lindilus.blogg.se

Spännande sprutande korn

Kategori: Livets lilla gång

Kanelbulledagen nummer ett!! Folk kunde tydligen inte vänta till måndag då det är riktiga kanelbullens dag, för gudars skymningar vad jag fick baka loss. Och för att piffa till fredagsmyset ytterligare kom det en ultramacho 50-årig säkerhetsvakt och berättade för mig att det minsann brukar vara mycket narkomaner häromkring och att dom brukar sno en del choklad. Jaadu...tack för infon lilla vän! Han kan kanske komma tillbax och prata pundare nästa gång jag blir sparkad eller Aurora får en fet väska slängd efter sig.



Vi sket i det helt enkelt och firade fredagen med en mysemiddag med lillmiljen. Kötte, potatisklyftor och bea..fett busigt I know. Nu ska det bara gluttas klart på Idol och sen är det movie time. Ricky Roo har köpt en jätteknasig popcorn-maskin som lixom sprutar ut poppisarna i en skål. Ska bli så otroligt spännande att prova den att jag nästan hoppar ur soffan och slår hörntänderna i golvet. Shiet pommes vilken kväll va!?!
 
 
 
Kommentarer:

men du vet ju att det är viktigt för dom där machovakterna att få berätta nåt.. typ som.. Det är lugnt här (när man står å råläser nån tidning) eller... mycket folk idag (när man står å råstressar med milslång kö) osv... och dom måste ha händerna på bältet och strutta lite samtidigt, alternativt luta sig lite nonchit mot en drickakyl..!! och sen när de går så lyfter de handen lite i förbifarten o säger med dov stämma: Vi ses....! 
Skrivet av catrin den 03 oktober, 2010 kl. 19:33 #
 

juste juste och när de sagt vi ses då lyfter de lite på kom-radion som sitter på axeln och låtsas lyssna...!! 
Skrivet av catrin den 03 oktober, 2010 kl. 19:34 #

Kommentarer


Kommentera inlägget här: