lindilus.blogg.se

Olden golden

Kategori: Livets lilla gång

Hej hej du glade bagare!



Inget bloggande igår då jag hade en heldagis ute hos mor och far. Städade min söta kanins mindre söta bur och skyfflade minst 8 (!) skottkärror med bajs, jord och halm ut på allmänningen. Stod där i en ful blå tröja, gummistövlar och en fet jävla grep i högsta hugg och lekte bondpöjk. Totis blev superglad när det va piffigt i hennes lilla bo igen så hon skuttade och skuttade tills hon bröt båda bakbenen. Eller?



Sen kom Ricky Roo med sin nya bil, som omedelbart blev döpt till Clio. Den är grå, superfin och har en liten liten spotlight inuti så att man kan leka superstar med strålkastare på sig. Jo men det är viktiga ateraljer att ha i åtanke då man köper bil ska ni veta!



Efter åkturen med Clio kom K-Cas hit och utbytte en del skratt i soffan där vi satt och kollade på gamla gamla bilder och filmer som helt klart får oss att förstå varför inte alla riktigt diggade our style i skolan. Men vi tycker såklart att vi va helt fabuloso och firade med en hemmagjord äppelkaka med äpplen från mampaps träd. Myyysigt!
 
Kommentarer:

waw... du borde langat ett foto på före och efter juhee..!! 
Skrivet av catrin den 26 augusti, 2010 kl. 09:53 #

Kommentarer


Kommentera inlägget här: