuset.

Joinade Rickard oh Charlies lilla natt här i stugan... diverse diverse. E på sugit humör nu = ingen lust att kleta runt på tangenterna = gör det nån annan gång istället = bye bye now!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: